Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Feyenoord slaat belangrijke slag: toptalent verlengt alsnog in De Kuip’

Laatste update:

Jaden Slory en Feyenoord hebben een principeakkoord bereikt over een contractverlenging. Dat meldt 1908.nl, clubwatcher van de Rotterdammers, maandagochtend. Slory zou komende zomer uit zijn contract lopen in Rotterdam-Zuid. Nu zet hij zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2027.

Anderhalve week geleden werd bekend dat er tóch een doorbraak was gekomen in de onderhandelingen tussen Slory en Feyenoord. In november leek een transfervrij vertrek nog het meest voor de hand liggend.

Nu Javairô Dilrosun is vertrokken en Alireza Jahanbakhsh bijna uit zijn contract loopt, is Slory echter toch overstag. De achttienjarige vleugelaanvaller gaat een opgewaardeerde verbintenis tekenen, die hem voor drie jaar langer bij Feyenoord houdt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Slory wilde vooral perspectief op speeltijd in het eerste elftal. Tot dusver kwam het niet verder dan het trainingskamp in Marbella begin dit jaar.

Daarom informeerden tientallen clubs naar de rechtspoot, die de interesse nu toch afwimpelt. Het is onbekend om welke clubs het destijds ging.

Slory, kroost van voormalig prof Andwélé, komt nu uit voor Feyenoord Onder 21, waar hij bijna wekelijks uitblinker is. Dit seizoen speelde de rechtsbuiten veertien wedstrijden voor de beloften, waarin hij viermaal scoorde en drie keer aangever was.

Ook maakte Slory voor de jaarwisseling furore in de UEFA Youth League. Mede dankzij zijn drie goals werd het team van Robin van Persie groepswinnaar in de prestigieuze jeugdcompetitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uit de tekst te lezen, lijkt me dit een hele interessante speler. Goed voor Feyenoord, nu ben ik ook wel benieuwd dus hopelijk maakt hij snel minuten!

12 februari 2024 om 15:06

Hij kan minteh aflossen want die schop nog geen deukie in een pakkie boter

@VZ hebben jullie ook een andere foto van Te Kloese? Echt elk artikel van Feyenoord mbt transfers heeft deze foto.

ON: Dit is wel echt top nieuws, jongen doet het bijzonder goed in de YL (in iedere groepswedstrijd gescoord waarin hij speelde) en is de laatste tijd ook op schot in de O21 waar ze bovenaan staan.

Als de geruchten waar zijn en we ook dicht bij een akkoord zijn rondom Rodriguez en je hebt volgend jaar Rodriguez en Slory voor op de flanken is dat jong, maar wel bijzonder talentvol. Slechter dan de afgelopen twee jaar kan het niet worden op de flanken.

Mochten we nog iemand gaan kopen hoop ik dat we dit soort talenten gaan verhuren. Sauer, Slory, Milambo, die moeten gewoon aan spelen toekomen in plaats van verpieteren in de Reserve Beloftencompetie van de O21. Je ziet hoe zo’n Walemark opleeft bij Heerenveen bijvoorbeeld.

12 februari 2024 om 12:54

Er is ook nog een foto dat hij met een andere kerel staat (wie?). Maar idd 2 foto's is wat weining.

Een beetje verfrissing op de flanken is wel ernstig nodig. Daar ligt m.i. de grootste tegenvaller dit jaar.

12 februari 2024 om 13:06

Dat is Toon van Bodegom, althans, ik denk dat je die foto bedoelt

12 februari 2024 om 13:43

De meeste topspelers op de flanken zijn nog jong als ze hun hoogtepunt bereiken. Dat lijkt me ook wel logisch, een flankspeler dient snelheid, techniek, creativiteit en onbevangenheid te tonen en ervaring is veel minder van belang dan in andere linies dan de aanval. Eerder toonden Ajax en PSV ook al belangstelling voor Jaden Slory, het is dus wel mooi voor de Feyenoord supporters dat de club dit talent binnenboord weet te houden.

12 februari 2024 om 16:25

Mocht Timber vertrekken dan mag Milambo van mij linea recta basisspeler wordenZeer verstandig van die jongen
Ik snap al die (zgn) toptalenten niet. De club waar je nu zit heeft je gebracht waar je bent (naturlijk kan je heus wel wat), Ga dan nog even door en zet de stap van toptalent naar goede/hele goede speler en verkas dan pas.
Het geld dat je misloopt verdien je wel terug. Blijf genieten van de aandacht die je nu krijgt
Babari van Psv zou misschien wel de stap kunnen zetten. Misschien.
Hij had dit jaar vaste en zeker kunnen hebben ballen in Psv1, maar er was/is teveel concurrentie. Daarom snapte en snap ik niet waarom Psv Tilman oid heeft gehuurd. Lekker opleiden voor Bayern, terwijl je Babari had kunnen opstellen en kunnen verdienen

12 februari 2024 om 12:56

Tillman is absolute top voor de Eredivisie en we hebben een koopoptie. Babadi is een leuk talentje van 18. Als je de meeste PSV fans vraagt wie ze volgend jaar liever bij de club zien is het 90% Tillman.

12 februari 2024 om 13:58

Maar veel talenten komen uit gezinnen waar ze het echt niet breed hebben. Dan is de keuze voor het snelle geld echt wel te begrijpen. Stel dat je een keer van de trap dondert, of in een wedstrijd ernstig geblesseerd raakt.

Je weet zelfs als toptalent niet hoe je carrière verloopt. Als je dan uit een gezin komt waar elk dubbeltje omgedraaid moest worden, snap ik echt wel dat je voor die financiële zekerheid kiest. Hoe vervelend voor mij als supporter dat ook is.

12 februari 2024 om 15:49

ja, da's ook waar. kan ik niets tegen in brengen.
Zo lang dit soort jongens zich maar niet gek laten maken door zakwaarnemers .
Ja, met 1 a

12 februari 2024 om 15:59

Mee oneens. Altijd openstaan voor een andere pad. Het zijn altijd de mensen die zelf geen prof zijn geweest die zo praten zoals jij.

Topnieuws. Hij, Milambo en Sauer zijn echt mooie talenten.

12 februari 2024 om 12:48

Je vergeet wellicht de grootste nog: Read. Daarnaast doet die Van Sas het trouwens ook erg goed bij de O21.

12 februari 2024 om 13:08

Ik ben ook wel gecharmeerd van Giersthove

12 februari 2024 om 13:16

De lichting daar onder met Sliti, van Persie, Ouarghi en Kraaijeveld is denk ik nog mooier. Er komt dus genoeg talent aan voor de vleugels maar ook het middenveld.

12 februari 2024 om 16:10

Zeker. Feyenoord is ook goed bezig. Milambo ook net verlengt, die verdiend nu meer dan zes ton per jaar. Deze jongen zal ook wel aardig gaan verdienen.

Snap alleen die zaakwaarnemer van Wiefer niet. Die heeft echt zitten slapen want die verdiend maar net boven de 4 ton per jaar.

Nu ook hopen dat onze talenten meer speeltijd krijgen. Sauer, Slory. Gisteren kreeg gelukkig Milambo weer de nodige minuten.

12 februari 2024 om 13:18

Milambo had wat mij betreft gister moeten starten , hij heeft toch meer laten zien dan bv Zerrouki. Zeker tegen een tegenstander die de bus parkeert

12 februari 2024 om 13:59

Ik werd wel helemaal simpel van die commentator. Die zag volgens mij Zidane aan het werk als ik al die superlatieven aanhoorde.

Wel mooie speler, dat zeker.

12 februari 2024 om 15:37

Dat heeft die commentator dan toch maar mooi goed gezien.

12 februari 2024 om 16:28

Meer Rijkaard dan Zidane qua manier van lopen en bewegen

Als talent kan je beter niet bij Feyenoord blijven.
Je krijgt amper een kans onder Slot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren