Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchtcommissie geeft Ibrahimovic waarschuwing na ‘pistoolgebaar’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic heeft geen schorsing gekregen naar aanleiding van een recent ‘pistoolgebaar’. De flamboyante aanvaller van Paris Saint-Germain maakte het gebaar toen hij halverwege de tweede helft van het competitieduel met Toulouse naar de kant werd gehaald.

/

Vermoedelijk richtte Ibrahimovic zijn denkbeeldige pistool op Jonathan Zebina. De reservespeler van Toulouse was in het verleden teamgenoot van de Zweedse aanvaller bij Juventus. In die tijd raakten de twee verzeild in een vechtpartij op de training.

De tuchtcommissie van de Franse voetbalbond (FFF) oordeelde donderdag dat een schorsing niet noodzakelijk was. Wel kreeg Ibrahimovic een waarschuwing: hij moet vanaf nu meer op zijn gedrag gaan letten. Ibrahimovic verkeert de laatste weken in vorm: in vier duels was hij goed voor negen treffers. Afgelopen woensdag scoorde hij viermaal tegen Anderlecht (0-5)

Een goede beslissing van de tuchtcommissie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overdreven, zoals gewoonlijk.

25 oktober 2013 om 08:35

Niet alleen overdreven, tuchtcommissies zijn gewoon echt belachelijk bezig deze tijden. Alles wordt de kop in gedrukt, voetballer worden eenheidsworsten gemaakt onder het mom van 'respect'.

Maareh, die Zebina, die mag denk ik wel blij zijn dat hij niet in het veld stond. Die Ibra had hem denk ik wel even flink aangepakt dan.

Hoe zit het eigenlijk met pistoolgebaren a la Suarez na een doelpunt? Gaan ze die bewegingen straks ook bestraffen als spelers ze maken na het scoren?

Zieke mensen...

25 oktober 2013 om 09:40

Ik ben het met je eens. Ik zag er eerst ook geen pistoolgebaar in..

Mijn hemel, wat is er gebeurt met incasseringsvermogen?

Hij blijft ook zo doorgaan wat maakt hem die waarschuwing uit haha

25 oktober 2013 om 09:43

Haha, inderdaad. Zlatan is geen ja-knikker om te kunnen spelen. Zlatan blijft, naar mijn idee, altijd trouw aan zichzelf.

inderdaad overdreven...

Maar niks vergeleken met Emenike die vorig jaar een rode kaart kreeg voor een "celebratie" ...

Hij wilt gewoon aandacht ermee trekken. Hij doet wel vaker zulke dingen.

Haha, die laffe Zlatan toch.. Mannen pesten die 10 cm korter zijn dan hij. Welgeteld een keer iemand gepakt van notabene zijn eigen lengte, en daarn? Nooit weer natuurlijk. (Onyewu)

25 oktober 2013 om 00:42

Hij heeft los van zijn postuur een zwarte band in Taekwando. Vandaar de lenigheid.

Oftewel Onyewu zou 100 zeker keihard neergaan.

25 oktober 2013 om 00:44

Ibra gaat neer tegen akinfenwa

25 oktober 2013 om 01:30

Akinfenwa is niks anders dan een brok spieren. Lijkt wel een stijve hark als hij op het veld loop; 0,0% techniek en lenigheid. Lijkt me lastig om iemand neer te slaan als je zelf niets kan ontwijken.

25 oktober 2013 om 06:16

Ibra is niet te stoppen in het veld, Jaap Stam is al gestopt

25 oktober 2013 om 07:41

Wat hoezo akinfenwa niks anders dan spieren?? Ga jij gauw je mond spoelen man. Jij hebt hem zeker nooit zien voetballen. Akinfenwa zou zeker weten winnennvan ibra. Akinfenwa is een topatleet man.

25 oktober 2013 om 08:02

Voetbalman9,

Heb jij Akinfenwa dit seizoen wel zien voetballen? Eén doelpuntje wist hij tot nu toe te maken voor Gellingham die nu 17e staan in de League One. Ja, echt een topvoetballer.

25 oktober 2013 om 08:46

Hij zegt topatleet.

25 oktober 2013 om 07:10

Clichy en t0m1995,

Zlatan is in de beruchte en zeer slechte armoedige wijk Rosengård opgegroeid. Zijn ouders waren gescheiden, zijn zus zat aan de drugs en hij woonde bij zijn vader die alcohollist was. Zlatan moest altijd zelf voor zijn eten zorgen d.m.v. van lege bierblikjes in te leveren waar statiegeld op zat. In de jeugdelftal hebben ouders zelfs een keer een petitie getekend om Zlatan daar weg te krijgen i.v.m. zijn gedrag.

Dus ga nou maar niet denken dat Zlatan een lafaard is en alleen maar mensen pakt die kleiner zijn dan hem, want Zlatan kan iedereen wel aan.

25 oktober 2013 om 09:22

Jij hebt zijn biografie goed gelezen.

haha binnenkort mag je mensen op een voetbalveld niet eens boos aankijken..

Ach joh ze nemen het veelst te serieus.

Deze acties horen gewoon bij hem. Dat is zelfde als Boskamp iedereen een koek uitdeeld. Ibracadabra"bad guy" hoop nog lang van hem te genieten beste spits van de wereld!

Zlatan laat gewoon weer even zien dat hij de baas is. Lijkt me echt geen probleem, maar natuurlijk moet er weer een probleem van worden gemaakt. Het gaat hier natuurlijk om Zlatan.

En een kanon afschieten mag wel?

Wat een triest gebeuren allemaal..

Waar mensen tegenwoordig allemaal problemen van maken.. Lijkt wel of ze niets anders te doen hebben en ja dan moet men maar iets verzinnen en komt men met de grootste onzin..

Waarom zou dit in godsnaam niet mogen? En hoe weten zij dat Zlatan hier ook een "pistool" mee bedoeld of in gedachte had? Heeft hij ook een denkbeeldig "schotje" gelost?

Dan komen ze aanzetten dat kinderen dit zien en ja dat mag niet.. wat een onzin

Dat het nog niet is uitgemaakt voor racisme. Nota bene een gebaar naar een man die een wat donkerder kleurtje heeft.

3 wedstrijden schorsing lijkt mij meer op zijn plaats

Je mag ook niets meer als voetballer zijnde.

Laat dit toch gwn toe, hoort bij het voetbal de strijd tss 2 ex ploegmaten. Het laat de echte voetballiefhebber toe te genieten van geniale gekken zoals Cassano, Balotelli, Ibrahimovic, Totti,... Als hier problemen worden van gemaakt maak het voetbal dan gwn kapot. Dit heeft gwn zijn charme en het is gwn lachen met zulke jongens

Racisme kan je bestrijden maar bengaans vuur in stadions en zulke dingen die Ibra doet waar gaat het over...

Is inderdaad net zo normaal als wat Badr in nachtclubs doet

Serieus? Benzema doet altijd zo een pistool beweging als hij scoort.. niemand die er op wat zegt.

Ach ja en wel andre ayew schorsen voor 3 wedstrijden.

Echt alles wat Zlatan doet ziet er goed uit he, vergelijk zijn pistoolgebaar met de pistooltjes van Suarez na een goal....

Hij is een voetballer geen cowboy gewoon normaal vieren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren