Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München ziet landstitel verder uit zicht raken na late gelijkmaker

Laatste update:

Bayern München lijkt de landstitel langzamerhand te moeten vergeten. De ploeg van trainer Thomas Tuchel speelde een wisselvallige wedstrijd en moest uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen SC Freiburg. De achterstand van Bayern op koploper Bayer Leverkusen bedraagt zeven punten. Leverkusen moet dit weekend nog in actie komen, tegen 1. FC Köln, en kan het gat zodoende vergroten naar liefst tien punten. Freiburg staat negende.

Freiburg en Bayern hielden elkaar in het begin redelijk in evenwicht, tot de thuisploeg vrijwel uit het niets keihard toesloeg. Een voorzet van Vincenzo Grifo belandde bij Roland Sallai, die zijn kopbal knap gekeerd zag worden door Manuel Neuer. De rebound was eveneens voor Sallai, die met een prachtige omhaal de lat trof. Derde keer was scheepsrecht voor Freiburg. Bayern kreeg de bal maar niet weg en kon niet voorkomen dat linksback Christian Günter met een heerlijk schot de verre hoek vond: 1-0.

Het was aan Neuer te danken dat de vogelvrije Günter enkele ogenblikken later niet ook zijn tweede van de avond maakte. Dit keer bleek de hoek iets te scherp, waardoor Neuer in de korte hoek redding kon brengen. Bayern moest in de achtervolging, al bleven de gewenste mogelijkheden uit. Bayern meldde zich wel met regelmaat op dreigende wijze rondom de zestien van Freiburg, dat echter prima standhield.

Steker nog: Freiburg was de bovenliggende partij en kreeg meerdere countermogelijkheden om Bayern nóg meer pijn te doen. Zo schoot Grifo na een uitstekende individuele actie maar nipt langs de voor hem verkeerde kant van de paal. Freiburg zakte vervolgens iets meer in en bood Bayern daarmee de gelegenheid om wat meer aan te vallen. Het was uiteindelijk Mathys Tel die voor de gelijkmaker zorgde, dankzij een schitterend schot in de verre bovenhoek: 1-1. Bayern pakte vervolgens het initiatief, al wist het dat niet om te zetten in de voorsprong.

Na de onderbreking kon Bayern niet voorkomen dat Maximilian Eggestein een gevaarlijk schot loste, al kon Neuer opgelucht ademhalen toen bleek dat de inzet van de middenvelder ternauwernood over was gevlogen. Nadien zakte Freiburg weg en had het het geluk dat Bayern via Harry Kane niet wist te scoren.

Twintig minuten voor tijd had ook Jamal Musiala de voorsprong op zijn schoen. Het toptalent had niet meer dan een simpel rollertje in huis, waardoor Freiburg-goalie Noah Atubolu redding kon brengen. Even later was het alsnog raak voor Musiala. De Duitser stond aan de linkerkant van de zestien, ontdeed zich met enkele fraaie bewegingen van enkele Freiburgers en schoot fraai binnen in de verre hoek: 1-2.

Bayern leek zodoende op weg naar een zege, mede doordat Freiburg in de tweede helft beduidend minder was dan voor rust. Enkele minuten voor het einde van de reguliere speeltijd ging het echter mis. Een verre ingooi van Kiliann Sildillia belandde bij Michael Gregoritsch in de zestien. De Oostenrijker legde de bal panklaar voor Lucas Höler, die op zeer fraaie wijze de bovenhoek vond. Een aanval uit het boekje: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi zo gelukkig heeft Freiburg nagenoeg iedereen weer fit, hoop dat ze donderdag gas gaan geven tegen West Ham. Als Bayern zo doorgaat gaan ze dinsdag eruit en zijn ze eigenlijk al uitgespeeld. Muller, Goretzka, Dier kan je simpelweg niet meer mee aankomen.

1 maart 2024 om 22:43

En toch heeft Bayern deze week de optie benut in het contract met Dier. Op zijn minst bijzonder te noemen.

1 maart 2024 om 23:25

Ik meen dat Dier de optie benut heeft, niet Bayern. Wel bijzonder dat de speler die macht heeft, normaliter ligt dit bij de club

Weer typisch Bayern. Ik vermoed dat Tuchel vroeger aan de deur wordt gezet. De 2-2 kwam na enkele wissels

1 maart 2024 om 22:45

Als Bayern niet door gaat tegen Lazio in de CL zal dat denk ik direct gebeuren.

1 maart 2024 om 23:26

Ja dan is het al te laat het is nu of nooit

2 maart 2024 om 00:43

En wie moet er dan komen? Hansi Flick terug? Of Mourinho ad interim? Die is te trots daarvoor toch

2 maart 2024 om 08:43

Lijkt mij dat Xabi Alonso dan toch moet komen. Ze wilden hem al eerder halen als sportdirector, coach FC Bayern II en dacht nog een functie. Zal er nu dan wss wel van komen.

2 maart 2024 om 10:02

Dat is eerst vanaf de zomer. Voor mij mag Anthony Barry het seizoen afronden. Hij is de enige meerwaarde in de huidige staf. Tuchel en vooral assistent Zsolt Löw zijn een doorn in het oog voor de meeste spelers

Het gaat totaal niet lekker en de coach vertrekt na dit seizoen. Is dat dan een juiste keuze? Stuur Tuchel dan meteen de laan uit en wie weet maak je nog wat van dit seizoen. Nu word het helemaal niks.

2 maart 2024 om 10:47

Assistent Zsolt Löw is nog een veel groter probleem dan Tuchel.

2 maart 2024 om 11:11

Hoe zit dat dan? Nooit eerder van die assistent gehoord.

2 maart 2024 om 11:35

er werd al melding gemaakt dat Kimmich ruzie heeft gemaakt met hem. Vandaar. Hij is geen vaderlijk figuur tussen hoofdtrainer en alle spelers

Tenzij koln morgen thuis van leverkussen wint .. dan loopt Bayern een punt in alleen is de kans natuurlijk wel klein dat koln wint van leverkussen. Mocht lazio Bayern uitschakelen dan gaat het helemaal los daar in Duitsland en zie ik Tuchel nog deze maand eruit vliegen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren