Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptalent van Ajax slaat interlanduitnodiging van Marokko af

Laatste update:

Abdelhak Nouri lijkt te opteren voor een interlandloopbaan bij het Nederlands elftal. De middenvelder van Ajax heeft een uitnodiging voor Marokko Onder-20 voorlopig naast zich neer gelegd.

/

Bondscoach Mark Wotte wilde de negentienjarige Nouri meenemen op een trainingsstage die op 20 april begint. Die stage staat in het teken van de voorbereiding op de Afrika Cup Onder-20. Dat toernooi begint in februari in Zambia en de finale ervan wordt op 12 maart gespeeld.

"Ik wilde hem persoonlijk mededelen dat we hem natuurlijk kennen en hem de kans willen geven", laat Wotte weten aan Voetbal International. "We hebben hem officieel gezegd dat, als hij graag voor Marokko wil spelen, hij van harte welkom is bij Marokko Onder 20. Net als Faris Hammouti en Karim Loukili van Feyenoord en FC Utrecht."

Als Nouri de uitnodiging van Marokko had geaccepteerd, had hij volgens het weekblad niet meer in actie kunnen komen voor het Nederlands elftal. Met Oranje Onder-19 plaatste hij zich ruim twee weken geleden voor het EK Onder-19. Op dat toernooi treft Oranje in de poulefase Engeland, Frankrijk en Kroatië.

Een verstandige beslissing van Abdelhak Nouri?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd of dit echt een beslissing met het hart is geweest of gewoon met het oog op internationale succes. In tegenstelling tot de meeste Nederlanders van Marokkaanse afkomst lijkt Nouri me wel iemand die ook echt wat voelt voor het spelen in het Oranje shirt.

13 april 2016 om 08:22

Allemaal afwachten. Het verschilt per speler en misschien wordt Nouri wel een Aissati 2.0 en kiest hij uiteindelijk alsnog voor Marokko. Laat Nouri zich eerst nog maar op zijn ontwikkeling concentreren in plaats van bezig te zijn met nationale ploegen. Zover is het nog niet. Als hij eenmaal goed genoeg is voor een nationale ploeg, kan hij de keuze weloverwogen maken.

13 april 2016 om 09:11

Of omdat hij dan midden in het seizoen zou moeten vertrekken en daardoor wellicht een kans om door te breken in het eerste mist.

13 april 2016 om 10:12

Moeten we ons dat echt uberhaubt afvragen? Als iemand voor Marokko kiest dan staat dit halve forum op zijn kop omdat hij toch in Nederland geboren is, hier is opgegroeid en het slimmer is om voor Oranje te kiezen etc. Nu is er iemand die voor Oranje lijkt te kiezen en dan wordt er afgevraagd of hij wel met zijn hart heeft gekozen...

13 april 2016 om 14:26

Voordat jullie allemaal over zijn fysieke gesteldheid gaan zeuren, vraag ik jullie naar de beste middenvelders van dit moment te kijken. Op pogba na zijn ze allemaal klein. Iniesta, modric, xavi, verratti, silva, ozil is ook niet de sterkste. Hun zouden dan allemaal fysiek tekort komen om voor ajax te spelen. Het is een lachwekkende excuus van frank de boer om te zeggen dat hij fysiek niet sterk genoeg is. Veratti is de mooiste voorbeeld. Zo jong en al jarenlang een basiskracht bij PSG in een veel sterkere competitie dan de eredivisie met beulen in elke team.

Nouri zijn talent en vaardigheden maken zijn zogenaamde fysieke achterstand meer dan goed.
Ajax staat toch voor mooi offensief voetbal, ajax is toch geen atletico madrid die fysiek voetbalt.

En als laatste wil ik nog zeggen, het is maar de eredivisie. Misschien wel de minst fysieke competitie van Europa, of wel van de hele wereld.

13 april 2016 om 15:22

Ben het met je eens hoor, maar de vergelijking met Veratti vind ik ietwat ver gaan; Veratti is inderdaad klein, maar staat wel als een kleine tank in zijn schoenen. Wel echt heel anders dan Nouri.

Vind dan weer wel dat Nouri eens moet gaan debuteren, of in ieder geval volgend seizoen vast bij de A-selectie horen. Net als Cerny overigens.

13 april 2016 om 15:46

Je hebt gelijk in daarin. Verratti zit vol met voetbalgif, zoals ik dat graag noem. Mr omdat de eredivisie zoveel minder fysiek is als de ligue 1 maakt dat niet uit.
Het beleid van ajax is gewoon heel slecht, en er spelen zaken af daar waar weinig man vanaf weet.
Zoek eens columnist mark van de heuvel op. Hij schrijft vaak columns op hpdetijd. Hij is erachter gekomen wat zich bij ajax achter de schermen afspeelt.
Guido Albers heeft met zijn players management bedrijf veel te veel macht bij ajax. Als je je daarin verdiept, zul je begrijpen waarom sommige spelers gehaald worden en andere weer verkocht, waarom sommige spelers debuteren en de andere weer niet.

Jammer, ik had hem toch het liefst bij Marokko zien spelen. Alleen betwijfel ik of hij het fysiek aankan. Maarja hij is nog jong dus als het gaat om fysiek is alles mogelijk.

13 april 2016 om 08:47

Op de fotos krijg ik idd de indruk dat die eerst eens 15 kilo moet aankomen

13 april 2016 om 09:16

Gelukkig is ziyech ook fysiek niks, er is dus hoop

13 april 2016 om 10:05

Op trainingskamp hield die zich fysiek staande tegen HSV dus waar Frank mee bezig is weet ik niet. Gewoon brengen die jongen.

13 april 2016 om 11:13

Ik heb de wedstrijd gisteren tegen Feyenoord A1 gezien en toen was hij niet de absolute uitblinker en hetzelfde geldt voor de wedstrijd tegen chelsea in de Youth league. Dus ik weet niet of het zo verstandig is om hem al in Ajax 1 te brengen, je kan hem beter rustig in de voorbereiding volgend seizoen een kans geven en dan kijken of hij het aan kan.

13 april 2016 om 12:27

Die jongen is nog een junior. Waarom zo een haast? Het middenveld van Ajax staat goed en de back-ups zijn ook geen verkeerde spelers. Laat hem lekker veel speelminuten maken in de A1 en in het tweede.

goed nieuws voor Nl.

Hopelijk kan Nouri het bedichte talent waarmaken en gaan schitteren voor Ajax en het NL elftal

Die Nouri begint inmiddels de grootste mythe van het Nederlandse voetbal te worden.
Pagina's over volgeschreven en inmiddels als je het mag geloven beter dan alles en iedereen.
Maar waar blijft die stap naar het eerste elftal?

13 april 2016 om 08:27

Haha hoezo nou weer een mythe? Die jongen is gewoon een groot talent maar komt fysiek nog tekort en bovendien is de nummer tien bij het eerste goed bezet. Je vraagt serieus bij een jongen van 19 waarom hij toch niet zn debuut maakt, net alsof t normaal is dat je dan al in het eerste speelt, dan ben je nog steeds hartstikke jong.

13 april 2016 om 08:46

Waarom verhuren ze hem niet ipv hem te laten rijpen in de jupilerleague, vind het echt onzin dat Ajax beleid, ik denk niet dat hij 10 kan opeisen zolang Klaassen nog bij Ajax speelt.

13 april 2016 om 08:53

@jm87
Bij Ajax is het eerder regel dan uitzondering dat grote talenten op jonge leeftijd in het eerste debuteren. Dus zo raar is die vraag van nanufox niet.

13 april 2016 om 08:54

Volgens Ajacieden is dit het grootste talent sinds tijden dus ja met 19 jaar hoor je al lang in het eerste te ballen.

Verder leuk dat hij voor Ned alftal kiest maar zegt nog helemaal niets.
Bij de jeugd kiezen ze altijd voor het land waar ze spelen.

13 april 2016 om 09:04

Nouri komt inderdaad fysiek nog tekort voor Ajax 1 en was dit nog het jaar dat hij uitkwam voor de A1 als dispensatiespeler en voor Jong Ajax. Hij heeft er ook pas 1 seizoen JL opzitten. vanaf volgend seizoen verwacht ik dat hij stappen gaat maken op fysiek vlak aangezien hij dan vast bij Jong Ajax zit. Verder kan Nouri wel op 10 spelen, maar dat is niet zijn sterkste positie. Gebruik hem als centrale middenvelder en je hebt meer aan hem. Technisch tactisch is hij uitstekend en inzicht heeft hij ook. Leest het spel goed. Heeft qua spel wel wat weg van Iniesta naar mijn mening. Dat hij voorlopig kiest voor Oranje is naar mijn mening ook een goede keuze. Nu al kiezen voor Marokko zou zijn huidige manier van leven omgooien en zou niet ten goede komen aan zijn ontwikkeling denk ik.

13 april 2016 om 09:11

Gezien het huidige niveau van de Eredivisie ben ik het er wel mee eens dat een absoluut toptalent op zijn minst al zijn debuut zou moeten hebben gemaakt.

13 april 2016 om 09:11

Eigenlijk precies zoals wehave hieronder ook opmerkt.
Op zich is het helemaal niet zo heel vreemd dat je als je 19 bent nog niet in het eerste speelt.
Alleen is het nu juist bij Ajax zo dat de kansen om op jonge leeftijd het eerste te halen groter zijn dan bij andere clubs. Als je daar bij optelt dat er over zo ongeveer geen enkele andere jeugdspeler op dit moment meer juichverhalen te vinden zijn dan over Nouri, wordt hhet wel opmerkelijk.

Begrijp me niet verkeerd. Met mijn clubvoorkeur hoop ik echt wel dat die jongen inderdaad het supertalent is wat van hem in de media gemaakt wordt. Maar die sticker supertalent wordt af en toe wel heel erg makkelijk geplakt hoor.

13 april 2016 om 09:13

@ Wehave & Nico50

Dus omdat ajacieden het een enorm talent vinden, hoort hij al lang in het eerste te spelen? Vreemde redenering. Het is overduidelijk een groot talent qua techniek en voetbalinzicht, maar qua fysiek moet hij gewoon nog veel stappen zetten. Wat heeft zo'n jongen aan een paar minuten invallen in een wedstrijd als het er niet meer toedoet? Het maakt toch niet uit of hij nu een paar keer invalt of volgend jaar pas? Hij is pas net 19 en het is misschien de laatste jaren zo dat jongens van onder de twintig bij ajax al snel een basisplaats hebben, maar dat wil niet zeggen dat ze jongens alleen daarom gaan laten spelen, terwijl ze er nog niet klaar voor zijn. Als de positie van 10 goed bezet is, waarom moet hij dan per se nu al minuten maken?

13 april 2016 om 09:37

Misschien heeft ajax geen reden om hem te laten debuteren? Het middenveld staat heel goed, geen blessures schorsingen, serero zit er ook nog, als die in de zomer vertrekt komt hij pas un beeld, hij gaat er wel komen

13 april 2016 om 09:53

In Nederland is het heel normaal voor een toptalent om op zijn 19e in het eerste te spelen, kan me zelfs geen topspeler van het NL elftal herinneren die dat niet deed.

13 april 2016 om 11:01

Ook als een mechanisme als normaal wordt beschouwd, zijn er uitzonderingen op de regel. In het geval van Nouri is het redelijk begrijpelijk en duidelijk.

Hij is een groot talent, maar fysiek, in de breedte, is hij nog niet volgroeid met nog slechts het voorkomen van een junior. Qua technische en tactische bagage is hij echter wel een bovengemiddeld toptalent met geweldig veel potentie.

Het lijkt me logisch om op basis daarvan heel voorzichtig met hem te zijn. Hij zal qua fysiek waarschijnlijk bij het grote mannen voethal nog afgetroefd worden op het hoogste niveau, doordat tegenstanders een sloper op hem zullen zetten. Hij zal daarom nog niet kunnen laten zien wat hij voetballend in zijn mars heeft en wellicht de publieke opinie tegen zich gekeerd krijgen.

Dat kan vervolgens zomaar ten koste gaat van zijn zelfvertrouwen, motivatie en potentiële talent. Of hij kan eerder blessures oplopen of een doodschop krijgen

Waarom zou je daarom niet wat langzamer brengen om onnodige risico's te vermijden? Zoals het er nu naar uitziet is Nouri een uitzondering op de regel om jonge spelers al vroeg voor de leeuwen te gooien en dat is een prima beslissing van Ajax lijkt me. Waarom een bloem al in de kiem smoren als hij nog tot volle bloei moet komen?

13 april 2016 om 11:30

Voor de iets oudere onder ons,kennen jullie gerald vanenburg nog.die was evengroot en iel als nouri maar stond op zijn 16de al basis bij ajax en nederland.dat was een echt super talent jammer dat hij de verkeerde keuzes heeft gemaakt.
Maar als je 19 bent en nog geen kansen hebt gehad als zogenaamd supertalent zou ik een verhuur overwegen naar een team in de subtop.op die leeftijd moet je leren spelen tegen mannen tijd van spelen tegen kinderen is voorbij.

13 april 2016 om 12:05

Nouri krijgt denk ik komend seizoen wel zijn kansen in de selectie van de Boer. Hij is ook niet voor niets dit seizoen in de winterstop mee geweest op trainingskamp.

Hij weet denk ik ook wel, dat de technische staf het in hem ziet zitten. Het is een nuchter jongen en heeft ongetwijfeld wel begrip heeft voor zijn huidige positie. Ik neem aan dat er een persoonlijk ontwikkelingsplan is, wat door beide partlijen onderkend en ondersteund wordt.

Als voorbeeld daarvan speelt hij zonder in de media te morren in de A1 mee. Een toptalent als Nouri kun je voorlopig ook nog beter onder de eigen vleugels van je jeugdopleiders houden, i.p.v. een verhuur op korte termijn. Dat kan over één of twee jaar ook nog mocht zijn talent niet brengen wat er nu van wordt verwacht,

13 april 2016 om 10:05

Haha precies dit. En dan zeggen Ajacieden ja qua fysiek moet hij nog beter worden. Hij gaat in ieder geval echt niet meer groeien hoor, dus hij blijft gewoon erg klein wat een nadeel is. En hij kan uiteraard nog qua spieren groeien, maar toch vraag ik me af of hij het uiteindelijk echt gaat waarmaken. En dat het middenveld zo goed bezet is ook een makkelijk excuus, Bazoer vorig jaar en vd Beek dit seizoen hebben ook een kans gekregen. Ik verwacht eerlijk gezegd dat vd Beek uiteindelijk verder komt.

Als je 19 bent en je kan nog alle kanten op moet je nog niet willen kiezen. Eerst onomstreden bij een goede club voetballen en dan pas een beslissing nemen. Eigenlijk vind ik het van de gekke dat Marokko dit probeert bij een jonge voetballer die geen vaste waarde is bij Ajax.

13 april 2016 om 09:17

Misschien dat de bondscoach van Marokko bang is het verwijt te krijgen dat hij hem een minuutje mee moest laten doen om hem maar vast gebonden te hebben. Daar zijn we in Nederland namelijk ook heel goed in.

13 april 2016 om 09:32

Hij is opgeroepen voor U20... door Mark Wotte

Eindelijk iemand die gewoon denkt klaar te zijn om het Nederlands Elftal te halen. Het is hem gegund.

Langzamerhand begint de hype rond deze jongen toch wel rare vormen aan te nemen. Nog geen knikker geraakt in het eerste en er wordt al gesproken over interlandcarrières. Laat 'm maar eerst z'n debuut maken in Ajax 1 en dan zien we wel verder. Ik kan nog wel een paar andere jongens herinneren (gerald Vanenburg was bijvoorbeeld de nieuwe Cruijff - het grootste talent van zijn generatie) die de hype nooit helemaal waar wisten te maken.

13 april 2016 om 10:30

Zo vreemd is het toch niet dat hij als één van Nederlands grootste talenten veelbesproken is en dat zijn toekomstige interlandcarrière daarom ook een issue wordt? Dan hebben we het toch niet gelijk over een hype rond Nouri?

Deze beslissing van hem is in zo verre van belang omdat je volgens de Fifa-reglementen slechts één keer mag switchen van voetbalnationaliteit. Dus als hij nu was ingegaan op de uitnodiging van Marokko, dan was zijn keuze definitief geweest. Ik vind dat nieuwswaardig genoeg oor dit artikel.

Zolang het maar een keuze met het hart is geweest, vind ik het goed.

Veel Voetbalzoners kijken alleen naar de kwaliteiten van zo'n jongen, terwijl een speler ook wel gevoel moet hebben bij ons land (tenminste, zo hoort het wel als je voor Oranje speelt).

13 april 2016 om 11:08

Het grappige is dat er juist nu nog helemaal geen keuze gemaakt is. Volgens mij kan Nouri zo lang hij alleen nog voor jeugdteams van Oranje speelt nog altijd de keus maken om voor het Marokkaans elftal of Oranje uit te gaan komen. Als hij nu ook voor het jeugd elftal van Marokko zou gaan spelen vervalt de optie om nog voor Oranje uit te komen.

Waarom lopen mensen toch altijd zo te zeiken over het zogenaamd 'hypen van spelers'. Dit is gewoon een top talent en als je er niks van weet weet of gezien hebt, hou dan gewoon je mond in plaats van gelijk gal te spuwen. Wat irritant zeg. Geldt voor hem hetzelfde als Tete, die nu terugkomt van een schorsing, het staat goed op dit moment, dus is er geen reden om te wisselen. Hij is fysiek nog niet de sterkste, dus prima om eerst wat ervaring op te doen in de Jupiler League. Het komt dan vanzelf wel, ook als hij 20 is, zo gauw er plaats voor hem is in het eerste elftal.

13 april 2016 om 10:41

Ik krijg soms sterk het vermoeden, dat het zeiken over hypen van spelers alles te maken heeft met afgunst en jaloezie, de speler in kwestie is meestal van een club waar de galspuwer geen fan van is. Over toptalenten van de eigen geliefde club hoor je men zelden spreken over hypen.

Daarnaast is het typisch Nederlands om alles wat boven het maaiveld uitsteekt een kopje kleiner te maken. Zelfs bewezen vedettes krijgen op de duur vaak te maken met disrespect als de botten en spieren wat stroever worden. Wat dat betreft zijn we een ondankbaar volkje.

13 april 2016 om 12:40

Het is anders ook typisch Nederlands om elk talent gelijk de potentie te geven van een superster.

13 april 2016 om 17:42

Hij wordt toch enkel een veelbelovend talent genoemd, ik heb niemand Nouri ook nog ergens een superster horen noemen.

Als voetballer van Marokko speel je misschien een keer een WK, als voetballer bij het Nederlands Elftal speel je zeer waarschijnlijk wel een WK. Allicht wacht hij met het maken van een beslissing tot hij zeker weet dat hij voldoende talent heeft om naar het Nederlands Elftal door te stromen. Hij kan daarna ook nog kiezen voor Marokko.

13 april 2016 om 12:34

Er mogen nog steeds maar 5 landen uit Afrika meedoen om het WK, althans dat is sowieso voor 2018.

Marokko staat op plek 84 in Fifa en staat daarmee in de ranglijst van Afrika op de 22e plek.

Met Oranje heb je dus nog steeds veel meer kans, zelfs als bijvoorbeeld Afrika 6 tickets zou krijgen.

Ik blijf het maar vreemd vinden. Hij spelt voor Oranje -19 maar zou gewoon nog voor een ander land kunnen voetballen...

@ Marokko doet op dit moment niet veel onder aan Oranje vind ik persoonlijk er kiezen ook steeds meer talenten voor Marokko. Voorbeelden hiervan zijn Ziyech ( Twente ) Boufal ( Lille ) Ait Ben Nasser ( Nancy ) en Tannane . Op 10 heb je natuurlijk al veel opties met jongens als Boufal Ziyech Belhanda Labyad die nog een tijdje meekunnen. Ik respecteer verder zijn keuze en moet nog zien of het echt zo een groot talent. Misschien wil hij de keuze ook nog niet maken dat snap ik dat je op 19de niet al meteen zo een moeilijke keuze wil maken.

@ Markoesj ik vind het helemaal niet gek wat Marokko doet je moet die jongens op jonge leeftijd al benaderen. Ze het juiste gevoel geven anders kiezen ze waarschijnlijk niet voor Marokko ze hebben geleerd van het verleden. Marokko ging vroeger pas spelers benaderen als ze uitblonken bij hun club daar hebben ze van geleerd. Nu benaderen ze spelers op jonge leeftijd voordat ze uberhuapt zijn doorgebroken bij hun clubs. Bovendien dat Marokko probeert om Ould Chikh en deze jongen vast te leggen vind ik niet gek dit zijn 2 grote talenten.

13 april 2016 om 12:29

Hij gaat heus wel voor Oranje kiezen.

Tannane had spijt van zijn beslissing en Ziyech laat zich zelfs heel boos uit over van Basten in de pers. Van Basten zei het terecht, als hij zogenaamd met zijn hart heeft gekozen waarom doet hij dan zo boos steeds? Ziyech is alweer 23 dus op zich kan ik wel begrijpen dat zijn geduld op de proef werd gesteld, maar ga dan niet tegen de wereld liegen dat je altijd al voor Marokko wou gaan.

Van Assaidi begreep ik het wat minder. Hij koos voor Marokko omdat "hij nooit voor Jong Oranje" had gespeeld (wel opgeroepen maar nog niet gespeeld). Dat was dus eigenlijk ook vooral een keuze omdat hij boos was op toenmalige Jong Oranje coach Cor Pot.

De meeste van Marokkaanse oorsprong spelers kiezen denk ik nog steeds voor Oranje en Frankrijk als ze zeker weten dat ze echt kans maken. Zo heeft zoals je weet Chadli alsnog voor Belgie gekozen nadat hij al voor Marokko had gespeeld.

Erg eigenlijk he? Zit die engerd van een Wotte wat nota bene een Nederlander is jongens die in Nederland zijn geboren en getogen te ronselen voor een land waar ze zelf waarschijnlijk nooit gaan wonen. Dat zou verboden moeten worden. Net zoals al die 15, 16 jarige spelertjes binnenhalen naar Engeland. Dan wordt het binnenkort waarschijnlijk nog erger omdat die Fosu Mensah waarschijnlijk wel gaat doorbreken daar. 1 op de 50.

13 april 2016 om 13:58

Lol...1 op de 50. Er zijn er alleen al 5 international geworden. Daar komen zeer waarschijnlijk Ake en Fosu-Mensah nog wel bij.

Dat ze het niet direct redden in de top wil allerminst zeggen dat ze mislukt zijn. Die grote naam op het CV opent nog vele deuren die anders nooit open zouden zijn gegaan.

Onlangs het stuk gelezen over Sparta? Beenhakker had een lijst met 100 spelers die weggeplukt waren door de grotere Nederlandse clubs en die stuk voor stuk mislukt waren. Men lijkt hier wel blind voor het feit dat er in Nederland jaarlijks talloze talenten af moeten zwaaien, oftewel keihard mislukken.

13 april 2016 om 14:16

Gaat erom dat de Nederlandse competitie naar de knoppen wordt geholpen en al die vroeg weggeplukte talenten ook. Je ziet het toch aan spelers als Rekik, van Aanholt, Bruma, van Ginkel enzo. Allemaal worden ze verhuurd aan 3e rangs clubs en krijgen geen kans bij de club die ze hebben gehaald. Hoe ver waren ze geweest als ze gewoon in Nederland waren gebleven? En natuurlijk gebeurd het in Nederland ook maar daar stoor ik me niet aan want hier is er een normaal beleid. In Engeland is het beleid hier heb je een zak met geld en verder niet zeiken als je nooit een kans krijgt.

13 april 2016 om 16:45

Rekik, international van Nederland en onder contract bij een Franse topclub.
Van Aanholt, international van Nederland en onbetwiste basisspeler in de Premier League.
Bruma, international van Nederland en een speler die zeer waarschijnlijk nog een stap gaat maken.
Krul, international van Nederland en al jarenlang vaste waarde in de Premier League.
Ake die gewoon in de basis speelt bij een PL club. Fosu-Mensah die zijn kans kreeg en gewoon lijkt te grijpen.
Ozyakup die dusdanig naar de knoppen is geholpen in Engeland dat hij als Turks international de EK droom van Nederland naar de knoppen schoot.

Ja, duidelijk dat die jongens totaal gesloopt zijn door hun overgang. Zeer vervelende bovengemiddelde carrières hebben ze.
Van Ginkel hoort helemaal niet in dat rijtje thuis, aangezien hij gewoon in Nederland is doorgebroken en na enkele seizoenen basis pas is vertrokken.

In Nederland gebeurt gewoon exact hetzelfde en wordt gewoon een zelfde soort beleid gevoerd. Ben je goed genoeg dan kan je een kans krijgen. Ben je niet goed genoeg of kan er een betere gehaald worden dan ben je het haasje.

Je rept niet over het aantrekken van Milik of Younes, terwijl daarmee aangetrkken spelers als Zivkovic, Dolberg, Hendriks net zo goed aan de kant worden gegooid. Laat staan dat we het hebben over de spelers die al een plaats hebben moeten maken voor dat rijtje van 3 spelers.

Je sluit gewoon je ogen voor de talloze mislukkelingen die zich hier voordoen terwijl de spelers die in de jeugd naar het buitenland overstappen onder een vergrootglas liggen.

Wel opletten dat we niet te veel Marokkanen krijgen in het Nederlands elftal. Tenminste volfens Derksen dan haha...

13 april 2016 om 14:09

inderdaad aanvallert
ik moet er niet aan denken dan er alleen nog maar nederlandse marokkanen in het nederlands eftal komen.

On
vind het raar dat een jongen die in nederland wordt geboren maar toch voor marokko kan kiezen.
en vele noemen jongens als nouri marokkaanse nederlanders, ik vind juist dat het andersom hoort. elton acolatse is bijvoorbeeld weer een nederlandse ghanees.

Jullie praten allemaal over fysiek, maar als je zoveel talent als nouri hebt maakt dat niet meer uit. Kijk naar modric, iniesta, xavi. Allemaal kleine mannetjes maar toch de beste middenvelders van de wereld. En we moeten ook niet doen of de eredivisie zo fysiek zwaar is, het is niet de premier league. Die jongen moest allang al gebracht worden. De grootste talent van de afgelopen jaren en nog steeds geen debuut.

Nouri is inmiddels 19 jaar. Wordt het niet tijd voor Ajax om na te denken of ze verder willen met deze jongen ofniet?

Ik denk dat er in de Eredivisie clubs in de rij staan en Nouri wel laten spelen in het eerste elftal.

Wij hebben niks te zeggen over de keuze van Nouri hij volgt z'n hard we moeten dat respecteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren