Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente hoorde niks uit Wolfsburg: 'Maar iedereen mag bieden'

Laatste update:
/

Zoals het er nu uitziet, blijft Hakim Ziyech nog minimaal één jaar in Enschede. De spelmaker kende ondanks de financiële sores een goed jaar bij FC Twente en genereert logischerwijs belangstelling. Technisch directeur Ted van Leeuwen heeft echter nog geen concrete aanbiedingen binnengekregen, zo vertelt hij zondag op FOX Sports.

VfL Wolfsburg zou interesse hebben gehad in de 22-jarige middenvelder, maar volgens Van Leeuwen waren die speculaties overtrokken. De ambitieuze Duitsers meldden zich in ieder geval nooit in Enschede, en hoeven dat ook niet te doen, tenzij er met enorme bedragen gestrooid wordt. “Het ‘moeten’ verkopen is eraf”, verduidelijkt de bewindsvoerder. “En wij laten hem liever niet gaan.”

Ziyech vindt het voor zijn eigen ontwikkeling goed om nog een jaar in Nederland te blijven. Van Leeuwen kan echter niet voorspellen wat er in de laatste weken van de transfermarkt gaat gebeuren. “Iedereen is vrij om te bieden”, zegt hij. “Maar het gaat wel om onze aanvoerder. Hij is meer dan alleen een middenvelder.” Een bod onder de vijf miljoen euro wordt hoe dan ook niet in behandeling genomen, voegt Van Leeuwen nog wel toe.

FC Twente moet er alles aan doen om Hakim Ziyech nog een jaar te behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie City nog we 65 M voor de bruyne betalen en dan zal wolfsburg de 18 M voor ziyech wel op tafel leggen.

9 augustus 2015 om 11:32

Denk eerder dat Man City DeBruyne haal ipv Chelsea

9 augustus 2015 om 11:39

City bedoel ik ook idd.

9 augustus 2015 om 11:33

Bod van Chelsea wil ik in het midden laten. Maar er is geen gek op de wereld die 18 miljoen voor Ziyech neerlegt. Dit zijn voor Eredivisie begrippen exorbitant hoge prijzen, bij een bod van 10 (of minder) miljoen zwaait van Leeuwen hem ook met een lachend gezicht uit vrees ik. Zullen ze bij de Volkswagenclub ook wel weten.

9 augustus 2015 om 12:02

Twente gaat niet eens in gesprek bij een bod van minder dan 10 m voor spelers als tapia en gutti, laat staan ziyech....

9 augustus 2015 om 12:09

Wat raar dat van Leeuwen dan 5 miljoen roept in plaats van 10. Maar vooruit, jij weet er uiteraard meer van.

9 augustus 2015 om 12:16

Riep hij ook niet. Die 5 M kwamen zij mee, Ted niet, die gaf juist aan dat niet serieus te nemen.

9 augustus 2015 om 12:20

Kom op zeg, het staat L E T T E R L I J K in dit artikel!

"een bod onder de vijf miljoen euro wordt hoe dan ook niet in behandeling genomen, voegt Van Leeuwen nog wel toe."

En wie is die 'zij' waar je over praat?

9 augustus 2015 om 12:23

Aan de tafel van kees vroegen ze dat

9 augustus 2015 om 12:23

John de Wolf en Hans Kraay, dit komt uit de Tafel van Kees van vanochtend. Ted van Leeuwen heeft zich hier niet zo over uitgelaten. Dat dit in een artikel van voetbalzone staat wil niet zeggen dat het meteen juist is.

9 augustus 2015 om 12:27

Alzoo. Ja toen lag ik nog op m'n snufferd. Dat vz het niet altijd bij het rechte eind heeft klopt inderdaad ook. Zal straks wel even het volledige gesprek nagaan, word ik ook eindelijk eens wat wijzer (hoop ik).

9 augustus 2015 om 14:38

Jij hebt het dus niet gezien. Ted zei aan tafel zelfs dat die bij 18 miljoen niet eens wegging. Nou lijkt mij dit wat overdreven

9 augustus 2015 om 15:31

Precies wat ik in m'n reactie aangeef ja, moet het nog terugkijken. Maar dat heb jij dan waarschijnlijk op jouw beurt niet gezien.

9 augustus 2015 om 16:33

Heb je gelijk in. Excuus. Wij hoeven iniedergeval niet bang te zijn dat Hakim voor een schijntje vertrekt!

9 augustus 2015 om 12:01

18 miljoen? staat in de text onder de 5 word niet gesproken

9 augustus 2015 om 12:03

Vraagprijs is 18.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=252410#react...

9 augustus 2015 om 12:08

Vraagprijs betekend niet dat de speler ook daadwerkelijk alleen voor dat bod vertrekt. Zeker voor een club in geldnood is dit leuk roepen maar waarschijnlijk slechte bluf. De biedende partij kan zo met een bod als 8 miljoen beginnen en zo werken ze toen naar een prijs van 12 miljoen waar beide tevreden mee zijn. Pure speculatie natuurlijk, maar veel reëler dan 18 miljoen.

9 augustus 2015 om 12:10

18 M is een heel reëel bedrag. Deze jongen heeft betere stats dan een wijnaldum (20 m) of een clasie (15m) in een minder draaiend elftal en is daarnaast nog jonger. Heeft ook nog eens een 3 jarig contract. Denk verder aan de transfergeschiedenis van twente, tadic, promes en de jong bv en de.groeiende markt en je komt op zo n 18 M uit.

9 augustus 2015 om 12:18

Probleem is dat Clasie en Wijnaldum steevast bewezen hebben van meerwaarde te zijn bij hoger aangeschreven ploegen. Overigens ben ik benieuwd welke stats beter zijn dan die van Wijnaldum op schotprecisie na, sowieso zijn het niet dezelfde types qua rolverdeling. Ook Clasie is een totaal ander soort middenvelder dus in mijn ogen niet te vergelijken.

9 augustus 2015 om 12:27

MVP (doelpunten, assists)

Ziyech komt op 29 ! (13+16). Wijnaldum op 17.....

9 augustus 2015 om 12:29

Maar als ik als trainer een middenvelder moet kiezen en heb als keuze Ziyech, Wijnaldum en Clasie dan kies ik zeker voor Ziyech. Wel of geen international.

Je kan ze trouwens wel degelijk vergelijken; t zijn toch middenvelders?? Ieder zijn eigen kwaliteiten als middenvelder en daarom kan je ze vergelijken met elkaar.

9 augustus 2015 om 12:34

MVP zegt niks, dat wordt je in een slecht draaiend team nou eenmaal sneller dan de kampioensploeg die jongens als Depay (steevaste uitblinker) in de selectie heeft. Nogmaals vind ik de rol van Wijnaldum bij PSV ook moeilijk te vergelijken met die van Hakim bij ons.

Begrijp me niet verkeerd, Ziyech is een klasbak met een goed schot, fluwelen techniek en een meer dan degelijke spelhervatting. Ik denk dat hij meer nut in het team heeft dan bijvoorbeeld Corona, die individueel weer de beste is. Maar 18 miljoen is echt veel teveel. Men weet dat we het niet breed hebben, dus gaat er automatisch lager geboden worden. De meesten hier stellen een bedrag rond de 12 miljoen als reëel, dat juich ik toe (al is zelfs dat gezien de situatie nog riant).

9 augustus 2015 om 12:37

Ziyech had ook betere stats dan Depay......

9 augustus 2015 om 12:40

@protukker Hamgt er vanaf welke positie ik in moet vullen. Aanvallend zou ik gaan voor Ziyech, verdedigend voor Clasie. Wijnaldum is wat dat betreft meer een allrounder met een aanvallende voorkeur.

En ik kan ze moeilijk (nuttig) vergelijken. Clasie wint meer duels, hoger percentage passes dat overkomt en bedient meer de voorhoede (met name vleugels) of speelt breed op het middenveld. Hij komt de bal vaak halen bij de verdedigers en wordt doorgaans meer betrokken bij het spel. Ziyech daarentegen komt meer dreiging vanuit, stoomt vaker op naar de 16 van de tegenstander en is doelgerichter. Daarnaast is hij ook goed voor de vrije trap en heeft hij de capaciteiten een mannetje te passeren. Dit zijn dan misschien wel vergelijkingen, maar gezien de rollen van beide heren is die uitkomst ook niet meer dan logisch. Vandaar dat ik ze niet te vergelijken vind.

9 augustus 2015 om 12:43

@j.staatsen Beter dan Depay? Waarin? Hoe? Sinds wanneer zijn die te vergelijken?

9 augustus 2015 om 12:48

Mvp
29 om 28

9 augustus 2015 om 13:11

Blind op MVP blijven staren, vooral doen. Dan zijn spelers als Kazim, Stans, Alberg, Drost, Slagveer, Weghorst en Armenteros allemaal beter dan Corona. Lulkoek, van dat rijtje zou ik Corona als liefste aan m'n selectie toe willen voegen, daarna Slagveer en dan heel lang niks uit dat rijtje.

9 augustus 2015 om 14:18

Het is makkelijker om hoge cijfers te halen in een hoog aangeschreven ploeg hoor, denk dat Ziyech bij PSV meer sowieso meer assisten en wellicht meer doelpunten had gemaakt met spelers als De Jong, Wijnaldum en Depay om zich heen.

9 augustus 2015 om 15:46

Bij PSV liepen tig speler rond met veel assists (of de capaciteiten om ze te geven). Depay (al ging hij vaak voor eigen succes), de Jong, Wijnaldum, Willems, Guardado. Allemaal jongens die dat beslissende balletje kunnen geven. Met de Jong en Depay heb je ook nog twee spelers die zelf goed zijn voor ieders 20 goals. Dan ligt de nadruk in de aanval dus ook stukken minder op Ziyech, die bij Twente nagenoeg elke aanval gezocht wordt. Bij Twente komen de spelhervattingen ook vanuit Hakim (scheelt toch weer wat assists met corners en doelpunten met vrije trappen), waar die bij PSV waarschijnlijk niet bovenaan in de rangorde komt te staan. Dus ik betwijfel of hij daar daadwerkelijk hoger uitkomt qua betrokkenheid bij doelpunten. Wel maakt PSV meer doelpunten en zijn de spelers om je heen bekwamer in het belonen van een goede pass/voorzet, maar ik vraag me af of het opweegt tegen mijn voorgaande verhaal.

9 augustus 2015 om 12:10

Geloof je dit echt?

Er wordt alleen maar 18 miljoen voor Ziyech betaald als er meerdere clubs concrete interesse in hem hebben. Anders haalt Wolfsburg hem zo op voor 10-13 miljoen euro.

9 augustus 2015 om 13:28

Hahaha gaat het wel kerel? 18 miljoen voor Ziyech. Krijg je niet eens de helft voor

9 augustus 2015 om 15:36

Joehoe, Twente wil hem helemaal niet kwijt en staat daarom in het volste recht hoge bedragen te vragen.

9 augustus 2015 om 19:06

Ziyech wil best nog een jaartje blijven, Twente wil hem graag houden. Als er veel geld mee gemoeid is dan heeft dat zeker invloed, maar het betekent nog niet dat hij bij elk luizenbod weggaat.

10 augustus 2015 om 00:50

Denk maar niet dat Manchester dat bedrag in 1 keer overmaakt op de rekening van Wolfsburg.

Onder de 5 miljoen? Grapje van Ted zeker.
Ik zou pas serieus een bod van 12 miljoen of meer gaan bekijken. Als hij zo doorgaat is t een toekomstig speler van Oranje en 1 van de beste van de Eredivisie. Als Clasie en Wijnaldum meer opbrengen dan 12 miljoen moet dat voor Hakim ook wel lukken.

9 augustus 2015 om 11:38

Hangover. Clasie is een sobere controleur met een lange pass en de statistieken van wijnaldum vallen in het niet bij die van ziyech. Hij heeft meer rendement gehaald dan wijnaldum. Dus wat zou hij moeten laten zien dan?

9 augustus 2015 om 11:39

Daarnaast vind ik ziyech een veel "specialere" speler. Meer flair en techniek heeft ziyech.

9 augustus 2015 om 11:42

Nu Depay, Clasie en Wijnaldum weg zijn is Ziyech 1 van de belangrijkste kandidaten om de mvp van de Eredivisie te worden. Twente zal er goed aan doen om hem te houden. Als hij de lijn van vorig seizoen doortrekt ben je aan het eind van dit seizoen én sportief gezien beter af én financieel als FC Twente zijnde.

9 augustus 2015 om 11:43

Consequentie misschien? Wijnaldum en Clasie beide aanvoerders en het over meerdere seizoenen laten zien. Zo lastig is dat niet te beredeneren knul.

9 augustus 2015 om 11:44

Ziyech is in potentie ook veel beter. Een ubercreatieve en efficiente 10, en als hij zijn ontwikkeling doorzet, zie ik hem een vaste waarde in Oranje worden.

9 augustus 2015 om 11:45

Qua statistieken was Chery ook beter dan Wijnaldum dacht ik. Maar ik vind Wijnaldum wel meer body hebben dan Ziyech.

9 augustus 2015 om 11:56

Ik vind Wijnaldum een beetje omhooggevallen Hansworst. Geen superbijzondere statistieken, mist vrij veel kansen en mis de flair ook bij hem. Vooral als je zijn kwaliteiten afzet tegen ziyech bijv. Maar zelfs chery vond ik al leuker om te zien met meer aanvallend vernuft. Daarom vind ik ziyech ook meer waard op dit moment.

9 augustus 2015 om 12:05

Wat langer laten zien, maar beide hebben in al die jaren nooit de stats van Ziyech van afgelopen seizoen gehaald, nooit. Daarnaast is Ziyech een stuk jonger en ligt nog 3 jaar vast.

9 augustus 2015 om 12:08

@mentalist: Bij Clasie en Wijnaldum heb je het over spelers die bijvoorbeeld in de halve finale van het WK speelden. Daarnaast speelde Wijnaldum al iets van 6 seizoenen eredivisie en Clasie ook al vier seizoenen.

Ik vind Ziyech een hele goede speler, maar heeft anderhalf jaar leuk gespeeld.

9 augustus 2015 om 12:12

@ kt
En in al die seizoenen is het ze nooit gelukt zulke stats als Ziyech te halen......

@hangover
Bij Hveen liet hij het ook zien en bij jong oranje ook. Daarnaast zijn doelpunten en assists zijn meestal juist wonderschoon en daar druipt de klasse vanaf, geen scout die dat als geluk ziet.

9 augustus 2015 om 12:43

@j.staatsen kan je nou even ophouden met die vergelijking met Clasie? Je hebt toch zelf ook wel door dat die vergelijking kant noch wal raakt?

Verder vind ik Wijnaldum nou ook niet echt vergelijkbaar, maakt meer meters en was verdedigend weer nadrukkelijker aanwezig.

9 augustus 2015 om 12:54

@j.staatsen: Je kunt het ook andersom zien. Wijnaldum scoorde in 3 seizoenen 14 doelpunten per seizoen en 1 keer 9 doelpunten. Ziyech scoorde 1 keer 9 en 1 keer 11 doelpunten. Die statistieken zijn al jarenlang in het voordeel van Wijnaldum. Wijnaldum speelde op zijn 24e al 19 interlands, Ziyech wacht op zijn 22e nog op zijn eerste. Wijnaldum scoorde afgelopen seizoen 14 keer terwijl hij erg controlerend speelde vanwege het aanvallend geweld van De Jong en Depay. Bij Twente speelde Ziyech erg aanvallend, nam alle vrije ballen en het was de man die de doelpunten moest maken. Ik denk dat als Ziyech op de positie van Wijnaldum speelde met de aanvallers die Wijnaldum om zich heen had, Ziyech nooit dezelfde statistieken zou halen.

Daarnaast: Clasie zal als CVM nooit de stats halen die Ziyech haalt. Alsof Cilessen minder is dan Donny de Groot omdat Cillesen nooit scoort...

9 augustus 2015 om 13:18

Alle Ziyech lovers vergeten geloof ik even dat hij alleen de 2e helft een paar leuke wedstrijden heeft gespeeld. Voor de winterstop was iedereen er nog van overtuigd dat het bv voor Fey gunstig was dat ze Toornstra hadden ipv Ziyech.

Vergeet evenn iet dat het bij Twente makkelijker voetballen is dat bij een club uit de "top3"

9 augustus 2015 om 13:42

De vergelijking met clasie is puur omdat hij en wijnaldum verkocht zijn en net als ziyech bij de betere middenvelders van de Ed behoorden.
De stats van ziyech vind ik juist veel knapper omdat hij in een minder draaiend (en vooral scoorend) elftal zat, maar toch bij meer doelpunten betrokken is geweest dan wijnaldum ooit is geweest in 1 seizoen.

9 augustus 2015 om 11:49

Toekomstig Oranje speler dat zeg je goed. Clasie zit al langere tijd bij de selectie van Oranje en heeft net als Wijnaldum een WK gespeeld, dat is ook een verschil wat in de prijs zichtbaar is.

9 augustus 2015 om 11:58

Dat is zeker waar. Maar ik denk dat Ziyech in potentie beter is dan Wijnaldum en Clasie. Daarom kan je Ziyech beter behouden en m volgend jaar verkopen voor een hoger bedrag. Ik denk dat Ziyech zijn eerste interlands dit seizoen nog wel gaat spelen als hij zo doorgaat. Ik zeg niet dat hij nu meer waard is dan die 2 maar over een jaar denk ik dat hij 'hot' is

9 augustus 2015 om 12:08

12 miljoen voor ziyech no way. In nederland lukt het allemaal nog wel maar voor het buitenland heeft hij simpelweg te weinig body.

9 augustus 2015 om 17:40

Ik denk t wel hoor

Zou een weergaloze transfer zijn voor Twente, Ziyech, Wolfsburg maar ook Oranje want dit is een fantastisch talent.

Ga er vanuit dat ziyech dit gehele seizoen bij twente blijft.
Bij het tafeltje van kees kunnen ze wel raar naar ted kijken, maar twente moet gewoon echt pas over een verkoop na gaan denken van minimaal 15 miljoen op dit moment.

Zyech moet blijven. Twente heeft met hem goud in handen. Deze jongen wordt alleen maar meer waard.

Een bod onder de vijf miljoen? Dus voor 7 a 8 heb je hem? Dat is een meevaller, ik denk dat er ook niemand is die uitging van een lager bedrag.

Nou Feyenoord verkoop Vilenha, verkoop Immers en ga voor Ziyech. Bizar goed elftal dan.

9 augustus 2015 om 17:39

Vreemde conclusie, zelfs op basis van halve informatie.

Twente gaat niet eens in gesprek bij een bod van minder dan 10 m voor spelers als tapia en gutti, laat staan ziyech....
Die 5 M kwamen zij mee, Ted niet, die gaf juist aan dat niet serieus te nemen.

9 augustus 2015 om 12:21

Een bod onder de vijf miljoen euro wordt hoe dan ook niet in behandeling genomen, voegt Van Leeuwen nog wel toe.

Artikelen lezen, tweede keer dat je deze onzin bij het artikel plaatst.

9 augustus 2015 om 17:35

programma kijken voordat je onzin plaats lijkt me handiger.....

9 augustus 2015 om 18:14

Lul niet zo krom man. Jij reageert onder een artikel, die wat anders beweert dan jouw stelling. Als je het beter weet, dan meldt je dat toch? (bijvoorbeeld: Beste vz, de laatste zin is onzin aangezien...). Overigens staat nergens vermeld dat het om 'de tafel van Kees' ging, dus hoe moet ik in godsnaam weten welke videobeelden ik moet zien? Komt bij dat je al tijden niks meer dan onzin uitkraamt (samenzweringstheorieën, verborgen Bv's in Malta, Twente zou gewoon financieel gezond zijn, schreuder zou makkelijk ontslagen kunnen worden en nog veel meer), dus dat ik een artikel, dit artikel meer vertrouw dan jou is niet zo vreemd. Maar los van dat wil ik m'n ongelijk best geven, in de tafel van Kees werd anders besproken dan hier beschreven.

9 augustus 2015 om 18:31

Is niet zo slim dan van je, want die andere stellingen kwamen ook allemaal uit.
Geheime bv op cyprus btw niet malta....

Het is denk ik ook beter als Hakim Ziyech nog minimaal één seizoen bij FC Twente blijft. Op dit moment is Ziyech een van de beste spelers van Twente, zo niet de beste.

Na dit seizoen zal Ziyech in mijn ogen zeker niet meer houdbaar zijn voor Twente. Het liefst zie ik Ziyech nog een stap naar Ajax, PSV of Feyenoord maken, maar voor deze drie clubs is Ziyech nu al waarschijnlijk te duur en dit seizoen zal hij waarschijnlijk alleen maar duurder worden.

Ik denk ook dat Kevin de Bruyne in de zomer van 2016 zal vertrekken bij VFL Wolfsburg en Wolfsburg lijkt mij ook een mooie club voor Ziyech na dit seizoen en dan kan hij mooi de positie van de Bruyne overnemen bij Wolfsburg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren