Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Richarlison maakt naam waar met eerste heldenrol voor Tottenham

Laatste update:

Tottenham Hotspur is het nieuwe Champions League-seizoen woensdagavond gestart met een overwinning. De Engelsen waren in eigen huis met 2-0 te sterk voor Olympique Marseille. Richarlison, die deze zomer voor ruim zestig miljoen euro overkwam van Everton, was de grote man in Londen. De Braziliaan maakte zijn eerste twee doelpunten in dienst voor zijn nieuwe ploeg en schoot Tottenham daarmee naar de overwinning.

Antonio Conte koos woensdagavond voor Richarlison naast Heung-Min Son en Harry Kane in de aanval, waardoor Dejan Kulusevski genoegen moest nemen met een plek op de bank. Ook nieuwkomers Clément Lenglet en Ivan Perisic begonnen in de basis. Aan de kant van Olympique Marseille startte Eric Bailly, die op huurbasis overkwam van Manchester United, vanaf de aftrap. Dimitri Payet zat op de bank.

Vijf minuten voor rust was Tottenham dicht bij de openingstreffer. Son werd met een diepe bal weggestuurd door Richarlison, waarna eerstgenoemde de bal aan de opkomende Kane meegaf. De Engelsman zocht met een geplaatst schot de verre hoek, maar zag zijn poging ruim een meter naast gaan. Tottenham en Marseille deden in de eerste helft weinig voor elkaar onder. Nog geen twee minuten na rust moesten de Fransen met tien man verder.

Son was sneller dan Chancel Mbemba, die de bal middels een tackle bij de Zuid-Koreaan probeerde weg te tikken. Omdat de verdediger de laatste man was én te laat kwam, moest hij met een rode kaart het veld verlaten. Kane kon de vrije trap die daarop volgde niet verzilveren. Conte rook vervolgens bloed en wisselde aanvallend: rechtsback Emerson voor rechtsbuiten Kulusevski. Dat betaalde zich een kwartier voor tijd uit.

Het was namelijk Richarlison die de openingstreffer maakte in het Tottenham Hotspur Stadium. De Braziliaan werd niet gedekt in het strafschopgebied en kon een voorzet van Perisic simpel binnenkoppen: 1-0. Het was naast de goal die de ban brak ook het eerste doelpunt in dienst van the Spurs voor de aanvaller. Het kon woensdagavond niet op voor Richarlison, want vijf minuten later kopte hij na een voorzet van Pierre-Emile Höjbjerg ook de 2-0 binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een weelde hebben de Brazilianen voorin met Jesus, Neymar, Vini, Antony, Raphinha en deze Richarlison. En allen verkeren ze in topvorm. Richarlison heeft zijn aankoopbedrag meteen waargemaakt door eigenhandig Marseille onder de grond te steken met twee belangrijke doelpunten. Conte echt een topcoach.

7 september 2022 om 23:04

Dan heb je ook nog Rodrygo en Martinelli. Genoeg opties voorin in ieder geval. Wel met name vleugelspelers.

7 september 2022 om 23:10

Alleen de backs zijn minder d8 ik. Middenveld hebben ze ook vitinha, casemiro, fabinho, paqueta, coutinho. Centraal achterin militao, marquinhos, bremer, gabriel en thiago silva. Op doel ederson en allisson. Moeten een goede gooi naar de wk titel kunnen doen.

7 september 2022 om 23:24

Kulevski is echt een hele goede speler, maar mijn voorkeur gaat uit naar Richarlison. Die heeft echt dat beetje extra flair in zijn spel

7 september 2022 om 23:34

Kulusevski is technisch toch wel beter naar mijn mening en heeft ook meer overzicht. Ik verkies hem toch wel boven hem maar Richarlison heeft ook weer iets wat de anderen niet hebben gelukkig kan iedereen minuten maken met het overvolle schema en de hoeveelheid aan wissels.

8 september 2022 om 00:30

Waarom gewoon niet met alle 4 spelen? 4-2-3-1 kan prima want die 4 voorin verdedigen altijd mee..

8 september 2022 om 01:02

Zeker een wilde, maar in het verleden met Ronaldinho, Ronaldo en Adriano vond ik het beter. Dit zijn veelal spelers die zich nog moeten bewijzen op dat niveau.

Domweg pech vandaag voor Marseille. Eerste helft was OM de iets betere partij maar na de rode kaart voor Mbemba was het wachten op het doelpunt van Spurs... Al met al erg jammer want er zat vandaag meer in. Maar geen tijd om te blijven treuren met de belangrijke aanstaande wedstrijden Lille en Frankfurt in het verschiet binnen 1 week! Allez l'OM!!!

7 september 2022 om 23:16

Respect naar Marseille die met 10 man op het veld niet aan tijdrekken denkt en gelijk hebben ze want wat waren we matig vandaag.

7 september 2022 om 23:30

Hoe doet Tudor het? Bij ons deed ie het wel redelijk, verloor de grote wedstrijden tegen Besiktas en Basaksehir maar is te snel ontslagen imo bij ons. Kan me herinneren dat we een heel fitte tezm hadden, er werd goed druk gezet, eigenlijk het laatste jaar waar ik echt tevreden was met Gala's voetbal.

8 september 2022 om 16:54

De uitfans van Marseille waren wel een schande trouwens, flares gooien in het publiek en vechten met stewards. Het is niet iets nieuws bij die club gezien alle voorgaande problematiek en incidenten.

Son is echt zoekende, verliest heel vaak de bal en speelt zonder echt idee achter z’n acties. Ik hoop dat hij er zaterdag 1 inlegt tegen City, dat zal z’n zelfvertrouwen een nodige boost geven.

Richarlison wat een held. Alle supporters liepen al met hem weg. Maar nu kan hij niet meer stuk in Noord Londen.

Slechte eerste helft, betere tweede. 3 punten binnen tegen 1 van de sterkere teams in de poule.

Het spel was in de eerste 45 minuten niet om aan te gluren, volgens Perisic komt dat door dat er veel onervaren spelers in de opstelling zaten. Het voetbal moet echt veel en veel beter willen we iets bereiken dit seizoen. Richarlison in tranen na de wedstrijd, wat een kopballen, een echte spits. Nu op naar City, COYS!

Één cruciaal moment waar Son sprint langs zijn man en Mbemba een fout maakt en rood krijgt zorgt voor het verschil. Marseille hield redelijk makkelijk stand en wij speelden slecht, zonder die rode kaart zat er een 0-0 aan te komen denk ik. Niet goed maar wel blij voor Richarlison met zijn twee goals en twee top voorzetten van Hojbjerg en de ervaren Perisic die ook weer beslissend is. Neem het vertrouwen van winst mee maar vergeet de matige inspanning en de inzet van vandaag dat mag echt niet meer gebeuren vooral thuis niet. Tottenham mag zich opmaken voor City, als je zo speelt als vandaag dan ga je 7-0 verliezen dat weet ik wel 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren