Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfersoap begeerde Veerman ten einde met krabbel bij cultclub

Laatste update:

Henk Veerman zet zijn voetbalcarrière voort bij FC St. Pauli, zo meldt sc Heerenveen donderdagmiddag via de officiële kanalen. De 27-jarige aanvaller zette donderdag zijn handtekening onder een contract dat hem de komende drie jaar aan de Duitse club verbindt. Naar verluidt ontvangt Heerenveen enkele tonnen van de Duitsers.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij dat de transfer is afgerond, zo meldt hij via de site van Heerenveen: ''Iedereen weet dat Henk door meerdere clubs werd begeerd. Uiteindelijk zijn we met FC St. Pauli tot overeenstemming gekomen. Wij willen Henk bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij deze mooie cultclub in Duitsland en in zijn verdere carrière."

Veerman kwam in 2015 over van FC Volendam en in 95 competitiewedstrijden voor de Friezen wist de aanvaller 17 keer te scoren. Verschillende clubs in de Eredivisie wilden de aanvaller graag inlijven, zoals FC Emmen en ADO Den Haag. Eerstgenoemde club kon de gevraagde transfersom echter niet ophoesten en haakte af. ADO was lange tijd aan het onderhandelen, maar van een deal kwam het niet.

“Het duurt ons allemaal te lang”, zo verklaarde technisch manager Jeffrey van As op de site van ADO. “We hadden Veerman graag als opvolger van Björn Johnsen vastgelegd, maar dan moet de liefde wel van twee kanten komen. Wij hebben lang en vooral vaak met Henk en Heerenveen gesproken en hebben uiteindelijk een maximale financiële inspanning gedaan om hem naar ADO Den Haag te halen.”

Een goede stap voor Henk Veerman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahaha, Sankt Pauli!!!! Een club die echt met recht 'een cultclub' mag worden genoemd. Ben er ooit geweest, heel lang geleden, echt een unieke club.....

9 augustus 2018 om 12:34

Haha, zeg dat! Opvallend wel, dacht dat ze daar alleen maar linkspoten aanstelden . Hoop voor Henkie dat ze 'm in de armen sluiten!

Meest onderschatte speler van de ED afgelopen jaren in mijn ogen. Sterk, redelijk snel, goede kopper, super technisch voor zijn postuur en bovendien een schappelijk karakter. Iedereen zal me voor gek verklaren, maar heb hem liever dan Huntelaar. Hoop dat hij er een paar inschiet in Duitsland.

9 augustus 2018 om 12:24

Hij is inderdaad onderschat, maar een goede kopper is het niet. Op het eerste gezicht zou je door zijn lengte denken van wel, niks is minder waar.

9 augustus 2018 om 13:01

Geen goede kopper inderdaad. En wat die techniek betreft, hij heeft soms een fenomenale aanname op een lange bal, maar zijn passing en nacontrole in de kleine ruimte is belabberd. Als je Te Vrede en Reza niet uit de basis weet te spelen, doe dan toch maar Huntelaar!

9 augustus 2018 om 13:01

Eens. Snap echt niet waarom een Utrecht hem niet gewoon haalt, of zelfs een AZ..

9 augustus 2018 om 13:16

Hij heeft alleen 4 verschillende trainers nooit kunnen overtuigen dat hij beter was dan Mitchell te Vrede, Reza of Lammers. Vanaf de bank altijd zn meerwaarde gehad, maar als die in de basis stond was het meestal niks.

9 augustus 2018 om 13:17

Jij bent gek.

9 augustus 2018 om 13:35

Goed dat je het zelf al zegt, je bent gek.

9 augustus 2018 om 13:56

Gelukkig ben jij geen invloedrijk persoon bij Ajax. Als je Veerman liever in de spits ziet dan KJH dan mis je echt een paar voetbal hersencellen denk ik. Snel ? Goede kopper? Heb je hem wel zien spelen of zit je ons te trollen?! Gekke mannetje !

9 augustus 2018 om 14:04

Ik heb hem zeker zien spelen, net als Huntelaar. Vertel mij alsjeblieft welke toegevoegde waarde Huntelaar nog heeft? Behalve hard werken. En begin niet over dat hij vaak op de goede plek staat, want hij schiet er niks meer in. In verhouding tot hoeveel kansen hij krijgt.

Tuurlijk heb ik nog 50 spitsen liever dan Veerman en Huntelaar samen, maar ik ben benieuwd wat je me over de toegevoegde waarde van Huntelaar kan vertellen.

Hij is traag, heeft een slechte balbehandeling, maait tegenwoordig vaker over een bal heen dan dat hij die raakt, slechte passing, fysiek niet meer top en vertraagd het spel.

Ja hij doet zijn best en versiert soms een penal of vrije trap, joepie!

9 augustus 2018 om 15:26

"want hij schiet er niks meer in. "

Ik heb hem er toch echt een aantal in zien schieten/koppen de laatste voorronde-wedstrijden?

9 augustus 2018 om 15:58

Misschien moet je de zin daarna ook lezen, mits het niet te lastig voor je is hoor.

Top! Enkele tonnen zal wel 5 a 6 ton zijn. Schijntje nog steeds. Niet aan een concurrent, nog beter. Veerman wordt onderschat denk ik. Veel betere techniek en sneller schot dan mensen denken. Enfin, veel succes in Hamburg.

9 augustus 2018 om 13:08

Inderdaad

Bij Heerenveen onder Streppel niet een kans gekregen, Reza was het oogappeltje. Henk veel succes in Hamburg en dat Heerenveen zich achter de oren mag krabben waarom ze je nimmer een goede kans hebben gegeven

Alleen al voor dat shirt zou iedere voetballer naar Sankt Pauli moeten. Uniek collectors item.

Grappig dat veel mensen vinden dat hij onderschat is en meer kansen zou moeten krijgen. Wat ze niet weten is dat hij het er zelf grotendeels naar maakt met zijn matige inzet. Als invaller weet hij vaak wel iets teweeg te brengen maar als basisspeler was het meestal erg ongeinspireerd en lui. Op trainingen is het al helemaal geen werker en dat is wel voorwaarde om beter te worden en kansen af te dwingen. Bovendien is hij helemaal geen geweldige voetballer en alleen door hard te werken kan hij beter worden.

Iemand die meerdere seizoenen lang diverse trainers niet weet te overtuigen is gewoon terecht te licht bevonden voor de basis. We gaan hem dan ook echt niet missen. Wel een mooie club voor Henk en ik hoop uiteraard dat hij er slaagt (al denk ik dat dat nog lastig zat zal worden).

9 augustus 2018 om 14:10

Hij was afgelopen seizoen veel waardevoller dan Reza, alleen Reza was het oogappeltje van Streppel.

En matige inzet? Toen hij vlak voor de winterstop eindelijk basis mocht deed het heel verdienstelijk met goals en een assist etc.

Echter stelde Streppel Reza weer zonder pardon op, hoefde geen invalbeurt te maken of iets dergelijks nee die stond gewoon weer basis. Terwijl Henk prima presteerde.

Dat hij op trainingen vervolgens niet zoveel meer laat zien snap ik wel, want het was uitzichtloos onder streppel. Reza stond er toch wel in.

En dat je ook nog zegt we gaan hem niet missen...
Hij is een cultheld voor ons natuurlijk gaan we hem missen!

Cultclub... Maar wel tweede Bundesliga

Ik weet niet of dat wel zo'n vooruitgang is met de subtop van Nederland, maar hij zal er wel meer geld gaan verdienen

Maar succes jongen, het ga je goed daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren