Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain legt Fabián Ruiz vast en laat Paredes meteen vertrekken

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft Fabián Ruiz officieel overgenomen van Napoli. De 26-jarige middenvelder komt over voor een bedrag van 21,5 miljoen euro. De Fransen laten Leandro Paredes volgens Fabrizio Romano meteen naar Juventus vertrekken: de 28-jarige Argentijn wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan de Italianen, die een optie tot koop in de deal hebben bedongen.

Met Ruiz heeft Christophe Galtier, die deze zomer overkwam van OGC Nice, zijn gewenste versterking binnen. De komst van de vijftienvoudig Spaans international hing al een tijdje in de lucht en dinsdag werd de transfer officieel bevestigd door PSG. Ruiz vertrekt daardoor na vier jaar bij Napoli, dat hem in de zomer van 2018 overnam van Real Betis. De middenvelder speelde 166 wedstrijden voor de Italianen, waarin hij 22 keer scoorde en vijftien assists gaf.

PSG ziet Paredes aan de andere kant naar Juventus vertrekken. De Argentijn wordt volgens Romano woensdag medisch gekeurd in Turijn, waarna hij tot het einde van het seizoen wordt gehuurd. La Vecchia Signora heeft een optie tot koop van vijftien miljoen euro bedongen in de deal, wat ook een verplichte optie kan worden. Wanneer dat het geval wordt, laat Romano in het midden. De transfersom kan door bonussen nog oplopen tot twintig miljoen euro.

De selectie van PSG lijkt daardoor ver compleet. Les Parisiens gaven deze zomer ruim 130 miljoen euro uit. Zo werd de koopoptie in de huurdeal met Sporting Lissabon van Nuno Mendes gelicht en kwamen Vitinha, Renato Sanches en Nordi Mukiele voor miljoenen over naar het Parc des Princes. Ook werd Hugo Ekitiké gehuurd van Stade Reims, waarbij PSG de optie heeft om hem definitief over te nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

130 miljoen deze zomer voor pag valt best mee eigenlijk!

Soler is ook vanavond overgenomen van Valencia voor 18 miljoen vz. Ze hebben beide spelers gehaald. Zowel ruiz als soler .En Guaye staat volgens Romano en Ornstein op het punt om bij Everton te tekenen

31 augustus 2022 om 11:10

Gueye vind ik zowiezo matig.

Paredes vind ik wel een klasbak, maar is een echte dmf. Beter voor hem dat hij naar Juve gaat. Bij Psg kwam hij te weinig aan spelen toe met het oog op het Wk.

Ik snap alleen niet waarom Danilo wel mag blijven. Paredes is veel beter.

Fabian Ruiz of Parades? Fabian stabiel bij zijn club. Begrijp de aankoop niet van PSG. Koop dan Ronaldo voor Icardi en laat Ronaldo goals maken op naam van Messi 😁 even serieus gaat Fabian Ruiz echt het verschil maken? Parades was toch niet zo slecht?

31 augustus 2022 om 00:37

Fabian Ruiz heeft een topseizoen gedraaid voor Napoli en Paredes een slecht seizoen voor PSG- of ja, eigenlijk hebben ze allebei dat patroon al twee jaar. Ik vind dat ze een spotprijs hebben betaald voor Ruiz.

31 augustus 2022 om 01:01

Tja zal geen wereld van verschik maken, maar vind Ruiz wel iets beter dan Paredes.

31 augustus 2022 om 01:04

Fabio Ruiz is voetballend een stuk beter en zorgt ook voor meer balans op het middenveld denk ik. Icardi was een onbegrijpelijke aankoop.

31 augustus 2022 om 03:21

Ik ben wel n Paredes fan maar Ruiz is en jonger en technisch nog wat beter.
Icardi...tja, laten we t daar maar niet over hebben. Dat is nivo PSV of Lorient

31 augustus 2022 om 15:23

Nou nou, wat Icardi bij Inter liet zien kan elke PSV speler alleen maar van dromen. Was gewoon een klinische goaltjesdief, die legde ze er altijd in.

31 augustus 2022 om 03:16

Haga...wat moet n PSG nou met het nivo Ronaldo als je Mbappe/ Neymar hebt? 45 klassen beter dan de narcust onder aan de hill..

31 augustus 2022 om 05:35

Momenteel wel. Maar niet vergeten dat Mbappe ook een uber-narcist is. Die man zijn ego is nog groter dan zijn salarisstrook.

31 augustus 2022 om 15:20

Toch wel extreem veel assists voor een "egoïst" ...

Dat is een geweldige deal voor PSG. Ik had eerder een prijs verwacht rond de 60 miljoen. Heeft zich bewezen bij Napoli en zal een sterkhouder zijn. Het middenveld word wel erg vol voor 2 posities. Vitinha heeft laten zien dat hij met Verratti een geweldige duo vormt. Paredes is overigens een hele goede versterking voor Juventus en zal waarschijnlijk gelijk in de basis komen.

PSG lijkt eindelijk fatsoenlijk beleid te hebben. Campos en Galtier lijkt mij echt een gouden zet te zijn geweest. Een middenveld dat eindelijk ergens op lijkt met spelers zoals Soler, Ruiz, Verratti, Vintinha, Danilo Pereira, Renato Sanches. Het begint eindelijk ergens op te lijken. Niet zo maar met geld smijten maar gerichte aankopen op plekken waar je het nodig hebt. Leuk om te zien.

31 augustus 2022 om 09:43

Galtier is echt de beste zet die PSG kon doen denk ik. Een nuchtere trainer, met eigen visie, die ook echt heel rechtlijnig is. Met de sterren kunnen omgaan is wel iets wat we nog niet van hem weten, maar lijkt me capabel genoeg. En zoals ik al eerder aangaf hier, een vriend van me uit Lille zei t al direct: Galtier is de persoon die er voor zorgt dat PSG de CL gaat winnen. Als hij t niet kan, dan kan niemand het.

Wat een selectie hebben zij zeg. Zie PSG als de topfavoriet voor de CL. Al zijn Bayern en City natuurlijk ook ijzersterk en een club als Real moet je ook nooit onderschatten.

31 augustus 2022 om 02:15

Ja ja ja, dit hoor je ook elk jaar maar weer en toch halen ze het op de een of ander manier toch niet..

31 augustus 2022 om 02:33

Er staat dit jaar echt een team. Het team is gewoon onwijs sterk en je ziet de spelers voorin ook verdedigen wat je de afgelopen jaren niet veel heb gezien. Ik denk dat ze dit of volgend jaar de CL pakken. Het is onderweg naar Parijs.

31 augustus 2022 om 03:15

Dat echte team loopt volgens de media al mank vd zever in de kleedkamer. Daarnaast moeten we nog maar zien of Galtier met vedettes omkan. Heeft ie daar wat problemen mee en strandt psg in de kwartfinale staat ie op straat en gaat psg weer verder met hun non-beleid onder de volgende coach.

31 augustus 2022 om 03:18

Afg jaar was PSG de beste. RM twee maal weggespeeld, enkel dr een fakende goalie plus dubieuze arbiter niet verder.

31 augustus 2022 om 15:22

Ze waren niet de beste, ze hadden simpelweg meer balbezit, maar voetbal win je door goals en daarin was Real Madrid natuurlijk feitelijk beter. Terechte Koning van Europa dit jaar.

Onbetwist.

31 augustus 2022 om 15:59



Dubieuze arbiter.. Benzema maakte 3 goals binnen minder dan een half uur tijd en jij komt hier de arbiter en keeper de schuld geven.. Als je die klasse niet heb kunnen zien dan ligt het wat mij betreft helemaal aan jou,, PSG heeft een hoop nieuwe middenvelders gehaald maar ze hebben in Veratti maar 1 wereldtopper de rest zijn allemaal net niet spelers..

31 augustus 2022 om 13:22

Er is geen 1 club als Real, zeg gerust: "Real moet je nooit onderschatten".

Ik snap echt niet waarom Nederlandse mensen zo hard gaan op buitenlandse clubs.
Ik heb wel mijn voorkeuren in het buitenland maar mijn club en mijn voetbal hart is toch echt Nederlands.
Een shirt of pak van zi maar een club draag ik ook niet omdat het nou eenmaal een mooi pak of shirt is.

31 augustus 2022 om 11:55

Persoonlijk kijk ik juist alleen maar buitenlands voetbal. Ik vind Nederlands voetbal onwijs saai met saaie clubs en onbekende spelers. Kijk liever naar de grote spelers in spanje en engeland.

We gaan het wel zien, ik vind Paredes echt een topspeler die gewoon te vaak geblesseerd is geweest de afgelopen jaren, essentieel voor Argentinië het komende Wk. Fabian Ruiz is linkbenig? Technisch ook goedz heb gem alleen weinig zien spelen voor Napoli.

31 augustus 2022 om 09:09

Niks speciaals. Leuke voetballer (heeft een goed schot) maar ook niet meer. Zowiezo apart wat psg doet. Tig middenvelders halen. Soler, Ruiz, Sanches, Vitinha lol. En ze spelen ook nog eens met enkel 2 middenvelders in dat 523 systeem.

31 augustus 2022 om 11:28

Vindt het inderdaad bizar, de keren dat ik hem gezien heb vond ik er niet veel aan, denk dat Paredes een veel hoger level kan aantikken en hij van absolute meerwaarde gaat zijn voor Juventus. Zeker in de onderlinge wedstrijden tegen PSG komende weken.

Ik vond Paredes altijd wel goed. Bracht wat pit en fysieke kracht in zijn spel, ondanks dat hij ook nog eens heel goed kon voetballen. Pakte wel vaak onnodige domme gele kaarten in mijn ogen. Maar dat doet een Verratti ook vaak genoeg bij PSG helaas...

Overigens wel mooi om te zien: Paredes & Gueye inruilen voor Fabian Ruiz en Carlos Soler. Dan ga je er voetballend toch wel flink op vooruit. Alleen qua defensieve middenvelders niet. En dan ook nog eens Renato Sanches en Vitinha erbij (die het goed doet).
Veel voetballend vermogen en loopvermogen op het middenveld daar. En alleen nog maar Danilo Pereira als echte defensieve middenvelder in de selectie.

Verbaas mij wel altijd als ik kijk naar de selectie van PSG. Er zitten nog altijd spelers die amper tot nooit spelen, die gewoon bij PSG blijven. Zo'n Julian Draxler, Mauro Icardi, Rafinha, Kurzawa en Pablo Sarabia.
Die moeten uiteindelijk toch ook wel weer eens een balletje willen trappen? Hebben allen het niveau niet dat PSG nastreeft.

Volgens mij speelt alleen Sarabia nog heel sporadisch, maar ook die heeft het niveau niet. Zitten gewoon alleen lekker te cashen bij Psg...

31 augustus 2022 om 11:11

En toch hebben ze dit jaar een stuk stabielere selectie dan de jaren ervoor en word er eindelijk gericht gekocht. al die spelers lozen kost wel een tijdje.

31 augustus 2022 om 12:39

Dat ben ik met je eens.
Maar spelers als een Draxler, Icardi, Rafinha, Kurzawa, daar heb je toch niks meer aan? Zeker niet in dit systeem wat gespeeld gaat worden.

Overigens frappant dat ze Diallo wellicht nog naar RB Leipzig willen laten gaan. Is een ideale back-up.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren