Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United-stopper hoopt op komst concurrent: ‘Denk dat we goed bij elkaar passen’

Laatste update:

Victor Lindelöf wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Manchester United en de Zweed werd door Benfica een aantal wedstrijden buiten de selectie gelaten. Een deal met Lindelöfs oude club Västeras lijkt echter voor vertraging te zorgen en de verdediger was afgelopen weekend weer van de partij in de wedstrijd tegen Vitória de Guimarães. Eric Bailly hoopt echter nog steeds dat hij er een collega in de defensie bij krijgt.

/

“Ik hoop dat ik de kans krijg om met hem samen te spelen, hopelijk kan hij ons verder helpen. Hij is een erg goede speler. Hij heeft geweldige kwaliteiten en zal het zeker goed gaan doen als hij naar ons toe gaat komen”, vertelt de Ivoriaan aan Fotbollskanalen. “We hebben al een flink aantal goede centrale verdedigers, Chris Smalling, Marcos Rojo en Phil Jones, maar ik hoop dat ik de kans krijg om met Lindelöf te spelen.”

“Ik heb geen gegarandeerde basisplaats en ik weet dat ik goed moet zijn om te mogen spelen. We vechten allemaal om minuten te kunnen maken. Ik denk dat we het goed hebben gedaan, we hebben ons best gedaan”, gaat Bailly verder. “Op de dag dat we samen kunnen gaan spelen, als die dag komt, moeten we daarvan profiteren. Ik denk dat we goed bij elkaar zullen passen.”

Zie jij in Victor Lindelöf en Eric Bailly het toekomstige centrale duo van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huh waar kent hij hem dan van? Ze speelde nooit samen toch?

Ik kijk bpl wedstrijden bijna alleen maar via samenvattingen en daardoor zie ik amper verdedigende acties, kan iemand mij vertellen hoe Bailly het daar doet? Heeft hij een gegarandeerde basisplaats, wie is zijn centrale partner?

9 januari 2017 om 11:14

Normaal heeft hij altijd een basisplaats, in het begin was hij zonder twijfel de beste CV van united maar daarna raakte hij geblesseerd. Terwijl hij geblesseerd was speelde Jones en Rojo geweldig en nu is hij helemaal fit, maar heeft hij de africa cup. Centrale partner is vaak verschillend maar meestel Blind volgensmij

9 januari 2017 om 11:16

Bailly doet het uitstekend. Diverse keren MOTM dit seizoen. Heel november en deel van December gemist door blessure.

Toen Smalling weer fit was speelde hij samen met Bailly als vast centraal duo.

9 januari 2017 om 11:18

Door Blesures niet, maar als hij speelt doet hij het altijd goed. Fysiek sterk en heeft behoorlijk wat rust. Vooral zijn fysiek is een goot voordeel in de bpl.

Is denk ik wel redelijk zeker van zijn plek en zal de meeste minuten gaan maken samen met Smalling centraal.

Blind zal dan toch echt de focus op LB moeten gaan leggen en dan rouleren met Shaw. Wat een nadeel is dat Shaw Engels is en een redelijk talent. Dus snel de voorkeur zal krijgen ben ik bang.

9 januari 2017 om 11:21

Zelfs Darmian krijgt op linksback vaker de voorkeur. Duidelijk signaal dat Mourinho het niet in hem ziet zitten.

9 januari 2017 om 12:07

Iets wat ik echt niet snap overigens.. Blind doet het altijd 100x beter op de linksback positie dan Darmian!

9 januari 2017 om 12:31

Aanvallend wel, maar verdedigend niet. Mourinho kiest tegen de wat betere tegenstanders gewoon voor defensieve zekerheid boven wat extra voetballende kwaliteit op de linksback.

gaat wel heel lastig worden voor blind zo. hoop dat die naar barca kan vluchten, als die voor everton oid kiest zit je in de neerwaartse spiraal

Please blind voor barca!!!! nog meer 2e rangs spelers nee hoor doet het toch goed bij United kan gewoon daar blijven. Bailly is een beest wint al zijn duels was even geblesseerd maar gaat goed komen is nu volgens mij met ivoorkust aanwezig voor de afrika cup

9 januari 2017 om 11:19

Blind is behoorlijk in de pikorde gezakt. Begon bij afwezigheid van Smalling in de basis centraal achterin, maar is daar inmiddels afgezakt naar vijfde keus.

Shaw ligt er dit seizoen weer veel uit, maar van de laatste 10 PL duels kreeg Darmian 7x de voorkeur als linksback. Daar is hij inmiddels ook alweer derde keus.

Hij gaat komende zomer de schifting niet overleven denk ik.

Haha, Bailly noemt Blind niet eens meer als CV. Teken aan de wand? Rojo noemt hij wel namelijk

9 januari 2017 om 11:21

Ook Jones, maar die speelt amper. Dus zegtd nekikniet heelveel.

Blind zal nu toch meer de focus hebben voor de LB dan voor het centrum.

9 januari 2017 om 11:26

Jones en Rojo zijn de laatste tijd het vaste duo en doen het geweldig. Denk niet dat ze beide zullen blijven spelen op termijn, maar dat Jones amper speelt klopt dus niet.

9 januari 2017 om 11:54

@dante is dat niet vooral omdat Bailly nog gebleseerd is?

Want zie hem zeker niet blijven staan in het centrum als iedereen fit is.

@hangaover: Ik zeg toch ook niet nooit of wel? Ik zeg Amper, en heeft er nu 7 gespeeld van de bijna 30 wedstrijden die United dit jaar heeft gespeeld. Dan is dat toch ook amper?
Blind heeft vaker en meer minuten gemaakt.

9 januari 2017 om 12:37

@Capis Ja dat heeft er zeker mee te maken. Maar op het moment speelt hij iig bijna alles.

9 januari 2017 om 12:37

Jones is ook veel geblesseerd geweest. Pas in PL speelronde 11 was hij er voor het eerst weer bij na een blessure. Sindsdien heeft hij op de wedstrijd tegen Middlesbrough na alles gespeeld.

Ik denk dat Jones al sinds jaren niet zo lang fit is geweest als nu. Wordt heel interessant om te zien wat hij brengt als hij fit blijft. Hij was gewoon een heel groot talent, maar die blessures gooien constant roet in het eten.

In de Premier League heeft hij gewoon een indrukkende 64 procent van zijn duels gewonnen. Als hij die vorm door weet te zetten dan kan het maar zo dat hij veelvuldig gebruikt zal worden en wellicht zelfs Smalling uit de basis kan spelen.

Wat moet United met nog een centrale verdediger. Normaal heb je Smalling en Bailly met Jones en Rojo er nog achter. Daarnaast nog talenten. Is die Lindelof beter dan Smalling? Die deed het vorig seizoen toch fantastisch daar.

9 januari 2017 om 13:05

Ik zie de noodzaak ook niet. Jones en Rojo doen het uitstekend als vervangers van Smalling en Bailly. Er is momenteel geen enkele reden om extra kwaliteit voor die positie te halen.

De nadruk moet vooral liggen op het vinden van een vervanger van Carrick. Die blijft gewoon hartstikke belangrijk met zijn rust en passing.

Komende transferperiodes doorselecteren en spelers als Schneiderlin, Depay, Fellaini, Lingard, Darmian en Blind zien te lozen en er meer specifieke kwaliteit voor terug halen.

Dat betekent versterking voor de back posities, een top CVM en een goede winger (en anders Lingard aanhouden).

Wat een onzin is dit. Niemand wilt natuurlijk dat er een concurrent bij komt. Daarbij vind ik dat United voor een goede rechtsback moet gaan en niet voor een centrale verdediger. Daar hebben ze er al namelijk 4 of 5 van.

9 januari 2017 om 13:16

Eerder linksback. Valencia doet het gewoon uitstekend op rechtsback.

Wegens de blessure van Shaw speelt United momenteel vooral met Darmian als linksback en dat is gewoon te zien als een noodoplossing. Dan zouden ze zelfs nog beter van Aanholt kunnen halen.

9 januari 2017 om 15:43

Haha, die zie ik toch niet aanhaken op dat niveau op dit moment.

Uiteindelijk is van Aanholt natuurlijk ook niet van het vereiste niveau. Ik bedoelde er meer mee te zeggen dat zelfs zo'n speler op dit moment al een verbetering zou zijn ten opzichte van het opstellen van Darmian.

Als Shaw zo blijft kwakkelen dan zouden ze eigenlijk eens de mogelijkheden tot het overnemen van bijvoorbeeld Rodriguez moeten gaan kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren