Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur wil aanval versterken en heeft megatalent Barça op het oog

Laatste update:

Tottenham Hotspur onderhandelt met FC Barcelona over een huurtransfer van Ansu Fati, zo meldt Fabrizio Romano woensdagochtend. Fati sukkelde na zijn bliksemstart lang met blessures bij los Azulgrana en is flink in de pikorde gedaald onder trainer Xavi. The Spurs willen de twintigjarige Spanjaard een tijdelijke uitkomst bieden.

De club uit Noord-Londen is na het vertrek van topschutter Harry Kane nog altijd naarstig op zoek naar aanvallende impulsen. Voorin wist de ploeg zich tot nog toe te versterken met Manor Solomon en Alejo Véliz. Fati belandde bij Barcelona op een zijspoor na zijn langdurige blessures. De club trok Raphinha, Ferran Torres en Robert Lewandowski aan, waar de inmiddels vertrokken Ousmane Dembélé ook vaak verzekerd was van een basisplaats.

Met de plotselinge doorbraak van de zestienjarige Lamine Yamal lijkt Fati ook dit jaar niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. De vleugelaanvaller is daarom door de Catalaanse clubleiding bij meerdere clubs in de Premier League aangeboden voor een huurtransfer. Naast the Spurs zou de aanvaller ook bij stadgenoot Chelsea zijn aangeboden. Tottenham Hotspur lijkt dus op de aanbieding in te gaan, waar the Blues zich nog niet formeel hebben gemeld in Spanje.

FC Barcelona heeft volgens diverse Spaanse media al een vervanger voor Fati in gedachten. João Félix, die eerder al openlijk solliciteerde voor een transfer naar de regerend kampioen, moet al dan niet tijdelijk overkomen van Atlético Madrid. De Portugees verkeert momenteel in een uitzichtloze situatie in de Spaanse hoofdstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan ineens er 30 inschieten bij Spurs. Hahaha

30 augustus 2023 om 09:49

En dan weer terug naar Barcelona omdat het waarschijnlijk gaat om een huurconstructie zonder optie tot koop.

30 augustus 2023 om 10:52

Fati is na zijn blessures dramatisch en wat het nog erger maakt is dat hij keer op keer alleen maar voor zichzelf speelt en geen balletje breed kan leggen om vervolgens de kans zelf te verprutsen. Mag wat mij betreft ook gewoon weg.

30 augustus 2023 om 10:30

Dat zou dan een win-win operatie zijn.

Gigantisch veel pech gehad met blessures, maar hij is nog steeds maar 20 jaar! weliswaar bijna 21, maar hij heeft echt nog genoeg potentie. Als Barca zijnde zou ik hem wel een jaar verhuren. Wie weet pikt hij de draad weer volledig op na een jaar met nieuwe ervaringen in een nieuwe omgeving.

Hoop dat hij zijn belofte nog gaat inlossen. Was voor zijn blessures echt een hele leuke speler om naar te kijken. Potentie heeft hij zeker enorm veel.

type speler die ik totaal niet zie renderen in de PL op 1 of andere manier...
is een speler die gebaat is bij een vol seizoen voetballen zonder blessures.
oftewel, lekker ballen op niveau eredivisie/europa league

30 augustus 2023 om 10:11

Helemaal mee eens. Snap daarnaast niet dat zo'n jongen, op die leeftijd, dan niet liever lekker in een bekende omgeving in een bekende competitie als La Liga kan worden verhuurd. Bij Tottenham gaat hij na 3 mindere potjes ook weer banken en dan valt hij al helemaal uit de gratie.

Ik dacht eigenlijk dat het om lamine yamal ging door de titel megatalent.
Bij Ansu fati vergeet je af en toe doordat ie al wat jaren meedraait, dat ie ook pas 20 is

Ik las gisteren de geruchten rondom Fati naar Tottenham en Chelsea. Wat mij betreft mag hij lekker een jaar naar Tottenham, bij Chelsea hebben we echt al meer dan genoeg blessuregevoelige spelers en wat mij betreft moet je dat risico met een Fati niet willen nemen.

De verdere geruchten rondom jongens als Smith-Rowe, Ferran Torres en Raphinha werd ik niet echt super warm van. Voor de doelpunten lijk een Torres me de meest oke-achtige optie, maar Raphinha en Smith-Rowe zijn in mijn optiek compleet belachelijke spelers waar zelfs bij West Ham of Villa niet echt warm van zou worden.

Achter de schermen, in het diepste geheim, zou eventueel gewerkt worden aan de terugkeer van Musiala. Als we dan toch weer bereid zijn om een flinke transfersom neer te leggen, doe dat dan voor de speler die je nooit had mogen laten vertrekken!

30 augustus 2023 om 13:16

Musiala gaat toch geen stap terug doen op sportief gebied. Chelsea is voor talenten de laatste plek om naartoe te gaan. Speel je even minder, wordt er weer een tonijnblik aan nieuwe aanwas opengemaakt.

30 augustus 2023 om 13:44

Hij staat op de radar, is geã¯nteresseerd om terug te komen en waarschijnlijk zal Chelsea in de zomer van 2024 een move gaan maken. Nu lijkt het er op dat Chelsea gaat proberen om Cole Palmer over te nemen.

Ik ben het met je eens als Musiala een jongen van 17 zou zijn, wat jij omschrijft geldt niet voor de leden van het eerste elftal. De aankopen die vanaf januari gedaan zijn zijn relatief veilig, je moet er wel echt een zooitje van maken als je dan nog vervangen wordt.

30 augustus 2023 om 15:16

Hij is geïnteresseerd om terug te komen? Dat geloof je zelf?

30 augustus 2023 om 15:41

Musiala terug naar Chelsea? Dat zie ik niet gebeuren. Chelsea heeft daar toch bij lange na het geld niet voor nu. En volgend jaar ook niet, of ze moeten een Mudryk ofzo weer zien te slijten voor 60+ miljoen...

Waarom zou City Cole Palmer laten gaan? En al helemaal naar Chelsea?

Zie beiden niet gebeuren.

Mega talent ? Begon goed maar heeft vervolgens niet veel meer laten zien

Bij Ansu Fati zie je aan zijn manier van bewegen op het veld dat hij, na al zijn vele blessures, niet meer volluit gaat. En dat is niet vreemd want hij wilt niet nog eens langdurige eruit zijn. Anderzijds is het tekenend voor het grote talent dat hij is, want hij kan zijn potentie op deze manier nooit ten volste waarmaken. Heel jammer. Hij was dus net zo talentvol als nu zijn youngster collega Lamine Yamal is.

30 augustus 2023 om 13:18

Yamal is wel
Completer. Die heeft los van de acties, snelheid en dribbels ook de skills van een nummer 10: inzicht, overzicht en een splijtende steekpass in huis.

Hmm, dit lijkt me een idee dat door Jorge Mendes in samenwerking met Laporta in elkaar is gezet om uiteindelijk Joao Felix naar Barca te kunnen brengen. Als ik Barca was zou ik Fati toch houden, vind hem in principe dreigender en beter voorin i.v.m. Felix (als hij komt, wat ik wel verwacht).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren