Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-opponent Sturm Graz wint na wereldgoal; Kjell Scherpen houdt wéér de nul

Laatste update:

Sturm Graz kent een uitstekende voorbereiding op het duel met PSV van aanstaande dinsdag. De opponent van de Eindhovenaren in de voorronde van de Champions League won zaterdag met 2-0 van LASK Linz. De openingstreffer van Tomi Horvat was er één om in te lijsten. De Sloveense middenvelder vond met een verwoestende uithaal van een meter of 25 de kruising. Dankzij de zege pakt Graz voorlopig de leiding in de Oostenrijkse Bundesliga.

Bijzonderheden
Graz opende de competitie vorige week al prima met een 0-3 zege op Austria Wien. In speelronde twee etaleerde de ploeg van trainer Christian Ilzer zijn vorm. Kjell Scherpen, die gehuurd wordt van Brighton & Hove Albion en vorige week ook al onder de lat stond, zag zijn ploeg na een klein half uur op voorsprong komen. Horvat ontving de bal uit een klutssituatie, legde aan en haalde met links verwoestend uit. LASK-doelman Tobias Lawal maakte geen schijn van kans: 1-0. Een kwartier voor tijd gooide Szymon Wlodarczyk het duel in het slot. De Pool kopte feilloos raak uit een voorzet van David Schnegg: 2-0. Zodoende pakt Graz de koppositie, al heeft onder meer RB Salzburg een wedstrijd tegoed. Op dinsdag nemen de Oostenrijkers het in Eindhoven op tegen PSV. Een week later staat de return op het programma.

Sturm Graz - LASK Linz 2-0
27' 1-0 Tomi Horvat
77' 2-0 Szymon Wlodarczyk (assist: David Schnegg)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was eerst onder de indruk, dus ik ging even de stats opzoeken; cleansheet is cleansheet, maar weet je hoeveel schoten hij te verwerken kreeg? 1. Een schotje op doel. Maar goed, beter dan dat ene schotje nog een tegengoal oplevert. Ga zo door. Zou mooi zijn als hij eindelijk doorontwikkeld

6 augustus 2023 om 00:04

Geen idee wat voor schot het was, maar zo weinig ballen krijgen en dan de nul houden is juist heel erg knap. Als je twintig ballen krijgt en je laat er drie door, dan lijk je een wereldkeeper, maar je hebt dan de mogelijkheid om constant scherp te blijven. Het is tig keer moeilijker voor een keeper om de scherpte te behouden als je 90 minuten lang je bijna "verveelt", als het ware.

6 augustus 2023 om 01:36

Je zou haast niet door hebben dat jouw mening betrekking heeft op Scherpen..

Geen idee hoe goed Strum Graz is maar het klinkt als een ploeg die in vorm is. Lijkt me vooral een stugge ploeg. Hopen dat PSV hierdoor heen komt.

5 augustus 2023 om 22:34

PSV maakte een goede indruk op mij gisteren, zou me verbazen als Sturm een onoverkomelijke horde zou blijken.

5 augustus 2023 om 23:07

Tegen een ploeg die nog niet aan de competitie is begonnen, minder ver is in de voorbereiding, nog een week heeft en ook wil voetballen. Nu ken ik de taktiek van Sturm niet. Maar als zij gaan counteren moet ik het nog maar zien. Dan kan het nog best lastig worden. Maar goed, PSV is natuurlijk veruit de favoriet.

5 augustus 2023 om 23:36

Ik zit in het Philips stadion Dinsdag. Dus verliezen van Sturm graz is dan al onmogelijk.

6 augustus 2023 om 01:37

Kan best nog eens lastig worden ja. Zie ik Bosz ook zeggen..maar eerlijk, psv moet dat normaal gesproken toch met 1 of 2 vingers in de neus winnen.

5 augustus 2023 om 22:52

Zijn ook al 2 wedstrijden onderweg in de competitie, psv heeft net de voorbereiding afgerond, qua fitheid zal Sturm Graz iets verder zijn verwacht ik. Verder ken ik de Aanvallers niet maar Feyenoord had een paar keer enorm veel ruimte in de tegenstoot, ze gingen er niet goed mee om maar daar liggen wel kansen voor de tegenstander

6 augustus 2023 om 09:24

Klopt vooral aan het begin stond het niet goed bij PSV later hadden ze de zaakjes beter in orde.

6 augustus 2023 om 12:15

Wordt een spannende pot denk ik. De selectie van PSV is sterker, maar Sturm Graz is wel een ploeg die vecht.

Die Horvat klinkt als een aardige speler zou dat niet iets voor PSV zijn ?

Mooi voor Scherpen dat hij start als nummer 1. Goede competitie om speeltijd en ervaring op te doen, zo onder de neus van (2e) Bundesligaclubs.

Die lui kenne er geen kut van. Zegt ook genoeg dat Scherpen de 1e doelman is. Die was afgelopen één van de slechtste keepers in de Eredivisie. Easy win dinsdag.

6 augustus 2023 om 12:16

Zulke teams zijn nog nooit een easy win geweest voor Nederlandse clubs. Ajax en PSV zijn vaak zat gestruikeld over zulke clubs. Hopelijk wint PSV, maar onderschatten zou heel heel dom zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren