Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topaankoop geniet bij Arsenal: ‘Het is een club met veel klasse’

Laatste update:

Voor een bedrag tussen de 39 en 45 miljoen euro maakte Granit Xhaka afgelopen zomer de overstap van Borussia Mönchengladbach naar Arsenal. De middenvelder, tot dusver goed voor zes optredens in de Premier League, geniet van het voetbal in Engeland.

/

Fysiek is de Engelse competitie veel zwaarder dan de Bundesliga, stelt Xhaka via de officiële kanalen van de club. "Het tempo ligt hoger en de druk is erg groot, zeker bij Arsenal. De verwachtingen zijn veel hoger dan bij Mönchengladbach. Maar op technisch en tactisch gebied zijn de competities gelijkwaardig. Ik heb de afgelopen jaren veel Premier League-voetbal gezien en je merkt dat de mensen er hier echt voor leven. De sfeer in de stadions is ongelooflijk en de velden zijn prachtig. Het is een genot om hier te spelen."

In een vraag-en-antwoordsessie op Twitter laat Xhaka verder weten dat de stap voor Arsenal perfect paste in zijn toekomstplaatje. "Voor mij is dit het perfecte pad", stelt hij. "Alles gaat hier zoals gepland. Of we nu uit of thuis spelen, alles is hier tot in de puntjes geregeld. Het is een club met veel klasse, dat blijkt uit alles. Ik ben erg trots om voor zo'n club te spelen, om een Gunner te zijn."

Voldoet Granit Xhaka tot dusver aan de verwachtingen bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler hoor, absolute topaankoop. Hij viel bij Gladbach altijd al positief op en doet het bij Arsenal zeker niet slecht.
Maar wanneer gaat Arsenal met deze groep eens kampioen worden?! Ze hebben al enkele jaren een van de beste selecties (top 3) van de PL!

12 oktober 2016 om 23:32

Topaankoop is wat overdreven. Het is geen wereldtopper en zeker niet iemand die ze een stap dichterbij de titel gaat brengen.

12 oktober 2016 om 23:40

Ik bedoel er niet mee dat hij een wereldtopper is, maar het is een topaankoop. Een speler met potentie die toch altijd iets extra's brengt. Hij zoekt altijd de voetballende optie, iets wat voor Arsenal noodzakelijk is om constant druk op de tegenstander te houden. Hij is een van de betere transfers van Arsenal van afgelopen jaren. Had United beter voor hem kunnen gaan dan voor Pogba!

13 oktober 2016 om 00:27

Zeker niet, Pogba is een veel betere maar ook een ander soort speler. Het gaat even duren voordat Pogba op zijn best is, (mensen zullen wellicht zeggen dat hij er meteen moet staan vanwege de 100 miljoen, maar dat heeft hij zelf ook niet bepaald), maar zodra hij in het spel van United is geïntegreerd, dan zal die zijn klasse laten tonen. Qua prijs/kwaliteit verhouding is Xhaka waarschijnlijk wel een betere aankoop.

13 oktober 2016 om 00:52

Natuurlijk is het iemand die ze een stap dichter bij een titel zal brengen. Xhaka geeft het elftal een compleet andere dimensie, prachtige speler.

13 oktober 2016 om 03:58

Eerlijk gezegd denk ik niet dat Xhaka Coq uit dr basis zal spelen.

13 oktober 2016 om 10:05

Xhaka staat er al sneller dan Pogba, ongeacht de bedragen.

13 oktober 2016 om 10:07

we zitten halverwege oktober.. van bepaalde spelers mag je verwachten dat ze er gewoon staan, zeker van Pogba. In het spel integreren is altijd een beetje onzin, je kunt voetballen of je kunt het niet?

Doet het ook erg goed. Moest heel even wennen, maar wat is dit een klasse voetballer.

Het lijkt me ook leuk als Arsenal weer echt mee gaat doen om de titel. Dat wil zeggen tot de laatste speelronde, niet zoals de laatste jaren. De jaren dat ze samen met united vochten om wie de titel zou pakken vond ik toch mooier dan nu waar t geld van city en chelsea toch hebben gezorgd dat ook united met t geldsmijten is begonnen. Wat dat btreft ben ik ergens wel jaloers op arsenal want zij blijven toch hun eigen koers varen. Ik denk dat arsenal straks als wenger weg is met hetzelfde te maken krijgt als united nu en dan zal ook het roer worden omgegooid denk ik.

Arsenal heeft na City, United en Chelsea het meeste uitgegeven deze transferzomer? Het kan erger ja, maar de pak 'm beet 115 miljoen die ze nu hebben gesplashed is geen kattenpis. Vind dat weinig met "eigen koers varen" te maken. Of doel je op de speelstijl?

13 oktober 2016 om 10:06

Het gaat meer om waar het geld vandaan komt. Arsenal is zelfvoorzienend en heeft dus geen rijke geldschieter nodig gehad om deze bedragen uit te kunnen geven. Er zit meer achter dan die 100m die uitgegeven is op zichzelf.

Xhaka is een geweldige speler. Arsenal heeft goeie zaken gedaan door hem te halen. Echter vind ik niet dat de Bundesliga een veel lager tempo kent. Er wordt meer vanuit de omschakelijk gespeelt. Clubs loeren meer op de counter. Zoals Gladbach is daar ook een meester in, in snelle counters. Terwijl Arsenal juist altijd de bal wil hebben.

Vind dit echt een uitstekende middenvelder.
Fysiek erg sterk en een uitstekende pass in zijn linkerbeen. Met rechts mag het zo nu en dan wel beter maar goed. Goede aankoop van Arsenal en is het geld dubbel en dwars waart!

Welcome in ons hart xhaka
Ik.hoop echt dat je uitgroeid tot een steun pilaar en dat je nog jaren misschien wel tot het einde hier blijft.
Zijn instelling en drive staan me echt aan.
Tenminste iemand wat agressie in zijn spel.legt. als het matig loopt kan hij in de toekomst het team wakker schudden denk ik.
Hij moet natuurlijk nog veel.leren
Maar hij kan een grote worden.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren