Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham Hotspur heeft enorm jaarsalaris in petto voor Janssen’

Laatste update:

Tottenham Hotspur hoopt Vincent Janssen voor naar verluidt 15,3 miljoen euro over te nemen van AZ en de 21-jarige aanvaller zou zelf ook niet armer worden van een overstap naar de nummer drie van de Premier League, zo schrijft De Telegraaf.

/

De krant meldt dat het jaarsalaris van Janssen op drie miljoen euro zal ‘beginnen’ en dat dat evenveel is als de voormalig Ajacieden Christian Eriksen en Jan Vertonghen momenteel opstrijken op White Hart Lane. Janssen was dinsdag met zijn management in Londen om met de directie van Tottenham te praten over eventuele toekomstplannen.

De Daily Mirror claimde dus dat Tottenham voor 15,3 miljoen zaken hoopt te doen en De Telegraaf schreef eerder al dat de vraagprijs vijftien miljoen bedraagt. Janssen heeft in het AFAS Stadion nog een contract dat tot de zomer van 2019 doorloopt.

Denk jij dat Vincent Janssen naar Tottenham Hotspur gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die is weg, het gaat niet klappen op 1,5miljoen en janssen zal niets te klagen hebben.

8 juni 2016 om 13:28

Ik baal hier als Ajax fan enorm van. Ik had gehoopt dat wij hem konden halen als vervanger voor Milik. Maar dan moet milik natuurlijk wel eerst verkocht worden en dat duurt nog wel tot na het EK. Ik snap wel dat Tottenham en AZ in dat geval snel zaken willen doen. Aan de andere kant, hij speelt toch geen EK dus zijn waarde kan niet ineens omhoog of omlaag schieten door een goed of slecht EK of door een blessure.

8 juni 2016 om 16:17

Vooropgesteld: ik baal hier net hard van als jij. Maar hopen dat wij hem zouden halen is wel een beetje naïef gedacht. Vanaf komend jaar is het budget van ELK team in de Prem hoger dan dat van Ajax. Het verschil is definitief onoverbrugbaar geworden.

Kleine gok voor een team in Engeland maar ik heb toch liever een betere spits uit een grotere competitie. Batshuayi, Lacazette of Embolo lijken mij allemaal betere spelers waar wij veel meer aan hebben denk ik, qua spel en kans van slagen.

Mag best komen maar dan liever als derde spits :P
Nee maar je weet maar nooit, misschien ramt hij ze er achter elkaar in.

Het salaris slaat alleen nergens op. Vertongen en Eriksen zijn gevestigde namen en dragende spelers bij ons die het al hebben laten zien in de EPL en dan vind ik het nogal scheef om een nieuweling uit de Eredivisie hetzelfde salaris te geven.

Maar het is ook niet bevestigd dus ja...

8 juni 2016 om 08:56

Hij komt dan waarschijnlijk als stand-in, en met een stand-in kan je wel een gokje nemen toch? Het is ook zonde om 40 miljoen voor een bankzitter te betalen.
Daarnaast is Embolo inderdaad een heel groot talent, maar hij speelt nou ook niet bepaald in een grote competitie.

8 juni 2016 om 21:45

Is ook geen grote gok, dat bedoel ik ook
Het is ook een relatief laag bedrag en hij scoort ook makkelijk maar de EPL is een ander verhaal, vraag maar aan Soldado die vier seizoenen achter elkaar altijd op dreef was in Spanje maar volledig door de mand viel bij ons. Blijft wel een held bij de fans tho

8 juni 2016 om 09:03

Die 3 spitsen die je noemt, hebben het inderdaad al over langere periode bewezen (op Embolo na dan, maar dat schijnt gewoon een rastalent te zijn). Ik zie bij hen echter 2 problemen: die zijn veel duurder (ik gok 30 miljoen of meer) en willen waarschijnlijk geen 2de spits zijn. Rekening houdend met de bouw van ons nieuw stadion moeten we op de centjes letten. Dus in veel opzichten geloof ik inderdaad dat Janssen topprioriteit is in de spits. Verder ben ik Belg, en probeer de Nederlandse competitie goed te volgen, maar Janssen heb ik nog niet veel zien spelen. Afgezien van zijn doelpunten, hoe speelt hij? Ik heb gehoord dat hij goed positie kiest voor doel, maar daar stopt voorlopig mijn kennis van hem.

8 juni 2016 om 09:15

@ Pallieter

Sterkste punt is zijn neus voor de goal, hij staat zovaak op de goede plek. Je kan hem het best (qua speelstijl, kijken of hij het niveau haalt) vergelijken met Van Nistelrooy.
Is verder fysiek heel sterk, en daardoor een goed aanspeelpunt om de bal bij zich te houden en het spel te verdelen. Zijn schoten zijn vrijwel altijd tussen de palen. Maar dit is een spits pur sang, zou verder op geen andere positie uit de voeten kunnen.

Reden waarom ik wel vertrouwen in slagen heb ik deze jongen ondanks zijn gebrekkige speeltijd op het hoogste niveau is hetzelfde als wat er met Strootman gebeurde. Die ontwikkelde zich ook supersnel van Sparta in de Jupiler League naar PSV naar Roma. Wat die twee gemeen hebben is een supermentaliteit, ze zijn erg zelfverzekerd zonder misplaatste arrogantie of zelfoverschatting.

8 juni 2016 om 09:21

Janssen is topscorer van de eredivisie geworden, hij is sterk aan de bal, ook met een man in de rug. Heeft talent om op de juiste plek te staan voor de goal. Hij een aardige individuele actie met als basis ze fisiek. Daarnaast is het een aardige kopper en weet hij de juiste plek te kiezen als er een voorzet komt (zie ze goals bij het Nederlands elftal). Maargoed, dit is allemaal in de eredivisie.....BPL niveau is misschien heel anders....ben bang dat dit een verhaaltje berghuis wordt. Maar voor het geld ga je gewoon al. Iedereen heeft het over eigen ontwikkeling blabla maar bijna alle kiezen voor de knaken

8 juni 2016 om 09:41

BlindeVogel en TheSman, bedankt! Ik ben weer heel wat wijzer. Heel kort samengevat, als ik het goed begrijp, is hij dus een dankbaar, fysiek stevig aanspeelpunt, met een goed schot dat vaak gekadreerd is en een neusje voor goede positionering voor doel. Waarschijnlijk geen speler met een grote versnelling in de benen? Al is dat niet echt nodig met het voetbal dat Spurs speelt, namelijk dominant voetbal op de helft van de tegenstander. Algemeen bekeken lijkt me het op die manier wel het type dat in ons spelsysteem past. Ik ga zeker eens wat meer beelden opzoeken van deze jongen! Bedankt gasten!

8 juni 2016 om 11:26

Ik vind hem nog verrassend snel eigenlijk, toen ik hem eerst zag spelen verkeek ik mij daar nogal eens op. Bewees ook bij Oranje moeiteloos mee te komen en lijkt zich snel aan te passen aan zijn omgeving. Wel erg jammer dat hij niet bij een Ajax of PSV tekent maar geef hem ook zeker geen ongelijk.

Dit is zo'n trein die mogelijk maar 1 x langs komt en je bent gek ook als je besluit er niet op te stappen. Wens hem in ieder geval heel veel succes bij de Spurs.

@AZ volgers, al enig idee wie hem moet gaan vervangen? Loopt er wat achter of zal men een nieuwe spits moeten aantrekken?

8 juni 2016 om 18:56

Ik vind de vergelijking met van Nistelrooy niet helemaal goed. Janssen is veel dynamischer en is veel meer een opbouwende spits. Natuurlijk heeft hij ook wel dat poacher instinct, maar ik denk dat ik zijn passing misschien nog wel zijn beste eigenschap vind. Hij kan echt heerlijk kaatsen.

8 juni 2016 om 21:50

je moet tegenwoordig ook veel betalen dat is nou eenmaal zo, daar hebben wij met z'n allen voor gezorgd. Met een paar verkopen en het tv geld wat echt bizar hoog ligt nu moet je toch wel veel geld uitgeven voor een goeie spits. We spelen nu heel erg veel belangrijke wedstrijden, het is nodig.

Ik ben niet tegen de komst van Janssen maar als wij vast in de top willen meedoen dan moeten we aan de ene kant slimme aankopen doen en vertrouwen op ons scouting systeem maar soms moeten we ook gewoon een flink bedrag geven voor spelers die het team sws flink versterken.

Lijkt me een goede club voor Janssen, natuurlijk heeft hij Kane voor zich, maar daar kan hij ook van leren, en ik denk dat hij toch wel genoeg kansen gaat krijgen, gezien het drukke programma in Engeland.

8 juni 2016 om 10:41

Ik denk dat tottenham al rekening houdt met een vertrek van kane volgende zomer. Nu heeft hij de kans zich te laten zien op het EK, en ik denk dat hij sowieso nog wel een jaar met tottenham de championsleague in wil gaan. Daarna is hij weg en heeft janssen al een jaartje kunnen wennen. Hopelijk pakt het goed uit

Een eventueel verschil van 1,5 miljoen is natuurlijk niks. Dat gaat dan overbrugt worden door bv een bonus bij het halen van Champions League, X aantal doelpunten of wedstrijden en een oefenwedstrijd. Iemand enig idee wat hij bij AZ verdient op dit moment? Zou zijn salaris misschien wel vertienvoudigd worden bij Spurs?

Ik ben bang dat hij daar weinig aan spelen toe gaat komen want ze hebben Kane en als die normaal fit blijft dan halen ze die er echt niet uit , ik zou liever bij AZ blijven dan op de bank zitten bij Tottenham plus hij heeft pas een redelijk seizoen gedraaid maar ik snap natuurlijk dat hij nu al wil cashen en AZ ook want als zij 2 de seizoen wat minder zou zijn kunnen misschien niet het bedrag krijgen wat ze nu willen betalen .

Lekker salaris voor een bankzitter.
Voor z'n bankrekening een prima keuze voor z'n carriere wat minder denk ik. Van op de bank zitten is nog nooit iemand een betere voetballer geworden. Na een jaartje banken in Engeland zal hij z'n basisplaats in Oranje zeker kwijtraken en z'n deelname aan een eventueel WK ook op het spel zetten. Alles alleen maar voor het geld tegenwoordig.........

8 juni 2016 om 09:18

Ja want Berghuis heeft dit seizoen zoveel gespeeld...

Denk een mooie overstap aangezien de NL top niet een dergelijk bedrag neer gat leggen, trainen met de Engelse subtop wordt je ook beter van en zal sowieso wel minuten gaan pakken achter Kane

8 juni 2016 om 09:28

Ik denk dat als Janssen kenbaar maakt dat hij perse naar Ajax of PSV wil dat AZ wel moet zakken met de vraagprijs. 15 Miljoen slaat ook nergens op voor een speler die net vijf maanden op enig niveau speelt. Zolang Janssen ook alleen euro tekens ziet moet AZ hem zo snel mogelijk verkopen voor de hoofdprijs voordat Janssen er achter komt dat een tussenstap bij de Nederlandse top voor z'n carierre veel beter is.

8 juni 2016 om 10:06

Waarom zou hij maar naar Ajax of PSV moeten? En al helemaal als AZ dan moet zakken met de prijs.... Slaat nergens op, mochten ze hem willen dan mogen ze ook gewoon 15 miljoen bieden en anders pech!

Verder heb je 0,0 garantie dat je bij Ajax of PSV beter zal worden dan bij de Spurs. Geweldige club en past ook wel bij hem de club en de manier van spelen.

8 juni 2016 om 10:23

Bazoer is natuurlijk wel meer dan 20 mil waard na een degelijk seizoen puur omdat hij bij ajax speel toch? Hypocrieten hier..

On: 1 Capis, eindelijk iemand die ook reëel op deze situatie kijkt.

Voor 3miljoen op de bank gaan zitten achter Kane, is niet slecht betaald krijgen. Denk alleen dat hij beter ergens naartoe kan gaan, waar hij speeltijd kan krijgen.

Die jongen moet gewoon spelen....kane speelt hij echt niet uit de basis, dat is kansloos.

15 miljoen is voor de meeste engelse clubs geen probleem. Probeer het eens bij Southampton als Long weg gaat...of West Ham met Payet naast hem. Dat lijken mij mooie clubs voor hem.

Als hij echt 2e man achter Kane wordt zal hij alsnog in zijn eerste jaar genoeg minuutjes kunnen pakken met de CL, alle bekers en PL bij elkaar. Wel een mooie club om even te rijpen, van hem uit snap ik het wel enigszins...maar toch, als je kijkt naar hoeveel wedstrijden een Eriksen en Vertonghen het al keer op keer hebben laten zien voor ze die stap maakten, het blijft erg vroeg.

8 juni 2016 om 09:23

Misschien, heel misschien, heeft Janssen meer talent dan die andere twee?

8 juni 2016 om 11:05

Ja, misschien ook niet.

AZ moet hoger gaan zitten. Tottenham wilt 13,5 betalen, prima maar wij willen 18. Die clubs hebben geld genoeg en als ze een speler echt willen komt hij toch wel. Bovendien is 15 miljoen best weinig in vergelijking met andere spitsen die ook zoveel talent hebben.

Van de ene kant denk ik: ja goede stap, hij kan in de schaduw van Kane ontwikkelen en ervaart een stuk minder druk als een Depay die echt als topper binnen werd gehaald.

Van de andere kant denk ik dat Janssen elke week moet spelen omdat dat goed voor hem zou zijn. Ik had een West Ham of een Portugese club in dat kader ook verstandiger gevonden

8 juni 2016 om 09:24

Ik denk eerder dat 13.5 prima is, want er zitten waarschijnlijk ook nog door verkoop percentages aan vast.

8 juni 2016 om 09:28

13,5 is ook prima als je ziet hoeveel winst AZ op hem gaat maken. Ik ben echter van mening dat er nog meer uit te halen is. Er is zoveel belangstelling.

8 juni 2016 om 09:47

Vind je? Hij heeft nog niks laten zien. .alleen jaartje topscorer eredivisie. ..Heeft geen champions league gespeeld. .oranje niet na ek of wk geschoten en daar uitgeblonken. ..alleen wat oefen goals. ..

8 juni 2016 om 09:56

Hij heeft nog niets laten zien behalve dan dat hij al topscoorder is geworden en daarmee AZ persoonlijk de vierde plek heeft bezorgd, hij eerste spits is van Oranje en hij daarbij ook nog eens vaak scoort. Hij heeft een groot aanpassingsvermogen als je ziet hoe snel hij stappen maakt.

Moeilijk om zo'n mooie club te laten lopen. En hoe vaak krijg je zo'n kans? Bovendien: een basisplek is nergens gegarandeerd.

8 juni 2016 om 09:27

nee maar het kan hem wel zijn basisplek in het Nederlands elftal kosten. Van banken wordt je echt niet beter. Bij Ajax en PSV zou hij als basisspeler gehaald worden ipv Milic of de Jong en daar speelt hij dan ook gegarandeerd een heel seizoen.

De nummer 2 van Engeland haalt hem gewoon voor ''erbij''. Als Kane alsnog zou vertrekken wordt er alsnog een topspits gehaald deze transferwindow. Ook al is Janssen al gehaald.

Hij heeft enorm veel talent maar speelt eigenlijk pas 5 maanden echt goed.. Voor een club met veel vermogen is het nooit weg om zo'n speler te ''proberen'' voor 15 miljoen. Voor Ajax en PSV is dat een veel te groot risico.

Voetbal gaat tegenwoordig om niets anders meer dan geld dus in dat geval maakt hij de goede keuze: snel cashen bij een grote club.

Voor deze club is deze transfer echter een koopje. €13.500.000 is voor Tottenham wisselgeld. Ik kan me ook niet voorstellen dat Janssen als vervanger voor Kane wordt gehaald: veel te weinig gepresteerd en daardoor een veel te kleine naam. Dan ga je dus als minimaal tweede spits het seizoen in en moet je dat willen op 21 jarige leeftijd? Daarbij is hij dan neem ik aan uit zicht voor Oranje gezien Blind zijn voorwaarden.

Als je buiten het geld omkijkt: wat moet Janssen met Tottenham en wat moet Tottenham met Janssen. Ik vind het een zeer slechte keuze.

Zijn ze op hun achterhoofd gevallen daar? Ach ja, waarschijnlijk is dit een koopje in hun financiële situatie.

Wat ik me afvraag is: waarom wil Janssen zo graag na 1 seizoen alweer weg?

8 juni 2016 om 09:50

Omdat hij nu 3 miljoen per jaar kan pakken en hij weet dat hij bij AZ is uitgeleerd. Ajax en PSV kunnen hem niet betalen, dus moet hij naar het buitenland.

8 juni 2016 om 11:04

Ajax en PSV kunnen hem wel betalen, maar hij wilt zelf graag de stap naar het buitenland zetten.

8 juni 2016 om 11:55

Ajax en PSV kunnen hem niet betalen. Hij kost 15 miljoen en dat is financieel niet verantwoord. Deze twee clubs kunnen zich geen miskoop van 15 miljoen permitteren. Vandaar.

8 juni 2016 om 14:44

Omdat hijmerkt dat hij europees ook gewoon mee kan. Zowel in het nederlands elftal als in de europa league was hij 1 van de betere.

Die jongen is heel leergierig, is overtuigd van zijn kwaliteiten. hij heeft zo'n drive, die jongen gaat slagen alleen hoop ik wel dat hij de kans krijgt. Een leuke middenmoter zoals Crystal palace, West ham, Everton...perfect voor hem.

Krijgt Feyenoord nog wat bij een transfer? Opleidingskosten.

8 juni 2016 om 10:46

Spijt !!! Waarschijnlijk krijgen ze dan nog veel meer spijt dan ze nu al hebben dat ze deze jongen zo gemakkelijk hebben laten gaan. Gegokt op Achahbar en verloren, nu die voor een beetje wisselgeld naar PEC is vertrokken en Janssen een miljoenenklapper gaat maken.

8 juni 2016 om 12:45

Dat is het risico van het vak. Je kunt niet voorspellen hoe zo'n jongen zich gaat ontwikkelen. Achahbar werd gezien destijds als een van de grootste talenten van Europa en Janssen niet. Als je dan moet kiezen, is het logisch dat je dan daarvoor gaat. Als Janssen was gebleven en Achahbar had zich zo ontwikkeld kreeg je dezelfde verhalen. Altijd makkelijk praten achteraf.

De enige die hier beter van gaat worden is AZ en de bankrekening van Jansen. Paar keer scoren in oefeninterlands waarbij niets op het spel staat en iedereen heel wilt blijven, zeggen me niet zoveel. Eveneens als topscorer in de eredivisie worden.

Welke club wel goed voor hem is? Lastig te zeggen, in een minder elftal krijg je meer kansen om te spelen, maar krijg je ook minder kansen te scoren. Al denk ik dat hij de ruimte wel nodig heeft meters te maken ipv al op de helft van de tegenstander te spelen.

Lekker dan, over drie jaar vragen we ons weer af wie de eerste spits van Oranje wordt.

Na de Daily Mirror een vervolg van de Sun, ben ik nou de enigste die hier nog niet gelooft dat Janssen zo dom is om achter Kane plaats te nemen?

Een matigw speler voor de voormalig 2de van de Premier League.
Een type Kuyt.

Opzich is het niet te veel geld, aangezien Jansen altijd een rest waarde heeft als 21jarige international. (Minder als 7miljoen zal hij niet vertrekken)

Ik wens hem het beste, maar verwacht er niet zoveel van..
Ook is het niet gezond voor je carriere om zo'n grote stap te zetten.

Heeft een jaartje gepresteerd en plukt daar nu duidelijk de vruchten van. Spullen pakken en wegwezen, zo'n kans komt niet nog eens. Ik ben van mening dat hij het niet in zich heeft om een topsits te worden.

Het zou heel mooi zijn als hij naar Everton kon gaan onder de begeleiding van Koeman als Lukaku wordt verkocht Dat is 1 van de beste keuzes die hij kan maken in mijn ogen

8 juni 2016 om 15:42

Mee eens ja dat lijkt me ook het ideale scenario!

Ik vind het toch onbegrijpelijk. Die jongen heeft er net één goed seizoen eredivisie op zitten. In plaats van nog een seizoen laten zien dat je het écht kan en geen one-season-wonder bent, een overstap maken naar een club waar je ook nog eens tweede viool mag gaan spelen. Tuurlijk financieel ben je in 1 klap klaar, maar ik had hem toch liever een jaartje door laten ontwikkelen. Ik hoop van harte dat hij mij het tegendeel kan bewijzen.

Ik lees in een paar reacties dat Tottenham 13,5 miljoen voor Janssen overheeft maar er staat toch echt dat het 15,3 miljoen is, waarmee ze voldoen aan de vraagprijs.

Lekker tweede spits achter Kane en niet aan spelen toekomen.... Heb zo'n idee dat Janssen zelf ook wel snapt dat dit geen goed idee is. Is gaan praten uit beleefdheid maar je hebt het wel over de no.3 van het afgelopen seizoen van een van de Europese top leagues. Met zijn 21 moet hij zo'n grote stap niet willen maken, dat is funest voor zijn loopbaan. Een stabiele subtopper als Southampton, Everton, Stoke, West Ham, daar zal hij meer kans hebben door te breken. Anders Duitsland of Italie. Frankrijk en Spanje moet hij niet doen met zijn spel. Clubs als Fiorentina, Sampdoria, Torino, Lazio or in Germany als Hamburg, Schalke of Leverkusen zouden een ideale volgende stap zijn.

Koeman sla je slag en haal Janssen als vervanger van Lukaku. Zonde als hij achter kane in de pikorde komt te staan

Jammer, daar gaat de toekomstige spits van Oranje. Hopen dat er iemand anders naar boven komt drijven, als Janssen deze stap maakt zal zijn ontwikkeling stil komen te staan doordat hij voornamelijk op de bank terecht komt.

Ik kan me weinig spelers herinneren die niet eerst naar de top 2 van Nederland zijn gegaan maar meteen naar het buitenland en echt uitgegroeid zijn tot top spelers.

Hopelijk blijft het bij een gerucht en maakt hij eerst een tussenstap naar ajax of psv of naar een iets mindere buitenlandse club waar hij in iedergeval 100% vertrouwen van een trainer heeft.
Voor tottenham is 15 miljoen maar een schijntje, die zullen niet echt wakker liggen als hij straks in het 2e alle minuten moet maken.

Dat word serieus banken als hij daar naar toe gaat

Er wordt over Janssen gepraat alsof we met een absolute topper te maken hebben, maar je kan hem pas echt goed beoordelen als hij nog een jaar meedraait in de Eredivisie.

Als ie volgend jaar weer topscorer wordt, dan hebben we te maken met een potentiele topper. Als ie op 10-15 goaltjes blijft steken, dan weten we genoeg. Ik twijfel niet aan z'n mentaliteit en ook niet aan z'n inzet, maar wel aan zijn capaciteiten en aan zijn uiteindelijke niveau.

Als ie nu al naar Tottenham gaat adviseer ik hem om een goed kussen te kopen, want je krijgt enorm pijn je kont van 38 competitie wedstrijden op de bank beginnen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren