Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord en Slot nemen verrassende naam mee op trainingskamp naar Spanje’

Laatste update:

Jaden Slory gaat, ondanks zijn aflopende verbintenis, mee met Feyenoord op trainingskamp naar het Spaanse Marbella. De achttienjarige vleugelspeler krijgt volgens de doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Youth Watcher een nieuwe kans om zich te laten zien aan hoofdtrainer Arne Slot.

Het contract van Slory bij Feyenoord loopt in de zomer van 2024 af, waardoor zijn oproep voor het trainingskamp enigszins opmerkelijk is. Toch krijgt de Nederlandse jeugdinternational wederom een kans bij het eerste elftal. “De komende weken kunnen weleens doorslaggevend worden in het wel of niet verlengen van zijn contract, dat nog tot eind juni 2024 doorloopt”, aldus de Feyenoord Youth Watcher op X.

Ook Feyenoord Onder 21-spits Nesto Groen (19) gaat mee met de selectie van Slot naar Marbella. Eerder kwam al het nieuws naar buiten dat toptalenten Givairo Read (17) en Thijs Kraaijeveld (16) een kans krijgen in Spanje. Voor het laatstgenoemde duo is dat de eerste keer. Groen en Slory waren bij eerdere trainingskampen van Feyenoord al eens van de partij.

Contractperikelen
In november meldde 1908.nl dat er weinig schot zat in een mogelijke contractverlenging voor Slory. Het Rotterdamse medium wist daarnaast te berichten dat de buitenspeler belangstelling geniet van diverse clubs uit binnen- en buitenland. Feyenoord zou al langere tijd in gesprek zijn met zaakwaarnemer Wessel Weezenberg van Prime11 en hoopt Slory binnenboord te houden.

Slory staat namelijk al jaren bekend als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Feyenoord. Zijn naderende transfervrije status maakt de rechtspoot nog aantrekkelijker voor geïnteresseerde clubs. Per 1 januari mag Slory officieel in gesprek met andere clubs, maar de aanvaller zou al een aantal informele aanbiedingen op zak hebben.

Jaden is de zoon van Andwélé Slory, die tussen 2007 en 2010 53 wedstrijden voor Feyenoord speelde. Zelf is de rechtspoot al sinds 2013 actief in de Feyenoord Academy. Slory kan zowel op de linkerflank als rechterflank uit de voeten. Hij staat te boek als een buitenspeler die naast snelheid en techniek vaak een goed rendement kan weerleggen. Slory speelt zijn wedstrijden momenteel in Feyenoord Onder 21 en Nederland Onder 19.

Daarnaast komt Slory uit voor het Youth League-elftal van Feyenoord, dat als groepswinnaar eindigde in het prestigieuze jeugdtoernooi. Slory was tijdens de eerste drie wedstrijden trefzeker voor Feyenoord Onder 19, maar moest vervolgens een aantal wedstrijden missen wegens een blessure.

Verwacht jij dat Jaden Slory bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik dacht altijd dat dit een groot talent bij Feyenoord was. Zeker gezien alle problemen die ze op de vleugel hebben zou je toch verwachten dat zijn contract snel verlengt zal worden en dat hij kansen krijgt om het te laten zien.
Of is hij toch niet zo goed ?

29 december 2023 om 13:19

Als hij het goed doet bij één dan zal zijn contract verlengd worden, zo simpel is het. Het is nog steeds een groot talent dat afgelopen jaar een beetje stil stond, maar dat kan op die leeftijd. Het is uiteindelijk aan hem om weer de draad op te pakken

29 december 2023 om 13:23

Het was inderdaad altijd een toptalent, maar zijn ontwikkeling lijkt een beetje te stagneren. Hij laat bij onder -21 maar bij vlagen zijn talent zien, maar is soms hele wedstrijden onzichtbaar.

29 december 2023 om 15:58

@marocberkane,

Misschien komt hij wel van pas aankomende tijd. Door die verplichte internationaals die weg zijn.

Overigens vind ik het wel jammer dat Slot ook weinig gebruik maakt van Sauer. Die had toch wel een goede ontwikkeling? Alleen elke keer zie je dan Jahanbaks of zelfs Dilrosun binnen komen.

29 december 2023 om 13:48

In de tekst staat letterlijk dat hij altijd te boek stond als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding. Daarnaast staat er ook in de tekst dat de contractverlenging moeilijk verloopt door de vele geïnteresseerde clubs die er zijn.

29 december 2023 om 15:59

Lijkt meer een soort tweede spits te zijn dan een echte buitenspeler. Heel scherp voor de goal, maar niet echt een actie en een mwah overzicht. Sliti is hem naar mijn mening voorbij kwa status als aanvallend talent bij Feyenoord.

30 december 2023 om 10:23

Is zeker een groot talent, maar ook heel druistig. Beetje Dilrosun vibes bij hem. En als hij dan ook nog eens heel moeilijk gaat doen, tja dan 100 anderen voor hem.

Maar ik denk dat dit gewoon een tactiek van Slot is. Hem betrekken, laten zien dat er kansen liggen voor Slory en dan alsnog een nieuw contract tekenen.

Dus niet alleen Slot, niet alleen Feyenoord, maar Slot EN Feyenoord nemen hem mee
Is Slot dan geen onderdeel van het geheel
Los daarvan, slimme poging om hem te paaien. We zullen zien of hij zich laat paaien

29 december 2023 om 14:47

Misschien heeft hij zich al “laten paaien” en gaat hij daarom mee.

Ik hoop voor Feyenoord dat hij blijft! En dat hij mee mag op trainingskamp is meer dan verdiend!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren