Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag kijkt naar alternatieven voor De Jong en komt uit in Ligue 1

Laatste update:

Manchester United is geinteresseerd in Leandro Paredes van Paris Saint-Germain, zo meldt de Franse sportkrant L'Équipe zondag. Nu de gesprekken met Barcelona over Frenkie de Jong moeizaam verlopen kijkt Erik ten Hag alvast verder naar alternatieven. In zijn zoektocht naar een defensieve middenvelder komt de manager uit in Parijs, waar Paredes nog tot 2024 vastligt.

Het doorgaans betrouwbare Franse medium meldt dat PSG een flinke transfersom voor de 28-jarige Argentijn wil zien. United zou al geïnformeerd hebben, waarna technisch directeur Luis Campos een prijskaartje van maar liefst 35 miljoen op Paredes geplakt heeft. Het is nog maar de vraag of de Engelsen bereid zijn dat bedrag te betalen voor de middenvelder. De verwachting is dat United in de komende dagen de transfervrije Christian Eriksen gaat presenteren.

Op het middenveld raakte de club deze zomer twee defensieve smaken kwijt. Zowel Nemanja Matic als Paul Pogba hebben de club transfervrij verlaten. Matic speelt het komende seizoen voor AS Roma, terwijl Paul Pogba terugkeert naar Juventus. United heeft de hoop op De Jong nog niet opgegeven, maar is wel al bezig met een plan B. The Red Devils twijfelen wel aan de blessuregevoeligheid van Paredes. De Argentijn miste in het afgelopen seizoen maar liefst twintig officiële wedstrijden bij PSG vanwege blessures.

Paredes kwam in januari 2019 voor veertig miljoen over van Zenit St. Petersburg. Sindsdien speelde de Argentijn 113 wedstrijden voor PSG, waarin hij 3 keer scoorde en 9 assists gaf. Paredes werd drie keer kampioen met de Parijzenaren. De 44-voudig international van Argentinië is een boezemvriend van Lionel Messi. Na het vertrek van Ángel di Maria naar Juventus dreigt de superster opnieuw een Argentijnse vriend te verliezen in Parijs. Ook Mauro Icardi zou moeten vertrekken bij PSG volgens Le Parisien.

Is Leandro Paredes een goed alternatief voor Frenkie de Jong?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga er ook niet van uit dat Frenkie die kant op gaat, alleen wanneer het niet anders kan. Hoeveel mag Ten Hag eigenlijk besteden?

10 juli 2022 om 17:36

Ik las 150 miljoen dus na malacia nog zo een 130 over. Dus als t klopt wat ik lees word het of de Jong of antony en martinez dan is hij er al bijna doorheen

10 juli 2022 om 19:49

@Luuk Malacia kostte 15mil, deze worden over 3 jaar verspreidt en gaat er dus 5mil af van het totaal transferbudget, wat die ook mag zijn. En zo is het met elke transfer. Op deze manier kan Ten Hag 4-5 spelers halen. Alles hangt af hoe de ploegen de betalingen gaan spreiden. Volledig bedrag wordt nooit in één keer over gemaakt.

10 juli 2022 om 21:35

Ik betwijfel of jouw verhaal klopt. Volgens mij betalen ze donny ook in termijnen en zou dat dus er nu vanaf moeten gaan.

10 juli 2022 om 22:59

Grapje zeker! Gevalletje klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.

10 juli 2022 om 17:38

140 miljoen dacht. En wat er nog binnenkomt aan uitgaande transfers

10 juli 2022 om 17:57

Ah thanks. Dus met Anthony en Martinez is hij er doorheen.

10 juli 2022 om 18:48

In principe wel, te weinig geld om United écht sterker te maken. Of Ten Hag moet slimmer inkopen.

10 juli 2022 om 21:37

Je kunt je idd afvragen of 100+ miljoen nooit antony en martinez uitgeven een slimme zet is.

Zijn toch 2 compleet verschillende spelers? Denk niet dat Paredes een alternatief is van frenkie maar eerder een speler die samen met Frenkie moet komen.Daarnaast is hij volgens mij de eerste speler die niet van Ten Hag’s lijstje komt. Maar van de scouting denk ik zelf.

10 juli 2022 om 17:39

Inderdaad. Paredes en Frenkie naast elkaar met Bruno/Van de Beek/Eriksen ervoor, zou een goed, competitief middenveld zijn. Als Paredes het middenveld vorm moet gaan geven, wordt het niets. Dan is hij gewoon categorie McTominay/Fred. Prima balafpakker en altijd oog voor de organisatie maar het is geen creatief brein die de opbouw vorm geeft. Dan kun je beter je geld uitgeven aan andere posities.

10 juli 2022 om 17:49

Eriksen dan back up van bruno

10 juli 2022 om 17:54

Paredes is exact wat jij beschrijft hahaha, hij is de koning van de eerste opbouwfase. Frenkie is meer iemand van de rushes, Paredes houdt het simpel en ramt die bal tussen de linies. En dat een keer of 15 per wedstrijd. Ideale speler voor ETH.

10 juli 2022 om 18:38

Haha riqui8 jij kent Paredes dus niet? Dat je hem afdoet als een simpele balafpakker is schandalig. Paredes is juist niet van de box to box of het loopvermogen maar meer van de lange ballen, de lijnen uitzetten, die splijtende pass tussen de linies. Dat kan hij echt uitstekend. Echt een prima middenvelder.

10 juli 2022 om 18:45

Eriksen zal RW spelen a la Ziyech.

10 juli 2022 om 19:12

R.madridista
Ik zou niet weten waarom Paredes van PSG die serieus mee doen om de CL zou gaan naar Man Utd die het al lastig genoeg gaan krijgen om 4de te worden in de PL. Ik kan me ook niet voorstellen dat PSG hem laat gaan, is daar gewoon een belangrijke speler.

10 juli 2022 om 19:14

Paredes is zoveel meer dan een bal afpakker. Het is een controlerende middenvelder die altijd voorop gaat in de strijd en niet vies is van het duel. Maar daarnaast is het iemand met waanzinnig overzicht, een goede diepte pass, goede steekpass, het spel versnelt of juist vertraagd. Kortom de ideale speler voor de as van united

10 juli 2022 om 20:13

Ik ken Paredes niet zo goed maar dit klinkt als een prima alternatief voor Frenkie met gelijksoortige kwaliteiten

10 juli 2022 om 23:54

Nou als Eriksen komt vind ik Paredes wel een logische optie. Met Bruno, Eriksen, Paredes en McTominay/Fred kan je best veel goede (verschillende) middenvelden vormen. Tegen mindere teams met Paredes op 6 en Eriksen en Bruno er voor. Tegen een sterkere tegenstander Fred ipv Eriksen of Bruno enz..

10 juli 2022 om 17:55

Alsof TH dat ook maar íets uit maakt. Die wisselde ook gewoon Berghuis voor Klaassen en deed vervolgens geen énkele aanpassing op tactisch gebied. Alsof Klaassen hetzelfde brengt als Berghuis.... Dus dat hij van Frenkie naar een totaal ander type gaat verbaasd me geenszins. Hoop persoonlijk dat hij uitkomt bij Alvarez voor een 'schamele' 40 milj ofzo. Das een koopje!

10 juli 2022 om 17:59

40 mil voor Alvarez... dat zou een natte droom zijn... please make it happen TH

10 juli 2022 om 18:02

Niet alleen dat, de kwaliteit van psg komt tekort op het middenveld met al die subtoppers als paredes, ga je uitgerekend die halen. Dramatisch is breedte voor de bank dit

Paredes ken ik niet, heeft Ten Hag hem vorig jaar gebruikt in het eerste?

Zonder te dollen: leuke naam, maar het middenveld mag ook wel wat verjongd worden. Met Eriksen en Paredes bouw je ook geen restwaarde op. Is een Renato Sanches niet iets?

10 juli 2022 om 17:38

Renato Sanches is volgens mij onderweg naar PSG

10 juli 2022 om 17:44

Ook Renato Sanches is denk ik niet de speler die United zoekt. Ze hebben echt behoeft aan iemand die voor het voetbal van achteruit kan zorgen. Als je dan top wil, kom je bij een heel select rijtje uit. Dan heb je Busquets, Frenkie, Thiago, Kimmich, Rodri, Kroos. Dat is het wel zo’n beetje denk ik (kan zijn dat ik iemand vergeet). Daar ga je hoe dan ook heel erg veel geld voor moeten betalen en dan is Frenkie misschien wel de meest haalbare. Alleen Busquets en Kroos zouden misschien goedkoper zijn, maar die hebben nog maar 1 of 2 jaar in zich.

10 juli 2022 om 18:09

Anders misschien Tielemans? Maar die zal waarschijnlijk ook heel duur zijn en richting de 50 miljoen of misschien wel meer gaan. Haidara van RB Leipzig zou denk ik ook nog wel een optie kunnen zijn. Werd toen Rangnick werd aangesteld ook al genoemd, maar is wel een goede speler.

Misschien een rare suggestie, maar ik zou zelf ook Mohamed Camara in de gaten houden. Speelt bij Red Bull Salzburg en pas 22-jaar. Is een defensieve middenvelder, maar voetballend ook prima en fysiek erg sterk. En natuurlijk is hij (nog) geen absolute wereldtop, maar dit is in potentie wel echt een parel en nu kan je hem waarschijnlijk voor zo'n 30 tot 35 miljoen aantrekken en als United dat niet doet, zie ik Leipzig of een andere club als Dortmund hem pakweg volgend jaar wel voor dat bedrag binnenhalen.

En als je interesse toont als hij inmiddels bij Leipzig of Dortmund speelt, dan kan je je ook helemaal bont en blauw gaan betalen en is hij het dubbele waard van wat deze clubs ervoor betalen. En ik denk ook wel dat hij meteen van waarde zal zijn voor United.

Denk dat United en ten Hag zich ook vooral op dit soort spelers moeten richten, zoals Malacia en Camara. Natuurlijk moeten deze spelers nog veel stappen zetten, maar met spelers als Sancho, Bruno Fernandes, Rashford, de Gea, etc. heb je al spelers van een zeer goed en hoog niveau die hopelijk onder ten Hag weer kunnen opleven en dan de kern moeten vormen van United en dat kan je dan denk ik het beste aanvullen met aankopen als Malacia en Camara.

Ronaldo zal vast wel vertrekken bij United. De transfermarkt is nog 7 weken open en natuurlijk kan United hem gewoon aan zijn contract houden, maar denk niet dat ze dat gaan doen en ze zullen het vast niet erg vinden als hij ook vertrekt want dan komt er sowieso een hele grote kostenpost vrij wat je waarschijnlijk voor een deel weer kan investeren in nieuwe spelers en een nieuw elftal kan bouwen.

Heb ook wel het vermoeden dat ten Hag Martinez en Antony binnen zal halen, ondanks dat Ajax schijnbaar 125 miljoen voor hun 2 vraagt. Dan zit United denk ik ook wel aardig aan het budget wat ze beschikbaar hadden aan transfers, want iets zegt mij dat United en Ajax er wel uitkomen wat betreft Martinez en Antony.

Dan heb je Malacia voor minimaal 15 miljoen wat kan oplopen naar 17 door bonussen, Camara voor zo'n 30 tot 35 miljoen en Martinez en Antony voor pakweg 125 miljoen maar laten we daar wat onder gaan zitten en dan heb je ze voor 120 miljoen. Dan hebben ze dus 165 miljoen uitgegeven wat met wat bonussen kan oplopen met waarschijnlijk 5 à 10 miljoen en dan zit je op 175 miljoen maximaal.

En dan heb je waarschijnlijk ook nog uitgaande transfers van pakweg Ronaldo, Martial, Chong, van de Beek, Telles of Shaw, Jones, Bailly, Lindelöf, Pereira (op weg naar Fulham voor zo'n 12 tot 15 miljoen), Tuenzebe en dan haal je ook het nodige op aan transferinkomsten wat kan je kan herinvesteren. En natuurlijk kan je dan niet alles herinvesteren, maar een deel daar van zit je al goed.

de Gea
Dalot
Varane
Martinez
Malacia
Camara
Fred
Antony
Fernandes
Sancho
Rashford
10 juli 2022 om 18:55

@Oortap
"Met Eriksen en Paredes bouw je ook geen restwaarde op."
In mijn (!) ogen hoeft een club van het statuur van Manchester United zich toch niet bezig te houden met zaken als "restwaarde". Het gaat er toch om dat spelers die Manchester United aantrekt (al dan niet meteen) bijdragen bij het behalen van sportief succes?
Vaak worden spelers verkocht op hun piek zodat er heel veel rendement gehaald wordt op financieel gebied maar Manchester United is toch een club die juist spelers in hun prime in haar gelederen moet hebben?

Ga dan voor een andere optie. Leandro is zelfde niveau als Fred.

10 juli 2022 om 18:14

Zelfde niveau als Fred? Paredes toch wel zwaar een stukje hoger niveau dan Fred, bij wie een goede wedstrijd incidenteel is.

10 juli 2022 om 18:45

Fred is geen slechte speler, hoeven we niet lachterig over te doen. Maar mits je Paredes in zijn kracht gebruikt is het echt een topspeler. Die wandelt zo over Mctominay heen.

Hehe, eindelijk iemand zonder Ajax link. Paredes is een geweldige speler, zou zeker een upgrade zijn. Hij wil voorlopig blijven (en heeft ook verlengd) maar dit is wel een mooie kans. Ik denk dat er na Busquets en Verratti geen middenvelder is die de linies zo vaak openbreekt als Paredes. Die speelt echt heel veel ballen vooruit. Topspeler voor ETH dit.

10 juli 2022 om 18:20

Nou halen die gast, ze zullen toch moeten investeren willen CL halen volgend jaar. Dan kun je echte grote namen halen. Nu moet het technisch kloppen, dan doet Ten Hag de rest

Je kan ook gewoon Ruben Neves halen van de Wolves. Technisch goede 6. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Zou het erg jammer vinden als Frenkie blijft bij Barcelona. Elke week gewisseld worden voor Gavi bij een slangenclub in plaats van sleutelspeler op Old Trafford. Hij moet het zelf weten, maar niet verstandig.

10 juli 2022 om 17:48

Die ruben neves zal ook wel een fortuin moeten kosten aangezien hij van een premier league team afkomt. Laat de scouting eens een keer creatief zijn en kom met wat origineels. United gaat al 8 jaar alleen voor spelers die iedereen al kent en die hierdoor veel te veel geld moeten kosten. Ten hag moet niet meteen 3 wereldtoppers hebben. Hij moet spelers die in zijn systeem passen halen, zodat je een basis hebt. Vervolgens kun je spelers gaan upgraden, maar dan heb je al iets waar je op kan bouwen. Kijk naar Liverpool en Klopp. Die kocht ook niet meteen Van Dijk, Thiago en Fabinho in zijn 1e jaar.

10 juli 2022 om 18:00

Waarom zou hij naar United gaan alleen vanwege Ten Hag?

Als hij het zonnige Barcelona dan toch gaat verlaten dan kan hij nog wel naar betere clubs dan Manchester United denk ik. Als Chelsea serieus is zie ik het gebeuren ook, spelen Champions League en grotere kans op prijzen. Wat als het mis gaat en Ten Hag er volgend jaar uit ligt?

10 juli 2022 om 18:57

Minus punten Barcelona
- Voor een veel mindere Gavi worden gewisseld elke wedstrijd
- Speelt op verkeerde positie
- Word niet op tijd uitbetaald
- Word gechanteerd in de media voor salaris verlaging
- Team mist heel veel kwaliteit en spel ligt hem niet
- Word niet gewaardeerd

Plus punten United
- Eigen positie
- Sleutel speler in plaats van handpop van Xavi die hem wisselt voor een kind
- Spelen op old trafford
- Spelen met Rashford, Fernandes, Erikssen en Donny
- Ten Hag systeem ligt hem
- Spelen in de Pl
- Zal meer waardering krijgen

10 juli 2022 om 20:08

Je mist het belangrijkste bij Barcelona speelt hij Champions League en bij Manchester United op donderdag avonden uit in Cyprus.

Maar je hele lijst is waardeloos omdat hij Barcelona niet wilt inruilen voor Manchester. Zoals ik al zei als hij weg zou gaan denk ik heus wel dat een Champions League ploeg voor hem meld.

10 juli 2022 om 20:28

Champions league is niet alles. Vooral niet als je bij Barcelona speelt. Dan is het gewoon een kansloos verhaal. 1 goed seizoen bij Manchester en je bereikt veel meer dan bij Barcelona.

Maar goed jij vind de punten die ik noem niet belangrijk. Waardering is natuurlijk ook niet belangrijk... Houd je zelf niet voor de gek zou ik zeggen.

10 juli 2022 om 20:45

Ja zo lust ik er nog wel een paar

Pluspunten barcelona;
Mooi weer
Spelen in Camp Nou
Champions League
Meedoen om de titel

Minpunten Man utd
Slecht weer
Grauwe stad
Geen CL
Niet meedoen om de titel
De coach waar je voor komt haalt misschien de kerst niet

10 juli 2022 om 20:56

Dat spelen in Spotify Camp Nou is nou ook niet echt bijzonder met al die mooi weer suporters. Daarnaast doet Barcelona mee in de champions league maar niet om de prijzen. Barcelona doet mee om de titel omdat la Liga niet zo sterk is als de Pl.

En dan speel je Champions league. Word je gewisseld voor een 17 jarige knulletje dat nog geen 90 goede minuten heeft gespeeld en word je misbruikt op de nummer 8.

10 juli 2022 om 21:10

Je hebt helemaal gelijk hoor, spelen met rashford zal vast een droom zijn voor frenkie

Paredes zal wel niet uit de koker van ETH komen denk ik. United kan wel een sloper op het middenveld gebruiken. Off topic: weet iemand of er bij United nog spelers op de transferlijst staan?

Rabiot, Arthur en Ramsey. Mooie package deal voor 50M

10 juli 2022 om 17:53

Je bedoelt dat Juve dan 50m erbij geeft? Anders zou ik niet weten waarom een club die naar de top wilt zulke troep zou overnemen;p

Beter willen presteren, meedingen naar CL plaatsen (en dat eigenlijk als doel hebben) maar belangrijke spelers kwijtraken en geen topvervanging voor het project van de komende jaren weten te strikken..ik zie United vooralsnog alleen maar verder afglijden. Beter het geld goed uitgeven en elk jaar beetje bij beetje meer kwaliteit hebben dan breedtemateriaal halen waar topkwaliteit ontbreekt.

Middenveld van Paredes, de Jong en die Portugees daarvoor zou wel echt geweldig zijn volgens mij.

Volgens mij is Ten Hag nu vooral bezig met een tour met zijn ploeg in Azie voetbalzone. Die heeft andere dingen aan zn hoofd nu dan aan transfers te denken. Dat doen andere mensen voor hem.

10 juli 2022 om 18:43

Ik denk juist op een tour dat je alleen bent met je spelers zie je heel goed wat de kwaliteiten zijn van de huidige groep en dus ook wat je mist. Op basis daarvan bel je met mensen bij de club en bespreek je wat je beste opties zijn.

Vond alle eerdere geruchten juist vreemd omdat hij nog nooit met de huidge groep gewerkt had.

Is Sabitzer niet iets voor Man U? Die gast is te goed om nog een jaar te banken! Ik zou als Man U zijnde ook informeren naar Koulibaly!

Neves was al eerder op de radar. Kost 20 a 30 meer en is een wereldvoetballer. Duurder maar heb je wel meer aan. Paredes heeft kwaliteiten maar dat heeft united niet nodig. Ten hag wil de bal hebben. Heeft een dik salaris ook in Parijs. Rice is goed maar niet voor 120.

Andere soort speler, maar als je er daar één van in je team hebt sta je al met 1-0 voor. Hele goede speler met een top mentaliteit en power.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren