Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kick-off speculeert over opvolging Slot en laat twee bekende namen vallen

Laatste update:

Nu Feyenoord zich heeft verzekerd van de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis, kan de club langzaam het vizier op volgend seizoen richten. Heet hangijzer is het wel of niet aanblijven van Arne Slot. De succescoach kan op een flinke opwaardering rekenen van de clubleiding, maar wordt tevens in verband gebracht met enkele clubs uit het buitenland. In de podcast Kick-off van De Telegraaf wordt alvast een voorschot genomen op een mogelijk vertrek en worden twee kandidaat-opvolgers genoemd.

Slot werd de voorbije weken onder meer in verband gebracht met Tottenham Hotspur, maar daar is volgens Marcel van der Kraan geen sprake van. Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) zou op poleposition liggen om Antonio Conte op te volgen. "Als hij (Alonso, red.) nee zegt, maakt Slot wel een serieuze kans. Dat is ook de reden waarom hij de boel voor zich uit blijft schuiven. Hij weet dat Feyenoord met hem verder wil en dat de club er alles aan doet om het nog meer naar zijn zin te maken. Misschien is hij wel de best verdienende trainer in de clubgeschiedenis tot op heden."

Een deel van de extra inkomsten die Feyenoord heeft binnengehaald met de titel zal naar alle waarschijnlijkheid gebruikt worden om een verbeterd contract voor Arne Slot te financieren. De Rotterdammers kunnen volgend seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis gaan werken met een begroting van meer dan honderd miljoen euro. Bij monde van algemeen directeur Dennis te Kloese laat de club weten dat het er alles aan wil doen om de succescoach in De Kuip te houden. "Wij denken een heel mooi verhaal te hebben om Arne Slot langer aan ons te binden", zo zegt Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Mocht Feyenoord er toch niet in slagen om Slot binnenboord te houden, dan zijn er twee serieuze kandidaten om het stokje over te nemen in De Kuip. "Het zou slecht zijn als Te Kloese geen schaduwlijstje zou hebben", aldus Van der Kraan. "Dan zoeken ze natuurlijk een trainer die in dezelfde stijl voetbalt. Peter Bosz is een goede kandidaat, omdat hij ook heel aanvallend voetbalt en de Cruijff-filosofie aanhoudt." Ook Valentijn Driessen heeft de naam Bosz gehoord. "En ik hoorde Jon Dahl Tomasson", voegt de chef voetbal toe.

Mike Verweij denkt niet dat Feyenoord nogmaals durft aan te kloppen bij AZ. De Alkmaarders braken in december 2020 per direct met Slot toen ze hoorden dat de Bergentheimer op de achtergrond gesprekken voerde met de club uit Rotterdam-Zuid. AZ gaf destijds in een reactie te kennen alleen met een trainer te willen werken 'die volledig gefocust is op AZ'. "Ik denk ook niet dat ze Pascal Jansen zien zitten", aldus Verweij. "Ik denk dat Bosz en Tomasson hele logische kandidaten zijn."

Wie zie jij liever komen bij een vertrek van Arne Slot?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liever geen Bosz. Ik houd van de organisatie achterin bij ons. Bosz speelt kamikazevoetbal. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Slotje blijft gewoon.

15 mei 2023 om 18:36

Ik hou ook van een goede organisatie achterin, wie niet als het om zn eigen club gaat. Echter zou de focus bij een eventuele nieuwe coach gewoon op de aanval moeten liggen. Daar zijn maar weinig coaches die zich onderscheiden. Bosz is er iig wel een van.

15 mei 2023 om 18:39

Ik mag hopen dat Ajax Bosz eerder onder contract krijgt.
Dat is ook wat Bosz zelf graag wil.

15 mei 2023 om 19:43

Ik vraag me dus echt af als Bosz moet kiezen tussen Ajax en Feyenoord voor welke die gaat. Jarenlang gewaardeerd in de Kuip en het is bestuurstechnisch bij Feyenoord zowaar eens beter, dat zonder opvolger van Arnesen nog steeds

15 mei 2023 om 18:40

Dat kamikaze voetbal is zo’n onzin, Bosz kreeg in dat jaar bij Ajax 23 tegengoals. Feyenoord heeft nu ‘al’ 5 meer met nog 2 wedstrijden te gaan. Bosz is gewoon een trainer voor een topclub in Nederland. Voor een subtop team als Lyon/Leverkussen is hij waarschijnlijk te aanvallend ja. Maar in Nederland werkt het prima. Zou een hele logische opvolger zijn.

15 mei 2023 om 19:05

Ja en neem je de EL ook even mee?

15 mei 2023 om 19:22

17 tegengoals in 15 duels. Niet heel goed maar ook geen schande met tegenstanders als Lyon, Schalke, Celta en United die destijds allemaal stabiele subtop waren in hun competitie

15 mei 2023 om 19:32

@Arsenal890, Nee niet belangrijk, Feyenoord speelt komend jaar namelijk CL 😉. Nee in de EL inderdaad veel tegengoals, maar maakt het aantal tegengoals uit als je de finale weet te halen?

16 mei 2023 om 10:24

@messi: ik vind Europa ook niet zo'n sterk argument. Slot kreeg in de EL in 10 wedstrijden 16 goals tegen. Denk wel dat Slot z'n verdediging voor Europese standaarden beter op orde heeft dan Bosz, maar in de Eredivisie deed Bosz dat prima.

15 mei 2023 om 18:41

Dick Schreuder zou ik voor kiezen. Hoop idd geen Bosz.

15 mei 2023 om 20:07

Je bedoelt Alfred Schreuder neem ik aan. Met als assistent Dirk Kuijt.
Dat lijkt me een prima setje bij Feyenoord.

Slot moet zijn besluit niet eindeloos voor zich uit blijven schuiven maar gewoon een keer keuzes maken, je kan een club toch niet zo lang in onzekerheid laten zitten. Zij moeten ook door.
Over 6 weken start de voorbereiding op het nieuwe seizoen en dat moet natuurlijk met de trainer gebeuren met wie je het nieuwe seizoen in gaat.

15 mei 2023 om 18:35

Hij hoeft geen duidelijkheid te geven want zijn contract loopt nog 2 jaar door. Verder vind ik het logisch dat hij geen garanties geeft want sommige clubs kan je niet weigeren en beloftes zijn dan niet te houden en dan ben je onbetrouwbaar.

Slot heeft een contract en blijft nog graag maar heeft ook ambities, niet gek.

15 mei 2023 om 18:37

Joh.. de beste man is amper 24 uur geleden kampioen geworden. Mag hij ook even van het moment genieten? En hoe weet jij nou of hij zijn besluit eindeloos voor zich uit schuift? Hij heeft nog een contract voor 2 jaar dus waar hebben we het over.. Hij komt vanzelf wel met meer duidelijkheid.. op een voor hem geschikt moment!

15 mei 2023 om 18:57

Raubaht
Slot heeft helemaal niks te vertellen gewoon een twee jarig contact. Volgend jaar gaat pas de clausule in werking. Maar voor 15 miljoen valt er altijd te praten

15 mei 2023 om 19:19

En wat gaan ze doen? Hem vastbinden? Als Slot z'n droomjob vind is ie weg hoor.

15 mei 2023 om 19:34

Ja maar tegen heel veel geld. 15 tot 20 miljoen

Ik wordt hier zo moe van he. Slot is nog niet weg, heeft ook niet gezegd weg te gaan. Logisch dat hij ook nog niet heeft gezegd dat hij blijft, maar toch moeten er weer gasten gaan bedenken wie hem op zouden kunnen volgen.

Belachelijk hoe heel de media Slot buiten de deur loopt te praten. Je zou bijna denken dat ze het hopen ipv voorspellen.. .

Ach man, hij is potdikkie gister kampioen geworden. Heeft gewoon een contract dus er mag een heel mooi verhaal komen als hij weg wilt. Idioot gedoe van de media met het steeds wegpraten van goede Nederlandse trainers, die hebben we juist nodig hier.

Ik zou liefst Alfred Schreuder als trainer zien bij Feyenoord. Denk het beste en eerlijkste (als wij doorgaan met Heitinga en PSV met RvN) optie.

Mij lijkt Steijn wel een goede opvolger. Opvallend dat die nergens genoemd wordt als optie voor de top 3.

Zou voor Feyenoord slecht zijn als Slot weggaat maar ze verkopen waarschijnlijk ook al zijn sleutelspelers.

Slot blijft..

Er zijn mensen die niet vergeten zijn hoe Bosz zich heeft gedragen in het verleden bij Feyenoord, die gaat nooit trainer worden bij Feyenoord

"" Mike Verweij denkt niet dat Feyenoord nogmaals durft aan te kloppen bij Az

Wat is dit nou weer voor onzin? Waarom zou feyenoord dat niet durven?

Feyenoord dat misschien de filosofie van Cruijff gaat volgen terwijl Ajax er steeds verder van afdwaalt, wie had dat ooit gedacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren