Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitvaller in Champions League-finale moet streep zetten door EK

Laatste update:

Dani Carvajal gaat niet met Spanje naar het EK 2016 in Frankrijk. De 24-jarige rechtsback viel zaterdagavond uit in de Champions League-finale tegen Atlético Madrid en verliet huilend het veld. Medisch onderzoek heeft nu uitgewezen dat hij een spierscheuring heeft opgelopen en Real Madrid stelt dat de verdediger minstens drie weken nodig heeft om te herstellen.

/

Spanje begint de groepfase over precies twee weken en kan tegen zowel Tsjechië (13 juni) als Turkije (17 juni) sowieso geen beroep doen op Carvajal. Het is maar de vraag of hij weer tijdig hersteld is om mee te spelen in de afsluitende groepswedstrijd tegen Kroatië (21 juni) en dus zit deelname aan het toernooi er niet in voor de Spanjaard.

Bondscoach Vicente del Bosque liet zondagavond al weten dat hij Héctor Bellerín voorlopig bij de groep houdt. De vleugelverdediger van Arsenal is de eerste back-up van Carvajal en mag dus hoop koesteren op een plek in het vliegtuig naar Frankrijk. Bellerín debuteerde zondagavond al tegen Bosnië-Herzegovina en kan ook tegen Zuid-Korea (woensdag) en Georgië (dinsdag 7 juni) nog wat speeltijd krijgen.

Is Héctor Bellerín een waardige vervanger van Dani Carvajal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niks aan de hand voor spanje, Bellerin is minstens gelijkwaardig aan Carvajal en ik schat hem eigenlijk al hoger in...

30 mei 2016 om 14:12

Carvajal is beter, Bellerin zal een hoger niveau halen.

30 mei 2016 om 14:20

Hoger niveau halen?? Carvajal is gwn een klasse beter hoor en is nog best wel jong net als bellerin. Verdedigen is carvajal sws beter

30 mei 2016 om 15:18

Waarom wordt Juanfran niet erbij gehaald?
Die blijft maar doorgaan en speelde een goede CL finale.

30 mei 2016 om 15:39

Juanfran zat er al bij! Die gaat denk ik ook wel spelen, want dat is misschien wel de beste back die er rondloopt.

30 mei 2016 om 14:40

Carvajal is een paar klasse beter hoor, echt een gemis voor Spanje dit. is Juanfran ook opgeropen wan die is ook erg goed.

30 mei 2016 om 14:49

Denk het wel Juanfran is eerste keuze voor die positie volgensmij.

30 mei 2016 om 14:52

Bellerin beter? Carvajal is een trein, geen Fyra ofzo. Bellerin is een lichtgewicht naast Carvajal.

30 mei 2016 om 16:09

Carvajal zou sowieso niet basis zijn, desondanks natuurlijk jammer voor die jongen.
Overigens is Juanfran toch beter dan beide.

30 mei 2016 om 18:05

Inderdaad; heel zuur voor die jongen maar Juan Fran is geweldig en Bellerin is volgens mij net zo goed als Carvajal. Daarbij goed om hem erbij te hebben aangezien hij de toekomst van Spanje is.

Wat een luxe. Al helemaal als je het vergelijk met onze spelers..

Jammer man, deze man heeft zich heel goed ontwkkeld de laatste 2 jaar, Verdiende wel een basis plaats, maar goed je hebt nog juanfran die iets heeft goed te maken na de gemiste strafschop

30 mei 2016 om 17:40

Juanfran is in mijn ogen ook de beste rechtsback voor Spanje met daarachter Carvajal en dan Bellerin en Mario Gaspar en ook Azpilicueta is eigenlijk rechtsback. Spanje zit de komende jaren wel goed op die positie en ook op het middenveld en flanken is er veel kwaliteit en toekomst met Asensio, Isco, Koke, Oliver Torres, Saul Niguez, Thiago, Samper, Deniz Suarez, Deulofeu, Jese, Tello, Castillejo en Muniain

Gelukkig heeft Spanje zo 3 RBs van wereldklasse die weinig onderdoen voor Carvajal, maar wel sneu voor hemzelf.

Zeer jammer. Echter was Carvajal sowieso al een back-up. Gelukkig heeft Spanje 4 enorm goede Rb's in de naam van Juanfruan, Carvajal, Bellerin & Mario Gaspar...

Mooi dat Bellerin nu (als het goed is) mee mag... Juanfruan is in mijn ogen de beste RB op dit moment. Tikkel beter dan Carvajal. Tevens is Bellerin aanvallend een stuk verder dan Carvajal in mijn ogen maar overall is Carvajal wel beter dan Bellerin (die defensief nog stappen moet zetten).

Hopelijk mag Hector mee! Heerlijk seizoen achter de rug waar hij ook verdedigend steeds sterker speelt en zelfs in het Team of the Year is gekomen! Heerlijke beloning is dit!

30 mei 2016 om 14:17

Ja en dan hebben ze ook nog Azpilicueta, Mallo, Manquillo, Aleix Vidal, Coke, De Marcos die allemaal ook bovengemiddeld goed zijn. Zowat een elftal meer dan degelijke rechtsbacks heeft Spanje.

30 mei 2016 om 16:09

Ja klopt...

Echter wordt Azpi vooral als linksback gebruikt in zowel Spanje als bij Chelsea geloof ik? Snap dat ook niet. Heerlijke back is dat ook!

Verder is Vidal nog niet echt goed dit seizoen, Coké al wat aan de oudere kant.

Manquillo heb ik nog niet genoeg zien voetballen, wat i kgezien heb viel dat wel mee... Evenals ik denk dat Mallo ook niet absolute topper is... De Marcos is een gemaakte RB die eht vooral van zijn snelheid moet hebben ipv zijn defensieve kracht

Toen hij huilend van het veld liep wist hij waarschijnlijk al dat hij het EK zou gaan missen. Spijtig voor Carvajal, maar denk niet dat Spanje hem heel erg gaat missen. Met Juanfran en Bellerin hebben ze wel goede vervangers klaarstaan.

Je mist wel een rechtsback die een goed seizoen heeft gedraaid en het is natuurlijk wel jammer voor Carvajal. Maar ik denk dat je met Bellerin wel een waardige vervanger in huis hebt en iemand die minstens even goed is alleen minder ervaring heeft wat vaak toch wel belangrijk is op grote toernooien.

Vervelend voor Carvajal maar Bellerin is best een goede backup. Ook goed voor zijn ontwikkeling natuurlijk

Wat? En Juanfran dan? Die is het hele seizoen al een monster bij atletico. Vond hem donderdag naast die penalty ook een dijk van een wedstrijd spelen.

30 mei 2016 om 14:03

Zaterdag bedoel ik

30 mei 2016 om 14:07

Die gaat al mee .

Bellerín zal als 2de RB mee gaan wat Carvajal denk ik ook al was.

dit is al de 2e toernooi dat Carvajal mist door een blessure en dan is hij nog zo jong.

Geen man overboord, ze hebben Bellerin, hij is slechts een heel klein beetje minder dan Carvajal. Carvajal speelt toch bij real al aant jaren in de absolute top en heeft meer ervaring

Vervelend voor Carvajal, maar Spanje kan het wel opvangen. Juanfran is eerste keus, maar met Bellerin heb je een top 2e keuze. Carvajal is natuurlijk nog wel beter (completer ook), maar als back-up maakt het niet zoveel.

Niks aan de hand. Juanfran is sowieso beter dan Carvajal en met Bellerin hebben ze een meer dan adequate vervanger in huis. Tuurlijk treurig voor hem dat hij het mist maar het is geen gigantische aderlating

Toch jammer voor zowel die jongen als voor Spanje, ondanks dat mogelijke vervangers zowat gelijkwaardig zijn. Ik vond hem zeker in de eerste helft van de CL finale, samen met Bale de beste man op het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren