Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse blijft vissen in de Premier League en doet wederom zaken met Brighton

Laatste update:

Kacper Kozlowski speelt ook komend seizoen voor Vitesse, zo laat de Arnhemse club weten via de officiële kanalen. De negentienjarige Pool wordt voor het tweede seizoen op rij gehuurd van Brighton & Hove Albion, waar de middenvelder nog tot medio 2026 onder contract staat. Het is al het veertiende seizoen op rij dat Vitesse een speler in de Premier League oppikt. In het seizoen 2009/10 werd er voor het laatst geen aanwinst vanuit Engeland gehaald. Vitesse deed in het afgelopen decennium vaak zaken met Chelsea, maar weet de weg naar Brighton tegenwoordig ook goed te vinden.

Via de clubwebsite laat technisch directeur Benjamin Schmedes weten tevreden te zijn over de nieuwe huurdeal. “Het eerste seizoen van Kacper is dusdanig goed bevallen dat wij hem graag nog een jaar aan boord wilden houden. Omdat Kacper er precies hetzelfde in stond en Brighton onze club als een goede omgeving voor zijn ontwikkeling beschouwt, hebben we zijn terugkeer in een relatief vroeg stadium kunnen afronden. Het is mooi dat hij zo het volledige trainingskamp in Oostenrijk kan meemaken”, aldus de leidsman.

Ook Kozlowski zelf kijkt uit naar het komende seizoen. “Na het vorige seizoen heb ik direct aangegeven dat ik graag nog een jaar bij Vitesse wilde voetballen. Ik voel me hier thuis, dankzij mijn ploeggenoten, de staf en de andere collega’s. En het belangrijkste: ik heb gemerkt dat ik mezelf hier uitstekend kan ontwikkelen. Ik hoop komend seizoen weer mooie stappen te zetten; op persoonlijk vlak, maar ook met het team.” Kozlowski is de derde zomeraanwinst voor Vitesse, na de eerdere komst van Mathijs Tielemans (Jong PSV) en Amine Boutrah (Concarneau).

Kozlowski, die volgens Transfermarkt 8 miljoen euro waard is, speelde in het afgelopen seizoen 30 wedstrijden voor Vitesse. Daarin was de rechtspoot goed voor 3 doelpunten en 5 assists. Voor Brighton kwam Kozlowski vooralsnog geen enkel duel in actie. Vorig seizoen huurde Vitesse ook doelman Kjell Scherpen van the Seagulls, maar de boomlange sluitpost is inmiddels begonnen aan een nieuw dienstverband op huurbasis bij SK Sturm Graz. In het seizoen 2021/22 kwam Romaric Yapi transfervrij over van de Premier League-club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler om erbij te hebben. Hoop dat hij dit seizoen zich iets meer gaat laten gelden als het gaat om goals/assists

Vond hem vrijwel de enige huurling van vorig jaar die zo en dan wel eens positief opviel. Hoop op een iets meer continue seizoen volgend jaar!

18 juli 2023 om 11:13

Flamingo mag je daar ook zeker bij scharen. Hopelijk blijft hij ook nog een jaartje.

18 juli 2023 om 11:17

Die moet gekocht worden. Maar dat duurt wel erg lang..

18 juli 2023 om 13:22

Oh ja, helemaal vergeten! Zie er vaak een van de 18 over het hoofd haha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren