Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinkende Ziyech loopt meeste kilometers: ‘Dat geeft wel wat aan’

Laatste update:

Hakim Ziyech was zaterdagavond op zoek naar zijn eerste competitiedoelpunt voor Ajax, maar scoorde niet en vond troost in de drie treffers die hij direct voorbereidde. “Ik ben aardig tevreden met de manier waarop we gespeeld hebben”, zei de aanvallende middenvelder na de 5-1 zege op PEC Zwolle tegen FOX Sports.

/

“De eerste helft was moeizaam en de tweede helft was beter. Na het doelpunt van Wout Brama moesten we wakker worden en hielden we de bal vervolgens aardig in de ploeg. We gaven alleen nog wel te veel kansen weg”, aldus de vijfvoudig international van Marokko, die logischerwijs tevreden was met zijn drie assists.

“Ik heb alleen nog niet in de competitie gescoord voor Ajax, maar dat komt nog wel. Heb ik de meeste kilometers van allen gelopen? Dat geeft wel iets aan, al moet het qua meeverdedigen nog beter. Ik kom wel steeds lekkerder in mijn spel. Helaas ben ik donderdag geschorst.”, doelde Ziyech op de Europa League-wedstrijd tegen Standard Luik.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is heel goed op het middenveld, en in combinatie met Klaassen lijkt me ook heel goed. Verdedigend doet hij meer dan ik had verwacht, en je ziet die drang naar doelpunten bij hem, prachtig.

24 september 2016 om 22:46

Idd. Vind alleen dat met Ziyech op het middenveld, je nooit zowel Gudelj als Riedewald moet laten banken. Daarbij ook Sink nog ipv Dijks. 3 vechters en fysiek sterke eruit. Nu ging Viergever wel eens diep en stonden Schone en Sink links achterin.. Dat kan niet toch. Maar het gaat steeds meer op iets lijken. Dat scheelt. Sanchez top aankoop.

24 september 2016 om 22:50

Vandaag was gewoon al een goede opstelling. Echter ben ik wel eens over de killers. Gudelj eruit laten, maar riedewald moet er sws in. Ik denk alsnog voor schone. Verder wss dijks gwn weer voor sinkgraven, al past dijks niet echt in t systeem van bosz. En ik hoop nog zo dat tete terug komt, desnoods centraal voor viergever. En anders misschien veltman toch weer centraal?!

24 september 2016 om 22:54

Precies, en ik vond sink juist zwak spelen. Veel van die nonchalante ballen die de verdedigers en keeper in problemen brengen. Daarnaast stelt hij qua fysiek natuurlijk niet veel voor. Liever een dijks die bij aanvallen van ajax het middenveld kan ondersteunen. Sink rent ook direct naar voren zodat er een gat linksachter valt. Schone vind ik verrassend goed doen. Speelt goed, strooit met passjes en behoudt zijn positie en taken. Alleen 1e helft was soms wel te zien dat er 4/5 man op 't middenveld liepen. Dat moet beter afgestemd worden.

24 september 2016 om 23:42

Idd. Of anders Riedewald linksback. Sink kan makkelijk zijn tegen een 4-4-2 ofzo.. Daarbij zou ik Viergever (die laatste tijd niet onaardig speelt) anders wisselen voor Riedewald of Veltman. Met een echte verdediger als Sanchez naast hen moet dat makkelijk kunnen. Viergever is sowieso niet beter daar. Maar je rechtsbackpositie word er wel beter van als je Veltman in het centrum zet. Riedewald was voor Go Ahead nog 'zijn' controleur.. Maar nu zelfs op de bank naast Bosz. Je kan toch niet zeggen dat Sink dan een betere keus is ipv Riedewald?

25 september 2016 om 00:42

Schone was de missing link al die weken. Samen met ziyech. Hoe kan je erover denken om hem eruit te halen. De laatste 25 minuten waar weer saai en minder goed.. precies het moment toen Riedewald erin kwam voor Schone. Riedewald is een goede voetballer maar hoe Schone mensen wegstuurd is gewoon fenomenaal. Als je al wisselt zet je Riedewakd naast Klaassen want die is gewoon onzichtbaar tussen al deze geweldenaars.

25 september 2016 om 00:43

Bedoel Riedewald erin voor Klaassen.

25 september 2016 om 06:49

Tegen Psv of Feyenoord kan je alleen niet, met Schone voor de verdediging spelen.

25 september 2016 om 09:19

@sulejmanii Inderdaad, net als dat je dan ook niet met Sinkgraven om linksback kan spelen, dan wordt je gewoon overlopen.tegen zwakkere tegenstanders lukt dit wel, maar Europees of tegen de toppers gaan we dan geen stand houden.

25 september 2016 om 11:34

Zolang Ziyech maar op 10 speelt. De rest moet om de plekken om zich heen concureren. Maar als het nu nog niet duidelijk is dan heb je echt geen verstand van voetbal.

Ziyech heeft echt een fantastische techniek, kan alles met de bal aan zijn voet. Dat zie je wel aan de spel hervattingen, al 6 assists en 1 goal in 5 wedstrijden. Maar laten we wel wezen, zijn spel kan zeker beter. Er zal altijd veel balverlies in opgesloten zitten maar je merkt dat er nog meer in zit. Dat komt vanzelf wel hoor als hij zijn teamleden beter begrijpt. Dat komt pas na de half jaar denk ik echt. Dat geld voor heel Ajax, twee pracht potten gezien maar ik denk dat de echte kracht pas na de winter komt. Nieuwe trainer veel nieuwe spelers en een nieuwe spelwijze, dat kost gewoon tijd en dat is niet erg.

24 september 2016 om 22:38

Ik heb m een paar keer onnodig de bal zien verspelen. Maar veel vaker kwam zijn balverlies door spelers die bv stil bleven staan. Bijna elke bal zat een idee achter. En dan te bedenken dat bijna alles op gevoel is.

Beste voetballer van de eredivisie. PSV zat te slapen.

24 september 2016 om 22:53

Want? PSV heeft toch een prima bezet middenveld? Net als Ajax overigens.

24 september 2016 om 23:03

Oja zullen we eens over Ajax beginnen. Siem de jong bij PSV, Ajax lag te slapen. Moreno en Guardado 2 super spelers voor de Eredivisie waren voor Ajax ook haalbaar. Maargoed die minimaal 10 miljoen voor Ziyech legt niet iedere club op tafel. Ajax heeft eens goed gehandeld met geld! Maar om PSV slapers te noemen gaat ver.

24 september 2016 om 23:24

Zal wat zijn als Ajax Siem had gehaald ipv ziyech. Had persoonlijk iedere dag lopen klagen. Zal niks helpen, maar frustratie zal dan minder zijn. Die ziyech is de aankoop van dit seizoen.

Laat hem maar gewoon spelen op 10, hij wordt met de wedstrijd beter en kan prima met Klaassen als box to box. Ziyech is een verademing betreft het creëren van kansen vergeleken met de vorige jaren, de spel van Ajax was mede daardoor van een hoog niveau vandaag met Ziyech, Traore en Sanchez als absolute smaakmakers

24 september 2016 om 22:40

Ajax speelt met de punt naar achter. Ziyech stond op linkshalf vandaag. Vorige wedstrijd stond hij rechtshalf. Dat is ook een betere veldbezetiing en meer dynamisch dan met een #10.

24 september 2016 om 22:48

Ik vind dat je dolberg zwaar te kort doet door hem niet te noemen als smaakmaker, echt een geweldige speler

24 september 2016 om 22:51

Dolberg is idd echt een talent. Soms slordig balverlies, maar zo balvast. En als je hem goed inspeelt, kaats hij hem vaak ineens goed door. Maar vergelijk dat met de spitsen die voorheen als jonge speler kwamen. Okee, het is geen jeugdspeler. Maar als er dan toch geen 'echte' jeugd spits doorbreekt, dan maar zo'n aankoop.

24 september 2016 om 23:25

Ohja tuurlijk, ik was hem helemaal vergeten! Veruit de beste keuze voor in de spits en na een zwakke 1e helft, had hij zich prima herpakt in de 2e helft met 2 prima goals. Nog maar 18 jaar en dan al zo goed, ik zie hem binnen 2 jaar voor een recordbedrag weggaan als hij zo blijft prikken

De verwachtingen waren hoog, eigenlijk te hoog. Maar hij voldoet er aan met twee vingers in zijn neus. Natuurlijk, ik heb m een keer of 3 a 4 dom en onnodig de bal zien verspelen. Fenomenale voetballer, met afstand de beste speler van de eredivisie.

24 september 2016 om 22:58

Laten we na2 betere tot goede potjes van Ziyech tegen laagvliegers nou niet direct doorslaan. Hij heeft op mij ook een goede indruk gemaakt en ik heb van hem genoten, maar bij Twente was het ook een verwijt richting hem dat hij alleen goed presteerde tegen de mindere clubs.

24 september 2016 om 23:14

Hoe kom je daar nou bij. Ziyech was vaak degene bij Twente die nog mee kon met het niveau & nog iets kon uitrichten (goal/assist) wanneer er tegen een grote club werd gespeeld. Waarschijnlijk niet tegen alle toppers inderdaad, maar dat is ook onmogelijk wanneer een club weggespeeld wordt.

24 september 2016 om 23:20

Onzin, ik baseer me op het hele kalenderjaar. Ook tegen de betere tegenstanders bij Twente was hij goed. Bv de wedstrijd in de arena. Daar tilde Ziyech twente in zijn eentje van een jupiler leage ploeg naar een gevaarlijke ploeg.

Wat ben ik blij met Bosz. Ik was cynisch geworden van Frank de Boer maar Bosz gaat gewoon vol voor het voetbal.

24 september 2016 om 23:07

Het is ook niet zo dat de ajacieden tegen bosz zijn, het zijn meer de keuzes die hij maakt waartegen iedereen is. de eerste wedstrijden sloegen ook helemaal nergens op. de opstelling ging nergens om, resultaten vielen tegen en het spel zag er niet uit. Nu 2 wedstrijden ziet het er leuk uit, maar laten we tot midden-november kijken hoe het gaat, dan pas is er weer een relatief makkelijke tegenstanders. Nu volgen achter elkaar ado, utrecht, kakkies, az. allemaal tegenstanders waar ajax het altijd zeer moeilijk tegen heeft, hoewel we die van daar beneden natuurlijk wel wonnen de laatste x jaren. ()

Nog waren er ajacieden die vonden dat zn komst overbodig is. Zon kwaliteit ontbrak simpelweg bij ajax. Met hem is t spel vloeiender, creatiever en doodspelmoment is nu ook een wapen.
Over een maandje zal hij door de rest van de selectie worden geaccepteerd als de absolute leider op voetballend opzicht.

Trouwens bedankt overmars dat je die man niet vanaf t begin van t seizoen niet hebt aangetrokken. Had miss iets kunnen betekenen voor ajax. Spel is zoveel beter met hem. Ipv klaassen gudelj.

24 september 2016 om 22:48

Zijn komst was ook overbodig. Kijk wat een overvloed aan middenvelders er is. Ziyech was niet nodig. Ook met de andere spelers had er een goedlopend middenveld samengesteld kunnen worden.

24 september 2016 om 22:56

Absoluut niet mee eens, wat hierboven al gesteld wordt, Ziyech is precies wat we miste op.het middenveld. Iemand die er al staat, de ruimte ziet en dan ook nog eens de juiste pass kan geven! Ziyech zorgt nu dat het middenveld in balans is. Ook de traore naar recht en dolber in de spits was precies wat dit elftal nodig had. Ik vond Schone ook goed spelen rustig aan de bald goed overzicht. Al met al een vrij redelijke pot.

24 september 2016 om 22:58

Ach kom nou...er zat amper voetbal in t spel van ajax vanuit t middenveld. Nogmaals alleen zn doodspelmomenten hebben al grote waarden.
Wat ziyech kan, kan klaassen veel minder. Gudelj idem dito. Sinkgraven zou kunnen, maar vooralsnog te licht . Nouri is een pareltje...maar hij is voor over 2 jaar. Miss al volgend jaar. Maar goed miss heb jij meer verstand van voetbal dan ik.

24 september 2016 om 22:59

Houdt toch op jongen. Ziyech maakt elke ploeg in de eredivisie beter, dus dan is het gewoon nodig als het kan, en het kon.

24 september 2016 om 23:34

De toekomst, man man wat heb je toch tegen Ziyech? We hebben veel middenvelders, maar niet met de creativiteit van Ziyech! Eindelijk de vervanger van Eriksen, drie jaar telaat. Misschien Nouri maar die kan nooit een heel seizoen aan, ook nog met die Beker- en Europese wedstrijden.

25 september 2016 om 09:30

Nouri zal ook wel zijn minuten maken wanneer Ziyech naar de Afrika cup is.

25 september 2016 om 10:38

Je kan wel 10 middelmatige spelers hebben, maar die zullen samen nooit de impact hebben van een Ziyech. Een 'meesterzet' wil ik het niet noemen want zelfs een blinde kon nog zien dat Ziyech met kop en schouders de beste van de ED was. Ook moet je als het op goed voetbal aankomt niet op een paar miljoen meer of minder letten (zeker niet met het gevonden geld van Millik). Sinkgraven moet je gewoon verhuren of afschrijven en Ziyech gaat zijn transfersom wel terugverdienen.

25 september 2016 om 11:43

De Toekomst.. Beter ga je niet teveel praten. Elke blinde kan zien dat Hakim nodig was of iemand zoals hem..

Ziyech deed het deze week alweer een stuk beter als middenvelder. Vooral zijn gretigheid bevalt me. Hiermee doel ik niet alleen de drang om zichzelf te bewijzen qua doelpunten en assists, maar voornamelijk zijn inzet bij balverlies. Echter gaat het mij ook te ver om na 2 potjes tegen laagvliegers de conclusies te trekken dat Ziyech sowieso gaat slagen, op het middenveld moet, een vrije rol moet krijgen.. Hij moet zich blijven bewijzen, maar is op de goede weg.

24 september 2016 om 22:46

Ach hou toch op. Zie hem terug krabbelen. Je sprak zoveel onzin uit. Die jongen hoorde niet op rechts, je beoordeelde Ziyech als rechtsbuiten en verzon gewoon dingen erbij. Lees bijna een persoonlijk iets. Jammer he, dat 'ie o goed speelt nu.

24 september 2016 om 22:51

Volgens mij kan ik nog zoveel typen, als mensen het niet goed lezen wordt het voor mij onbegonnen werk.. Lees ze nog eens zou ik zeggen.

24 september 2016 om 23:02

Sluit ik mij helemaal bij aan. Hij is echt op de goede weg nu, maar nu gaat het straks om dat hij de toppers gaat beslissen.

Waar zijn forumlid @de toekomst en @Lee12. Vooral die Toekomst gast was zooo tegen Ziyech en schreef lappen tekst over wat hij allemaal wel niet fout deed. Wat een kul was dat zeg. Heel betoog om niks. Ziyech is de beste speler van de eredivisie.

24 september 2016 om 22:51

Ziyech deed ook veel fout...

24 september 2016 om 23:00

Inderdaad en volgens mij waren jullie ook niet pertinent tegen zijn komst, maar vonden enkel dat het middenveld te vol was, maar als hij als aanvaller wordt gehaald en er wordt ruimte gemaakt is het uitstekend.

Hij leidt ook veel balverlies en daarnaast ging het toen om 15-20 miljoen, toch wel een verschil met 11 miljoen.

Het is daarnaast erg voorbarig om hem nu al tot beste speler van de ED te bestempelen, eerst laten zien in de toppers, Ajax kampioen maken kortom in de echte top presteren. Hij heeft zeker de potentie maar dit is te voorbarig.

24 september 2016 om 23:01

Welke speler niet? Elke speler maakt fouten tijdens de match. Ziyech neemt vaak risico's, maar zorgt meteen voor super veel gevaar. Je hebt het niet over z'n geniale steekpassen die je sinds Eriksen niet hebt gezien. Ziyech op het middenveld is een en al feest. Z'n inzicht, z'n passing en z'n balgevoel; geniaal. Maar jij hebt het over z'n balverlies die hij soms leidt. Heb je eindelijk een speler die graag naar voren wilt in plaats van breed; is het niet goed. Je hebt duidelijk iets persoonlijks tegen hem, want al je argumenten kun je in de soep gooien. Nu blijkt het zelfs dat hij de meeste kilometers heeft gelopen. Oh jee..

24 september 2016 om 23:02

Misschien maar hij deed zoveel neer beter. Is hem vergeven die paar dubgen dan niet gied gaan als je bij 4 doelpunten direct betrokkenen bent, die je het iver heel de wedstrijd gezien meer dan goed. En zolang er uit de dingen die niet goed gaan geen tegendoelpunten komen is er niets aan de hand. Alleen al de aanwezigheid van Ziyech in dit team zirgt er voor dat andere spelers meer ruimte krijgen waardoor er meer mogelijkheden komen. Het enige jammere is, is dat we Zitech een 2 maanden eerder hebben gehaald!

24 september 2016 om 23:05

@inmesionante

Dat betekend toch niet dat het altijd goed is om risicos te nemen? Je kunt ook risicos nemen op het verkeerde moment en op de verkeerde plek... Verder natuurlijk wel een verademing maar ik kan mij helemaal vinden in de kritiek, gelukkig benaderd Ziyech het zelf ook zo.

De kritiek is er juist met de bedoeling een echte topper van hem te maken. Ik zie niet waarom de Toekomst iets persoonlijks tegen hem heeft, hij geeft gewoon goede inhoudelijke kritiek, zijn stats gaven ook aan dat hij veel balverlies leed en hij ook heel veel kansen nodig had om te scoren. Iets waar hij aan moet werken.

24 september 2016 om 23:06

Nogmaals, lees mijn vorige reacties over Ziyech nog eens door. In jouw reactie lees ik zoveel verdraaiingen en onjuistheden. Als je mijn reacties echt gelezen zou hebben, deed je nu niet zo.

24 september 2016 om 23:14

De toekomst, ik zie regelmatig jouw reacties "betogen" voorbij komen. Als het om ziyech gaat vind ik jou behoorlijk wantrouwend en vaak negatief. Op basis daarvan krijg ik serieus de indruk ,dat jij niet zoveel hebt met ziyech, en dan doel ik niet op zijn voetbalkwaliteiten, want daar valt niet over te twisten. Waar komt het vandaan man?

24 september 2016 om 23:26

Zo heb ik aangegeven dat Ziyech met zijn kwaliteiten meer op rechts had kunnen/moeten laten zien dan hij deed in zijn wedstrijden op die positie. Dat is toch geen haat richting Ziyech? Daarmee geef ik alleen maar aan meer van iemand met zoveel kwaliteit te verwachten.. Ook heb ik altijd gezegd dat zijn manier van spelen geniale momenten oplevert, maar als minpunt een relatief hoog percentage balverlies met zich meebrengt. Jij maakt er nu van voornamelijk geniale momenten, soms balverlies. Die verhoudingen liggen echter andersom, zeker in zijn eerste wedstrijden in het rood en wit. Dat is een constatering, dat is/was gewoon zo en ja, daar kijk ik dan kritisch naar. Als iemand relatief veel balverlies lijdt, zoals Ziyech, moet dat ook voldoende opleveren in het voordeel van de club. Op basis van zijn tijd bij Twente had ik twijfels over zijn instelling om bij balverlies mee te verdedigen/jagen. Ook heb ik meermaals aangegeven niks tegen Ziyech persoonlijk te hebben en ik hoop dat hij een groot succes wordt. Ik ben ook voetballiefhebber en Ajacied. Waarom zou ik in godsnaam willen dat Ziyech mislukt?? Dat blijkt ook uit al mijn reacties over Ziyech. Jij hebt alleen veel moeite om een kritische supporter te onderscheiden van een hatende supporter. Ik ben kritisch. Ik ga nu ook niet mee in de polonaise "Ziyech is de beste in de Eredivisie", maar ik geef nu ook gewoon aan dat hij het beter doet en wat ik positief vond aan zijn spel. Zie bijvoorbeeld mijn reacties hierboven. Zou iemand die persoonlijk iets heeft tegen Ziyech, zoals jij suggereert, zulke reacties plaatsen? Ik denk het niet...

24 september 2016 om 23:56

Immesionate, helemaal met je eens. Al drie jaar wacht ik op een vervanger, voor Eriksen en die is er eindelijk. Superblij met Ziyech erg gecharmeerd van deze speler.

25 september 2016 om 10:27

@inmessionante Heel volwassen dat je nog even je gelijk komt halen. Knap zeg!

Drie jaar na dato hebben we dan toch de echte opvolger van Eriksen binnen.

24 september 2016 om 23:05

Ja eindelijk. Heeft techniek en steekballen die me weer deden denken aan de tijden van Eriksen. In klaassen had ik dat gevoel nooit.

Ik heb eigenlijk nog geen wedstrijden van Ajax gezien sinds Ziyech gekocht is, maar lees vaak dat hij veel balverlies lijdt? Dit was bij Twente ook het geval, alleen is het bij Ajax beter op te vangen, doordat Ajax compacter speelt dan Twente en meer verdedigende kwaliteiten heeft. En daarbij, het is ook een teken van genialiteit. Althans, in die zin, dat hij dingen ziet, die zijn medespelers misschien niet zien. Hij denkt 2 stappen verder dan zijn teamgenoten, en probeert hen weg te sturen door soms onmogelijke passes en daardoor verliest hij wel eens een bal. Maar zou zo'n bal aankomen, dan springt iedereen op. Veelal word een team gebouwd om hun beste speler en dat is in dit geval Ziyech. En hij heeft daarom spelers om zich heen nodig die hem begrijpen, maar ook spelers die het vuile werk (zijn balverlies) opknappen. Geniet van hem, zou ik zeggen!

24 september 2016 om 23:04

Exact dit dus. Geen woord meer aan toe te voegen. Mensen willen z'n genialiteit niet zien. Maar wel wanneer hij soms de bal verliest. Maar dat hoort eenmaal bij z'n spel. Maar als je ziet hoeveel ruimte hij creëert voor medespelers en hoe hij spelers alleen voor de keeper zet. Heerlijk man.

24 september 2016 om 23:08

@inmessionante

Ik vind je toch wel wat naief, tuurlijk speelt hij nu goed tegen zowel Willem II als tegen Zwolle maar dat gezegd hebbende, dat zijn geen tegenstanders van formaat en ook daarin deed hij ook veel dingen niet goed.

Ik zie zijn genialiteit en kwaliteiten wel, maar ook zijn zwakheden of wil je zeggen dat die er niet zijn? Hij moet nog genialer worden en zijn zwakheden verbeteren, bij Ajax kun je als je zo hoog druk zet niet overal de bal maar gaan verliezen, dat is echt dodelijk voor een counter.

25 september 2016 om 00:07

Tuurlijk moet Ziyech dingen verbeteren, maar die jongen is een paar weken. Mag het?

25 september 2016 om 10:18

Ja maar dan is de reactie van hem dus overtrokken.

Ach er zijn genoeg drogredenen geweest waarom hij niet zou slagen...

Dat hij bij Ajax minder ruimte zou krijgen... Alsof hij bij Twente niet allang berucht was en ze hem maar lieten lopen. Dat hij minder vrijheid zou krijgen... Alsof dat niet ligt aan de tactische keuzes van de trainer.

Bosz doet eindelijk logische dingen en zie het resultaat, lang geleden dat ik zoveel kwaliteit zag lopen; Traore is echt een klasbak! Nooit meer van linksbuiten halen zolang je hem hebt. Dolberg ook gewoon vast in de spits. Die jongen heeft in zo'n korte tijd nu al zoveel laten zien en speelt zoveel natuurlijker daar dan Traore. En Ziyech gewoon lekker laten doen wat hij wil zolang hij maar verdedigt (deed hij vandaag ook!). Enerzijds zo zonde dat dit allemaal nu pas gebeurt, maar anderzijds is het zolang geleden dat Ajax zoveel kwaliteit had in de selectie; die Sanchez is echt een held.

Nu finetunen Bosz: Viergever eruit, Tete gewoon als rechtsback (het is niet alsof Veltman aanvallend zoveel brengt) en dan Veltman laten concurreren met Riedewald die ook als 6 concurreert met Bazoer en ook nog linksback kan. Schone tegen de mindere goden kan ook prima; nog meer voetbal in je team, misschien wel teveel, maar als je dan een keer op je bek gaat zij het je vergeven.

Er kunnen mooie dingen gebeuren in Amsterdam als ze daar vanaf nu gewoon de voor de hand liggende keuzes gaan maken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren