Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tim Krul haakt geblesseerd af bij Oranje; Van Gaal roept Kjell Scherpen op

Laatste update:

Tim Krul heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. De goalie van Norwich City liep een blessure op in de voorbereiding op het duel met Wales van komende woensdag en moet noodgedwongen afhaken. Bondscoach Louis van Gaal heeft Kjell Scherpen opgeroepen als zijn vervanger. De 22-jarige goalie was eigenlijk mee met Jong Oranje, maar mag nu aansluiten bij de A-selectie.

Scherpen stond afgelopen vrijdag nog onder de lat bij de afgetekende 0-3 overwinning van Jong Oranje op de leeftijdsgenoten van Moldavië. De doelman van Brighton & Hove Albion speelde in totaal al vijftien wedstrijden voor het team van bondscoach Erwin van de Looi, wat vermoedelijk de aanleiding is geweest voor Van Gaal om hem bij 'het grote Oranje' te halen. Scherpen traint vandaag al mee.

De geblesseerd afgehaakte Krul was normaliter derde keus onder Van Gaal, na Jasper Cillessen en Mark Flekken. De kans op een debuut voor Scherpen lijkt dan ook onaannemelijk. De voormalig doelman van FC Emmen en Ajax speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis voor KV Oostende, waar hij in totaal tot zes wedstrijden kwam. De Belgische media herinneren zich nog vooral het duel met Club Brugge (1-3 verlies), waarin Scherpen driemaal opzichtig blunderde.

Vincent Janssen
Naast Scherpen sluit ook Vincent Janssen binnen afzienbare tijd aan bij het Nederlands elftal. De kersverse bruidegom arriveert komende dinsdag in zijn geboorteland, waar hij een aangepast trainingsprogramma zal volgen. Daardoor kan Van Gaal woensdag in Cardiff nog geen beroep doen op Janssen. Bij het duel in De Kuip tegen Polen zaterdag kan de zeventienvoudig international na vijf jaar zijn rentree in Oranje gaan maken.

Een logische keuze van Louis van Gaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga mijn voetbaltas ook alvast pakken. Kan niet lang meer duren met dit beleid.

6 juni 2022 om 11:29

Ach, zolang ie resultaten haalt als 4-1 tegen België zal je mij niet horen. Al speelt ie met m'n schoonmoeder..

6 juni 2022 om 14:40

4-1 tegen een on gemotiveerde belgie in een niks zeggend tournooi. Niet mooier maken dan dat het is.

6 juni 2022 om 17:15

Jij bent vast de gangmaker op ieder feestje..

6 juni 2022 om 11:30

De amateur competitie speelt vandaag haar laatste wedstrijden vandaar dat van Gaal geen beroep kon doen op betere keepers.

6 juni 2022 om 11:42

Beetje flauw dit allemaal. Is toch een logische keuze? Bijlow is net pas fit, daarnaast zijn de overige keepers op vakantie. Die ga je toch niet vragen om 3e keeper te zijn bij Oranje? Geniet lekker van je vakantie. Scherpen is beschikbaar i.v.m. Jong Oranje. Hij gaat echt niet spelen hoor.

6 juni 2022 om 11:47

Er had vast iemand graag zijn vakantie uitgesteld. Je roept toch gewoon de besten op? Tenminste dat dacht ik tot voor kort..

6 juni 2022 om 11:48

Precies, het is echt niet alsof Scherpen in de picture is voor Oranje, dit komt logistiek gezien goed uit en daarom is hij erbij. Mensen willen maar zeiken op ome Louis, maar lopen wel de polonaise als we België afslachten. De hypocrisie.

6 juni 2022 om 11:53

Ik zou de beste spelers oproepen als het een serieus iets was. Dit is maar de Nations leaque.....lekker boeiend😂😂

6 juni 2022 om 12:24

Daarom is het ook onlogisch, hij gaat niet spelen, maar je verzwakt wel Jong Oranje midden in een EK kwalificatie daar je eerder had gezegd dat je deze zo sterk mogelijk wilde houden door bijvoorbeeld niet een Brobbey te selecteren. Dan waren zijn woorden dus achteraf gezien niet veel waard.

6 juni 2022 om 12:39

Het ‘tijdstip’ van spelen is wellicht dom te noemen. De tegenstanders in deze ‘oefenpotten’ zijn natuurlijk vele interessanter dan voorheen. Word een beetje moe van dat gezeur over Nations League. Is vele malen beter dan de oefenpotten zoals hiervoor

6 juni 2022 om 13:12

Jizzzy, ik wil van Gaal niet afzeiken, waarom zou ik, maar logistiek handig als reden? Ik dacht dat hij als bondscoach ook moest denken in belang van jong oranje. En dan laat hij nu logistiek prevaleren? Hoe werkt dat dan?

6 juni 2022 om 13:30

Daar zou je inderdaad wat van kunnen vinden Yoda. Het ging echter in de reacties boven mij over de keuze voor Scherpen alsof die op basis van kwaliteit zou gemaakt en ik reageerde op vamos_sevilla. Degenen die refereren aan de persconferentie waarin Louis aangaf ook het belang van Jong Oranje te moeten dien, hebben een sterk punt omdat door deze beslissing Jong Oranje 'verzwakt' wordt. Nou denk ik zelf dat Gorter of Scherpen lood om oud ijzer is, maar het staat wel haaks op wat Van Gaal aangaf. Kan ik prima toegeven hoor, anders zou ik net zo hypocriet zijn. Ben benieuwd naar zijn uitleg, zou zelf denken dat hij de vakantie van andere keepers belangrijker vindt, maar dat is gissen natuurlijk.

6 juni 2022 om 14:42

Het kan ook zijn dat ome Louis heeft overlegd met de Jong Oranje coach, wie moet, of kan ik het beste nemen, Gorter of Scherpen..

6 juni 2022 om 11:32

Echt heel vreemd. Nog vreemder dan de keus voor Janssen. Zoveel andere keepers en dan deze keus? Onverklaarbaar. Neemt Louis de Nations League toch dus niet serieus...

6 juni 2022 om 11:39

Ik denk dat de rest al op vakantie is gegaan. Niet heel gek toch? Normaal gesproken hadden ze deze nutteloze wedstrijden niet hoeven spelen en zaten ze nu op een zonnig eiland.

6 juni 2022 om 11:40

Wat maakt het uit wie de 3e keeper is tijdens nation league wedstrijden. Dat zijn toch veredelde oefenpotjes. 3e keeper komt er nooit in, misschien gunt hij die jongen het of ziet hij weer iets wat wij niet zien.

6 juni 2022 om 11:49

@ikweetalles, lijkt erop dat je artikel niet gelezen hebt net zoals vele die zo snel mogelijk een reactie wilde plaatsen na lezen van de titel. Als je 3e of 4e keeper wegvalt en iedereen al met vakantie is dan is het niet heel gek dat je gaat voor de 1e keeper van Jong Oranje. Dat jij hem helemaal niets vind maakt het niet onverklaarbaar la bondscoach zijnde.

6 juni 2022 om 12:04

Nee hij neemt het niet serieus weet niet waarom je zo druk maak over de 3 de keeper man. Beste van gaal weet dondersgoed wat hij doet. Vrijdag avond voetbal gemist ofzo?

6 juni 2022 om 11:56

Ik ben ook beschikbaar. Van Gaal z’n eigen argument dat jong Nederland zich moet plaatsen voor het ek en hij bijv. Brobbey daarom niet mee heeft genomen geldt blijkbaar dus niet voor een derde keeper.

6 juni 2022 om 14:08

Toch nog zo'n 8 miljoen mannen voor je...

Waattttt?!!!! Dat ik dit nog ooit zou mogen meemaken Scherpen in Oranje! Voor alle jongens boven de 1,90 schrijf je in als keeper dan zou je binnen 5 jaar zo met Frenkie of Van Dijk kunnen meetrainen, Van Gaal doet de laatste weken de meest vreemde dingen, Vincent Janssen en nu weer Scherpen😱

6 juni 2022 om 11:33

Niet heel onlogisch toch? Bijlow ga je niet oproepen als 3e keeper, die zal dan ook willen spelen. Is bovendien net vader geworden. En net als Bijlow zijn de meeste keepers al met vakantie en staat Scherpen nog op het trainingsveld. Qua niveau kan hij mijns inziens absoluut niet mee in Oranje. Maar als reserve voor een redelijk onbelangrijk potje kan ik deze keuze wel begrijpen.

6 juni 2022 om 11:35

Dan kan je nog liever Zoet of Bizot ofso oproepen dan Scherpen

6 juni 2022 om 11:49

Bijlow heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn. Dat was al voor de eerste selectie in deze periode. Verder vond ik het een hele bijzondere keuze, maar na de opmerkingen van vakanties kan ik het wat beter plaatsen. Iedereen is op vakantie momenteel. Liggen allemaal aan de Costa. Alleen Scherpen zit bij Jong Oranje, dus die is beschikbaar en kan op de training als extra keeper fungeren.

6 juni 2022 om 12:13

Die hebben niet het DNA waar deze staf het liefst mee werkt lijkt het..

6 juni 2022 om 12:48

Bizot is met dat DNA opgeleid

6 juni 2022 om 14:20

Hahaha top,leuke manier om weer een beetje wijzer gemaakt te zijn👌🏼

6 juni 2022 om 11:36

Bizot heeft een heel goed seizoen gehad in de ligue 1, maar het gaat ook maar om de 3e keeper dus heel veel boeit het ook weer niet.

6 juni 2022 om 11:56

Als Ajacied kan ik je vertellen: de mentaliteit 'het gaat maar om de 3e keeper dus heel veel boeit het niet' kan je vol in de kont gaan bijten.

6 juni 2022 om 11:37

Wie moet hij dan oproepen?? Tis niet dat Donnarumma een optie is he?

6 juni 2022 om 11:41

Zoet, Bizot, of zelfs Knoppert.

6 juni 2022 om 11:55

Zoet is wissel bij Spezia, alsof dat beter is..

6 juni 2022 om 12:09

Ik zie overal middelmaat dus zo’n ramp is dit niet.

6 juni 2022 om 14:18

Richard Knoppert? En ach, derde doelman Scherpen. Prima hoor

Dit kan toch niet waar zijn…

6 juni 2022 om 12:08

Natuurlijk wel. Alle andere keepers zijn nu op vakantie. Moet je die dan halsoverkop terug laten vliegen om als derde keeper op de bank te zitten bij veredelde oefenwedstrijden?

Wat lees ik hier dan? Kjell Scherpen lol haha. Is natuurlijk jong maar doet het nou niet heel geweldig in Belgiã«. Had liever Bizot gezien die een prima jaar had in de Ligue 1.

Edit: Heb gehoord dat Van Gaal gewoon iemand wou oproepen die niet op vakantie was. Daarnaast is Scherpen al in Zeist met Jong Oranje. Ook heeft hij natuurlijk al die tijd gespeeld en getraind bij Jong. Dus dan is Scherpen wel logisch.







ach ach van gaal waarom roep je scherpen op???!!

6 juni 2022 om 11:45

Vakabties en speelt toch niet..

Treurig, dat het niveau van onze doelmannen dusdanig is dat we spelers als Scherpen denken moeten uit te proberen. Ik hoop maar dat ze hem oproepen omdat die bij Jong zat en de rest van de Nederlandse doelmannen al met hun reet in t zand op Ibiza.

6 juni 2022 om 11:36

Dat zal het zijn, Aron Meijers heeft ook ooit meegetraind met Oranje omdat hij toevallig dichtbij was.

6 juni 2022 om 17:44

Vergeet niet dat Edson Braafheid nog een WK-finale heeft gespeeld voor ons he. Bij de grote jongens. Zo valt het soms, dat je net even op een positie weinig keuze hebt. Shit happens.

Dacht je alles wel gezien te hebben komt Kjell Scherpen nog even Oranje binnen sluipen, ongekend.

Bijlow geen zin? Die zal niet op vakantie zijn als kersverse pa

Daar gaat ook meteen z’n hele statement over Brobbey. Waarom Scherpen dan wel ineens weghalen bij de Jong teams?

6 juni 2022 om 11:30

Jong oranje heeft een grotere kans om wedstrijden te winnen zonder scherpen

6 juni 2022 om 11:49

Dan kijk jij geen wedstrijden van Jong Oranje, doet het daar gewoon goed. Wordt door de wedstrijd tegen Roma waar hij misgrijpt terwijl iemand zijn zicht blokkeert compleet belachelijk gemaakt en had je niemand gehoord als Tadic die penal erin had geschoten. Bij jong Ajax heeft hij het ook gewoon goed gedaan. Dat populaire gelul voor likes dat hij niks kan terwijl bijna niemand hier een wedstrijd van hem ziet is waardeloos.

6 juni 2022 om 11:31

Daar missen ze minder aan dan aan Brobbey

6 juni 2022 om 12:19

Omdat hij door het afhaken van Krul een derde keeper nodig heeft en andere keepers waarschijnlijk al op vakantie zijn? Het lijkt mij vrij logisch dat je dan iemand van Jong Oranje overhevelt omdat die gozer toch al beschikbaar is. Als nu een spits weg zou vallen, verwacht ik dat hij hetzelfde zou doen met Brobbey.

6 juni 2022 om 12:20

Precies dit, zo'n lulverhaal over Brobbey, Botman en Geertruida en dan de eerste keeper wegtrekken om bij Oranje als derde keeper op de bank te zetten met precies nul kans op speeltijd. En dat is even ongeacht wat je van de kwaliteiten van Scherpen vindt (want die hoort natuurlijk niet in Oranje en is zelfs voor jong Oranje weinig bijzonder). Hoe hard kun je jezelf compleet ongeloofwaardig maken?

6 juni 2022 om 12:28

Jij snap het en dat is precies de reden waarom ik de selectie van Scherpen zo ongeloofwaardig vind. Het staat compleet haaks tegenover het niet selecteren van die andere jongens, wat verder los staat van discussie of Scherpen geschikt is voor grote Oranje of niet.

Hou op hoor. Je kan van Gaal op deze manier toch niet meer serieus nemen?

Is Gorter echt zo matig dat hij geen kans krijgt? Meeste cleansheets KKD is toch een nette prestatie.

Cillessen Bijlow en Flekken zijn onze doelmannen aankomend WK.

6 juni 2022 om 11:39

Het is een dieptepunt dat iemand als Scherpen er bij wordt gehaald maar misschien zijn de andere keepers al met vakantie, dat zou voor mij de enige verklaring zijn.

Iemand met 1 eredivisie wedstrijd (gorter) moet sowieso niet in aanmerking komen voor het Nederlands elftal.

Ik vind dit uiterst merkwaardig. Hoe kun je nog keuzes gaan verantwoorden over het niet meenemen van spelers die weinig spelen en niet in vorm zijn als je wel Scherpen meeneemt?

6 juni 2022 om 11:32

We praten hier over opvulling op t trainingsveld. Kunnen ook overdrijven.

De argumentatie hieronder van @Fossen is wat mij betreft meer t punt. Jong Nld was in t geval van Brobbey o zo belangrijk

6 juni 2022 om 11:41

Heb je gelijk in maar wat moeten andere jongens denken die wel een heel seizoen spelen en daadwerkelijk goed voor de dag komen?
Klinkt meer alsof Van Gaal zonder daarover na te denken de eerste beste

Dus het EK halen was voor Jong Oranje zo belangrijk dat je niet 1 van de 4 spitsen kunt lenen en dus Janssen moet oproepen, maar de basiskeeper kun je wel makkelijk overzetten? Logisch 😅

Bijlow zeer waarschijnlijk al met vakantie en scherpen niet, vandaar dat scherpen opgeroepen is denk ik.

6 juni 2022 om 11:33

Bijlow is ook vader geworden van t weekend. Denk niet dat hij nu zin heeft in een nietszeggende nations league

6 juni 2022 om 11:42

Nee precies, vandaar dat het dus ook niet heel gek is dat de eerste keeper van jong oranje doorgeschoven is

Snel meer. Spannend!

Haha het is echt droevig gesteld met het niveau van de keepers in NL.

Succes Scherpen en geniet ervan!

Loopt er nou echt niks anders rond aan keepers? Al pak je iemand uit het amateurtak



Waar maken jullie je in godsnaam druk om bij dit soort berichten? Het is nota bene de derde keeper die toch nooit een wedstrijdje zal gaan keepen...

6 juni 2022 om 11:34

Bij de selectie horen de beste spelers van NL te zitten. En niet random spelers oproepen. Een Vincent Jansen, BMI of Scherpen horen daar niet bij.

Het is geen circus he, ook al gaat het om positie van de 3e doelman.

Waarom niet Bizot?? Heeft een geweldig seizoen gehad in Frankrijk

Haha, Van Gaal doet er alles aan om de publieke opinie tegen zich te keren. Eerst Janssen en BMI en geen Wijnaldum. Nu Scherpen. En ondertussen gewoon België met 1-4 oprollen. Laten we ons nu niet weer opwinden jongens! Van Gaal weet wat hij doet en wil iedereen graag even van dichtbij meemaken voor hij naar Qatar moet. Ik vind het eigenlijk wel wat hebben om iedereen even langs te laten komen. We snappen toch allemaal wel dat jongens als Scherpen, Janssen en BMI nul kans maken op Qatar als iedereen fit is?

6 juni 2022 om 11:39

Precies, jij begrijpt het. Bijzonder dat iedereen hier zo over z'n toeren raakt van de keuzes van Van Gaal.

Hij wil gewoon iedereen even zien om te kijken welke spelers het beste in zijn systeem passen.

Het kan ook goed zijn voor de ontwikkeling van talenten als ze een keer van dichtbij aan oranje mogen ruiken. Dat kan een enorme stimulans zijn om daar vast bij te komen.

Laat van Gaal lekker z'n gang gaan, de man is gewoon heel goed bezig bij oranje.

Desastreus nieuws, de blessure van krul. Hoe groter de kans dat cillese keept namelijk, hoe groter de realiteit dat het Nederlands elftal een nederlaag incasseert. Tegen België was het ook weer zwak gekeept, blunder bij de afgekeurde tegengoal, slappe mentaliteit bij de bal op de paal, de defensie onzeker maken, en slap ingrijpen bij de tegengoal.
Hopelijk durft Louis flekken op te stellen, want anders hebben we achterin een serieus probleem.

6 juni 2022 om 11:33

Ik vind Cillessen een drol van een keeper, maar tegen Belgie vond ik hem best goed. Paar aardige reddingen.

6 juni 2022 om 11:36

Ik vond 't ouderwets zwak. Ballen niet klem en ga zo maar door. Het is altijd bibberen en beven met jasper

6 juni 2022 om 11:44

Stond anders lekker te keepen hoor tegen België dus snap je punt niet.

6 juni 2022 om 11:46

Zie mijn onderbouwing waarom Jasper zwak stond te keepen, duidelijk beschreven met concrete voorbeelden.

6 juni 2022 om 11:56

Vond het nogal mee vallen, ik zeg niet jou hoor maar veel mensen hebben een hekel aan Cillessen omdat hij zo arrogant overkomt maar ik heb weer zoiets als hij de ballen maar tegenhoudt vindt ik het prima

6 juni 2022 om 12:03

Ja ok, het doel is idd ballen tegenhouden, maar afgelopen wedstrijd is de Nederlandse keeper niet echt getest. Als je zijn performance ziet, dan houd ik mn hart vast als je echt wordt getest

6 juni 2022 om 12:14

Klopt maar wat ik al eerder zei dat het de laatste jaren matig is qua keepers.
De enige die bovenaan staan in mijn ogen zijn Cillessen en Bijlow maar laatste is altijd geblesseerd dus dan blijft er weinig over, ja misschien Bizot een keer laten keepen.
Krul teert alleen op die penalty historie van 2014 voor de rest een matige keeper

6 juni 2022 om 12:21

Bijlow, flekken, zoet, bizot, krul, allemaal beter dan cillese, kies er 1 uit en je hebt meer kans op succes, ook al is t maar 1%, je komt alsnog beter voor de dag

6 juni 2022 om 12:30

Sorry meningen verschillen maar ik vindt zoet en krul zeker niet beter dan Cillessen.
Over Bizot kan ik het niet zeggen, Bijlow is beter maar weer vaak geblesseerd en Flekken moet ik het nog zien

Sorry hoor, maar Van Gaal maakt zich alsmaar belachelijker met zijn selectiebeleid. Eerst Janssen en Martins Indi, en nu zelfs Kjell Scherpen! Als De Boer volgens dommigen voor het EK al ontslagen zou moeten worden wegens het meenemen van Promes, wat moet er dan nu met Van Gaal gebeuren?

6 juni 2022 om 11:33

*sommigen lol

6 juni 2022 om 12:22

Dit is gewoon de makkelijkste manier om een derde keeper bij Oranje te krijgen nu het seizoen al voorbij is en alle niet-opgeroepen spelers met vrouw (en kinderen) aan de costa liggen.

Ik begrijp zijn keuze ook niet.
Ik weet alleen dat we sinds jaren slecht in de keepers zitten, dat was vroeger toch echt anders want had je zeker 2 volwaardige eerste keepers en wat net er achter hing.
Noem is een keeper uit de eredivisie dan die van Gaal er bij zou moeten nemen ik weet het echt niet

Men is echt aan het klagen om niets. Dit is een 3de keeper. En in de hiërarchie is hij de volgende op de lijst

6 juni 2022 om 11:40

Ja eens, ik maak me meer zorgen om t feit dat cillese gaat keepen omdat krul afhaakt, dan dat scherpen wordt opgeroepen

Wanneer je denkt alles gezien te hebben, Scherpen oproepen voor het Nederlands Elftal? Bijna letterlijk elke keeper is beter als deze jongen die er werkelijk waar echt helemaal niks van kan.
Zal Van Gaal dit nou express doen? Want ja iedereen accepteert het toch wel, maar wanneer De Boer dit had gegaan was het land te klein.

6 juni 2022 om 11:40



Waarom zou van Gaal dit doen??? Omdat Scherpen nog op het trainingsveld staat en de anderen al lang op vakantie zijn. Heel simpel toch?

Logische keuze. Al tijden steenhouwer op t doel bij jong Oranje. Dus meer dan logisch!

Waar mensen hier zich druk om maken.. Andere keepers die er zijn (ook geen hoogvliegers) zijn al met vakantie en liggen op het strand dus niet meer dan logisch dat iemand van Jong wordt doorgeschoven

Het gaat hier om de 3e keeper en iedereen wordt weer helemaal gek.

Schande dat die jongen uberhaupt in een NL elftal speelt, letterlijk 1 wedstrijd gespeeld voor Brighton. Echt een schande. Roep dan Nick Olij op ofzo 😂

Wat een gezeur weer om een 3e keeper. Zijn mensen vergeten dat het zomerstop is en veel spelers al met vakantie zijn?? Scherpen dus niet.
Wat een overdreven gedoe zeg. Wie moet hij dan oproepen??

Beste stuurlui staan weer aan wal hoor. Mekkeren over een 3e keeper bij een stel oefenwedstrijden.

6 juni 2022 om 11:57

Klopt had zelf ook iets wat mijn conclusie te vroeg getrokken. Sommige zijn al weken of een week op vakantie. Scherpen is daar natuurlijk al en heeft gespeeld en getraind al die tijd bij Jong. Dus die is nog wedstrijdfit als het er van moest aankomen.

Deze snap ik wel, ondanks alles is hij eerste keus bij Jong Oranje, laat hem dan maar opdraven voor op de bank bin het grote Oranje

Dikke vinger! Ik ga op vakantie Louis! Tja dan kom je uit bij middelmaat.

Wat een overspannen reacties zeg.... Het seizoen is afgelopen en het gaat nu om een 3e keeper, die alleen even mee moet trainen. Hij gaat echt niet spelen, nou dan is het gekkenwerk dat een andere keeper (bijlow, Bizot, Padt of wie dan ook) zijn vakantie moet afbreken om Cillessen in te schieten.

Wat een trieste reacties hier zeg.....alle coaches hebben weer een mening.ongelooflijk

Laat Scherpen gewoon lekker bij jong oranje dat vond van gaal toch zo belangrijk? 2 keepers is toch zat. En pak anders de nummer 2 van jong oranje.

Ik verbaas me echt over het aantal negatieve reacties. Het is volkomen logisch dat Van Gaal Scherpen oproept. Het is een oproep voor de rol van 3e keeper. De wedstrijden waarin een team 3 verschillende keepers moet gebruiken zijn wereldwijd op een hand te tellen. Bovendien zijn de meeste andere op vakantie. Die keepers zouden voor een rol als eerste, wellicht 2e keeper met de toezegging op een wedstrijdje keepen, nog wel terug willen komen. Een 3e keeper komt nooit in actie. En geloof mij, als de komende dagen Cillissen en Flekken ook nog wegvallen, dan wordt Bijlow echt wel opgeroepen hoor.

6 juni 2022 om 13:27

Dan gaat Scherpen gewoon keepen hoor ook al vallen Cillessen en Flekken weg. Scherpen is 1 van de weinige keepers die nog in training is en nog een wedstrijd heeft gespeeld. De rest is allang in vakantiemodus. Bijlow gaat gewoon lekker genieten van zijn vakantie en zijn pasgeboren dochter. Is ook pas net terug van zijn blessure dus een beetje rust kan die wel gebruiken en dan topfit zijn voor het nieuwe seizoen.

Ik snap deze keuzes echt voor geen meter. Hopelijk zijn het experimentjes en zien we ze op het WK niet terug. Als Gini zich dan ook nog terug weet te knokken ben ik een stuk hoopvoller.

Volgens mij is Bijlow gisteren vader geworden, dat zal ook wel meespelen.

Wel mooi hoe bijna iedereen hier over Van Gaal heen valt vanwege het oproepen van 1 van de weinige doelmannen die op dit moment nog in training is en daarnaast traint en speelt bij Jong Oranje. Vanwege blessure en de idiote planning van de Nations League na zo’n slopend seizoen, zijn de opties spaarzaam. Als 3e keeper aansluiten is dan goed voor de ervaring, tis ook nog eens een jonge doelman met potentie. Wie had hij dan op moeten roepen, Van der Sar of Menzo?

Euhm van Gaal. Bijlow is weer gewoon fit. Weliswaar gisteren vader geworden maar hij zal zich met plezier melden in Zeist.

6 juni 2022 om 14:31

@miki1959 om dan als derde keeper op de bank te zitten? Bijlow is al lekker in vakantie modus en wil vast liever van zijn pasgeboren dochter genieten dan Cillessen inschieten. Scherpen is opgeroepen omdat die nog traint ivm jong oranje.

6 juni 2022 om 15:09

Als Bijlow opgeroepen zou zijn dan ga ik ervanuit dat hij meteen eerste keeper zou zijn. Het is de eerste keeper op het WK. Dat lijkt me wel duidelijk

6 juni 2022 om 16:11

Op basis van wat is hij 1e doelman? Die keuze heeft van Gaal nog niet eens gemaakt.

Is er dan niemand bij Oranje, die van Gaal corrigeert? Janssen, Wijnaldum, nu Scherpen? Dat zijn toch geen beslissingen van een gezonde bondscoach?

6 juni 2022 om 13:29

Van Gaal heeft duidelijk gezegd dat hij zoveel mogelijk spelers wil zien en proberen. Dus dan hoort dit er ook gewoon bij. Tijdens het WK gaat hij echt wel de sterkste selectie meenemen. Het ligt echt aan Wijnaldum zelf of hij z'n vorm weer gaat herpakken. Als die weer zo weinig en belabberd speelt bij PSG dan gaat hij niet mee zo simpel is het.

6 juni 2022 om 13:36



Hoezo corrigeert?
Vooral Wijnaldum vindt ik terecht, hij kan wel aanvoerder zijn maar hij speelt nooit en als hij speelt is het slecht.
Oke Jansen snap ik niet en Scherpen het is maar als 3de keeper he.
By the way 11 wedstrijden en nog geen 1 keer verloren onder van Gaal, dat zegt ook wat toch

6 juni 2022 om 14:33

De rest is al op vakantie en het gaat om de positie van 3e doelman, waar maak je je druk om? De keepers van jong oranje zijn ook als enige nog in training.

Opzich eenmalig een logische keus, aangezien hij met de selectie van jong oranje aan het trainen is en alle andere keepers op vakantie zijn.

7 juni 2022 om 12:02

Jij snapt het tenminste. Ik vraag me echt af of sommige mensen hier wel logisch kunnen nadenken. Meteen schreeuwen hoe is dit mogelijk terwijl na ff logisch nadenken je begrijpt dat er maar 1 reden is. Scherpen is in Zeist en de rest is op vakantie.

Ik hoop dat ik ook nog opgeroepen wordt binnenkort.. Ik heb mn voetbaltas al paraat staan. Jezus man Kjell Scherpen.. Had hij net zo goed Hans van Breukelen, Ed de Goey of Edwin van de Sar op kunnen roepen dat zou nog een logischere keuze zijn geweest.. Ik weet niet waar van Gaal mee bezig is maar volgens heeft hij beginnende alzheimer..

7 juni 2022 om 12:03

Of je bent zelf niet zo goed in logisch nadenken. Ooit van vakantie gehoord? En scherpen is al in Zeist met jong oranje. 1 plus 1 is…… 6 in jouw ogen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren