Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans Marokko komen tijdens duel plots met bijzonder eerbetoon aan Nouri

Laatste update:

De fans van Marokko hebben tijdens het Afrika Cup-duel met Zambia een fraai eerbetoon in huis voor Abdelhak Nouri. Op de tribune is tijdens de wedstrijd een spandoek te zien met een foto van de oud-speler van Ajax, die in 2017 getroffen werd door een hartstilstand. “We will never forget you, Nouri”, zo luidt de begeleidende tekst.

Op 8 juli 2017 werd Nouri tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk getroffen door een hartstilstand. Als gevolg daarvan is bij de middenvelder ernstige en blijvende hersenschade opgetreden. De fans van Marokko zijn hem nog zeker niet vergeten, want ruim vijfenhalf jaar later tonen de supporters een fraai spandoek in het stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een prachtig eerbetoon!!! Zo hoort het te zijn.

24 januari 2024 om 21:56

Daar ben ik het helemaal mee eens. 34 voor altijd!

Prachtig gebaar! Na de schrik, na alle perikelen rond aansprakelijkheid, geld enzovoort vraag ik me echt weleens af hoe het met hem als voetballer gegaan zou zijn. Hoe groot zou zijn status gegroeid zijn bij Ajax? Daarnaast Oranje of Marokko. Dikke kans dat hij International voor een van beide landen geweest zou zijn. Zo jammer dat het bij afvragen blijft.

Mooi dat hij toch nog regelmatig aandacht krijgt op een groot podium. Zo zonde. Sowieso geldt dat voor met name jonge mensen. Maar dit is een bekende, een die wiens carrière ik heel graag had willen volgen. Hopelijk hersteld hij dusdanig dat hij wat meer uit het leven kan halen.

Prachtig eerbetoon het raakt mij nog altijd als ik terugdenk wat er Nouri is gebeurd dit gun je niemand toe.

Blijf sterk Nouri moge Allah swt jou beschermen

Heel mooi dit! Dit zal altijd wel blijven verwacht ik, dergelijke acties!

❤️❤️❤️🙏🏾

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren