Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain verwacht intocht én uittocht in slotfase transfermarkt

Laatste update:

Paris Saint-Germain staat nog een druk slot van de transferzomer te wachten. Dat meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano. De ploeg van trainer Christophe Galtier zal volgens de Italiaanse journalist zeker afscheid nemen van Ander Herrera, Rafinha en Leandro Paredes, terwijl ook onder meer Mauro Icardi en Idrissa Gueye het Parc des Princes lijken te gaan verlaten.

Het contract van Herrera wordt volgens Romano per direct beëindigd, zodat de Spanjaard transfervrij kan vertrekken naar Athletic Club. De 33-jarige middenvelder speelde tussen 2011 en 2014 ook al voor de club uit Bilbao, waarna hij naar Manchester United vertrok. Daar speelde hij vijf seizoenen, om in 2019 de overstap te maken naar Paris Saint-Germain. Voor de Parijzenaren was hij sindsdien in 95 officiële duels goed voor zes goals en zes assists.

Rafinha werd in de zomer van 2020 door PSG overgenomen van Barcelona, maar de Braziliaan werd nooit een vaste kracht in Parijs. In januari 2022 werd het jongere broertje van Liverpool-ster Thiago Alcântara verhuurd aan Real Sociedad, waar hij tot zeventien wedstrijden in LaLiga kwam. Bij PSG is het centrale middenveld echter overvol geworden. Naast Rafinha heeft Galtier op die positie namelijk ook de beschikking over Marco Verratti, Danilo Pereira, Renato Sanches, Vitinha, Gueye en Paredes. Laatstgenoemde staat volgens Romano voor een transfer naar Juventus.

Bij het vertrek van Rafinha en mogelijk Gueye zal PSG zich naar alle waarschijnlijkheid versterken met Fabián Ruiz. De Spanjaard heeft bij Napoli een contract tot medio 2023, waardoor de middenvelder een relatief goedkope optie kan blijken te zijn. Doelman Keylor Navas kan juist de omgekeerde weg bewandelen. De Costa Ricaan staat in de belangstelling van de Napolitanen, waardoor Ajax de ex-speler van Real Madrid zou kunnen treffen in de groepsfase van de Champions League.

Over de toekomst van Abdou Diallo, Edouard Michut en Icardi bestaat nog onzekerheid. De Argentijnse spits werd eerder in verband gebracht met transfers naar het Manchester United van Erik ten Hag, het Saudische Al-Shabab en Monza, maar lijkt op huurbasis naar Galatasaray te vertrekken. L'Équipe berichtte op woensdag dat de Turkse grootmacht een principeakkoord heeft bereikt met de ex-spits van onder meer Internazionale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ander Herrera gaat ook weg, schijnt rond te zijn met Athletic Club Bilbao. Prachtige transfer, terug op het oude nest, daarna afsluiten bij Zaragoza.

27 augustus 2022 om 12:09

Staat gewoon in het artikel?

27 augustus 2022 om 16:20

Zie dat het nu is toegevoegd aan het artikel inderdaad, goed dat vz de comments leest en waar nodig de tekst aanpast.

real sla je slag en haal icardi

26 augustus 2022 om 19:27

Haha Icardi lol, no thank you. Die is finito. Kun je beter Cavani of Belotti bij wijze van halen maar goed. Een Dzeko 1 jaartje zou wel tof zijn mocht ie als back up willen fungeren.

26 augustus 2022 om 19:34

Belotti naar Roma is bijna rond

26 augustus 2022 om 19:32

Doe mij maar Cavani dan. Bespaar je alvast al die drama van zijn vrouw/zaakwaarnemer. Daarbij denk ik dat mentaal en mentaliteit Cavani beter zit, meer drive en ambitie.

26 augustus 2022 om 21:34

Los daarvan is Cavani ook een betere spits. Hij heeft veel ervaring en bewijst overal te scoren.

26 augustus 2022 om 19:37

Lol Icardi? Die verstoort gewoon het groepsproces. Teamgeest van Real is echt uitstekend momenteel. Dat moet je niet verpesten door hem te halen met zijn vrouw...

26 augustus 2022 om 21:56

Nee dankjewel. Laat hem en Wanda maar weg blijven.

Ze hebben idd een overvol middenveld. Guaye heeft het altijd wel goed gedaan in de wedstrijden die hij speelde. Dat zou voor heel veel clubs een versterking zijn .. icardi naar Istanbul .. dat is wel verrassend

Heel benieuwd of een Chelsea/united 'uit wanhoop' niet ineens bij Neymar terechtkomen. PSG heeft al meermaals de deur open gezet voor hem deze zomer en ik zie die wel uit het niets daarvoor gaan. Gezien zijn sterk begin, is het een topaanwinst voor praktisch elke ploeg. De vraag is natuurlijk of hij nog motivatie heeft na het WK.

26 augustus 2022 om 20:21

Utd en Chelsea betalen behoorlijk wat salaris kosten maar nog verre van wat Psg aan zijn spelers betaald. Geloof dat Neymar iets van 40m+ per jaar pakt? Dat is meer dan twee keer zoveel als Chelsea’s best betaalde speler. Dit zou alleen maar voor onrust binnen de selectie zorgen. Zie beiden clubs dit niet doen en Neymar dus gewoon blijven.

26 augustus 2022 om 20:39

Hangt er vanaf hoe graag/hard PSG van Neymar af wilt. Gezien de prestaties zou je denken van niet, maar zelf na de laatste wedstrijd liet de coach die deur open. Ik denk dat er dus zeker bepaalde afspraken gemaakt zijn (met Mbappe). Wie weet kunnen Chelsea/united hier van profiteren en is er zelfs een huur mogelijk met gedeelde loonkosten. Dan zou ik daar als beide clubs zijnde echt niet over twijfelen.

Wil niet te gek doen, maar is zo’n Raphina niet iets voor onze top 2?

26 augustus 2022 om 20:28

Sins wanneer hebben wij een top twee? Dacht dat ene club uit Rotterdam afgelopen seizoen nog in een finale stond wanneer was de laatste finale van PSV haha grapjas

26 augustus 2022 om 22:58

Ach kom, de afgelopen twintig jaar is Feyenoord net zo vaak kampioen geworden als AZ en FC Twente. En maar éã©n keer vaker de beker dan FC Twente.

29 augustus 2022 om 11:50

We hebben sinds zeg maar altijd een top 2? En sinds altijd hebbent we ook wel een top 3 hoor, en ook een top 5. Zelfs een top 10. Ik snap wel dat je optimistisch bent over Feyenoord, maar niet zo kleinzerig doen. Op basis van de laatste jaren kun je rustig zeggen dat Feyenoord de 3e club is na Ajax en PSV. Niks mis mee hoor, niet zo druk maken.

Herrera naar Bilbao, Gueye nog naar Everton. Tot nu toe een goede transferzomer voor Psg!

Is Diallo niks voor PSV?

Als Icardi niet zo'n takkewijf als vrouw en zaakwaarnemer had zou ik hem proberen huren als 2e spits bij Madrid.

26 augustus 2022 om 23:56

Een backup speelt niet zoveel en wordt niet bijzonder belast. Waar Icardi persoonlijk last mee heeft deert me niet. Die dokter veroorzaakt geen problemen in de kleedkamer of met het bestuur...

Galatasaray schijnt al akkoord te zijn met Icardi en PSG, Galatasaray betaald een kleine deel van zijn salaris voor een jaar, weet nog niet of er een koop optie bij betrokken word, denk het niet hij is te veel waard.

26 augustus 2022 om 20:28

Je hebt net Seferovic gehuurd en Gomis is weer wakker geworden, waarom zou je Icardi huren die al bijna 2 jaar niks laat zien en een gigantisch salaris heeft? Dat is toch dom

26 augustus 2022 om 21:40

Wie weet leeft hij op in Turkije en scoort hij er 20 dan vragen we niet waarom we hem gehaald hebben, zelfde geld voor Dele, beide zijn twijfelgevallen maar kunnen wel weer opleven.

Ik snap niet waarom Man United niet gewoon voor Paredes gaat. Echt een goede speler, veel betere optie dan McFred. Zelfde geldt voor Fabian Ruiz van Napoli trouwens.

26 augustus 2022 om 22:29

Ja inderdaad. En daarnaast is Paredes een veel betere optie dan de andere doelwitten van man utd op het middenveld zoals frenkie. Paredes is een stuk beter en een stuk goedkoper dan frenkie.

26 augustus 2022 om 23:05

Casemiro - Paredes - Bruno/eriksen? Lijkt wel een lekker middenveld. Fred zal bij elke andere vergelijkbare club een gewaardeerde elftal speler zijn, bij Man Utd voetballen is ook gewoon ondankbaar. Vind het ook echt jammer dat Case daarheen is gegaan net voor het WK, maargoed hopelijk helpt het ETH.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren