Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Truc Fraser wekt woede diabetici: ‘Als je een kerel bent, maak je het goed’

Laatste update:

Henk Fraser liet Martin Hansen vrijdagavond in het duel met Roda JC Kerkrade duizeligheid veinzen, zodat de trainer van ADO Den Haag de tijd kreeg om zijn spelers enkele instructies mee te geven voor het laatste kwartier. Scheidsrechter Eric Braamhaar kreeg uitgelegd dat Hansen een ‘lage bloedsuikerspiegel’ had.

/

Fraser gaf na afloop bij de NOS toe dat de doelman eigenlijk niets mankeerde en die truc werd niet door iedereen gewaardeerd. De Veendammer Rogier Schipper heeft een dochter met diabetes en heeft op Facebook een reactie geplaatst die inmiddels meer dan 8.000 keer is gedeeld. “Deze ziekte beheerst je dagelijkse leven”, schrijft Schipper, die daaraan toevoegt dat zijn dochter insuline moet spuiten en daardoor soms ‘duizelig, niet te genieten of moe’ wordt.

“Als Laura echt te laag zit, ligt er een spuit bij ons in de koelkast die we toe kunnen dienen om te voorkomen dat ze in een coma valt, of erger”, valt er in het schrijven te lezen. “Lage bloedsuiker’ is een term die jij wel kent Henk, want ik hoorde je die net gebruiken bij Studio Sport Met een trotse glimlach vertelde je hoe je jouw keeper een lage bloedsuiker liet simuleren zodat je een time-out kon krijgen (...) Wat ik nog stuitender vind, is dat je met deze actie een heel grote groep mensen te kijk zet.”

“Mensen zoals Laura die dagelijks geconfronteerd worden met de gevolgen van hun ziekte (...) Laura ligt nu op bed en heeft jouw meesterzet dan ook niet meegekregen. Dat is maar goed ook. Wij vertellen haar namelijk dat ze haar ziekte serieus moet nemen en nooit of te nimmer een hypo moet simuleren. Hoe zou ik haar uit moeten leggen dat een volwassen man aan een andere volwassen man de opdracht geeft om een hypo te simuleren en dit ook nog vol trots voor de camera vertelt?”

Schipper hoopt dat Fraser emotioneel reageerde en dat hij ervan uitgaat dat de coach ‘geen slecht mens’ is. Hij doet ten slotte nog een oproep: “Als je een kerel bent, maak je het goed met Laura en de andere honderdduizenden diabetici in Nederland. Het is namelijk deze week collecteweek voor het Diabetesfonds, ik zeg een prima doel voor de boetepot van ADO Den Haag”, aldus Schipper.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha waar maakt die man zich toch druk om... Iedereen heeft zijn bloedsuiker wel eens te laag, dus had zomaar wel echt kunnen zijn al is dat al ontkracht. Aandachttrekkerij

7 november 2015 om 21:28

Henk Fraser heeft wel vaker vreemde uitspraken en streken. Mocht wel eens tijd worden dat die dingen wat worden uitgemeten. Persoonlijk kan ik hem niet serieus nemen en erg disrespectvol.

7 november 2015 om 21:38

Meen je dit serieus?
Dit is ernstig. Mensen die dit echt hebben moeten hiermee zeker oppassen, dus het is niet iets om te gebruiken om tijd te krijgen voor overleg. Als het echt zo was, prima dat de wedstrijd even stil ligt. Maar het was niet echt, dus belachelijk van fraser. En jouw reactie trouwens ook.

7 november 2015 om 23:28

Ah joh raak niet zo beledigd, fraser gebruikt een trucje die veel vaker is gebruikt in het voetbal en in plaats van erover te liegen zegt hij gewoon eerlijk wat hij deed en waarom. Je kan dezer dagen niets meer zeggen zonder dat mensen zich beledigd gaan voelen. Zeggen dat je duizelig bent omdat je lage suikerspiegel hebt en iemand zoekt aandacht voor zijn dochter op facebook. Hou op zeg, heel jammer voor haar dat ze daar zo'n last van heeft maar ga dan niet van die zielige facebookberichten sturen.

8 november 2015 om 01:40

Ik ben diabetes patient en kan me er niet druk om maken. Laten we niet doen alsof Fraser iets schandaligs heeft gedaan. Niet alleen diabetes patienten hebben een te lage bloedsuikerspiegel, dat kan iedereen overkomen.

8 november 2015 om 04:19

Nou, ik vind het anders belachelijk dat Fraser fake't dat zijn keeper in slechte gezondheid verkeert, enkel om tijd te krijgen voor spoedoverleg. Het is een lage streek om voordeel te verkrijgen. Daarnaast beledigt hij mensen die hier dagelijks last van (kunnen) hebben. @stua, nu ben jij toevallig iemand die hier niet geraakt door wordt, maar ik kan me heel goed voorstellen dat mensen die wel regelmatig met deze situatie te maken hebben dit helemaal geen leuke grap vinden.

8 november 2015 om 08:32

Ik vind dat Stua het goed verwoord en dat er merendeel van de mensen zich hier echt geen zorgen om zal maken. Dat er dan een vent is die via dit weer aandacht op zichzelf en de ziekte weet te bevestigen, ach, prima.

Wat mij wel irriteert is het feit dat Henk Fraser tot nu toe alles en iedereen tot de orde roept die niet normaal doet. En terecht! Zoals zijn spelers over die Gucci-tasjes, de mannelijkheid van voetbal of afgelopen week over Veltman. Maar dat moet hij niet zo een streek uithalen en dan gaan bagataliseren! Hiermee heeft hij z'n recht verloren om over anderen te spreken, want dit valt voor mij in dezelfde categorie als Veltman en Kramer, namelijk onsportief gedrag.

8 november 2015 om 11:14

Eens Icecold. Fraser moet niet anderen de maat gaan nemen als hij zelf zich onsportief gedraagd. Ook deze truc is matenaaierij, ditmaal ten opzichte van Roda. Maar hij zal het zelf wel ongelooflijk intelligent van zichzelf vinden. Alles is geoorloofd om te winnen als je Henk Fraser heet. Hoop dat die laag boter op je hoofd je niet verstikt Henk....

8 november 2015 om 13:11

Als sporters de boel gaan faken en hierdoor speloponthoud veroorzaken is dit vals, laag en onsportief gedrag en dit moet gestraft worden. daar moet het nu om gaan.

Maar dat een stel diabeten (mijn vrouw is er ook 1) of betrokkenen hun ziekte centraal willen stellen omdat ze niet vinden dat fraser hun chronische ziekte als excuus mag gebruiken, daar moet het helemaal niet om gaan! Het gaat om het valse spel, niet om wat hij als reden aandroeg waarmee hij vals speelde. Laat een commissie verder maar oordelen daarover, maar dat er bij alles wat er gebeurd hedendaags een paar mensen verongelijkt opstaan en beginnen te klagen over de moeilijkheden in het leven (die iedereen wel heeft), vind ik aandachttrekkerij.

8 november 2015 om 00:15

Kan gebeurem

8 november 2015 om 09:32

Wat ben jij een ezel!

8 november 2015 om 17:09

Bah je moet denk ik de reactie van rogier maar even opnieuw lezen. Dan kom je er hopelijk zelf achter dat je een beetje dom bent😉

8 november 2015 om 10:53

Dit is eigenlijk best een onnozele reactie. Je weet namelijk niet waar je het over hebt.

Ik heb persoonlijk geen moeite met de actie van Fraser als met van de belachelijke hersenloze reacties op dit stuk hieronder en ook van jou.

Ik heb zelf diabetes en heb als gevolg daarvan drie dagen in coma gelegen, waarvan een op mijn studentenkamers zonder dat er iemand in de buurt was. Daarna maanden moeten revalideren tot ik weer een beetje de oude was, maar de oude word je niet weer. Als je dat in je achterhoofd houd, reageer dan weer. Zoals ik zeg heb ik geen problemen met de actie van Fraser omdat ook gezonde mensen een te lage bloedsuiker kunnen hebben. Dat het niet waar blijkt te zijn is ongepast, maar soit. Ik maak me daar nou niet echt druk om.

Je kan ook weer overdrijven hoor. Waarom zijn mensen tegenwoordig zo snel op hun pik getrapt.

8 november 2015 om 10:09

Ach, je moet je voorstellen dat het op zich een serieus probleem is natuurlijk. Door zo naar buiten te treden krijgt de ziekte weer een beetje extra (gratis) aandacht. Dat is weer goed voor de collectanten enzo. Als je ziet met hoe weinig onderzoeksgeld die mensen (en vrijwilligers) alles moeten doen, geef ik ze geen ongelijk om zo wat meer publiciteit te trekken.

Haha vooral die laatste opmerking ook. Ik ben heel boos, maar wil eigenlijk vooral geld zien. Beetje apart, ondanks dat het natuurlijk een onhandige opmerking was.

7 november 2015 om 21:33

Lees eens beter. Hij wil geld naar het/een fonds dat o.a. onderzoek naar diabetes doet, niet voor zichzelf!

7 november 2015 om 21:33

Hij hoeft helemaal geen geld te zien. Maar ik kan me goed voorstellen dat zo'n man pissig is als een dergelijk verschijnsel gesimuleerd wordt en later ook nog trots over wordt gedaan. Hij wil gewoon dat zijn dochter, net als andere mensen die hier aan lijden een beter leven kunnen krijgen door middel van onderzoek wat geld kost.

Ik vind het wel een strakke actie.

Je zet namelijk de mensen die hier wel echt last van hebben namelijk ook in een 'slecht' daglicht. Alsof het aanstellers zijn, want je kan blijkbaar gewoon op 'top'niveau voetballen ook al heb je even een dipje, je kan gewoon verder.

Lijkt me niet meer dan logisch dat je enigszins pissig wordt na zo'n gebeurtenis.

7 november 2015 om 21:53

Ik bedoelde ook dat hij geld wilde zien voor het fonds, niet per se voor zichzelf. Snap zijn woede ook wel, vind alleen het vragen om geld de boodschap zoveel minder sterk maken.

8 november 2015 om 01:42

Ik ben diabetes patient. Op welke manier word ik in een slecht daglicht gezet?
Beetje mug olifant verhaal...

7 november 2015 om 21:47

Ja hij zal goed verdienen aan het Diabetesfonds nietwaar

8 november 2015 om 10:03

Als hij de topman is wel ja over het algemeen

7 november 2015 om 23:36

Haha ik kwam letterlijk niet meer bij toen ik je bericht las. Geweldige opmerking en ben het helemaal met je eens. Ik las nog ff het artikel terug en kreeg weer de slappe lach. Bedankt voor een goede avond!

Ik vraag me af, waarom kijkt een Veendammer naar Roda JC - ADO Den Haag?

7 november 2015 om 21:34

Samenvattingen wellicht?

8 november 2015 om 06:55

Omdat BV Veendam niet hoefde te voetballen

Ik vind het een beetje overdreven dat diabetici hier een enorm probleem van gaan maken, maar dit is wel een vorm van spelbederf, en dat zou bestraft moeten worden. Straks gaan spelers de hele tijd blessures faken zodat de coach de rest kan bijpraten.

7 november 2015 om 22:15

hoezo diabetici ? 1 iemand schrijft een brief. ik heb het zelf ook en zal er nooit zielig over doen. en vind dit ook overdreven.

De mensen die hier reageren moet zich eens gaan inlezen wat diabetes inhoudt, dan wordt er niet meer zo laag over gesproken wat het betekent voor iemand. Erg lage reacties met nog minder inlevingsvermogen hier.

7 november 2015 om 21:52

Het heeft niks met inlevingsvermogen te maken. Diabetes is een akelige ziekte, en beïnvloed eigenlijk elke beslissing in je leven. Dit zal niemand ontkennen. Maar wij moeten nou niet doen net als of Fraser iets heel ernstig heeft gezegd. Hij maakte een grapje. Je kan het ongepast vinden, maar om daar nu een serieus verhaal aan te hangen.

7 november 2015 om 22:07

@joker30, laat we de volgende keer iets anders nemen. Een speler staat even lui bij een vrije trap, legt zijn handen in nek en gaat vervolgens zitten en zegt tegen de scheids dat die een verzorger wil, de uitleg, hij schrok want hij voelde een onnatuurlijk knobbeltje in zijn nek... Nou als er zo'n uitleg zou komen had Fraser beter de eerste spaceshuttle naar de maan kunnen nemen want dan was de wereld te klein geweest.

7 november 2015 om 22:19

rickv. je kan ook overdrijven! iedereen kan laag zitten met zijn suikerspiegel daar hoef je geen diabetici voor te zijn! misschien is de opmerking van fraser ongepast maar geloof nooit dat ie er zo''n foute bedoeling mee heeft! we kunnen overal wel een probleem van gaan maken zo. en ja ik weet waar ik over praat want heb zelf type 1 en ja dat is niet fijn, maar heel goed mee te leven!

7 november 2015 om 23:46

Behalve dat dit een belachelijk voorbeeld is, slaat echt helemaal nergens op, is k*** natuurlijk een heel ander verhaal dan suikerziekte. Diabetes zal ontzettend vervelend en ook best gevaarlijk zijn, maar k*** is echt een stuk ernstiger.

8 november 2015 om 00:12

Ongelofelijk wat een domme reacties hier. Er vallen jaarlijks vele doden door diabetis. Jaarlijks vele mensen die in een coma raken of verlamd raken door deze ziekte die hun leven zoizo al elke dag beheerst. Mensen met zware diabetis worden vaak geen 80 jaar oud door deze ziekte en mensen gaan het hier lachend afzetten als 'het is wel erg maar k*** is erger'. Wat een gestoorde gedachtegang.

8 november 2015 om 01:23

In 2008 bijna 2800 doden met diabetes als primaire oorzaak, in hetzelfde jaar ruim 44000 doden door k***, blijkt uit cijfers van het ICD. Er valt dus best wat voor die gedachtegang te zeggen. Daarnaast is bijvoorbeeld het schelden met k*** heel iets anders dan het gebruiken dan een lage bloedsuikerspiegel als excuus voor een teambespreking. Het enige wat dat feitelijk impliceert is dat een lage bloedsuikerspiegel makkelijk te faken is, dat heeft verder niets te maken met stellen dat diabetes niet ernstig is of ermee spotten of iets dergelijks.

8 november 2015 om 06:27

Hoe je het wendt of keert, het is en blijft een verschrikkelijke ziekte die vele slachtoffers eist. Ziektes hoor je gewoon niet te vergelijken om enkel en alleen tijd te rekken bij een spelletje. Voetbal is geweldig. Voetbal is oorlog. Maar het is en blijft een spel waarbij je ziektes, handicaps of persoonlijk leed gewoon niet mag gebruiken om tijd de rekken of te kwetsen. Niet op de tribune, en ook zeker niet op het veld. Wat de meneer in het artikel zegt vind ik allemaal een beetje warrig en vergezocht.

8 november 2015 om 20:11

Dat het tijd rekken onder het mom van een symptoom van een ziekte een beetje laag is, is natuurlijk waar. Maar in welk opzicht je dan in godsnaam alle mensen met diabetes 'te kijk zet' of beledigt, ik begrijp het niet.

We maken ook van alles en nog wat een probleem tegenwoordig, van een mug een olifant ... oke de actie van Fraser is niet goed te praten maar daar heb je een knvb voor en niet het publiek.

Tegenwoordig maken sommige van alles een groot probleem

Fraser maakte gewoon een grap, mag het een keer. Iedereen moet zo politiek correct zijn.

Lekker aandachtsgeil en er wordt nog aandacht aan besteed ook. Mensen moeten eens kappen met dat kleinzerige gedoe altijd, iedereen heeft tegenwoordig lange tenen. Heb het idee dat het steeds meer een mietjes cultuur wordt.

Ik vond de reactie van Fraser wel getuigen van eerlijkheid. Hij zal nooit bedoeld hebben om een bepaalde doelgroep te kwetsen. De oproep tot donatie vind ik echter wel leuk gevonden.

Toch apart, de afgelopen weken is het voetbal in Nederland in de ban van k***. Niet omdat die ziekte nieuw is en er niet jaarlijks mensen aan sterfen, maar omdat een Bn'er het ook blijkt te hebben. Prachtige acties in ieder stadion om hem te steunen, dat wel. En nu, maakt een trainer misbruik van een andere zeer ernstige ziekte, iemand uit daar, waarschijnlijk uit emotie, zijn mening over. En dan lees je hier dat mensen er geen probleem van moeten maken... Maar als ik hier met k*** loop te vloeken of supporters, trainers, spelers zoiets roepen. Wat tot twee geleden meer dan eens per wedstrijd gebeurde. Nee daar is de wereld nu te klein voor.

Nee, deze vader heeft 100% gelijk. Maar ach, wat doet het er toe. Het past gewoon in het zoveelste stukje van een rare wereld dat voetbal. Zolang er geen bekende Nederlander iets krijgt of er een grote lobby tegen (zelf in te vullen) bezig is, kan je alles maken.

7 november 2015 om 22:01

Zie ik ook nu pas, maar kennelijk mag je die ene ziekte dus niet eens bij naam noemen... Hoewel ik persoonlijk zou kiezen voor 5*

7 november 2015 om 23:55

Hoe kun je k*** en diabetes in dit opzicht in godsnaam vergelijken?

8 november 2015 om 11:20

Omdat het allebei net zo dodelijk kan zijn Davy Klaassen. Verdiep je eerst eens in de materie voordat je deze vraag stelt.

8 november 2015 om 12:48

Precies, en dat is juist het probleem in de discussie over dit artikel. Van het één is het veel bekender dat het een dodelijk ziekte is, het komt vaker voor, er is een grotere lobby maar het is ook een stuk beter te behandelen. Suikerziekte komt ook veel voor, maar de kennis erover bij de meeste is veel minder groot. Met name omdat de gevolgen op korte termijn vaak minder zichtbaar zijn.

8 november 2015 om 19:54

in 2008 bijna 2800 doden met suikerziekte als primaire oorzaak, in hetzelfde jaar 44000 mensen overleden aan k***. Hoe bedoel je net zo dodelijk? Verdiep je eens in statistieken voordat je mij terecht probeert te wijzen.

Man man man..

Waarom wordt dit zo vergroot?

Er is niks mis met die actie. Je moet niet gaan overdrijven.
Omdat Laura deze ziekte heeft mag je dus niet deze reden gebruiken voor een time out?

Sorry maar dan vind ik je meer iemand die aandacht wilt.

Beste Laura hopelijk kom je er snel bovenop!

7 november 2015 om 22:19

Wat een reactie.. Eerst die man en z'n dochter afkraken maar dan wel beterschap wensen.

Ook niet serieus te nemen jij.

7 november 2015 om 22:44

Tja wat moet ik anders zeggen.

Vind de actie persoonlijk niet erg. Ook de reden die gebruikt is vind ik niet erg.

Maar als dat meisje diabetes heeft vind ik dat wel klote.

Dus wens ik haar beterschap. Niks mis mee lijkt mij.

Ieder heeft zo zijn mening toch?

7 november 2015 om 22:45

Jij snapt er dus schijnbaar niets van... Als je diabetes hebt kom je daar niet boven op...

8 november 2015 om 00:15

Dat wist ik eerlijk gezegd niet..

Op de havo vond ik biologie het meest vervelende vak van allemaal.

Maar bedankt voor de aanvulling

Wat is Fraser (en die keeper ook) een rare, asociale man zeg. Dit is een vorm van valsspelen dus dat zou echt aangepakt moeten worden en bovendien echt respectloos en gewoon heel erg laag.. Ik weet niet hoe de regels zijn maar als het kan dan zou ik als KNVB zijnde ze gewoon schorsen, en als ADO zijnde ontslaan.

7 november 2015 om 22:14

Het faken van een ziekte/handicap is respectloos en laag*

Knullig.

Fraser zal dat niet op deze manier bedoeld hebben en het hebben van diabetes kan soms een behoorlijk invloedrijke ziekte zijn voor iemand. Het is dus een vrij onhandig smoesje dat gebruikt is, maar ik denk niet dat het met de bedoeling gebruikt is om mensen met diabetes te kwetsen. Dus Fraser de volgende keer 2x nadenken voor je een smoesje bedenkt en meneer uit Veendam zit er wel heel erg bovenop moet ik zeggen.

Nou what is next? Dat geamputeerden zich aangesproken voelen als een speler naar zijn enkel grijpt?

Overigens wel toevallig dat de meneer dit net nu plaatst terwijl het volgende week nationale collecteweek is. Gevalletje slimme marketing?

8 november 2015 om 00:16

Lage reactie dit. Als iemand in jouw familie zware diabetis heeft piep je wel anders. Je hele leven is naar de maan. Je kunt niet meer zoals jij en ik een hele hoop dingen doen. Elke dag opletten wat je eet. Bloedprikken. Insuline spuiten. 'S nachts wakker worden omdat de bloedsuiker laag of juist extreem hoog is. De hele familie die bij geval van nood naar de koelkast moet rennen om een injectiespuit in te dienen.

9 november 2015 om 08:09

Dat is voor deze discussie - hoe erg het ook is - totaal niet relevant. Ik zeg ook nergens dat diabetes niets voorstelt, het gaat mij puur om het aangrijpen van 'een moment' van zo iemand. En daarom zeg ik; what is next? Dat iemand die naar zijn enkel grijpt mensen zonder een been. Zo kan je namelijk op een moment helemaal neits meer doen omdat er altijd wel iemand is die zich aangesproken of juist genegeerd wordt.

Natuurlijk, diabetes is hartstikke erg. Maar ga dan niet de spotlight proberen te pakken door zoiets lulligs. Precies hetzelfde laatst met de Televisierring, dat er dan nadat Syndroom won zo'n huppeltutje op facebook schrijft dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is in de zorg voor mensen met down. 'no shit sherlock'.

Dit zijn mensen die willen profiteren van andermans moment om er uiteindelijk zelf beter van te worden.

Als ik een trainer zou zijn en tegen ADO of Willem II zou spelen, zou ik mijn spelers instrueren om gewoon door te spelen en op doel te schieten als hun keeper gaat zitten. Dan is het zo afgelopen met deze spelvertragende onzin.

Zo overdreven dit allemaal. Het is natuurlijk niet handig wat Fraser heeft gedaan, maar net of hij hiermee de spot drijft met diabetes.

8 november 2015 om 19:46

Is toch gewoon zo?

Sorry hoor maar ik vind dat hij wel een punt heeft. Als je een ziekte gebruikt om tijd te reken. Hoe licht of zwaar de ziekte is of wat voor ziekte is het kan niet. Je hebt in het betaalde voetbal een voorbeeld functie en dan kun je dat niet maken. Rek gewoon op een normale manier.

Of iemand nou duizeligheid of kramp veinst dat onderscheid maakt mij echt niets uit, het is namelijk beide valsspelen. Maar dat de trainer zo trots als een pauw gaat vertellen dat hij dat verzonnen heeft dat gaat mij de pet te boven.

Aansteller. Altijd zijn er weer mensen die je de les moeten leren.. vervelend voor Laura, marrons vervelend geldt helaas voor veel dingen in het leven

Een slimme scheids had moeten zeggen even het suikergehalte prikken, is die goed, dan rood.

Misselijk actie, Fraser hoort gewoon 2-3 wedstrijden op de tribune te zitten voor spelbederf. Brengt het voetbal in diskrediet.

Wauw, Fraser gooit er een klein trucje tegenaan en deze meneer maakt daar een heel tranentrekkend verhaal van.

Laat ik voorop stellen dat het voetbal oer conservatief is, waar nieuwe regels die het spel kunnen verrijken gewoon geen kans krijgen. De mogelijkheid van een time-out tussen bepaalde tijden zou helemaal niet raar zijn.

Iedereen kan vinden wat deze vader schrijft, maar ik stoor me vooral aan de hypocrisie van Fraser. Die afgelopen weken gedrag van Basacikoglu en Veltman laakte.
Zijn reactie was: "de oefenmeester is van mening dat er te weinig wordt gedaan om ‘trucjes’ tegen te gaan. Fraser zegt grote moeite te hebben met het acteerwerk van spelers.... Die dingen irriteren mij.”

En ja dat gaat het over een ander een rode kaart aannaaien. Maar ook daar het gaat het om dingen te simuleren die er niet zijn...goed dat Fraser het niet ontkende, maar het maakt hem wel meteen volstrekt ongeloofwaardig

Dit is nu het probleem in Nederland tegenwoordig
Er is altijd wel een actiegroep of stichting ofzo die een heisa maakt over iets.

Als iemand op TV een scheet zou laten en iemand naast hem zegt dat het toch wel erg ruikt,
verschijnt er de volgende dag een artikel in de krant door de darmstichting of een actiegroep
dat deze persoon waarschijnlijk een darmpatient is en er daardoor niets gezegd mag worden over zijn stinkende scheet.

Discussies kunnen op een normale manier niet meer aangegaan worden want er is altijd wel iemand die roept: Discriminatie!!! en maakt daarmee de discussie gelijk dood.

Waarschijnlijk is dit alles overkomen waaien uit Amerika want daar gebeurt al jaren precies hetzelfde,je wordt er doodziek van.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren