Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tomasson hoopt landgenoot van Juventus naar Excelsior te halen

Laatste update:

Excelsior mocht jarenlang rekenen op de komst van diverse spelers van stadgenoot Feyenoord, maar de Rotterdamse club moet deze zomer zelf op zoek naar versterking van de selectie van trainer Jon Dahl Tomasson. Mogelijk wordt er een vleugelverdediger van Juventus gehaald.

/

RTV Rijnmond maakt duidelijk dat de achttienjarige Jacob Laursen deze week meetraint. De Deense linksback, die bij de kampioen van Italië uitkomt in het beloftenelftal, krijgt de kans om zich tegenover zijn landgenoot Tomasson te bewijzen en een langer verblijf af te dwingen bij de Kralingers, die al geruime tijd op zoek zijn naar nieuwe verdedigers.

Excelsior ging er aanvankelijk van uit dat Feyenoord wederom de helpende hand zou bieden, maar kreeg nul op het rekest. Juve is nu in ieder geval wel bereid om een van de talenten op proef naar Rotterdam te laten vertrekken. Laursen komt ook uit voor Denemarken Onder-20. Drie seizoenen geleden verhuurde Internazionale Luca Caldirola, deze zomer tijdens het EK Onder-21 nog de aanvoerder van Jong Italië, al eens aan Vitesse.

Denk je dat Jacob Laursen bij Excelsior blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

''excelsior ging er aanvankelijk van uit dat Feyenoord wederom de helpende hand zou bieden, maar kreeg nul op het rekest.''

Dan mogen jullie mij vertellen wat er met Boy de Jong aan de hand is of dat jullie een fout hebben gemaakt aangezien die toch echt verhuurd is aan Excelsior. Wel heeft Feyenoord nu gezegd dat ze er niet meer verhuren aangezien wij zelf ook niet de breedste selectie hebben.

6 augustus 2013 om 13:39

Denk dat men bedoeld in zake van verdedigers, daar hebben ze inderdaad 0 op het rekest gekregen.

Ik denk dat rvp voorlopig niet terug keert op z'n oude nest.

6 augustus 2013 om 13:24

Zou je denken? Vrijdagavond Telstar-uit zou hem nog wel eens aan het twijfelen kunnen brengen.

6 augustus 2013 om 14:42

En wat dacht je dan van maandagavond Almere City thuis... stevig potje.

6 augustus 2013 om 14:50

Hahaha ik denk niet dat dat doorgaat Stefandefree, dan speelt hij weer tegen Jong Ajax, de laatste keer was hem dat ook niet zo goed bevallen!

ach kom. Huilen als er een turks bejaarde tehuis komt schreeuwen " dit is nederland, een christelijk land"
Wat staat in de bijbel over homos ? Juist.

6 augustus 2013 om 15:08

Geen idee, wat staat er? En dit lijkt me een reactie op een andere tekst. (kezman?)

On topic:

Jammer voor Excelsior dat Feyenoord niet meer mee werkt. Wel goed van ze dat ze met iemand als Tomasson toch een soort van internationaal netwerk hebben.

Was al een beetje verbaasd, ik dacht namelijk dat het om Sørensen ging. Maar dan moet er iets verschrikkelijks in diens carrière gebeuren wil die ooit naar Excelsior gaan.
Mocht Excelsior deze Laursen echt kunnen huren, dan hebben ze een zeer goede versterking gehaald. Zover ik weet is hij namelijk één van de betere uit onze Primavera, zo dan niet de beste op Beltrame na.
Hopelijk blijft het wel bij slechts één jaartje. De Serie B is namelijk een veel beter opleidingsinstituut voor hem qua verdedigen dan de Jupiler League als je het mij vraagt.

Vraag me overigens wel af waarom Caldirola's jaartje bij Vitesse in dit artikel wordt genoemd. Snap de link niet echt...

6 augustus 2013 om 15:26

Omdat de hond van de achterburen van Caldirola toen vlak bij het Excelsior stadion heeft moeten afzwemmen denk ik?

On; Zou een zeer goede versterking zijn voor Excelsior inderdaad. Ik vind hem alleen eigenlijk al te goed voor Excelsior. Eredivisie, RKC o.i.d zou beter voor hem zijn.

Tomasson moet ook zijn status als oud-topper gebruiken om spelers aan te trekken, dit soort jongens vinden het een enorme eer vast om onder hem te mogen trainen en spelen, kan voor Excelsior goed uitpakken.

ik schrok al ik dacht dat het om bendtner ging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren