Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Til: ‘In de kleedkamer dacht ik wel: Guus, wat ben je allemaal aan het doen?’

Laatste update:

Guus Til zoekt de schuld bij zichzelf na zijn uitbarsting tegen Navajo Bakboord. De middenvelder van Feyenoord kon zijn emoties niet bedwingen na de 2-1 van Luis Sinisterra in het thuisduel met Heracles Almelo en de verdediger moest het ontgelden, nadat de twee het eerder al met elkaar aan de stok hadden gehad. Til wijt de vreemde actie aan frustratie, daar zijn club moeite had de controle in de wedstrijd te pakken.

Het elftal van Frank Wormuth bood de gehele wedstrijd goed tegenstand, waardoor de winnende treffer voor extra ontlading zorgde bij Til. “Ik vond het een hele zware wedstrijd, ik had gehoopt dat het makkelijker zou gaan.” Nadat Sinisterra in de zeventigste minuut de naar later bleek winnende treffer aantekende, zocht Til Bakboord op om hem het doelpunt ogenschijnlijk in te wrijven. De twee hadden het even voor de treffer al met elkaar aan de stok gehad na een duel in het strafschopgebied van Heracles.

Bakboord kaartte de actie wel nog even aan bij scheidsrechter Bas Nijhuis, maar hij besloot verder niet in te grijpen. Til praat zijn actie niet goed. “Dat was gewoon adrenaline. Achteraf in de kleedkamer dacht ik ook wel: Guus, wat ben je allemaal aan het doen? Niet slim. Het is frustratie ook, zeker. Zo ben ik niet en zo wil ik ook niet zijn. Maar het is gebeurd.” Feyenoord kwam door de zege op 32 punten, waarmee de achterstand op koploper Ajax weer werd ingelopen tot één.

Til spreekt niet van een gestolen overwinning, maar vond de zege ook allesbehalve gratis: “Zij kwamen begin tweede helft ook nog één-op-één met de keeper en dan kun je opnieuw beginnen... Ik denk dat we heel hard hebben moeten vechten voor de drie punten en ik ben ook blij dat we dat hebben gedaan. Maar het was wel ontzettend zwaarbevochten. Ik snap wel dat de trainer van Heracles zei dat hij trots was op zijn ploeg.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Guusje Til, bij Andy gezien, bij de Corpodcast naar geluisterd en klinkt als een symptahieke gozer. Een nuchtere vent, waarmee je gezellig een borrel kunt drinken. Kwam in Rotterdam binnen als een speer, een ongeloofelijke start. De laatste weken zijn echter, slecht, heel slecht. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij er weer boven op komt. En met al die frustraties is de actie van gister "begrijpelijk" niet des Guus, maar 98% zou hetzelfde doen. Gewoon een reactie op een actie, wat mij betreft prima, lekker olie op het vuur.

2 december 2021 om 10:42

Goede profielfoto, mooi eerbetoon aan Gyan..

💪

2 december 2021 om 10:44

Ik denk eigenlijk dat dit gewoon zijn niveau is. Dit is de Til die we kennen: voetballend zeer matig en af en toe door een loopactie een doelpunt maken. Voetballend stelt het gewoon helemaal niets voor, dat was in zijn AZ-tijd al zo.

Til zit in een lastige fase.
Pakt op dit mom ent geen doelpuntjes mee en is best vaak onzichtbaar in de wedstrijd.
Gisteren weer zo n wedstrijd en er gaan wat dingetjes tegen zitten dus was licht gefrustreerd.
Goed dat hij zelf ook inziet en aangeeft dat dit niet de manier is.
Was trouwens wel heel belangrijk bij de 2-1.

2 december 2021 om 10:48

Blijft gewoon weinig over van Til als hij niet scoort. Klaassen heeft dat ook. Maar als hij na de winterstop weer gaat scoren gaat hij Feyenoord nog veel punten bezorgen. Toe aan rust denk ik, ook geen vakantie genomen afgelopen zomer hè.

2 december 2021 om 11:01

Nee eens je ziet het bij meerdere spelers hoor.
Sinistera scoort 2 keer maar vond ik ook niet lekker spelen.
Onze rechter kant kreeg rust maar de vervangers maakte het er niet beter op.
Het is nog een volle zware maand. Gelukkig europa door dus ik hoop dat hij daar veel spelers rust geeft.
Maar we hebben nog wel Heereveen, Groningen en Twente uit en Ajax thuis.
Is best een pittige maand.

2 december 2021 om 11:18

In balbezit van Til zelf heb je gelijk, maar door zijn vele vuile meters houdt hij wel 1 of 2 andere spelers bezig waardoor de mensen in vorm wel aan de bal komen. M.a.w. Til is vrij belangrijk ondanks dat het aan de bal niet veel is op dit moment.

Guus begon natuurlijk helemaal fantastisch (net als Jahanbaks) met veel doelpunten en dreiging. Maar is nu, nu het weer een beetje gewend is, eigenlijk vrij vlak gebleven. Scoort niet meer zo veel als voorheen. Drukt veel minder zn stempel. Hoe kan dat dan

2 december 2021 om 10:52

Op zich komt hij nog wel veel in scoringsposities, alleen waar eerst alles er zowat in vloog, lukt het nu al even niet meer wat ook weer zorgt voor een stuk minder vertrouwen. En dat zal vast ook wel zorgen voor meer frustratie bij 'm.

2 december 2021 om 16:26

Hij is gewoon niet zo ontzetten goed. Hij maakt goals, maar dat is het. Een mindere Vd Beek of Klaassen.

Wel een volwassen reactie van die Bakboord, wat ik in het filmpje zag. De manier waarop Til los ging is natuurlijk niet goed, maar ja, voetballers zijn ook maar mensen. Soms doen ze dingen die achteraf gezien niet zo slim waren. Wel goed dat hij dat zelf inziet.

2 december 2021 om 11:33

Oelie Wapper

Ik denk dat het beeld ook niet helemaal eerlijk is hoor.
Een minuut of 5 eerder hadden de 2 ook al aan aanvaring gehad.
Weet niet precies wat daar gebeurde en gezegd is.
Til duwde bakboord daar en Bakboord sloeg zichzelf een keer of 5 6 op zijn borst.
Uiteindelijk kwam daar de reactie uit.

Is de reactie goed nee vind ik niet en hij zelf gelukkig ook niet.

Leuke kerel, maar het loopt voor geen meter meer bij hem en dan speelt heel het team.op individu na ook nog stroperig.
Spel is er met hoop andere spelers tov vorig seizoen nog niet veel beter op. Resultaten nog wel

2 december 2021 om 16:28

Het was gister slordig dat zeker, maar stroperig? Het baltempo ligt in vergelijking met voorgaande jaren hoog en er zit zat beweging in. Als Jahanbakhsh alles in de voeten van de tegenstander schuift is het alleen lastig combineren. Overigens vind ik dat we met Linssen en Til voorin ook wel karig bezet zijn qua creativiteit en techniek.

Valt me tegen van Til. Kan ook maar snel beter gaan spelen anders is hij volgend jaar teamgenoot van Bakboord.

Kwam inderdaad zeer gefrustreerd over. Maar kennelijk maakte het toch indruk bij Bakboord want die leverde elke bal in bij de verkeerde kleur.

Ik vond het gisteren ook raar en moet zeggen zo ken ik hem niet. Wat mij trouwens verder gisteren opviel was de gesteldheid van burgzorg na de blessure bij zijn teamgenoot en wat ik kon waarnemen niemand van Heracles die hem steun gaf in woord of gebaar maar uiteindelijk wel heel bepalend voor het resultaat voor Heracles geweest! Heracles verdiende niks want Feyenoord speelde veel frisser met leukere intententies maar die alleengang richting keeper alleen al met een frisse burgzorg is normaal wel een goal...

Til is goed weggekomen toen hij zonder dat de bal ook maar in de buurt was Bakboord een harde zet in de rug gaf. Nijhuis keek ernaar en zoals we van de niet-scheidrechter gewend zijn hij deed niets!
Til heeft zich bovendien als een klein jochie gedragen. Nu hij gewonnen heeft zoekt hij de schuld bij zichzelf, maar als hij verloren had.......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren