Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Lozano zorgt voor boost: ‘Meer Mexicanen gaan nu naar Europa’

Laatste update:

PSV maakte maandag bekend Hirving Lozano te hebben gecontracteerd. De overgang van Mexicaanse international van Pachuca, die momenteel actief is op de Confederations Cup, kan ervoor zorgen dat meer Mexicanen de overstap maken naar Europa, zegt Héctor Herrera, teamgenoot bij het nationaal elftal.

"Hirving leeft momenteel in een droom, net zoals ik en andere ploeggenoten dat hadden toen wij de overstap naar Europa maakten", vertelt Herrera op een persconferentie op de Confederations Cup in Rusland. "Dit zorgt ervoor dat meer Mexicanen naar Europa zullen vertrekken. Wij, Mexicanen, moeten er alles aan doen om het vertrouwen van de clubs waar te maken."

Traditioneel gezien maken weinig Mexicanen de overstap naar Europa, maar de middenvelder van Porto zegt dat toernooien zoals de Confederations Cup goede gelegenheden zijn om jezelf in de kijker te spelen. "Zodat clubs kunnen zien dat ook Mexicanen kunnen excelleren en op hoog niveau meekunnen." Juan Carlos Osorio, de bondscoach van Mexico, zei op maandag graag te zien dat meer landgenoten de overstap naar een Europese competitie maken, zoals Néstor Araojo, Orbelín Pineda en Jesús Molina. “Hoe meer spelers in Europa, hoe beter het niveau bij het nationaal team.”

Hirving Lozano wordt een sensatie in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk volgen er meer Mexicanen Chucky naar ons Geliefde Psv, zal het liefst nog twee Centrum verdedigers zien komen naar PSV deze zomer met veel ervaring zo als een Moreno bijvoorbeeld uit Mexico.

21 juni 2017 om 13:47

Ik zie Diego Reyes graag naar PSV komen, daar zit Brands ook al een aantal jaar achteraan. Als er nog interesse is dan is nu wel het moment. Porto moet verkopen i.v.m. financial fairplay. Als 23-jarige is hij natuurlijk niet heel ervaren, maar heeft toch al 20 interlands voor Mexico op zijn naam. Moreno 1:1 vervangen gaat natuurlijk nooit lukken.

21 juni 2017 om 13:57

Ik hoop dat Edson Alvarez de stap naar de eredivisie gaat maken. Als Sanchez vertrekt bij Ajax kan hij hem zo vervangen, vergelijkbare types, echte beesten.

21 juni 2017 om 14:05

Reyes en Alvarez zal een lekker centrum, zijn en dan Kenedy en Arias als backs.

21 juni 2017 om 14:54

Kenedy is echt niet zo goed en waar haal je het geld vandaan ?

Goede zaak dat zulke talenten weer kiezen voor de eredivisie! Vorig jaar had Ajax met Sanchez een buitenkans, nu PSV met Lozano.

Daarnaast zie je ook dat jongens met internationale ervaring weer kiezen voor een terugkeer naar u de eredivisie. Vanl, De Guzman, Huntelaar in deze periode, eerder al Van Wolfswinkel, Vlaar, Krul en Labyad.

Ik zie de toekomst voor de eredivisie weer rooskleurig in!

21 juni 2017 om 13:59

Het verschil is alleen dat Sanchez 4x zo goedkoop was, of Lozano 4x duurder

21 juni 2017 om 14:04

Je tekenkunsten zijn niet zo geweldig hè. PSV watchers hebben aangegeven dat het bedrag dat PSV betaald heeft zo ongeveer 8 miljoen is dat met bonussen kan oplopen tot 12 miljoen en er is een riante doorverkooppercentage bedwongen. als ik het goed heb kostte Sanchez 6 miljoen, mits alle bonussen worden gehaald is Lozano dus 2x zo duur.

21 juni 2017 om 15:38

Kan jij het doorverkooppercentage dan? Er wordt geluisterd dat dit maarliefst 40 procent is. Als hij ooit voor 25 miljoen verkocht word dan zal dit 10 miljoen zijn, bovenop de 12 dan kom je toch aardig in de buurt van 4 keer Sanchez.

21 juni 2017 om 18:19

Sanchez was slechts 5 miljoen, geen 6. En die jonge moet het eerst hier nog maar eens laten zien, tal van voorbeelden van hype spelers die hier naar toen kwamen als de nieuwe ronaldo maar nooit hebben kunnen aarde of gewoon weg te matig waren.

21 juni 2017 om 18:47

Knap dat jullie het allemaal zo goed weten wat ie gekost heeft.
Enige wat Brands heeft losgelaten is dat ie tussen de 5 en 10 miljoen koste en er een doorverkoop percentage is.

21 juni 2017 om 13:59

@thomaster,

Die jongens die jij opnoemt kwamen allemaal uit noodzaak terug naar de eredivisie he, niet omdat ze een stap hogerop gingen maken. In het buitenland redden ze het niet (meer) en dus proberen ze het weer in Nederland omdat hier het niveau een stuk lager is. Mooi voor ons Eredivisie-volgers, maar het geeft niet aan dat het niveau hier aan het stijgen is.

Als Ajacied heb ik zeer hoge verwachtingen van deze Lozano. Op de een of andere manier heb ik het gevoel dat PSV met Lozano zo'n speler krijgt, zoals Ajax dat een aantal jaren terug met Suárez had: een geweldige speler, die erg beslissend is en nee, ik schrijf nog nergens dat Lozano al zo goed is als Suárez of dat hij dat zal worden, maar ik heb dus het gevoel dat hij hetzelfde (of in die richting) zal gaan presteren, zoals Suárez ook bij Ajax deed.

Oké laten we nu niet gaan overdrijven m het aantal artikelen en hem zo erg de hemel in prijzen. Hij heeft nog geen bal aangeraakt en het is natuurlijk ook afwachten hoe die zich gaat aanpassen en welke spelers hij om zich heen heeft straks.

PSV doet altijd goede zaken in latijns-amerika, als ajax supporter kan ik daar af en toe jaloers op zijn hoe daadkrachtig PSV in zulke regio's handelt. Ik ben ook heel benieuwd hoe Lozano zich gaat ontwikkelen in Nederland. Er word altijd veel geklaagd over PSV en hun inbreng van buitenlandse talenten waardoor hun binnenlandse talenten afdruipt, maar de buitenlandse talent dat ze scouten is vaak top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren