Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchel mikt na pijnlijk ontslag bij Chelsea op gevoelig bondscoachschap

Laatste update:

Thomas Tuchel zou graag de nieuwe bondscoach van Engeland worden, zo meldt The Telegraph donderdag. Bayer Leverkusen zag de Duitse manager na zijn ontslag bij Chelsea graag komen als nieuwe hoofdtrainer, maar Tuchel wil wachten tot de stoel van Gareth Southgate bij the Three Lions vrijkomt. Dat zou gezien de historische voetbalrivaliteit tussen Engeland en Duitsland een zeer opmerkelijke stap zijn.

Tuchel was de absolute droomkandidaat om Gerardo Seoane op te volgen bij Leverkusen. De 49-jarige Duitser, die in zijn thuisland eerder werkzaam was voor Borussia Dortmund en 1. FSV Mainz 05, zag het echter niet zitten om al terug te keren naar de Bundesliga. Zodoende werd Xabi Alonso op 5 oktober aangesteld als nieuwe hoofdtrainer bij die Werkself.

Tuchel zou volgens The Telegraph echter wel openstaan voor het bondscoachschap bij Engeland. Gareth Southgate staat er door de slechte prestaties van the Three Lions niet meer goed op bij de FA en de kans is groot dat hij na het WK in Qatar vertrekt als bondscoach. Tuchel zou in dat geval graag zijn baan overnemen volgens de Engelse krant.

Southgate reageerde tijdens de interlandperiode tegenover Sky Sports op de vraag of hij nog wel moest aanblijven als bondscoach van Engeland. “Op dit moment heb ik een contract tot 2024, maar ik ben me er ook van bewust dat je in het voetbal resultaten moet behalen. Ik neem ook niet vanzelfsprekend aan dat je mag blijven als je niet presteert.” Mocht de FA van Southgate af willen moet het langdurige contract eerst afgekocht worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een Duitser die trainer van Engeland wordt? Het zijn nieuwe tijden, maar dit zie ik niet voor me....

13 oktober 2022 om 14:58

Ook genoeg duisters die trainer zijn of waren van een Engelse club,dan is dit toch niet zo een reach meer..

13 oktober 2022 om 15:28

Alles beter dan Sausgate

Heeft Nederland wel eens een trainer uit het buitenland gehad?

13 oktober 2022 om 14:27

Ernst Happel

13 oktober 2022 om 14:28

Wikipedia schijnt een website te zijn waarop je dat kan vinden. Misschien zelfs via Google?
Maar om je tere vingertjes niet al te hard laten tikken op de toetsen van je device.... Het antwoord is ja. Waarvan Ernst Happel misschien de bekendste was.

13 oktober 2022 om 14:33

@Tegenargument, Nu kan je het ook vinden op Voetbalzone.

13 oktober 2022 om 14:58

Goed tegenargument

13 oktober 2022 om 14:31

Ernst Happel uit Oostenrijk in 1977, Georg Keßler duitser in 1966, en ga zo maar door. van de eerste 20 bondscoaches van Nederland waren er maar ongeveer 5 echte Nederlanders.

13 oktober 2022 om 14:36

@AD33, Ja, Ernst Happel.

13 oktober 2022 om 14:47

Ik dacht inderdaad aan Happel als buitenlandse bondscoach maar als ik het lijstje zie hebben we echt heel veel buitenlandse bondscoaches gehad waaronder Bob Glendenning die zelfs 87 wedstrijden aan het roer stond bij Nederland in de jaren 30

13 oktober 2022 om 14:48

Er schijnen gesprekken te lopen tussen de KNVB en Tadic om over twee jaar Koeman op te volgen

13 oktober 2022 om 14:50

Die is heel goed Japie. Als ik 2 duimpjes had kunnen geven, deed ik dat.

Weet niet of het Engelse volk graag een Duitser als bondscoach ziet.

Maar ik zie het wel werken. James en Chill wel op de flanken net als bij Chelsea is ijzer sterk. De CV’s en CM’s heeft Engeland wel. En voorin Kane Sterling en Foden. Met een goed uitgevoerde tactiek kan dit heel moeilijk te bespelen zijn. (In een 343 dan)

13 oktober 2022 om 15:01

Ze moeten gewoon weg van die 343 en terug 433 gaan spelen.
Ze hebben genoeg aanvallende kwaliteiten tegenwoordig

La Vecchia Signora. Dat lijkt me een mooiere en meer logische stap

13 oktober 2022 om 17:54

De gevallen vrouw?

Zal een prachtige optie zijn voor Engeland. Ik zie het wel gebeuren, Tuchel die Engeland brengt naar de wereldtitel. Tuchel behoord tot de absolute elite categorie in Managers in het mondiale voetbal. Hij is volgens mij de enige manager die 2 maal achter elkaar met verschillende clubs de Champions League finale wist te behalen. Met Chelsea wist hij de cup met de grote oren binnen te brengen.

Tuchel is net een tovenaar. Hij weet magische dingen te presteren op voetbalvelden. Zo toverde hij Chelsea van een middenmoter in de Premier League in slechts een paar maanden tijd om in een Champions League winnaar. Ik weet zeker dat Tuchel nu in zijn spreukenfabriek aan het werk is om nieuwe toverspreuken te maken voor Engeland. Ik denk zelfs als Tuchel nu bij Engeland aan de slag gaat, dat hij in Qatar de wereldtitel pakt.

Dat Tuchel een Duitser is maakt niet zoveel uit. Ik denk dat veel Engelsen van Tuchel houden. Zij hebben allemaal kunnen bewonderen hoe goed Chelsea onder hem speelden. Metname het winnen van de Champions League heeft indrukt gemaakt op de Engelsen. Wellicht zijn er een aantal sceptische (gekleurde) supporters van andere Engelse topclubs die het niet zien zitten in Tuchel , maar Tuchel zal hen snel hun grote ongelijk bewijzen.

Zal mooi zijn om Engeland in het prachtige 3-4-3 systeem te zien spelen. Reece James en Chilwell op de back met Mount als hangende rechtsbuiten. Tuchel is de droom kanidaat voor Engeland.

13 oktober 2022 om 14:41

Heerlijk dit.

13 oktober 2022 om 14:55

Zeker. Hadden we Tuchel niet dan was de alombekende 'middenmoter' Chelsea Football Club niet zo groot en bekend geweest. Was er maar ergens een goede Portugese hoofdcoach die hen deze faam en glorie kon brengen in eerdere dagen.

13 oktober 2022 om 15:11

Absoluut Hein.

En daarnaast is Tuchel gespecialiseerd in het winnen van de tweede helft

13 oktober 2022 om 17:43

Het is wachten op de dag dat de grote verdwijntruc tevoorschijn wordt gehaald.

13 oktober 2022 om 23:13

Hoi Heinazijn, ben je nog naar de geboorteplaats van Tovenaar Tuchel gegaan om daar mensen uit zijn jeugd te interviewen? Ik zie graag wat anekdotes van je verschijnen op VZ.

Denk dat Engeland met deze lichting serieus gevaarlijk kan worden op eindtoernooien als ze Gareth de Boer ontslaan.

Dat lijkt me echt tof. Ook omdat hij een Duitser is het juist extra mooi. Weg met die Southgate die geen geur en smaak heeft.

En Tuchel is natuurlijk ook gewoon een wereldcoach, heeft het fantastisch bij Chelsea gedaan.

Dit heet zagen.
Als de baan vrijkomt wil dit nog steeds niet zeggen dat hij op de kandidatenlijst komt te staan of op de andere lijst
En mocht hij toch nog op de lijst komen dan enz
Als ik hem was zou ik een baan nu accepteren.(bij Ajax)

13 oktober 2022 om 15:31

Ben je nu bewust onbekwaam of een andere combinatie? Wat jij doet is toch ook zagen? Of mis ik de sarcasme/knipoog?

13 oktober 2022 om 17:10



Als ik enig invloed zou hebben zou het zagen zijn inderdaad.
helaas is mijn invloed beperkt tot het zagen met een snelschiller in mijn keuken. Bovendien heb ik er persoonlijk geen baat bij
Afgezien hiervan, het kan zomaar voorbij zijn voor Schreuder. Niet alleen door de resultaten tegen Napoli, maar als hij ook punten laat liggen in de competitie dan is het over en uit.
Ik heb geen idee of er een goede vervanger klaar staat
De namen die ik eerder opperde, als hij het seizoen niet mag afmaken zijn
Tuchel, Pocettino, Frank de Boer, Gaal na het WK,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren