Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgefloten Seedorf komt goed weg met punt, Tévez helpt Juventus

Laatste update:

AC Milan zou Clarence Seedorf een ultimatum hebben gesteld. Slechte resultaten tegen Lazio en Fiorentina zouden het ontslag van El Presidente kunnen betekenen en tegen die eerste club, Lazio, speelden i Rossoneri zondagavond met 1-1 gelijk. Milan schiet met dat gelijkspel echter weinig op en Europees voetbal lijkt dan ook onhaalbaar. Juventus verstevigde zijn koppositie door op bezoek bij Catania met 0-1 te winnen; Carlos Tévez werd de matchwinner.

/

Lazio - AC Milan 1-1
Milan won in november 2009 voor het laatst bij Lazio (1-2) en Seedorf stond toen in de basis. Omdat hij in die wedstrijd geen rouwband droeg ter nagedachtenis aan een bij supportersrellen omgekomen Lazio-fan, werd hij zondagavond flink op de hak genomen door de Romeinse tifosi. De trainer van Milan werd uitgefloten en racistisch bejegend, maar nam een punt mee en lachte daardoor het laatst. De thuisploeg was immers de betere partij en had in de eerste helft al op 1-0 kunnen komen, ware het niet dat een goal van Diego Novaretti wegens hinderlijk buitenspel van Giuseppe Biava werd afgekeurd. Aan de andere kant was het in minuut 44 wel raak.

Kaká zette de bal voor en via het lichaam van Abdoulaye Konko viel de bal in het doel: 1-0. Lazio had overigens geluk dat Bryan Perea op het veld mocht blijven staan na een doldrieste charge op Adil Rami; de talentvolle spits kreeg slechts geel. I Biancocelesti kwamen na een uur verdiend op gelijke hoogte: Álvaro González kopte een voorzet van Antonio Candreva in het doel. Doordat Giampaolo Pazzini nog een grote kans miste en invaller Mario Balotelli het aluminium raakte, bleef het bij een puntendeling. Daar mocht vooral Milan zich gelukkig mee prijzen, maar Seedorf had eigenlijk een zege nodig om de druk op zijn schouders te doen verminderen.

/

Catania - Juventus 0-1
De meegereisde fans uit Turijn sprongen na vier minuten juichend op toen Leonardo Bonucci scoorde, maar dat doelpunt werd afgekeurd omdat er geduwd zou zijn. De gemoederen liepen in Stadio Angelo Massimino met regelmaat hoog op en na zeven minuten brak er een opstootje uit nadat Gonzalo Bergessio en Pablo Barrientos elleboogstoten hadden uitgedeeld. De ruziënde coaches Antonio Conte en Rolando Maran werden naar de tribune gestuurd. De partijen waren aan elkaar gewaagd en Pablo Osvaldo en Fabian Rinaudo kregen de beste mogelijkheden in de eerste helft, maar er werd niet gescoord. Na een klein uur werden de netten wel gebold.

Osvaldo kopte de bal terug op de inlopende Tévez en de Argentijn schoot diagonaal raak: 0-1. Carlitos had even later de margeverdubbeling op zijn schoen, maar mikte naast. De Oude Dame trok de summiere voorsprong over de streep en heeft nu zes competitiewedstrijden op rij weten te winnen. De titelhouder, die woensdag tegen Parma speelt, blijft bovendien op koers liggen voor het verbreken van het puntenrecord van Internazionale. Die club pakte in 2006/07, onder leiding van Roberto Mancini, 97 punten en als Juventus de resterende duels wint, kan het op liefst 105 punten uitkomen. Catania, waarbij Bergessio het slotsignaal door een rode kaart overigens niet haalde, blijft de hekkensluiter in Italië.

Denk jij dat Clarence Seedorf volgend seizoen nog de trainer van AC Milan is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een vechtwedstrijd was dit zeg. Vind het nog opmerkelijk dat die Bergessio zo lang op het veld het mogen blijven, duurde maar liefst 4 elleboogstoten. Gelukkig zijn er uiteindelijk geen blessure gevallen. Wat een flapdrol van een scheids weer, had zomaar uit de hand kunnen lopen. Ging hij ook nog de twee coaches zonder enige waarschuwing tegelijk naar de tribune verwijzen.
Gelukkig wist de beste man van de laatste tijd aan onze kant alsnog de winst naar onze kant te trekken, nadat Osvaldo kans na kans miste. Bergessio kreeg dus nog rood, maar dat viel nauwelijks op. Catania speelde de gehele wedstrijd alsof hun leven er vanaf hing en daar hadden we het flink lastig mee uiteindelijk.

Overigens een dikke pluim voor Padoin, speelde een onverwacht sterke pot vandaag. Pirlo speelde ook weer sterk, Vidal lijkt aan de andere kant al een tijd uit vorm te zijn.

Grazie ragazzi!

24 maart 2014 om 00:33

Aaahh, Gonzalo Bergessio. In zijn tijd bij Saint Etienne mijn favoriete voetballer. Jammer dat hij daar geflopt is.

Milan moet hem de tijd geven! Anders hadden ze hem net zo goed niet kunnen aanstellen..

23 maart 2014 om 23:16

Dat hadden ze ook nooit moeten doen ze hadden San Marco moeten nemen.

23 maart 2014 om 23:19

Nee ze hadden inzaghi moeten nemen

23 maart 2014 om 23:23

Want inzaghi heeft wel ervaring wou je zeggen?

23 maart 2014 om 23:44

Seedorf en Van Basten konden het sowieso al niet vinden met elkaar.

24 maart 2014 om 00:07

Seedorf moet de bezem er doorheen hallen.verder veel nieuwe spelers hallen en ff de tyd geven komt goed denk ik met milan en seedorf

Racisme en Lazio Roma. Het lijkt er heel normaal..

23 maart 2014 om 23:35

Maar het is niet normaal. Straf Lazio dan heel hard! Dit moet stoppen, het is de 21ste eeuw.

Heel jammer van Milan, ze hadden het naar hun zelf moeten trekken.

Het was een zware bevalling tegen het Siciliaanse Catania.
Vanaf het begin tot het eind heeft Catania geknokt voor een punt. Bergessio & Barrientos moeten overgeplaatst worden naar de lokale rugbyvereniging. Wat speelde die lomp zeg, sliden met twee benen, slaande bewegingen, bodychecks noem het maar op. Gelukkig kreeg Bergessio een terechte rode kaart later in de wedstrijd. Verder was de scheidsrechter ouderwets slecht en stuurde binnen een kwartier beide coaches het veld af. De resterende minuten stonden er dus 2 assistenten. Juventus kon niet echt combineren want Catania onderschepte veel, zowel de bal als de man ... Osvaldo bracht verschillende kansen om zeep met achterlijke omhalen, trucjes en hakjes. In de tweede helft kon Tevez de 0-1 maken die ook nog een slecht was gekeept door Andujar. Padoin krijgt wat credits van mij, speelde vandaag erg goed, liep de ruimtes in en leed weinig balverlies. Pirlo was zoals gewoonlijk de creatieve man op het veld.

Ik ben niet geheel tevreden over het spel vandaag, maar wel blij met de 3 punten. Credits gaan naar Padoin, Tevez, Pirlo, Llorente en Caceres die goed gespeeld hebben.

Gelukkig zijn we heelhuids het veld afgelopen, ik had nog wel wat gebroken benen e.d. verwacht na de deze wedstrijd. Op naar woensdag tegen Parma, die met een ongelofelijke reeks bezig zijn die wij gaan stoppen.

Forza Juve!

23 maart 2014 om 22:55

Volledig met je eens! Het is wat je zei: Het leek soms echt op een ijshockey/rugby duel. Catania deed vol de beuk erin. Ze hadden het voorbeeld van Genoa goed overgenomen en zette flink veel druk. Zonder Conte's aanwijzingen was het lastig om eronderuit te voetballen.

En de scheids: Tja, het begint langzamerhand "normaal" te worden in de Serie A, ze willen gewoon té graag een stempel drukken op de wedstrijd denk ik. Dit had ik nog nooit meegemaakt: Twee coaches tegelijk zonder waarschuwing weg sturen.

23 maart 2014 om 23:22

Zeg, buffon juve. Word het niet eens tijd dat jij de productie van een deel van de serie a artikelen op je gaat nemen?

23 maart 2014 om 23:24

Want? Haha

Lekker Juve! Ben zo blij met een speler als Tevez, is echt een koopje gebleken gezien zijn kwaliteiten.
En wat was Osvaldo drama zeg, moet echt meer laten zien wil hij een contract verdienen bij Juve.

Kan iemand mij aub uitleggen waarom Taarabt niet meer speelt bij Milan, toch 1 van de beste spelers van Milan.

Catania al bijna gedegradeert. Juve al kampioen, ben benieuwd of seedrof het einde van het seizoen gaat halen.

Ik vind dat racisme daar zo absurd, wordt tijd dat dat harder gaat worden aangepakt! Seedorf verdiend niets meer dan respect. Stelletje halve gare.

23 maart 2014 om 23:16

Oordeel a.u.b. niet als je niet over de juiste kennis beschikt.

23 maart 2014 om 23:25

Idd racisme wordt al keihard aangepakt in italie reken maar op een fikse boete en wedstrijden zonder publiek voor lazio. Bovendien zie je dit nu bij een deel van de lazio supporters. Maar ik moet zeggen dat ik verder niks over racisme heb gehoord dit seizoen wel beledigingen aan het adres van napoli, werd ook streng bestraft.

23 maart 2014 om 23:32

Wat Azurro zegt dus. Racisme wordt juist dit jaar hard aangepakt en komt vrijwel niet meer voor. Er is tegenwoordig weer een nieuwe 'hype', namelijk Noord vs Zuid-Italië. Denk daarbij vooral aan het armere zuiden en er wordt ook vaak een greep naar het verleden gedaan. De Napolitanen krijgen vaak leuzen over de Vesivius aan te horen en Torino hoort weer leuzen over de vliegtuigcrash. Gelukkig zit de Italiaanse bond er tegenwoordig streng bovenop en sluiten ze de curva's voor enkele wedstrijden.

Waarom droeg Seedorf geen rouwband in 2009??

23 maart 2014 om 23:32

Ik weet niet wat er in 2009 is gebeurd, maar ik weet wel dat Seedorf enkele jaren ervoor in 2007, ook tegen Lazio geen rouwband droeg. In die speelronde zou iedereen een rouwband moeten dragen voor de dood van een Lazio-supporter, dus waarschijnlijk heeft VZ zich vergist daarin.

Als ik het me goed herinneren, weigerde Seedorf toen omdat hij de persoon in kwestie niet kende, maar belangrijker omdat het broertje van een ploeggenoot van hem (enkele jaren daar weer voor) , broertje van Kaladze, gekidnapped en vermoord werd en de Italiaanse voetbalbond toen het niet nodig vond om een rouwband in te stellen. Sterker nog, de Figc had een verzoek van Milan toen afgewezen.

"de gemoederen liepen in Stadio Angelo Massimino met regelmaat hoog op en na zeven minuten brak er een opstootje uit nadat Pablo Barrientos en Pablo Barrientos ellenboogschoten hadden uitgedeeld."

Nu ben ik benieuwd of er twee naamgenoten op het veld stonden. En hoe ze schieten met de elleboog.

23 maart 2014 om 23:17

Was een keer wat anders

Osvaldo!? Leuke speler, maar niet voor Juve.. En al helemaal niet voor 19 miljoen. Stond ik al niet achter die keus is dat na vanavond zeker.
Fantastisch dat we zo goed bezig zijn, al zal het tegen Parma woensdag een stuk beter moeten.
Benieuwd hoe dit jaar gaat eindigen mbt seri a (aantal punten) en UEFA cup.
Forza Juveeeee

Wat zijn die supporters van Lazio toch smerig zeg, niet de 1e keer dat ze racistische dingen uitroepen.

Dit verpest het imago zo erg voor een land als Italië al die racisme niet normaal gewoon. Het gebeurd ook zovaak bij Lazio Roma, die supporters lijken extreem rechts.

23 maart 2014 om 23:35

Ongenuanceerde opmerking. Neemt niet weg dat dit een onaceptabel voorval was.

23 maart 2014 om 23:56

Ongenuanceerd of niet, je kan dit inderdaad niet verdedigen. Ik weet dat er forse maatregelingen worden genomen, maar of dit helpt..? Het moet denk ik bij de opvoeding beginnen. Het triestte van allemaal is dat het volwassen mannen zijn.

Ik krijg steeds meer het gevoel dat Seedorf als zondebok wordt gebruikt voor het slechte seizoen.

24 maart 2014 om 00:44

Het waren ss lazio supporters die hem uitfloten en apen geluiden maakte niet zijn eigen supporters !!

On-topic :

Westrijd werd gespeeld op een erg laag tempo milan kon maar geen aanval creeren
en het constante verlies van de bal hielp ook niet echt mee

De eerste 45 minuten waren echt niet om aan te zien zelfs een simpele paas over 5/10 meter wou niet lukken dus dan gaan ze maar afstand schoten nemen tussen 3/4 verdedigers in
op goed geluk met als gevolg een vergooide aanval

Laatste minuut van eerste helft dan wat geluk gekregen wat ze al tijden niet hebben gehad

2e helf vond ik wat boeiender lazio begon sterk en kwam op 1-1 door een prachtig doelpunt daar kon amelia niks aan doen

De laatste 20 minuten begon milan wat beter te spelen en dat resulteerde ook
in een handje vol kansen jammer dat ze niet benut werden

Honda speelde zeer slecht vraag me af waarom hij nog durft te vragen WHY aan seedorf
wel het antwoord is simpel hij speelde een hele hoop rommel !!!

25 maart 2014 om 20:21

Ik heb het meer over de Berlusconi's en de leiding van AC Milan.

Het was gewoon een slecht idee van Milan om Seedorf in te lijven als coach. Seedorf was nog aan het voetballen en is ineens coach geworden. Het was gewoon een grote gok voor een shockend 'positieve' effect. En het is niet goed uitgepakt.

Toch kan ik lachen om supporters van een Lazio. Goed of fout, ze zijn wel consequent extreem. xD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren