Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrij vertrek bij Feyenoord dreigt: ‘Tientallen clubs staan in de rij’

Laatste update:

Tientallen clubs hebben recentelijk geïnformeerd naar de diensten van Jaden Slory, weet 1908.nl. Het achttienjarige toptalent van Feyenoord loopt komende zomer uit zijn contract en volgens het Rotterdamse medium zit een verlenging momenteel nog niet in het verschiet. Slory en Feyenoord gaan komende week opnieuw in gesprek op Trainingscomplex 1908.

Feyenoord probeert er nog altijd alles aan te doen om Slory binnenboord te houden. ‘Binnen enkele dagen’ vindt er een gesprek plaats tussen zaakwaarnemer Wessel Weezenberg (Prime11) en Feyenoord-directeur Dennis te Kloese. Slory staat al jaren bekend als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van de regerend landskampioen.

Slory in actie tijdens een oefenwedstrijd met Feyenoord 1.

De pijlsnelle vleugelflitser kan er echter ook voor kiezen zijn carrière elders voort te zetten. 1908.nl weet te melden dat Slory zeer goed in de markt ligt, daar tientallen clubs recentelijk hebben geïnformeerd bij zijn management. Clubs uit het binnen- en buitenland willen de jeugdinternational maar wat graag overnemen van Feyenoord. Zijn naderende transfervrije status maakt Slory nog aantrekkelijker.

Pas op 1 januari mogen clubs Slory daadwerkelijk benaderen, al zou Prime11 reeds informele aanbiedingen op zak hebben. “Momenteel loopt er nog niets concreets, wat logisch is in de huidige fase”, aldus FeyenoordTM.

Jaden is de zoon van Andwélé Slory, die tussen 2007 en 2010 53 wedstrijden voor Feyenoord speelde. Zelfs is de rechtspoot al sinds 2013 actief in de Feyenoord Academy. Slory kan zowel op de linkerflank als rechterflank uit de voeten. Hij staat te boek als een buitenspeler die naast snelheid en techniek vaak een goed rendement kan weerleggen. Slory speelt zijn wedstrijden momenteel in Feyenoord Onder 21 en Nederland Onder 19.

Daarnaast komt Slory uit voor het Youth League-elftal van Feyenoord, dat na vier wedstrijden al zeker is van overwintering in het gerenommeerde jeugdtoernooi. Slory was tijdens de eerste drie wedstrijden trefzeker voor Feyenoord Onder 19, maar moest het laatste uitduel met Lazio (1-3 winst) laten schieten wegens een blessure.

Voor nu is het afwachten waar de toekomst van de vleugelspits ligt. “Slory mist nog altijd de definitieve aansluiting bij het eerste elftal van Feyenoord. De kwantiteit van de selectie en de keuze van oefenmeester Arne Slot, die het liefst werkt met spelers die er direct staan, zijn hiervan voorbeelden van aanleidingen”, concludeert 1908.nl. Voor Slory is het vooralsnog wachten op zijn officiële debuut voor Feyenoord. Wel trainde hij al meermaals mee met de hoofdmacht en nam hij deel aan meerdere oefenwedstrijden van het Zuid-Rotterdamse vlaggenschip.

Moet Jaden Slory bij Feyenoord blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk vind ik het persoonlijk een van de weinige, zo niet de enige zwakte van Slot om jonge gasten niet gewoon eerder voor de leeuwen te gooien. Zeker als je daar een Alireza ziet spelen.

18 november 2023 om 13:08

Sauer met zijn 17 jaar speelt toch regelmatig. Over Alireza wel eens.

18 november 2023 om 13:10

Ik snap waar je vandaan komt, maar Leo Sauer is bijvoorbeeld jonger dan Slory. Wat goed genoeg is, is oud genoeg.

18 november 2023 om 13:16

Met Sauer, Milambo, Zechiel en uiteraard Hartman heeft Slot toch best wat jongens de kans gegeven. De contractperikelen omtrent Slory spelen al veel langer en dat zou mee kunnen spelen. Daarentegen zit ik ook regelmatig op Varkenoord en daar hoor je toch veel dezelfde geluiden en dat is dat Slory vooralsnog tekort komt voor Feyenoord 1.

18 november 2023 om 13:21

@wazza wanneer spreek je van kansen geven? Zechiel heeft 26 minuten in de eredivisie en milambo 10 in de eredivisie en in de champions league 9

18 november 2023 om 13:54

Zechiel, Milambo en Sauer spelen op de plek van respectievelijk Timber, Stengs en Ivanusec, niet raar dat ze niet veel minuten maken lijkt me.

Slory zou imo wel de voorkeur moeten krijgen boven een huurspeler als Minteh. Hoopt dan ook dat Newcastle hem terug haalt in de winterstop.

18 november 2023 om 18:25

Maar paixao ging weer naar links terwijl die op rechts het beste is. Kan je beter sauer op links zetten en paixao op rechts houden

18 november 2023 om 13:19

Eens laatst ook weer alireza basis, zet daar gewoon sauer neer

18 november 2023 om 13:57

Slot ziet hem vaker op 1908 of zijn assistenten er zal wel iets zijn dat slot hem geen kans geef

18 november 2023 om 13:59

Gaat hij weg en kiest hij voor het geld in het buitenland dan is de kans groot dat hij over een paar jaar bij swift boys voetbald

18 november 2023 om 14:01

Crooswyker

Hij kan toch naar het buitenland gaan om daar voor zijn kans te vechten? Voorlopig zit dat er namelijk niet in bij Feyenoord.

18 november 2023 om 14:45

Tuurlijk kan dat maar meestal krijgt je bij zulke clubs geen kans. Veel jonge spelers hoor je niks meer van. je hoort eerst bv bij feyenoord 1 te slagen dan pas naar het buitenland en niet vanuit de jeugd. Ake was een uitzondering die vanuit de jeugd vertrok en daar wel kansen kreeg

18 november 2023 om 15:45

@CROOWYKER

En wat als je niet bij Feyenoord slaagt en via FC Dordrecht in het amateurvoetbal belandt?

Zat voetballers die ik ken die in de jeugd altijd grote talenten waren, maar nooit het topvoetbal hebben gehaald.

Hebben in het verleden vaak zat gekozen om bij hun club te blijven terwijl ze aanbieden van grote clubs uit het buitenland hadden

18 november 2023 om 16:38

Dan heb je het wel geprobeerd. veel jonge spelers kiezen voor het geld en verzieken hiermee hun loopbaan omdat ze bij hun club niet aan de bak komen. Hier in Nederland word je goed opgeleid en ben je echt goed speel je bij Feyenoord Ajax enz enz. ik vind ga eerst voetballen op het hoogste niveau in Nederland dan pas de stap naar het buitenland. Het kan ook zijn dat slory niet bij Feyenoord maar de stap naar een andere club in Nederland maak dan vind ik hem slim . Maar vanuit de jeugd naar een buitenlandse club is niet slim

18 november 2023 om 14:06

Populistisch gelul.
Slory laat in alles zien nog niet klaar te zijn voor Feyenoord 1. Met name in de potjes bij Feyenoord onder de 21.

Bij onder de 19 is het leuk, en in de youth league was het de eerste paar potjes goed, maar laatste 2 viel het heel erg mee.

Zo zonde als hij transfervrij zou vertrekken.

Dat de verlenging moeizaam gaat, is duidelijk. Ben benieuwd wat het probleem is.

Die jeugd spelers worden wel heel snel toptalent genoemd of is dat alleen bij een Ajax jeugd speler zo haha. Grapje natuurlijk. Is wel altijd jammer als een goed talent ergens anders na toe gaat en al helemaal transfervrij..

Als ik kon ballen en 18 jaar was zou ik twee jaar in de zandbak gaan spelen en daarna weer verder kijken.
Eerst financiële zekerheid. Daar verleer je het voetballen echt niet Opmerkingen in de trant van je ontwikkelt je niet verwijs ik richting prullenbak
Mijn advies aan alle voetballers is dan ook: clubliefde bestaat niet meer, liefde van de club voor de speler ook niet. Het is gewoon werk

18 november 2023 om 14:01

Ja en werk en je leefomgeving moeten ook leuk zijn. En dat is het daar echt niet voor een jonge jongen plus dat ze daar niet zitten te wachten om een jonge speler te vormen en er dus al helemaal niet veel voor zullen betalen.

18 november 2023 om 14:30

Eindelijk! Ik denk precies zo en begon me al af te vragen of ik de enige was! Mensen maa raltijd met: ja je moet voor het spelletje gaan! Nee je moet jezelf veilig stellen! Dik cashen in de zandbak, daar de tent aan gort schieten 3 jaartjes en dan kan je met je manager gaan bellen voor een eu club maar ondertussen staat je bankrekening wel op de 10 miljoen plus als je het goed onderhandeld hebt.

18 november 2023 om 18:57

Cas en chovanovski,

Ik vind het wel redelijk naïef van jullie om te denken dat je zomaar even naar de zandbak kan gaan om daar te cashen als 18 jarige.
Als dat zo makkelijk ging dan zouden er toch wel meer jonge jongens gevraagd zijn door dit soort clubs?
Daarnaast moet je het ook maar even willen als jongen van 18 naar een compleet ander land gaan.

18 november 2023 om 14:39

Dat zal niet de zandbak in het Midden Oosten zijn, eerder in je eigen achtertuin. Geen club geeft een jongen van 18 die "kan ballen" zomaar 2 mil.per jaar.

Zou wel een aderlating zijn voor Feyenoord! Vind het een talentvolle speler! Weet iemand waarom het zo moeizaam gaat qua contract onderhandeling?

18 november 2023 om 13:56

Heel simpel, perspectief + zo veel mogelijk eruit willen slepen.

Nou misschien leuk voor Twente.
Maakt ie meer kans op speeltijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren