Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huurperiode Ansu Fati bij Brighton & Hove Albion krijgt vervelende wending

Laatste update:

Ansu Fati zit in een lastig parket bij Brighton & Hove Albion. Waar de huurling van FC Barcelona tegen Liverpool negentig minuten op de bank bleef, maakte hij woensdag tegen Brentford niet eens onderdeel uit van de wedstrijdselectie.

De uitleenbeurt van Fati verloopt niet zoals iedereen van tevoren had verwacht. De buitenspeler stond eerder dit seizoen maandenlang aan de kant met een blessure en is inmiddels zijn plek in het elftal kwijtgeraakt.

Woensdag zat de Spanjaard tot verbazing van velen niet eens bij de wedstrijdselectie voor het uitduel met Brentford (0-0). Manager Roberto De Zerbi gaf na afloop van het duel tekst en uitleg bij zijn keuze.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De situatie van Fati houdt veel journalisten bezig, daar er veelvuldig naar gevraagd werd tijdens de persconferentie. "Ik heb Ansu Fati en Valentín Barco bewust buiten de selectie gelaten omdat ik wil dat zij aan hun fysieke gesteldheid gaan werken", aldus De Zerbi.

"Fati werkt hard, maar ik heb andere verwachtingen van hem. Hij is een van de grootste talenten ter wereld in zijn leeftijd, maar hij moet zich verbeteren. Hij moet fysiek en mentaal sterker worden om optimaal te kunnen presteren in de Premier League."

De Zerbi kon niet zeggen op welke termijn Fati weer in beeld is voor een plek bij de selectie. "Als hij ons laat zien dat hij er klaar voor is, zal hij zeker weer worden opgenomen in de groep."

Sinds zijn komst van Barcelona afgelopen zomer kwam Fati tot 23 officiële wedstrijden in het shirt van Brighton. Daarin was hij vier keer trefzeker en fungeerde hij eenmaal als aangever.

Volgens Relevo is het geen uitgemaakte zaak dat Fati deze zomer terugkeert bij Barcelona. "Hij ging naar Brighton in de hoop te ontploffen, maar dat is tot nu toe niet gelukt. De club kan en wil zijn terugkeer niet garanderen", klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Premier League is ook wel een ingewikkelde competitie als je zwaar blessuregevoelig bent.

4 april 2024 om 16:51

Heb het idee dat dit een nette manier is om aan te geven dat hij meer inzet moet tonen. "Ik verwacht meer van hem" zegt genoeg he

5 april 2024 om 05:46

Dit geldt voor de meeste zogenaamde talentjes uit barca. Ze redden het niet in de EPL. ze zijn te klein, dun en zwak voor de superieure Epl.

Na zijn debuutseizoen was ik zo onder de indruk van hem - snelheid, explosiviteit, hard en zuiver schot. Had verwacht dat ie een topper zou worden. Helaas is daar bijna niks meer van over. Ben benieuwd of dit volledig aan zijn blessures te wijten is, of dat er meerdere zaken spelen.

4 april 2024 om 16:55

Hij is drie keer aan de zelfde knie geopereerd nadat de chirurg wat fouten had gemaakt tijdens zijn eerste operatie en volgde er twee andere operaties aan de zelfde knie. Geen enkele 18 jarige overleeft dat.

Zijn explosiviteit, kalmte en vertrouwen helemaal verloren dan blijft er dit over. Toch triest om te zien.

4 april 2024 om 16:59

Je moet wel heel veel pech hebben om een knie operatie niet te overleven. Zelfs als 18 jarige.

De concurrentie bij Brighton is natuurlijk heel hoog met Mitoma, Adingra, Buenanotte en nu ook Barco op de flanken

4 april 2024 om 19:36

Geen van allen heeft het talent dat Fati had, hij is gewoon nooit meer de oude geworden anders was hij momenteel de concurrent geweest van Haaland en Mbappé daar ben ik van overtuigd.
Zijn snelheid is volledig weg en na zoveel blessures durf je als speler dan ook niet zo snel er vol in te gaan. Fati kan misschien nog een middenvelder of spits worden maar dan moet hij zijn speelstijl wel gaan veranderen, als vleugelaanvaller zal het niet meer gaan worden op het hoogste niveau.

Bij Barcelona kan hij toch prima terugkomen? Zo geweldig is de bezetting nou ook weer niet voorin, zeker als het lukt om Lewandowski van de loonlijst te schrappen.

Blijf het zo ontzettend jammer vinden wat er met Ansu is gebeurd. hij had echt de potentie om een van de beste spelers te worden op zijn positie. ik zal als Barca zijnde gewoon Ansu Fati definitef verkopen hij komt gewoon nooit meer terug op zijn niveau wat ie vroeger had.

Anders dan velen hadden verwacht? Ik denk dat de meeste mensen dit net hadden verwacht. Enorm blessuregevoelig en al jaren niet meer die impact die hij in het begin had. Om dan op leen basis maar de PL te trekken dan ligt een teleurstellende periode in de lijn der verwachtingen.

4 april 2024 om 17:39

@real8madrid

Imo heeft Barca Ansu ook te vroeg en telang laten spelen toen die weer kon spelen. ook mede te danken aan Koeman die nooit weet hoe die spelers rust moet geven. Kijk naar Pedri bijvoorbeeld.

4 april 2024 om 19:14

Heeft helemaal niks met Koeman te maken dit. Fati is nooit echt opgebrand zoals een Pedri, Gavi of zelfs Baldé. Fati speelde vaak zat niet. Hij was nooit een speler die altijd moest spelen.

Hij heeft gewoon pech gehad dat hij van blessure in blessure valt. Daar kan Koeman niks aan veranderen. Fati is klaar, zijn snelheid en explosiviteit is volledig verdwenen. Er blijft weinig over aangezien hij niet echt een dribbelaar of passer is. Ik zou hem direct verkopen aan de eerste beste club die meer dan 10 miljoen biedt.

Tja was ooit een supertalent maar na al die blessures gaat het hem niet meer worden voor in de top. Daarnaast geeft De Zerbi hier indirect aan dat Fati dus ook niet hard genoeg werkt. Mentaal zit het al niet meer bij die jongen en ook de kwaliteiten heeft die niet meer. Kan beter naar een wat lagere club gaan in La Liga. Toch wat makkelijker omdat die ook de taal spreekt en de cultuur kent dan in de Premier League.

4 april 2024 om 18:45

Volgens mij geeft De Zerbi hier vrij direct aan dat Fati wel hard genoeg werkt.

4 april 2024 om 22:53

Nee, De Zerbi geeft aan dat hij hard werkt. Hij zegt niet dat hij hard genoeg werkt. Wat meer is, De Zerbi verwacht ook meer van hem. Dus hij zegt indirect dat het harde werk niet hard genoeg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren