Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag snauwt Kwakman af: ‘Dat kan ik jou niet vertellen, jongen’

Laatste update:

Hakim Ziyech heeft een kuitblessure overgehouden aan het thuisduel van Ajax met Sparta Rotterdam (2-1). De aanvallende middenvelder viel aan het begin van de tweede helft uit met fysieke klachten, waarna niet meteen duidelijk was waar hij last van had. Erik ten Hag bevestigt ongeveer een halfuur na het laatste fluitsignaal dat Ziyech met kuitklachten kampt, maar had direct na afloop in gesprek met Kees Kwakman en Toine van Peperstraten ogenschijnlijk weinig zin om de kwetsuur toe te lichten.

De analist analyseerde Ajax - Sparta voor FOX Sports toen Ten Hag arriveerde voor zijn gebruikelijke televisie-interview na afloop. "Ik weet niet precies wat er is met Ziyech. We gaan het nu horen", zo werd Ten Hag geïntroduceerd door Kwakman. De trainer van Ajax reageerde echter niet bepaald blijmoedig. "Je hebt zo lang... Hoe kun jij nou als ervaren analist zeggen: dat gaan we nu horen? Dat kan ik jou niet vertellen, jongen", snauwde hij de oud-speler van onder meer FC Volendam toe.

Ache: 'Neem mezelf die gemiste kans toch wel kwalijk'

"We moeten gewoon even afwachten hoe het zich ontwikkelt. Morgen of overmorgen weten we meer", vervolgde Ten Hag zichtbaar geïrriteerd. Presentator Van Peperstraten probeerde meer los te krijgen over de blessure van Ziyech, maar Ten Hag kon niet meer toelichten. "Nogmaals: we kunnen er wel tien minuten over praten, maar we moeten gewoon even tot morgen wachten. Ik moet geduld hebben, jullie ook."

Ten Hag bevestigde naderhand op de persconferentie tegenover diverse nationale media alsnog dat Ziyech de strijd tegen Sparta moest staken vanwege een kuitblessure. In gesprek met Van Peperstraten en Kwakman sprak hij verder nog van een 'wedstrijd met veel gezichten'. Ajax zegevierde uiteindelijk met 2-1 door doelpunten van Donny van de Beek en Ryan Gravenberch, maar in de slotfase werd het toch nog even spannend door een treffer van Joël Piroe. Ten Hag vond Ajax in fases 'inconsequent, slap en gemakzuchtig'. "Uiteindelijk mag je nog van geluk spreken dat je die overwinning uit het vuur sleept", besloot de trainer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie heeft ooit bedacht, laten we Kwakman als analist aannemen! Geen uitstraling, vaak open deuren man, etc Hoe kom je tot conclusie

19 januari 2020 om 17:53

Diezelfde punten kun je ook over ten hag zeggen.

19 januari 2020 om 17:56

Dat kan zeker. Maar Keakmans complete baan gaat over goed voor de dag komen op tv, terwijl dat bij Ten Hag een bijzaak van zn baan is.

19 januari 2020 om 18:19

Ten Hag open deuren? Als er 1 trainer in Nederland een verhaal voor de camera heeft is het Ten Hag.

19 januari 2020 om 18:27

Meen je dat? Een verhaal wel maar heeft het inhoud?

19 januari 2020 om 18:37

Ten Hag brabbelt in mijn opinie maar wat. Omzeilt vragen, zoals we hadden al lang 3-1 moeten maken. Maar zegt niets waarom Ajax zoveel mogelijkheden weggeeft achterin. Voor zijn geneuzel ga je niet op een persconferentie wachten.in dit geval had hij Kwakman gewoon kunnen antwoorden dat hij het nog niet weet

19 januari 2020 om 19:48

Iets wat kwakman zelf ook weet want hij is een ex-voetballer. Pas de volgende dag, vaak nadat de zwelling minder geworden is, zal onderzoek in het ziekenhuis door een arts uitsluitsel moeten geven.

19 januari 2020 om 21:06

Ach Hansje dan kijk je toch niet. Ten Hag vertelt meer dan jij doet voorkomen maar doet dat af en toe op een wat aparte eigen manier maar we wilde toch meer eigenzinnige mensen? Geen media getrainde mensen voor de camera maar gewoon jezelf zijn? Nou dat is Ten Hag met zeker zijn eigenaardigheden of onhandige verwoordingen maar als je geïnteresseerd bent hoor je wat ie zegt en dat is in de meeste gevallen gewoon reeel. Ook als hij wat chagrijnig is zie je dat meteen ipv poker-face en dat mogen we wel eens wat meer waarderen of iedereen moet niet meer zeuren als er weer een cliché trainer voor de camera staat.

19 januari 2020 om 21:44

@thamikeop de terugweg van Ajax hoorde ik de man in een interview met Frank Snoecks. Dan heeft hij het over de vechtlust van Ajax vandaag. En dat ze eerder 3-1 moeten maken. Kritische vragen over de schutterende verdediging gaat hij gewoon uit de weg. Niet heel erg objectief dus. Je kan ook gewoon eerlijk benoemen wat er allemaal aan schortte vandaag

19 januari 2020 om 21:56

Hansje Ten Hag gaf aan dat ze het juist voorin lieten liggen en dat snap ik helemaal. Als je Ajax volgt dan snap je dat je met bijna 9 spelers in de aanval gaat, als je dan niet je kansen benut of dom bal verlies lijdt ben je achterin kwetsbaar maar het begint bij Ajax voorin. 1e helft krijg je zoveel kansen om de wedstrijd te beslissen en nu help je Sparta geloven en moet je oppassen dat je geen punten verliest.

20 januari 2020 om 06:11

Nou zoveel meer kansen krijgt Ajax niet. Zet het af tegen de kansen en ballen op de paal van Sparta, dan is de overwinning gewoon geflatteerd.sparta krijgt grote kansen uit spelhervattingen. Heeft er niets mee te maken met hoeveel je in de aanval bent. Die twee vrije trappen van Sparta van de rechter kant aan de zijlijn. Daar zie je toch dat we achterin een probleem hebben na het vertrek van De Ligt? Gewoon geen koopkracht in je centrum. Duidelijk! Ten Hag draait er omheen. Daar gaat het mij om

20 januari 2020 om 16:24

Dat er minder kopkracht in de defensie is na vertrek de Ligt, da's nou een open deur. Daar is ook even geen alternatief voor dus dan moet je dat collectief zien op te lossen. Ten Hag is zich dat al veel langer bewust dan jij kennelijk, dus legt Ten Hag de vinger loepzuiver op de zere plek. Tenzij je een trainer prefereert die bij het minste of geringste staat te jammeren over de zwakke plekken in een selectie, zwakke plekken die elke selectie heeft overigens.

20 januari 2020 om 18:08

Je haslt eerst Magalan voor 8m en vervolgen Alvarez voor 15m. Dat is 23m te saam. En nog staat daar Veltman die geen verlenging kreeg. Beetje het verhaal Viergever. Dan mag ik toch minstens mijn vraagtekens bij dit beleid hebben?en ja ik prevereer een coach die daar niet omheen draait. Cruyff en van gaal zeiden ook gewoon waar het om draaide

19 januari 2020 om 17:54

Ik dacht hetzelfde wanneer Kwakman werd aangenomen, maar ik vind het een verademing. Echte liefhebber, veel kennis over de gehele eredivisie (niet alleen top drie), geen arrogante kwal zoals veel andere analisten en bovenal heel veel voetbalinzicht.

19 januari 2020 om 18:00

Misschien een keer naar hem luisteren komen vele zinnige teksten uit zijn mond. Ook wel heel raar dat een analist na een wedstrijd vraagt hoe het met een uitgevallen speler vraagt. Hoe haalt hij het in zijn hoofd.

19 januari 2020 om 19:49

Kwakman weet als ex-voetballer drommels goed dat een diagnose alleen door een arts in het ziekenhuis gesteld kan worden. Dus een introductie van 'dat gaan we nu horen' slaat dus echt helemaal nergens op.

19 januari 2020 om 20:33

En mijnheer Ten Hag als visite kaartje van een miljoenen bedrijf kan niet op een andere manier reageren? Bijv door te zeggen dat hij nog niets gehoord heeft van de arts en hoopt dat de blessure meevalt.

19 januari 2020 om 21:12

Onzin in de tijd dat kwakman betaald voetbal speelden mochten clubs nog uitlatingen doen over de ernst van blessures. Nu mag dat niet meer door o.a. de privacywet

19 januari 2020 om 18:01

Geen uitstraling klopt. Maar ik zie een man die recht voor zijn raap is, geniet van het spelletje of hij nou bij RKC staat of in de Arena / Kuip. Hij ziet het gerust wel goed, ondanks zijn matige staat van dienst aan clubs. Ik vind dit leuker dan een Perez of een Hugo Borst.

19 januari 2020 om 18:02

Eens. Rustige kerel, maar als analist geen geweldenaar.

19 januari 2020 om 18:19

Zwakke reactie van jou Krillin, Ten Hag is in deze onredelijk, had gewoon normaal kunnen reageren op deze vraag. Daarbij, hoeveel analisten hebben we op de Nederlandse TV die geen open deuren intrappen? Dit voelt als frustratie na een wedstrijd die eenvoudig gewonnen moet worden maar lastiger werd dan gedacht. Kwakman is een prima analist en komen goeie zinnige dingen uit, de reactie van EtH is onnodig snerend. Plus; alle punten die je benoemt kan je ook voor ten hag als trainer zeggen

19 januari 2020 om 18:20

Omdat Kwakman veel parate kennis heeft, net als bijvoorbeeld Bruggink. Daarnaast heeft Kwakman, weliswaar zonder dat hij de top gehaald heeft, wel uitstraling. Het is een sociale kerel, heeft echt wel humor. Ik ben ook niet echt fan, maar het is een beetje sneu om te doen alsof hij niets kan

19 januari 2020 om 18:28

Geen woord aan gelogen, maar slaat echt nergens op dat Ten Hag zo uit z’n kut scheurt. Alsof ie van landverraad beticht wordt. Dan kan Kwakman een nobody zijn maar stel je aan zeg...

20 januari 2020 om 07:38

Je beantwoordt je eigen vraag, vriend. Het niveau van de analisten hier is erbarmelijk.

Het was toch goed mogelijk dat ten Hag meer wist. Ik neem aan dat er ook een dokter of verzorger met ziyech mee was gelopen en dat ten hag al een eerste oordeel had gekregen. Ik neem aan dat ten Hag ook wel zo snel mogelijk wil weten wat er aan de hand is.

19 januari 2020 om 19:24

Ja die opmerking van dat gaan we nu horen vond ik verder ook prima, maar zoals de titel kopt vond ik ten Hag totaal niet snauwen, beetje overdreven de titel. Hij gaf gewoon een "gevat" antwoord terug.

19 januari 2020 om 19:49

Je kan pas weten wat er aan de hand is nadat er in het ziekenhuis onderzoek gedaan is. Dat weet elke (ex) voetballer.

19 januari 2020 om 20:29

Dus voor elke blessure ga je naar het ziekenhuis? Dat wist ik (als ex-voetballer) niet. Hij had ook kunnen zeggen dat Zyiech last van zijn kuit heeft en over de ernst nog niets kan worden gezegd. Iedereen tevreden toch?

20 januari 2020 om 09:52

En dan hoor je later dag Ziyech geblesseerd is aan de knie en dan wordt Ten Hag uit gemaakt voor legenaar. Nee leigen heeft geen zin, gewoon geen commentaar totdat duidelijk is wat de blessure is. Overigens mag helemaal niemand van de club een uitspraak over een blessure doen zonder uitdrukkelijke toestemming van de werknemer.

Even een analyse voor Ten Hag van wat we allemaal hebben kunnen zien. Toen Ziyech eruit ging (en daarna ook nog Babel eraf ging) stortte Ajax volledig in. Toen zag je opeens hoe belangrijk die Babel nu al is voor dit team. En Ziyech bepaalde werkelijk alles in het spel van Ajax. En waar was onze grote Real Madrid ganger Donny van de Beek toen Ziyech en Babel eruit waren en het niet meer liep? Donny die maar weer eens verstoppertje speelde. Op zo een moment moet je toch laten zien waarom Real en Manu je zogenaamd willen hebben en waarom je op de lijst va France Football stond? We hebben het over Sparta als tegenstander niet een of ander topteam... Wat een waardeloze speler die Van de Beek. Zelfs Gravenberg speelde een betere wedstrijd en is nu al een klasse beter dan Donny. Gauw weg ermee want op zo een belangrijke positie hebben we een echte spelbepaler nodig.

19 januari 2020 om 18:01

En daar is onze Donny hater weer,Donny speelde gewoon een goede pot voetbal en er waren veel spelers minder Promes,Tadic,Nous en zelfs de geweldige Nico waren waardeloos om over Babel maar niet te spreken,gaf welgeteld 1 goede bal die de geweldige Tadic om zeep hiep. Van De Beek liet zien hoe je zo'n bal er in schiet

19 januari 2020 om 18:08

Donny was niet bijzonder en speelde veel uit positie. Maar Holland8 is inderdaad niet serieus te nemen als het over Donny gaat. Die heeft volgens mij nog niet eens door als Donny op 8 staat ipv 10.

19 januari 2020 om 18:13

@droadnagel Ik ben geen Donny hater maar doe gewoon niet mee aan die absurde hype van deze middelmatige speler waar Real Madrid, Manu, Barca, Psg, Inter zogenaamd verregaande interesse voor zouden hebben. En dan ben je volgens al die hype boys op dit forum kennelijk een hater. Ik zeg gewoon eerlijk wat ik zie. En als ik de wedstrijd zo zie vraag ik me zelfs af of Donny wel in de basis zou staan bij Sparta. Zelfs dat is geen uitgemaakte zaak. Misschien wel, misschien niet. Maar Real wil hem kennelijk dolgraag. En dat begrijp ik want hij speelt namelijk de sterren van de hemel, is een top spelbepaler (die je alleen nooit ziet) en steekt er ver bovenuit bij Ajax. Gelukkig heb ik vanmiddag van een zeventienjarig ventje kunnen genieten die wel laat zien hoe je op de 6 positie bij Ajax moet voetballen. Misschien dat Real hem ook wil hebben.

19 januari 2020 om 18:19

Wat zal jij blij zijn wanneer Donny deze zomer voor 50 miljoen verkocht wordt. Zo'n zogenaamde prutser en dan gaat onze clubbie daar zoveel geld voor opstrijken.

19 januari 2020 om 18:23

@inkemontana Zou voor ons kluppie inderdaad fantastisch zijn. Ze gaan er dan zowel financieel als sportief enorm op vooruit.

19 januari 2020 om 18:16

Ga je je stuk over van de Beek nou onder elk artikel kopieren en plakken na de wedstrijd? Zag dit zonet ook al onder een ander artikel voorbij komen. Van de Beek heeft overigens de openingsgoal gemaakt zie daar je belangrijke vd Beek.

19 januari 2020 om 18:21

@inkemontana En wat vond je van het spel van die speler waar alle topclubs van Europa achteraan zitten?

19 januari 2020 om 18:22

Ja maar ben jij oprecht tevreden met zijn spel vandaag? Hij loopt constant de spits in de weg (uit positie) ondankt dat ie een goal maakt? Oprechte vragen dit, ben geen 'hater'

19 januari 2020 om 18:31

Ik vond hem vandaag niet geweldig, maar over het algemeen is het een zeer bruikbare en goede speler voor de positie die hij bij Ajax invult. Maakt veel meters, heeft erg goede functionele techniek waardoor hij goed is in de korte combinatie, en natuurlijk zijn altijd handige scorende vermogen. Tegen 'kleinere' tegenstanders wil hij inderdaad nog wel eens te veel naast de spits lopen.

19 januari 2020 om 18:42

@Holland8, weet je het wat is met jou, jij bent er altijd als de kippen bij als Donny slecht speelt maar we horen je nooit als ie goed speelt. Dát vinden veel mensen irritant. En terecht, als ik bij jou elke dag over je schouder mee ga kijken hoe jij je werk doet en niks zeg als je iets goed doet maar alleen maar als je een mindere dag hebt dan ga je mij ook heel vervelend vinden. Heeft niets te maken met iemand op z’n kwaliteiten beoordelen of ‘haten’. Vervolgens haal je er zaken bij als de interesse van Real en ManU en zelfs France Football. Alsof Donny zelf zich daarvoor moet schamen en even niet meer mee bezig mag houden. Maar op het moment dat iemand jou daarop aanspreekt dan is het ‘mijn mening’ en ga je wederom benadrukken dat er zoveel clubs achter hem aan zitten. In en in triest, zie je dat zelf niet? Nee, Donny speelde vandaag niet goed, helemaal mee eens. Maar zo vaak wel dat ik hem niet op de momenten dat ie minder speelt hier alleen op die momenten ga afzeiken.

19 januari 2020 om 19:00

@comokum Ik vond Donny dit seizoen tegen Telstar goed spelen. En dat heb ik toen ook gezegd. Maar helaas was dat maar tegen Telstar en verder vind ik Donny dit seizoen ver onder de maat voor iemand waar zogenaamd de hele Europese top achteraan zit. Helaas kan ik er niks mooiers van maken. Donny moest perse in Oranje van alle Donny hype boys, ondanks zn matige spel. Zelfs Wijnaldum moest wijken en later De Roon of wie dan ook op die positie. Door al die hype krijgt hij ook nog de kans van Ronald Koeman. De wedstrijden tegen Wit Rusland en Estland gezien? maar alle grote Europese clubs willen hem zogenaamd hebben. Daar doe ik gewoon niet aan mee. Gisteren een speler bij Willem II gezien, Tresor. Vergelijk dat eens met Donny. Vandaag Gravenberg op een vergelijkbare positie als Donny. Als Donny zo (goed) zou voetballen als Gravenberg op die positie dan zou ik dat zeker zeggen. Helaas gebeurt dat gewoon niet en begrijp ik dus helemaal niks van de verhalen van al die grote clubs die niet kunnen wachten op Donny. Maar als je dat zegt ben je kennelijk een hater. Tsja.

20 januari 2020 om 09:48

Conclusie is dus eigenlijk dat jij iets ziet, wat heel Nederland en vrijwel de gehele Europese top niet ziet; Donny kan er niet zoveel van. Nou, ik weet niet wat voor werk je momenteel doet, maar zou je hier niet iets mee moeten doen dan..? Waarschijnlijk zal de gehele Europese top wel oren hebben naar iemand met zoveel visie!

19 januari 2020 om 19:47

Ben het met je eens wat Donny betreft. Is een type Klaassen en gaat het ook niet redden bij een topclub in het buitenland

19 januari 2020 om 23:38

Met jouw logica zou Onana dus ook verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor het slechte spel van Ajax bij afwezigheid van Ziyech. Blijkbaar doen positie en rol er niet toe. Een speler die in de belangstelling van Europese topclubs staat, moet het veldspel van Ajax maar dicteren dan... Wat een absurde logica..

Ajax mag blij zijn dat ze de overtreding hebben gepakt, Sparta had recht op een tackle gezien de 2e helft. heb het interview niet gezien, maar beetje onnodig zo.

19 januari 2020 om 19:04

Sparta had recht op een tackle?

Ten Hag en communicatie blijft een ongelukkige combinatie. Goede trainer slecht in de communicatie naar buiten toe.

De trainer komt vrijwel meteen na de wedstrijd naar die Fox mensen en dan zulke domme vragen stellen is erg raar. Daarnaast heb ik Ziggo en dan zie ik veel leukere wedstrijden dan de eredivisie en de mensen die bij Ziggo komen vind ik ook wel leuk.

20 januari 2020 om 05:53

Ooit ergens gehoord dat domme vragen niet bestaan, domme antwoorden wel...🤐

Ten hag moet snappen dat pers toespreken ook tot zijn takenpakket hoort! Wat een onzin... geef gewoon normaal antwoord

Ongelofelijk dat er serieus mensen zijn die nu al denken te weten dat Lang beter is dan Ekkelenkamp. Dit zijn 2 totaal verschillende spelers en beide hebben pas een paar wedstrijden gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren