Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Titelhoop bij Arsenal: ‘Maar we hebben vaker in deze situatie gezeten’

Laatste update:
/

Arsenal pakte zaterdag de volle buit tegen Swansea City (3-2 winst). Door de overwinning staan the Gunners qua puntenaantal gelijk met koploper Manchester City. Niet alleen de fans, maar ook de spelers van Arsenal geloven dit seizoen in het kampioenschap. Theo Walcott gelooft dat het mogelijk is, al vindt hij het nog te vroeg om erover te praten.

De 27-jarige buitenspeler weet dat het seizoen nog lang is. “Ik kijk niet naar de ranglijst, echt niet. Het enige wat we kunnen en moeten doen is de controle en rust bewaren”, zegt de Engels international in gesprek met Sky Sports. “We moeten goed blijven spelen en wedstrijden blijven winnen, meer kunnen we niet doen.”

Walcott hoopt dat een terugval dit seizoen uitblijft. “We staan er goed voor, maar we hebben vaker in deze situatie gezeten. Ieder seizoen hebben we wel een mindere periode, laten we hopen dat die fase dit seizoen achterwege blijft. Met de selectie die we hebben en als iedereen fit blijft, plus de spelers die terugkomen van blessures, waarom niet? De Premier League is dit jaar niet te voorspellen. De competitie is simpelweg onvoorspelbaar”, aldus Walcott.

Pakt Arsenal dit seizoen de Engelse landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb goede hoop erin dit jaar. Het elftal oogt volwassener en speelt zoals gewoonlijk prima voetbal. Als ze die mindere periode dit jaar niet krijgen en de onderlinge confrontaties met manchester city zie ik ze wel kampioen worden

17 oktober 2016 om 09:16

En gek genoeg speelt walcot best wel goed!

17 oktober 2016 om 09:27

Met Manchester City? Je weet dat er nog meer hoogvliegers zijn he, City is niet heilig.

17 oktober 2016 om 15:28

In mijn ogen zijn manchester city en liverpool de enige clubs die momenteel aan arsenal kunnen tippen. Chelsea en manchester united worden hier berekend tot de top maar in mijn ogen zijn ze dat echt niet. Er lopen echt veel middelmatige spelers rond bij beide clubs.

17 oktober 2016 om 09:55

Elke ploeg heeft elk jaar wel minstens 1 mindere periode. Het is dan zaak om toch op de 1 of andere manier te blijven winnen, soms met wat geluk.

Het is vooral te hopen dat Arsenal weer geen 632 blessures krijgt. Zoniet kunnen ze lang meestrijden, al hebben ze tot nu toe nog weinig lastige wedstrijden gehad.

Verder is het jammer dat de aankopen lang uitbleven, anders had Arsenal misschien wel een punt of 3 meer, maar ze waren simpelweg niet klaar voor de competitiestart. Wenger mag zich eens achter de oren krabben als ze op het eind van de rit 2 punten achter de kampioen eindigen.

17 oktober 2016 om 12:15

Opzich heeft Arsenal daar al 2 wedstrijden van gehad, tegen Burnley en Southampton. Het spel was matig en eigenlijk waren de 3 punten niet verdiend, maar wel gepakt. Dat is wel een kampioensteken.

Ik ben jaren fan van Arsenals speelwijze, aanvallend en snel. Dat trekt de neutrale toeschouwers ook aan alleen jammer voor de Arsenal fans die al jaren de BPL niet weten te winnen. Jammer dat Wenger niet een topspits en een betere linksback als Montreal heeft gekocht (alhouwel hij nu wel goed bezig is). Het gaat momenteel heel goed met Walcott en Sanchez samen, ze lijken elkaar gevonden te hebben waardoor ze heel belangrijk zijn voor Arsenal voor de time being.

17 oktober 2016 om 09:29

Die Montreal is al drie jaar lang, misschien wel langer, 1 van de beste PL backs. Juist nu heeft hij een mindere periode ( door gebrek aan verdedigen van Iwobi) en dan zeg je dat hij het nu wel goed doet... Je bent goed op de hoogte..

17 oktober 2016 om 09:56

@Cocoafc. Iwobi verdedigt nog best prima mee vind ik. Het probleem zit hem meer in de snelheid van Monreal. Je zag afgelopen zaterdag dat Swansea continu via rechts aanviel omdat ze daar een snelle jongen hadden en Monreal dat gewoon absoluut niet kon bijbenen. Dat is helaas altijd al zijn manco geweest. 1 snelle buitenspeler en Monreal is gezien. Normaal maakt hij dat goed met een goede positionering, maar daar is hij dit seizoen inderdaad nog niet zo goed in.

17 oktober 2016 om 10:02

Ik ben het eens met Jackieboy10

Die snelle speler heet Barrow en liep Monreal er gewoon keer op keer af, Monreal en Xhaka hadden echt een namiddag om snel te vergeten.

Kan eens gebeuren, vorige jaren deed hij het wel goed tegen snelheidsduivels maar hij lijkt al het ganse seizoen wat minder te presteren.

17 oktober 2016 om 10:15

@Bon Jovi. Ik ben ook van mening dat Wenger hier slimmer op kan inspelen. Als het goed is weet je van tevoren wanneer je tegen een snelle rechtsbuiten speelt lijkt mij. Dus dan zou ik in die wedstrijden Gibbs laten spelen, want die is toch een stuk sneller dan Monreal. Want het zorgt gewoon voor erg veel problemen als Monreal niet kan opboxen tegen die snelheid. Swansea maakt die kansen dan niet af, maar een betere ploeg maakt er gewoon 2 dan. Dat moet dus echt beter..

17 oktober 2016 om 11:39

Jack en Bon, komt natuurlijk niet alleen door Iwobi, maar hij maakt het Montreal niet makkelijk. Kan zijn dat Montreal wat minder is geworden hoor, maar een Alexis op links ondersteunde hem ten alle tijden. Gibbs staat te trappelen dus ik maak me geen zorgen.

Na de winterstop gaat Arsenal (voor de 10x ofzo) weer falen. Denk aan blessures, mindere periode etc. Arsenal zal het weer tegen de mindere teams laten liggen. Uiteindelijk top 4, bestuur blij arsenal fans gedeeld blij/boos. Hoppaa rn weer cash!

Zo jammer dat de porto niet open word getrokken. Wengerout

17 oktober 2016 om 09:27

Zoals ze bij Arsenal elk jaar te snel praten over de titel zijn er ook genoeg dropsleutels die elk jaar in oktober over falen gaan babbelen. Het is van beide kanten echt vermoeiend.

Overigens heeft Walcott nergens iets gezegd wat de titel van dit stukje rechtvaardigt, maar dat vz slim inspeelt op situaties is wel bekend.

Ik hoop het zo erg he. Samen met Liverpool de mooiste traditionele clubs van Engeland. Geven niet van die absurde bedragen uit zoals Man United/city en chelsea. Verschrikkelijke clubs zijn dat zeg. Ik gun het Liverpool en Arsenal het van harte!

17 oktober 2016 om 09:42

Arsena en ook Liverpool geven ook heel veel uit! traditionle clubs zijn toch zeker ook een Man U. Nog wel meer dan Arsenal.

Liverpool heeft zeker in het verleden juist heel veel uitgegegven. alleen halen die vaak net niets pelers voor veel te veel geld.

On: Vind het mooi dat Walcot het eindelijk weer goed begintte doen! En hoe zelfs, had altijd wel een actie maar gaat nu ook nog scoren!

Gun het ze van harte, maar de selectie is gewoon niet zo breed als die van City, Chelsea en United. Als de basis intact blijft kunnen ze ver komen.

17 oktober 2016 om 09:46

Hebben Chelsea, City en United een zoveel betere selectie dan Arsenal momenteel? Ik denk van niet namelijk. City heeft geen enkele goede back, ze zijn of niet goed genoeg (meer) of gewoon te oud. Achterin is het ook best zwak. United en Chelsea missen beide heel veel creativiteit en voetballend vermogen momenteel.

17 oktober 2016 om 09:47

Bedoel eigenlijk meer dat deze clubs de laatste jaren niet mee zijn gegaan met de gekke koop woede van bv Man United. Je hebt inderdaad gelijk wat betreft Liverpool qua uitgaven maar sinds Klopp er zit hebben ze hele goeie aankopen gedaan voor een geweldige prijs (firminho) en geven geen bedragen boven de 50 miljoen uit.

17 oktober 2016 om 11:06

Niet zo breed? Elke positie is dubbel bezet en ook met kwaliteit. Natuurlijk is het een klap als bv Koscielny, Ozil of Sanchez uit zouden vallen, maar dat is ook het geval als de 3 sterkhouders van de andere clubs uit vallen. Nee, de selectie is prima, zolang Sanchez het goed blijft doen in de spits.

17 oktober 2016 om 11:17

@gooner en Gooner haha:

De basis van Arsenal is sterk, en op bepaalde posities zelfs sterker ja. City mist back ja, maar heeft zo veel sterke middenvelders en aanvallers. Dat als daar een de Bruyn wegvalt ze dan makkelijker opvangen dan Ozil bij Arsenal bijv.

Maar de basis van Arsenal is echt van een heerlijk niveau op dit moment. Maar ben toch bang dat ze blesures minder goed kunnen opvangen.

@balletje: Ja Klop heeft ze goed gedaan! Gaat niet mee in de gekte en koopt echt wat hij nodig heeft. Niet zomaar om te kopen. Maar die hebben in het verleden toch alleen al aan spitsen een bekkie miljoenen vergooid zeg phoeh.

We staan er op elk vlak heeel erg goed voor en dan heb ik het vooral over de selectie en natuurlijk de resultaten. We hebben nog een verschrikkelijk lange weg te gaan. Wij hebben niet meer recht op de titel dan de andere kandidaten, ik ben opzicht al blij als we in April/Mei nog steeds meedoen in alle competities. Ik wil dat we meedoen en een kans maken tot het eind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren