Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan geeft snelheidsduivel Balotelli geen boete

Laatste update:
/

AC Milan liet in het contract van Mario Balotelli een passage opnemen waarin de speler belooft dat hij zich netjes zal gedragen. Die afspraak lijkt nu al achterhaald: de Italiaanse topclub maakt maandag bekend dat de aanvaller zijn rijbewijs heeft moeten inleveren.

Balotelli, die onlangs terugkeerde in Milaan, reed afgelopen woensdag 109 kilometer per uur op een weg waar maximaal 50 per uur is toegestaan. Door die forse overtreding moet hij niet alleen een boete betalen, maar wordt dus ook het rijbewijs ingevorderd. Milan brengt het nieuws nu pas naar buiten omdat het wilde wachten op een reactie van de speler.

Daarmee is Balotelli nog voor hij een officiële minuut heeft gespeeld voor i Rossoneri alweer het middelpunt van ophef. Het supertalent van weleer haalde de voorbije jaren vaker het nieuws vanwege uitspattingen buiten het veld, dan prestaties erbinnen.

Update 8 september 11.50 uur - AC Milan geeft snelheidsduivel Balotelli geen boete
Balotelli heeft volgens Corriere della Sera geen boete van AC Milan gekregen omdat hij zijn rijbewijs moest inleveren. Balotelli scheurde met 109 kilometer per uur over een weg waar 50 is toegestaan en hij kon zijn roze document inleveren bij de politie. De veelbesproken spits vestigde op die manier maar weer eens de aandacht op zijn persoon, maar AC Milan laat het er verder bij zitten.

AC Milan had nooit meer aan Mario Balotelli moeten beginnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schandalige actie natuurlijk. Maar man man man wat wordt hij onder de loep genomen. Die poll ook ...

Hij heeft volgends de trainer laten merken dat hij weet dat dit zijn laatste kans is. 30min van tevoren op trainingen. 30min langer doordtrainen. Ik verwacht dat Balo in tegenstelling tot vorige jaren meer positieve dingen laat zien dan negatieve.

7 september 2015 om 13:28

Nee sorry, dit heeft niks met onder de loep nemen te maken. Dat zou zijn als hij een keer zonder gordel reed, of zijn knipperlicht niet gebruikte.

Zoveel te hard rijden is gewoon compleet onverantwoord.

7 september 2015 om 13:50

Zelfs als Balotelli een puff laat wordt hij onder de loep genomen en is het groot nieuws. Te hard rijden valt natuurlijk niet goed te praten maar we weten allemaal wel dat wat Balotelli ook doet hij altijd onder de loep genomen zal worden. Als je te hard rijd kan je gewoon aangepakt worden, we hebben allemaal weleens te hard gereden, en ja ook 30/40 Km/u te hard.

Trouwens op Italiaanse sites lees ik dat hij 90 kilometer per uur reed op een weg waar je maar 50 mag rijden, snap niet waarom bepaalde Nederlandse sites het naar bijna 110km per uur trekken. Achjaa 90 of 100km/u maak niet uit, te hard is te hard.

7 september 2015 om 13:59

Ah joh alsof je erbij was Edo. Jij weet toch helemaal niet wat voor weg het is. Natuurlijk, 110/90km per uur waar je 50 mag is veel te hard. Maar voor hetzelfde geld is het een beetje hetzelfde als Nederland. Hier heb je ook veel wegen waar je maar 50 mag terwijl 80/90 helemaal niet onverantwoord is. Ik zou het pas erg vinden als ie iemand voor de sokken zou rijden. Als die jongen in z'n broek schijt is het nog groot nieuws.

7 september 2015 om 14:05

Eerlijk gezegd vind ik dit nieuwsbericht zwaar overdreven. Die man heeft een dikke Ferrari waar hij 109 km/h mee heeft gereden op een 50 weg... So what?
Als hij andere weggebruikers in gevaar heeft gebracht moeten ze zijn rijbewijs meteen invorderen natuurlijk. Maar Balo kennende zal hij niemand in gevaar hebben gebracht. Laat die jongen doen wat hij wil. Zoveel negativiteit door zulke onzinberichten!

7 september 2015 om 14:29

@birambi: hoe oud ben jij? 12? Als je 109 rijdt waar je 50 mag, dan breng je altijd andere weggebruikers in gevaar, altijd! En dan die "balotelli kennende", man man man... Want jij was erbij natuurlijk, die rechter weet niet waar hij het over heeft.

7 september 2015 om 14:50

@caribbean, maar met 90 kilometer, wat 40 te hard is, zou hij dan wel zn rijbewijs kwijt zijn? Dat zou hier niet zo zijn. Met 59 km te hard wel.

7 september 2015 om 15:08

30 minuten van te voren en 30 minuten erana komt omdat hij moet wachten op de bus

7 september 2015 om 16:09

@caribbean, ja ik lees ergens ook van die 90. Welke klopt, weten we niet. Kan ook 100+ zijn. Maar zelfs als het 90 is, is het echt veel en veel te hard. Ja hij wordt onder de loep gelegd, maar in dit soort gevallen doet dat er gewoon niet toe. 40 te hard rijden is gewoon niet oke. Als ik dat zou doen is het ook terecht dat ik word aangepakt en dat mijn omgeving daar wat van vindt.

@ajaxxxlove ik was er niet bij, en jij ook niet. Jij draait de zaken om. Dat er een theoretische kans is dat het niet gevaarlijk was, verandert niks. Het is nog steeds veel te hard. Je hebt altijd met ander verkeer te maken of onverwachte situaties. Daar zijn die snelheidslimieten voor. En dan krijg je juist dat je iemand voor zijn sokken rijdt, omdat je te hard hebt gereden. De meeste ongelukken zouden namelijk niet gebeuren als mensen dit soort dingen niet zouden doen. 40 te hard (of 59 zoals hier staat) is echt wat anders dan 5 of 10 kilometer te hard rijden.

7 september 2015 om 21:12

@stakke
Wat voor weg was het dan? Je doet alsof je erbij was

7 september 2015 om 22:47

@Birambi jij hebt vast nog nooit auto gereden. Waar je maar 50km per uur mag is dus hoogstwaarschijnlijk binnen de bebouwde kom dus sticht je sowieso gevaar als je dan 109km per uur gaat rijden. En dan durf je nog te zeggen laat hem doen wat hij wilt. Volgens mij is logisch nadenken heel lastig voor jou.

7 september 2015 om 23:25

Als er helemaal niemand op de weg is en je drukt het gaspedaal in zit je snel op 100km/u. Dan wordt je toevallig geflitst. En dan?!

8 september 2015 om 09:05

@ibraaa: Wat voor weg het was? Een weg waar je 50 km per uur mag rijden, dat staat er toch duidelijk. En als er een snelheidslimiet van 50 geldt, dan stellen andere weggebruikers zich daarop in, waardoor het gevaarlijk is om sneller te rijden.

@birambi: Je stelt het voor alsof het doodnormaal is om 100 te rijden in een zone 50. Nogmaals, hoe oud ben jij? Want je lijkt me ofwel te jong om zelf al te rijden, ofwel iemand die nooit een rijbewijs had mogen hebben.

Serieus, ik snap zelfs niet dat ik hierover moet discussiëren. Als je niet snapt dat 100 rijden waar je 50 mag gevaarlijk is, dan ben je gewoon achterlijk.

8 september 2015 om 12:20

Nou, ik vind het allemaal zo erg nog niet. Zullen ongetwijfeld wel meer mensen zijn die harder rijden daar. Veel ophef om niks.

8 september 2015 om 12:25

In een 50 zone is het gewoon niet te verantwoorden om zo hard te rijden, of dat nou 90, 100 of 110 km per uur was.

Overigens kennen ze in Italië een punten rijbewijs en wordt je rijbewijs ingenomen bij 20 strafpunten. Hoe je de punten verdeling is heb ik geen idee van.

7 september 2015 om 13:30

JA want 109 rijden op zo'n weg moet gewoon kunnen natuurlijk. Boeiend dat het gevaarlijk is. Balotelli is gewoon een kneus. Hij weet dat hij die reputatie heeft en doet het dan alsnog.

7 september 2015 om 15:09

Precies dit. Hij heeft het toch echt aan zichzelf te wijten dat hij altijd onder de loep wordt genomen (why alsways me). Had hij in het verleden maar een beetje normaal moeten doen. Daarnaast zou dit bij iedere speler in het nieuws komen, was dit niet ook eens bij Reus het geval?

7 september 2015 om 13:30

Is door z'n voorgeschiedenis ook logisch dat hij onder de loep wordt gehouden. En 109 waar je 50 mag, kom op zeg, voetballer of niet, voor mij verdient zo'n gek een gevangenisstraf van een maand of 2.

7 september 2015 om 13:32

Is maar goed ook dat wat jij vindt niet in de wet geschreven staat. Balo is aangepakt volgens de wet, wat wij er van vinden doet er verder niet toe, net zoals dit artikel eigenlijk.

7 september 2015 om 13:40

De wet is dan ook niet streng genoeg in veel gevallen, maar goed, een voetbalforum is de plaats niet voor zo'n discussie.

7 september 2015 om 14:50

Onnozelaar met je wet, bij recidive van extreme snelheidsovertredingen staan er wel dergelijke straffen. Het is maar dat de gevangenissen overvol zitten, dat dit niet gebeurt.

7 september 2015 om 16:42

Staat er dan ergens dat hij in herhaling valt? Volgens mij niet. Als je in Engeland en Italie te hard rijdt ben je een recidivist ja, maar pleeg je dezelfde overtreding in beide landen maar een keer. Snap je reactie niet echt.

7 september 2015 om 18:18

Het ligt eraan waar. In de polders rijd ook iedereen 100 waar je 60 mag, maar daar kan dat ook.

8 september 2015 om 17:41

Bij balotelli word het wel heel erg uitvergroot

Goed zo Mario
Zo kennen wij jou
Op het veld niets presteren en alleen het nieuws halen met ongein als dit

Haha, geweldig. Nog sneller dan al gedacht. Vorige week was hij nog "fundamenteel veranderd" etc. etc.

Het zal ook nu wel weer iemand anders zijn schuld zijn, dat hij meer dan twee keer de toegestane snelheid reed.

7 september 2015 om 15:14

Neenee, 'het was een vriend die zijn auto leende'. Als hij het nu bij Milan verkloot, zou hij dan nog kansen krijgen bij een andere topclub? Misschien voor een hongersalaris.

Kijk je kan het enfant terrible uithangen buiten het veld zoveel je wil, als je op het veld prestaties neerzet. Maar hij laat al jaren maar glimpen zien van zijn klasse. Gewoon niet zo veel aandacht geven. Daar houdt die jongen van. Hij zou beter beetje normaal doen en zich beginnen gedragen naar zijn voetbalkwaliteiten: bescheiden.

7 september 2015 om 16:18

Eigenlijk is het gewoon zielig, hij heeft zichzelf gewoon niet in de hand. Normale mensen lopen zo vanzelf tegen een muur op, en dan is het buigen (volwassen worden) of barsten (de goot in). Hij hoeft dat niet, omdat hij kans op kans krijgt vanwege zijn talent. Maar het is gewoon sneu.

Ik had eigenlijk bij het tekenen van zijn contract bij Liverpool al niet meer gedacht dat hij daarna nog een serieuze kans zou gaan krijgen. Dat is toch gebeurd. Dit is zijn eerste misstap. Als hij mislukt, zoals te verwachten valt, dan kan hij nog diverse treden aflopen. Een laagvlieger in Italië, een vage club in Oost-Europa, een olieclub in het Midden-Oosten, etc.

Hoe kan hij überhaupt zijn rijbewijs hebben gehaald vraag ik me af? Hij is soms zo onnozel

7 september 2015 om 13:31

Ja vooral als je dat filmje met dat hesje ziet

7 september 2015 om 15:58

Het is een opéénstapeling van incidenten waaruit blijkt dat Balotelli echt het IQ van een demente garnaal heeft.

Sja dat kan iedereen gebeuren, Als je zulke auto's hebt is het ook moeilijk. Voor mij heeft dit niks te maken met zijn gedrag of iets.

7 september 2015 om 13:46

dat kan iedereen gebeuren?
Er staat toch gewoon een bord dat je 50 mag.
En als hij op dat stuk een voetganger had dood gereden die net over een zebrapad liep...kan ook iedereen gebeuren??

7 september 2015 om 14:02

Niet overal staan borden, maar alsnog heb je gelijk dat dit een domme uitspraak is. Dit kan niet iedereen gebeuren en iedereen die het wel gebeurd moet gewoon z'n rijbewijs inleveren.

7 september 2015 om 14:25

een voetganger op de autostrada haha

7 september 2015 om 14:37

@paolo Maldini: natuurlijk staan er wel overal borden, wat zeg jij nu? Als bestuurder wordt je geacht ten allen tijde de limiet te kennen en die limiet wordt kenbaar gemaakt door verkeersborden.

7 september 2015 om 14:37

50 km/uur op de autstrada?? haha..

7 september 2015 om 16:39

Nee er staan niet overal borden, het is geen Nederland. In NL zou hij enkel een boete krijgen dus er wordt weer een veelste groot probleem van gemaakt

7 september 2015 om 17:20

@rackcity: wat denk jij dan, dat Italië een derdewereldland is? Daar is de wegcode zo ongeveer dezelfde als hier en verkeersborden hebben ze daar ook gewoon hoor.

7 september 2015 om 16:21

Autorijden en veel te hard rijden heeft niks te maken met gedrag?? Hij duwt toch zelf dat gaspedaal in?

Dit soort dingen is precies wat er vaak voor de rechter gezegd wordt. "ik reed alleen te hard, ik wilde toch niemand aanrijden" of "dit kon ik toch niet voorzien".

Ja, dat kan je dus wel voorzien. Te hard rijden verhoogt het risico op ongelukken, simpel. Er kan van alles gebeuren, met andere weggebruikers, gladde weg, of iets anders. En dan is het dus je eigen schuld.

8 september 2015 om 13:22

Oke, dus iedereen die te hard rijdt is een achterlijke?

8 september 2015 om 13:34

Zegt hij dat dan? Te hard rijden maakt je niet achterlijk. Te hard rijden en denken dat dat niet gevaarlijk is, dat maakt je wel achterlijk.

9 september 2015 om 12:51

Wat stakkevdb zegt.

Je hebt mijn tekst blijkbaar niet gelezen en trekt een conclusie die ik niet getrokken heb. Dat zegt iets over jou, niet over mij.

40 of 60 kilometer te hard rijden, zeker op een 50 km weg, is asociaal, gevaarlijk en onverantwoordelijk. Compleet iets anders dan 10 km te hard rijden op een snelweg van 120km/u

8 september 2015 om 12:31

Misschien verstandiger dat hij een invalidenvoertuig neemt dan, dan kan hij nooit heel veel schade aanrichten. Zelfs als hij iemand zou aanrijden is dat karretje total loss en heeft hij er zelf meer last van.

Ongeacht wat voor auto, als je niet met een gaspedaal om kunt gaan hoor je niet op de weg. Bijna elke auto kan 120, maar dat hoef je niet te rijden als je niet op de snelweg zit.

Dus het kan gebeuren als iedereen straks met 120 door de 50 en 30 zones scheurt?

Lekker interessant, maakt het mij uit dat hij te hard rijdt. Heeft geen ruk met voetbal te maken. Laat die jongen toch eens met rust zeg.

7 september 2015 om 13:33

Ja het maakt uit hij had contract getekent tog dt hij niks doms mocht doen enzo

7 september 2015 om 16:40

Tja, wij kennen de inhoud van het contract niet. Misschien geldt die regel slechts voor activiteiten die voetbalgerelateerd zijn, wat mij het meeste logische lijkt. Zie niet in waarom je een speler zou straffen voor het kwijtraken van zijn rijbewijs, echter is dat wel mijn mening.

7 september 2015 om 22:52

Ja je hebt gelijk maar ik zag vorige keer dat hij ook geen gekke kapsels meer mag enzo van ac milan

Als je keer op keer de fout in gaat weet je dat je onder een vergroot glas ligt. En alle goede bedoelingen ten spijt, ik geloof niet dat ie veranderd. Verwacht ook gewoon dat een incident is in de rij van velen en het gewoon wachten is op de volgende

ach zulk soort dingen vind ik allemaal niet relevant om elke keer te melden, als hij niemand in gevaar brengt buiten zichzelf in ieder geval..er zijn zoveel mensen die te hard rijden

7 september 2015 om 13:48

als je op een 50 km weg 109 rijdt, breng je altijd mensen in gevaar.
Andere weggebruikers, waaronder ook voetgangers verwachten geen snel verkeer.

Dat ie op een snelweg een keer wat te hard rijdt, is heel wat minder gevaarlijk dan door de bebouwde kom crossen met 109

7 september 2015 om 15:21

ooit in italie geweest? ik heb daar duizenden kilometers weg gehad in italie waar je makkelijk zo hard kan rijden...ik praat het niet goed maar ik vind dit niet echt iets relevants

7 september 2015 om 16:19

So what? Wat heeft dat er in hemelsnaam mee te maken? Ze hebben in Italië inderdaad duizenden kilometers snelweg, so? Balotelli reed 109 waar je 50 mocht, daar hebben al die kilometers niets mee te maken.

7 september 2015 om 13:50

Ik kan mij niet voorstellen dat je met 109 km/u op een 50 weg niemand anders in gevaar brengt....

Tja,ik had eigenlijk verwacht dat hij zich zou gaan gedragen,maar kennelijk heb ik me eigen daarin vergist. Waar je 50 mag,en dan vervolgens daar 109 gaan rijden,volgens mij doet hij het erom.

7 september 2015 om 16:25

Het punt is volgens mij dat hij zichzelf gewoonweg niet in de hand heeft. De kans dat hij zich ooit kan gedragen is dus gewoon heel klein. Het is alsof je van een koe vraagt of ie wil vliegen. Dat gaat gewoon niet.

Hij kan hier op korte termijn niks aan doen, dat is het sneue. Het enige dat hij kan doen is mentale hulp zoeken en bij zichzelf te rade gaan, en daar goed de tijd voor nemen. Maar als hij dat niet in ziet, dan gaat er 99% zeker niks veranderen.

dit is toch niet normaal, leert hij het nou nooit? kan me een topic van een aantal weken geleden nog voor de dag halen, waarin hij aan geeft alles anders te gaan doen en geleerd heeft van zijn fouten. hij kwam zeer serieus over maar blijkt nu dus ook weer een mooi kul verhaal te zijn. ben benieuwd welke stappen milan nu gaat ondernemen.

hoe verpest je s'werelds mooiste en best betaalde beroep ter wereld? ''ask Mario''

7 september 2015 om 13:51

dat artikel was van 28-8...heeft ie het toch 10 dagen vol gehouden

Mario kart is gelukkig zonder ongelukken verlopen.

Deze jongen is gewoon ziek in zijn hoofd. Totaal geen besef van wat hij doet. Mooie praatjes, maar als het erop aan komt is het gewoon een waardeloze gozer. Ik beter mij leven voor mij adoptievader, allemaal leuk en aardig.. dan past dit wel weer in zijn straatje.

Ik verwacht echt dat dit zijn laatste kans is bij een topclub. Waar is deze jongen mee bezig? Eerst vond ik al zijn fratsen wel grappig, maar het begint nu gewoon triest te worden. Is die nou echt zo dom? Hij heeft zoveel talent en als die iets normaler was geweest behoorde die nu tot de topspitsen vandaag de dag. Maar helaas.. Zo zonde.. Ik denk dat we over een paar jaar allemaal afvragen hoe goed die geweest was als die zich als een professional gedragen had. Vond het vroeger ook zo zonde van Adriano wat een potentie had die. Totaal niet uitgekomen.

Ja big deal.. Zelf rijd ik soms ook zo hard, puur uit ergernis omdat ze hier in NL ipv 50 40 rijden.. Kom ik ook op voetbalzone te staan, of op het nieuws nee. Maar Balotelli willen ze weer zoiets aandoen..

7 september 2015 om 14:29

Ik weet niet wat jouw woonplaats is, maar al zou mijn rijbewijs ingevorderd worden met een dusdanige overschrijding, dan sta ik netjes vermeld in de regionale kranten hoor.
Balotelli is wereld bekend, dus is het ook wereld nieuws. Zeker gezien zijn historie en dat heeft hij aan niemand anders dan zichzelf te danken.

Nee er staan niet overal borden, het is geen Nederland. In NL zou hij enkel een boete krijgen dus er wordt weer een veelste groot probleem van gemaakt

Dom bericht. Hij werd staande gehouden op een buitenweg. Op zon weg mag je in Nederland 80 en Duitsland 100. Het is in Italie heel normaal dat daar 100 gereden wordt ookal mag het niet. Zodra er namelijk bochtige stukken zijn mag je er nog maar je maar 50.

Zou hij niet beseffen dat hij met die rijstijl vroeg of laat iemand dood zal rijden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren