Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United brengt groot nieuws en verlengt met langstzittende selectiespeler

Laatste update:

Luke Shaw heeft zijn contract bij Manchester United opengebroken. Dat bevestigt de club via de officiële kanalen De 27-jarige back is bezig aan een gigantische opmars onder Erik ten Hag en wordt daarvoor beloond met een nieuwe deal die hem tot medio 2027 op Old Trafford houdt. Dat zal een dubbel gevoel opleveren bij Tyrell Malacia, die in Shaw een gewaardeerde collega, maar ook zijn voornaamste concurrent heeft.

Shaw werd al in 2014 overgenomen van Southampton en beleeft sindsdien pieken en dalen op Old Trafford. Dit seizoen gaat het hem echter voor de wind. Ten Hag deed al in 36 wedstrijden een beroep op de Engelsman en is tevens zeer te spreken over zijn volwassenheid en rol in de kleedkamer. Het deed United in december al besluiten een optie in zijn aflopende contract te lichten, waardoor hij tot medio 2024 aan de club verbonden bleef.

Ten Hag wilde zich echter voor nog langere tijd van Shaws diensten verzekeren. De vleugelverdediger is akkoord met United over een verbintenis die hem nog drie jaar extra op Old Trafford houdt, waarmee hij de dertien jaar bij de club vol zou kunnen maken. Hoe Malacia daartegenaan kijkt is nog maar de vraag. De Nederlander, die afgelopen zomer zelf voor miljoenen naar Manchester werd gehaald, zei vorige maand nog veel te leren van Shaw, maar moet het doorgaans wel tegen hem afleggen op de linksbackpositie.

Shaw wordt dit seizoen echter ook regelmatig in het centrum geposteerd als alternatief voor Lisandro Martínez. Wel lijkt dat eerder uitzondering dan regel te zijn. United probeert overigens ook de contracten van Marcus Rashford en David de Gea open te breken, bevestigde Ten Hag vrijdag. op de persconferentie Fabrizio Romano meldde dat de oefenmeester nog dubbende is over de toekomst van Victor Lindelöf en Scott McTominay bij United.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Malacia is gewoon de ideale tweede linksback voor United. Degelijk, betrouwbaar, fel en voetballend prima. Als hij zich kan schikken in die rol, speelt hij de komende seizoenen gewoon 25-35 duels en kan hij onderdeel zijn van een club waarbij veel prijzen gewonnen worden.

31 maart 2023 om 18:23

Idd. Daarbij is hij nog best jong. Ten Hag zette Shaw ook regelmat8g nog op de cv positie. Mocht Martinez geblesseerd raken dan kan deze verschuiving ook nog plaatst vinden.

Malacia kan alleeen maar beter worden en het is goed om een concurrent te hebben. Dit heeft positief uitgewerkt bij Shaw.

Malacia is nuchter genoeg dat die inziet dat hij nog niet de onbetwiste linksback is en veel moet leren om dat wel te worden. Zie er wel potentie in.

31 maart 2023 om 18:29

Veel prijzen? Serieus? In Engeland is er nog wel een flinke afstand tot de sterkste teams op dit moment en in de CL zie ik ze al helemaal geen potten breken. Of speculeer je dan op grote aankopen? En een keer een League cup is niet bepaald een hoofdprijs ofzo.

En hij speelt misschien wel 25 potten, maar alle belangrijke potten mag hij niet starten. Nog zo'n jaartje is niet erg, maar eigenlijk moet hij minuten maken op zijn leeftijd.

31 maart 2023 om 18:34

Ze zijn nota bene top favoriet voor de Europa League. Dat is gewoon een hoofdprijs, ook voor United.

31 maart 2023 om 18:38

De Europa League is toch geen hoofdprijs voor United. Toen Mourinho die won heb ik niemand in Manchester de stad zien afbreken van blijdschap. Die mensen willen succes in de CL zien en kampioen worden. United is geen Leicester of Middlesbrough die de EL zien als een hoofdprijs

31 maart 2023 om 19:04

Japie. Voor een speler als malacia is een Europa League toch een mooie prijs? Het is niet alsof een Europa League voor het oprapen ligt natuurlijk. Hoeveel Europa Leagues heb jij al gewonnen?

31 maart 2023 om 19:09

Wie weet voor Malacia wel, maar voor de United supporters is het natuurlijk geen hoofdprijs. Dat hebben we toen gezien met Mourinho. Die EL winst leefde amper daar

31 maart 2023 om 20:25

Hoofdprijzen zijn de titel en de CL en beiden zie ik ze de komende jaren niet winnen.

31 maart 2023 om 20:28

Das gek - want ik zag grote feesten in Manchester, een parade en een huldiging bij Old Trafford. Weet niet waar jij je informatie vandaan haalt?

1 april 2023 om 10:11

Goed. Dan heb ik toen gemist dat ze in Manchester helemaal door het lint gingen door het winnen van de EL. Dat ze daar door het lint gingen toem de CL werd gewonnen dag heug ik me nog wel

3 april 2023 om 09:37

Laten we het voorzichtig uitdrukken dat ze de Europa League nog niet binnen hebben. En welke prijzen gaan ze de komende jaren allemaal nog pakken dan? Op basis van recente historie en de huidge verhoudingen in Engeland verwacht je toch niet veel prijzen voor United?

4 april 2023 om 12:32

dat riepen we ook bij Liverpool enkele jaren geleden en dat veranderde ook. Toekomst zal het uitmaken

4 april 2023 om 13:38

Als je de titel wilt winnen moet je eenmaal in staat zijn om 90+ punten te halen. Dat is gewoonweg enorm veel en dat komt doordat het niveau gewoon gestegen is van de kanshebbers. City de afgelopen 5 jaar, Liverpool 4 van de 5 seizoenen en Arsenal dit seizoen. Die aantallen ga je niet zomaar behalen.

Voor een club als United heb je 2 hoofdprijzen, dat is de PL en CL.

4 april 2023 om 14:04

De kampioen werd kampioen met 90+ punten op 1 jaar van City na. Als concurrent had je dus meer punten moeten halen en dus meer dan 90. Had je Liverpool in willen halen had je dus meer punten moeten halen. Dat punt snap je wel toch?

4 april 2023 om 16:34

Ja wacht eens, dat is iets heel anders. Tuurlijk is het wel mogelijk dat United prijzen gaat pakken. Echter doet Suarez 7 alsof het bijna een voldongen feit is United de komende jaren prijzen gaat pakken. Dat vind ik nogal een aanname. Ik zou zeggen dat de kans groter is dat ze de komende jaren geen noemenswaardige prijzen pakken dan wel, als je de huidige stand van zaken in acht neemt.

4 april 2023 om 14:49

Malacia heeft nu al 30 (!!) wedstrijden voor United op zijn naam staan. United speelt verder nog minimaal 13 wedstrijden (of meer als ze doorgaan in EL). Malacia heeft er dus al aardig wat potjes op zitten en kan denk ik nog wel gewoon de eerste back van united worden hoor. Is nog steeds pas net 23

Victor Lindelöf is een leuke stand-in en doet het niet eens zo heel slecht als hij speelt. Maar hij komt nu toch wel op een leeftijd waarom hij op zijn hoogtepunt zou kunnen zijn, dan wil je toch spelen? Ik snap dat de miljoenen van United fijn zijn, maar ik denk dat hij zo elders in de PL kan spelen tegen een iets minder salaris, met een veel grotere kans op een basisplaats. Uiteraard geen niveau United, maar gewoon lekker in de middenmoot.

31 maart 2023 om 17:58

Maar het is niet zo dat hij al jaren op de bank zit. Vorige 4 seizoenen speelde hij nog altijd tussen de 3000 en 4000 minuten.

4 april 2023 om 12:28

Lindelöf speelt nog best wel veel hoor. Varane en Martinez zijn eerste keus, maar Lindelöf staat redelijk op dezelfde hoogte in de pikorde als Maguire waarbij laatstgenoemde er in de laatste 10 minuten bij gegooid wordt en Lindelöf in minder belangrijke wedstrijden start.

Lindelöf kan echter (tenminste, dat scheen hij bij Benfica wel eens te doen en EtH heeft daar ook laatst één wedstrijd neergezet) ook op 6. Als ik hem was, ging ik me daar heel hard op focussen, al weet ik niet of Ten Hag dat ook ziet zitten. Daar kan hij namelijk makkelijk de vaste stand-in van Casemiro worden en dan gaat hij wel meer wedstrijden meepakken.

Mooi dat Shaw zich zo heeft herpakt. Ben benieuwd wat het gaat eindigen met Ten hag. Ziet er veelbelovend uit! Volgend jaar voor het kampioenschap gaan.

Tja dat is niet anders. Shaw is dit seizoen de beste linksback van Europa.

31 maart 2023 om 18:02

Nee, die loopt bij jullie rond.

31 maart 2023 om 18:03

En Wijndal dan?

31 maart 2023 om 18:16

Beter lezen. Dat is niet alleen de beste back van Europa, maar ook van de wereld. Een combinatie van Marcelo, Roberto Carlos, Cafu, Dani Alves, Jordi Alba en Nicolai Boilesen.

31 maart 2023 om 18:38

Iets teveel Boilesen dan

31 maart 2023 om 18:38

Je vergeet Manolev

31 maart 2023 om 19:16

Hoe zat het met die linkerflank van jullie dan

4 april 2023 om 18:42

Ik vind Davies en Baldé echt beter

Draait een prima seizoen deze Shaw en heeft ook regelmatig een heerlijke steekpass in huis. Zie hem zelden echt door de mand zakken. Typisch weer om Malacia hier aan te linken overigens. Mocht Shaw niet verlengen was er aankomende zomer een andere 1e linksback gehaald dus deze verlenging zal weinig uitmaken voor Malacia zijn situatie.

Malacia krijgt voldoende wedstrijden om zich te blijven ontwikkelen. Hij is nog jong, zit ook bij een topclub, waar hij zich aan topspelers kan optrekkken.

Zou anders zijn als hij sumier minuten maakte. Maar Ten Hag rouleert best goed, en Malacia heeft als bankzitter volgens mij toch al ruim 2000 minuten in de benen. Ter vergelijking Gravenberch heeft er slechts 600

Ook Shaw is weer een aankoop van de beste coach LvG! Zijn oog voor talenten is ongekend. Erg jammer dat hij weinig tijd heeft gekregen maargoed, hopelijk kan EtH verder bouwen. Op het fundament dat Louis heeft gelegd voor hem.

1 april 2023 om 02:11

Shaw was er al voordat LVG kwam. Wel in hetzelfde jaar gekocht, maar was een aankoop van de club net als Herrera destijds.

4 april 2023 om 12:29

Daarnaast was Shaw nou niet bepaald lastig te scouten. De volledige Engelse top zat achter hem aan.

Goeie zaak Shaw kan op 2 plekken spelen en met Malacia heb je een prima optie. Wat een wereld van verschil deze Shaw in vergelijking met vorig jaar. Bizar

Wie zegt dat hij een dubbel gevoel heeft? Dat is een aanname. In een interview vertelde dat hij het goed naar zijn zin heeft en ziet dat Shaw completer is dan hem en hij ziet ook waar hij zichzelf kan verbeteren. Speeltijd krijgt hij genoeg met een programma van een Engelse club.

Hè, verdorie. Ik dacht even dat Jones weer een nieuw contract voorgeschoteld kreeg na het lezen van de titel.

Verder wel verstandig. Het maximale is er wellicht niet uitgekomen bij Shaw, maar hij is nog steeds een nuttige kracht die beter is gaan spelen dit seizoen. Voor Malacia is het wel zaak om nog een ontwikkeling door te maken, want op dit moment is hij hooguit een redelijke back-up. Die zie je toch liever ergens wekelijks spelen.

4 april 2023 om 12:31

Nou, je hebt echter wel gelijk. Jones is nog steeds speler van United, zit soms bij de selectie (vorig jaar nog een paar keer gespeeld onder Rangnick zelfs) en zit als sinds 2011 bij de club, in tegenstelling tot Shaw die er sinds 2014 zit. Zo'n gekke gedachte was dat dus niet.

4 april 2023 om 12:46

Valt wel mee.
Sinds zijn vertrek (na het WK) heeft Man United denk ik 3/4 wedstrijden verloren van de zoveel wedstrijden wat ze gespeeld hebben. Zelfs toen ze op een gegeven moment weken lang om de 2/3 dagen een wedstrijd speelde.

"langstzittende selectiespeler"

@vz
David de Gea & Phil Jones zijn de langstzittende selectiespelers.
Beide overgekomen in 2011, Shaw is in 2014 gehaald.

4 april 2023 om 12:50

Ah, je was me 5 minuten voor. Ik word ook altijd hevig getriggerd door dat soort stellingen om te kijken of het wel echt zo is en ik had inderdaad ook meteen de Gea in mijn gedachte.

Langstzittende? Phil Jones vergeten VZ?

Volgens mij zit De Gea al langer bij de club dan Shaw...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren