Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur beloont gewilde Sánchez met contract tot 2024

Laatste update:

De toekomst van Davinson Sánchez lijkt ontegenzeggelijk bij Tottenham Hotspur te liggen. De verdediger heeft een nieuw contract ondertekend tot de zomer van 2024, zo maken the Spurs dinsdag bekend. Eind augustus tekende de Colombiaan al tot medio 2023, maar daar is nu dus al een extra jaar bijgeplakt.

Sánchez kwam afgelopen zomer over van Ajax voor een bedrag van minstens veertig miljoen euro. Hij maakte veel indruk in zijn debuutjaar en speelde 31 competitiewedstrijden onder trainer Mauricio Pochettino, De club heeft hem nu beloond voor zijn ontwikkeling. Vermoedelijk dient het contract ook om geïnteresseerde clubs af te schrikken, want de afgelopen weken werd de ex-Eredivisionist in verband gebracht met Real Madrid.

Sánchez, die in de voorselectie van Colombia voor het WK zit, is vermoedelijk niet de enige speler die zijn contract bij Tottenham verlengt. Volgens de Engelse media wil de nummer drie van het afgelopen Premier League-seizoen ook de verbintenissen van Harry Kane, Jan Vertonghen en Christian Eriksen opwaarderen. Het drietal ligt momenteel vast tot respectievelijk de zomer van 2022, 2019 en 2020.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht. Heeft zonder moeite Aldewereld uit de basis gespeeld. Speelt altijd solide en heeft goede pasing in zijn voeten.

15 mei 2018 om 18:02

Klopt. Die contractsituatie zit er natuurlijk voor niets tussen.

15 mei 2018 om 18:09

Of de blessure ... maar credits naar sanchez , zelf met die 2 factoren moet je nog steeds zo presteren dat je alderweirelds gemis kan opvangen en dat deed deze 21 jarige sanchez zeker

15 mei 2018 om 18:10

Hij heeft Alderweireld niet uit de basis gespeeld. Alderweireld heeft zichzelf uit de basis gespeeld omdat hij enkel zijn contract wil verlengen tegen een salarisverhoging. Daar wou Tottenham niet aan meedoen, waardoor Sanchez steevast in de basis begon.

15 mei 2018 om 18:28

Daarnaast is Alderweireld de helft van het seizoen geblesseerd geweest. Maar dan nog heeft Sanchez een sterk eerste jaar gekend.

15 mei 2018 om 18:34

Alder heeft wel een erg laag salaris voor premier league begrippen, ik meen <40k per week. Maar zijn wensen zullen nu dan ook niet mis zijn.

Die jongen kan gewoon mee in de absolute top hij stak er afgelopen seizoen bij Ajax al met kop en schouders bovenuit. Dan is altijd nog de vraag hoe die zich in een top conpetitie houd maar hij doet het zonder moeite zo lijkt het.

Yesss!

Mooi om te horen dat de Spurs het contract van deze Topper verlengen.
Het nieuwe stadion dat er aan komt, Pochettino die een flink Transferbudget eist en het opwaarderen van de contracten van Sleutelspelers.
Spurs pakt eindelijk door, helemaal nu ze Arsenal al voorbij zijn(zowel stadioncapaciteit als in plek op de ranglijst). Ze gaan nu eindelijk inzien dat ze om prijzen zullen moeten gaan spelen willen ze zich definitief bij de Top 6 voegen.
De deelname in de CL komend seizoen speelt daar ook weer een rol in.

Hoop stiekem nog dat Bale misschien nog losgeweekt kan worden bij Real, een voorhoede met Lucas/Son, Harry Kane, Bale. Met Eriksen, Dele Alli en Wanyama/Dembele erachter!

#COYS!

15 mei 2018 om 18:06

We zitten wel al een lange tijd in de top 6 , ik denk dat je top 4 bedoeld . Maar idd 3x is nog niet genoeg om jezelf als top 4 club te zien en dat is nog steeds het project volgens mij . Hopelijk kunnen we die stap naar titelkandidaat ook maken .

15 mei 2018 om 18:07

Kan Spurs dan plotseling een veel hoger salarishuis en transferbudget uit de kast trekken of? Spurs gaan de naweeën van het nieuwe stadion echt nog wel voelen hoor.. Arsenal daarentegen kan Spurs zomaar weer inhalen het komende jaar.

Eerst de zomer nog maar eens afwachten en kijken welke sterkhouders er blijven.

15 mei 2018 om 18:13

Dat kan idd en dat kon vorig jaar ook en dit jaar ook maar tot in de laatste 2 jaar doet spurs het veel beter dan arsenal en overigens heeft levy al vaker aangeven het salarisplafond te verhogen maar zocht het geschikte moment . Mensen vergeten dat levy bale 300k per week aanbood om te blijven toen ie naar madrid ging . Lukte niet maar de intentie was er . volgens mij krijgen kane en co een flinke opwaardering deze zomer . Als je weet dat poch zen salaris word verdriedubbeld kan je alleen maar optimistisch zijn

15 mei 2018 om 19:10

Hoe kan het dan dat Alderweireld z'n contract niet verlengd wordt wanneer hij een hoger salaris wil?

15 mei 2018 om 20:03

Ik denk eerlijk gezegd met deze verlenging dat ze gaan voor sanchez en als toby blijft dan kan je geen 180k op de bank zetten en je toont je zwakke hand in toekomstige en belangrijkere contract onderhamdelingen en zet je sanchez op de bank hou je een groot talents groei tegen ... met dit contract voor 6 JAAR gaan ze duidelijk voor talent over ervaring imo beetje zonde want toby is al een wereld verdediger maar sanchez heeft zodanig verrast

15 mei 2018 om 18:43

Ze zijn geweldig bezig idd, maar we moeten niet te voorbarig zijn.

Jij zegt dat Poch een flink transferbudget eist, maar dat gaat hij nooit krijgen. Het nieuwe stadion is er net en dat moet eerst afbetaald worden. Spurs zal de komende jaren dus ook niet heel veel te besteden hebben, een stuk minder dan de andere clubs. Wat ze natuurlijk wel geweldig doen is die contracten verlengen. Zowat alle jongens zullen dus blijven en mochten ze toch gaan, dan krijg je er een enorm bedrag voor terug. Enorm goed beleid daar en dat is ook de enige manier om aan de top te blijven als je even een tijd minder geld te besteden hebt.

15 mei 2018 om 19:57

Nou Ik geef je 100% gelijk , kon het niet beter verwoord hebben.

15 mei 2018 om 19:58

Gaat volgens mij echt niet om transfers, maar om salarissen. Het team is eigenlijk af, maar er moeten geen spelers weg omdat ze ergens anders meer kunnen verdienen.

15 mei 2018 om 20:07

Klopt en het is poch die het samen houd en kane ook met zen enthousiasme over spurs in de kleedkamer volgens alles wat ik lees . Maar idd het salarisplafond zal 1st naar boven moeten maar dit zal heus wel gebeuren , de nfl deal voor ons stadion was wel een meesterzet van levy daarin . Zeker nu wembley ook is gekocht met dat doeleinde .

15 mei 2018 om 21:58

@Geert. Als het team af is, waarom komt ook Spurs dan niet in de buurt van een titel? Spurs mist echt veel spelers voor in de diepte. Wanneer er iemand geblesseerd raakt dan staat er geen volwaardige vervanger op veel plekken. Dat zie je ook wel in de bekertoernooien, aangezien ze ondanks die goede jaren daar ook nooit potten hebben gebroken. Er moet dus echt wel wat bij, in mijn ogen, wil je als Spurs zijnde eens een keer mee gaan doen om de prijzen.

15 mei 2018 om 22:58

Spurs groeit en groeit, dit seizoen voor het eerst indrukwekkend in de Champions League.

Welke posities zijn niet dubbel bezet volgens jou? Zelfs als Kane niet kan spelen valt het wel mee, met Llorente of Son op die plek.

In de beker stond er steeds een volkomen ander elftal dan in de Premier League. Veel replays bovendien, maar geen probleem vanwege de brede selectie.

Kwp , sanchez en vertonghen hadden al bij getekend en dit word deze week bekend gemaakt. Er zouden 2 spelers deze week ook bij tekenen en heb het vermoeden dat het om kane en son gaat . Kane is naar verluid zo goed als rond in elk geval . Hopelijk poch nog en we kunnen het nieuwe seizoen in . En over sanchez kan ik enkel positief zijn ... 21 jaar wat een talent

Goed bezig de Spurs nu nog Erikson Kane Alli Dembele behouden maar denk dat de eerst genoemde een volgende stap gaat maken zou goede vervanger zijn voor Iniesta bij Barca

Als Ajacied zeg ik een mooi ploeg; de Spurs. En nu ook snel met de anderen verlengen...

Baal er als Ajacied nog steeds van dat hij al na 1 seizoen is vertrokken bij Ajax. Maar afgelopen seizoen heb ik wel echt enorm genoten van Sánchez en ben echt een groot fan van hem.

Dit seizoen bij Tottenham Hotspur heeft hij ook een goed seizoen achter de rug. En dan te bedenken dat Sánchez pas 21 (wordt in juni 22) is en nu al indruk heeft gemaakt bij Ajax en een goed seizoen achter de rug heeft bij Tottenham en ik weet zeker dat als Sánchez zich zo door blijft ontwikkelen, dat hij over een paar jaar tot een van de betere centrale verdedigers van de wereld zal behoren en ook zie ik hem in de toekomst zeker een stap omhoog maken.

Op de een of andere manier zal het mij niets verbazen als FC Barcelona hem over een paar jaar zal kopen.

15 mei 2018 om 19:58

Vanaf dag 1 bij Ajax toen ik hem zag spelen zag je al de gigantische potentie. Hij verdedigt als een beest en zet dat moeiteloos door in de Premier League. Hij heeft zich al direct aangepast net als toen hij bij Ajax kwam. Denk dat dit zeker een van de beste Cv"s van de wereld in de toekomst gaat worden.

Zeker niet verkeerd om lang bij Spurs te blijven. De overgang naar het nieuwe stadion moet geweldig zijn. Kosten nog moeite gespaard om het mooiste stadion van Londen te bouwen. Een behoorlijke sterke selectie in een prachtige competitie. Wat heb je meer te wensen? Geld zit ook wel goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren