Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Absente Lionel Messi laat aanwezigen bij groepstraining Argentinië schrikken

Laatste update:

Lionel Messi heeft vrijdag niet meegetraind met de Argentijnse selectie. Bondscoach Lionel Scaloni stond erop dat de spelers die in de vriendschappelijke interland tegen de Verenigde Arabische Emiraten (5-0 overwinning) de meeste inspanning leverden, rust zouden krijgen. Messi voerde daarom een individueel programma af in het krachthonk van de Zuid-Amerikanen.

Naast Messi ontbraken ook Ángel Di María, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes en Nicolás Otamendi bij de groepstraining. Net als Messi werkte dat viertal een programma af in het krachthonk. Op de training van vrijdag kwamen veel media en fans af, die dus geen glimp te zien kregen van sterspeler Messi. La pulga speelde de hele wedstrijd mee tegen de Verenigde Arabische Emiraten en wist daarin eenmaal tot scoren te komen. Reden genoeg voor Scaloni om hem net als zijn vier teamgenoten wat meer rust te gunnen.

Marca verzekert dat Messi absoluut geen last heeft van een mogelijke blessure. Wel zouden de aanwezigen geschrokken zijn van de absentie van de 35-jarige aanvaller, maar zij kregen al snel in de gaten dat het niet om een blessure ging. Ángel Correa en Thiago Almada, die de geblesseerden Joaquín Correa en Nicolás González vervangen, komen vrijdagavond aan in Qatar.

Van de spelers die wel aanwezig op de training waren, stond achter de naam van Marcos Acuña nog een vraagteken. De linksback van Sevilla had last van zijn lies, maar heeft de training van vrijdag goed doorstaan. TyC Sports weet daarom te melden dat Scaloni nu definitief een punt heeft gezet achter zijn 26 namen en niet meer zal wisselen. Argentinië speelt zijn eerste wedstrijd op dinsdag, wanneer Saudi-Arabië de tegenstander zal zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom al die paniek ze willen geen risico nemen met Messi, begrijpelijk...

Niet heel spannend nieuws toch? DE paul, Messi, Paredes en Di Maria zijn wel essentieel voor het team van Argentinië, niet echt noemenswaardig nieuws als je het mij vraagt, zolang ze maar winnen en in het toernooi gaan groeien, ze hebben een hechte groep die voor elkaar wilt vechten.

Selectie argentinie heeft de meeste tattoos denk ik.

Ot: lijkt mij gewoon voorzorg

18 november 2022 om 21:02

Brazilie heeft er ook wel aardig wat spelers die als kleurplaat door het leven gaan.

18 november 2022 om 23:43

Uruguay ook en waarschijnlijk engeland ook haha.

Zag een x zo’n foto van argentinie 10 jaar terug, toen werkelijk het hele team vol tattoos 😂

De GOAT gaat vlammen. Kan niet wachten om de allergrootste ooit aan het werk te zien. Dios, laat Leo alsjeblieft het WK winnen!

18 november 2022 om 20:18

De grootste ooit is vandaag 103 weken geleden overleden.

Grazie per tutti. Riposa in pace

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren