Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord slaat grote slag en verlengt contract na lange onderhandelingen

Laatste update:

Jaden Slory heeft zijn aflopende contract bij Feyenoord verlengd tot de zomer van 2027, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële kanalen. De onderhandelingen tussen de regerend landskampioen en het achttienjarige talent duurden lang, maar nu is er dus alsnog witte rook.

Eerder deze maand werd duidelijk dat er een doorbraak was gekomen in de onderhandelingen tussen Slory en Feyenoord. In november leek een transfervrij vertrek nog het meest voor de hand liggend.

“Het geeft mij een trots gevoel dat ik mijn contract bij deze mooie club heb kunnen verlengen”, zegt de rechtsbuiten via de officiële kanalen. “Ik voel veel vertrouwen vanuit de mensen bij de club en ik ben zeer gedreven om mij hier door te ontwikkelen en uiteindelijk te slagen.”

“De momenten bij Feyenoord 1 smaken wat mij betreft naar meer en ik hoop deze mooie ervaringen de komende jaren een positief vervolg te geven”, aldus de rechtspoot.

Slory wilde vooral perspectief op speeltijd in het eerste elftal. Tot dusver kwam het niet verder dan het trainingskamp in Marbella begin dit jaar. Daarom informeerden tientallen clubs naar de rechtspoot, die de interesse dus heeft afgewimpeld. Het is onbekend om welke clubs het destijds ging.

Slory, zoon van voormalig prof Andwélé, komt nu uit voor Feyenoord Onder 21, waar hij bijna wekelijks uitblinker is. Dit seizoen speelde de rechtsbuiten tot dusver vijftien wedstrijden voor de beloften, waarin hij vijfmaal scoorde en drie keer aangever was.

Ook maakte Slory voor de jaarwisseling furore in de Youth League. Mede dankzij zijn drie goals werd het team van Robin van Persie groepswinnaar in de prestigieuze jeugdcompetitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi! De vleugels draaien dit seizoen zeer matig. Is het verschil tussen hem en een Minteh/Ali dan nog zo groot? Slot mag wel wat avontuurlijker zijn met de jeugd.

19 februari 2024 om 19:55

Als Sauer al weinig minuten krijgt dan zit er voor Slory zeker geen minuten in. Zou volgend seizoen wel leuk zijn om ze te zien doorbreken. Sauer op links, Slory op rechts en Ivanusec er achter op de 10 en Ueda in de spits.

19 februari 2024 om 20:00

Story moet een niveautje hoger gaan spelen bij dord of nog mooier de eredivisie daar word hij beter niet bij 021

19 februari 2024 om 20:24

Ik zie deze vleugels in alle eerlijkheid geen realiteit worden (jammer genoeg). Ik denk dat we de markt op gaan. Minteh gaat weg, Ali misschien, Stengs blijft. Paixao durf ik niet te zeggen, maar bij een bod van 15 mil kan je er serieus over nadenken. Een verhuur zou het beste zijn voor Slory.

Maar je moet ook mazzel hebben met o.a. blessures en je dan laten zien.

20 februari 2024 om 08:47

Ik zou het wel eens willen zien deze aanval

Ivanusec links
Gimenez midden
Slory rechrs.

Slory heeft veel diepgang en snelheid, iets wat we momenteel veel missen.

Sauer vanaf links en Slory vanaf rechts ben ik ook benieuwd naar.

Hey een andere foto!

On: mooi nieuws dit. Ben benieuwd hoe ver deze jongen gaat komen.

19 februari 2024 om 23:18

Hoe zou het met Kleijn zijn? Dat was 'die ander' die niet wilde verlengen en dat I'd nog steeds akelig stil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren