Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag is wachten beu en kijkt naar Ajax én FC Utrecht voor versterking’

Laatste update:

Erik ten Hag beschouwt Mason Mount nog altijd als de ideale nummer 8 in zijn formatie bij Manchester United, maar kijkt door de stroeve onderhandelingen met Chelsea inmiddels ook verder. Manchester United heeft volgens de Britse tak van ESPN bij Ajax geïnformeerd naar Mohammed Kudus. Ook werd recent navraag gedaan bij FC Utrecht voor Taylor Booth en bij Brighton & Hove Albion voor Moises Caicedo.

Rob Dawson van ESPN licht de situatie bij Manchester United verder toe. The Red Devils onderhandelen na een persoonlijk akkoord met Mount al weken met Chelsea. United legde vrijdag een laatste bod van 64 miljoen euro neer in Londen. De club lijkt door het volgend jaar aflopende contract van Mount een goede onderhandelingspositie te hebben, maar the Blues houden voorlopig vast aan een vraagprijs van liefst 67,5 miljoen euro plus nog eens 8 miljoen euro aan variabelen.

Sportief directeur John Murtough kijkt samen met manager Erik ten Hag nu naar alternatieven, mogelijk om de druk op Chelsea verder op te voeren. Ten Hag werkte bij Ajax enkele jaren samen met Kudus, die in zijn periode in Amsterdam echter langdurig uitgeschakeld was. Pas afgelopen seizoen, toen Ten Hag al naar Manchester was, kon de aanvallende middenvelder van Ajax bij momenten zijn oude vorm etaleren. In 42 officiële duels produceerde hij 18 goals en 6 assists.

Ook Brighton is serieus geïnteresseerd in Kudus, zo onthulde Fabrizio Romano zaterdag. Chelsea houdt de Ghanees eveneens in de gaten, maar onderneemt voorlopig geen actie. In de media circuleerde de voorbije weken een onbevestigde vraagprijs van 45 miljoen euro voor Kudus. Booth geldt als een veel goedkoper alternatief voor United. De middenvelder streek vorig jaar transfervrij neer bij FC Utrecht, dat hem overnam van Bayern München. Booth kwam tot 2 goals en 4 assists in 28 officiële duels voor de Domstedelingen. Caicedo, de derde naam op de lijst van United, is de duurste optie: Brighton verlangt deze zomer meer dan 90 miljoen euro voor de Ecuadoraanse middenvelder.

Is Mohammed Kudus goed genoeg voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat Ajax het maar weer oplopen tot 100 miljoen haha

25 juni 2023 om 19:32

En dan weer derderangsspelers halen?😉

25 juni 2023 om 20:07

Als Antony derderangs was dan is Kudus minimaal vierderangs, nog wel een niveautje minder bewezen dan Antony

25 juni 2023 om 20:16

Wat heeft Anthony dan laten zien waarin hij beter is dan Kudus?

25 juni 2023 om 20:20

Dribbels, snelheid, dreiging, overtal situatie creëren, (lange) passing en (voor)assists, om even een paar dingen te noemen.

25 juni 2023 om 20:25

@inke, ik denk dat de knipoog hier ging over het aankoopbeleid van Ajax.

Ik denk niet dat Taylor Booth op dit moment klaar is voor de stap naar Man U. Het is voor hem nu zaak de beste van Fc Utrecht te worden. Over wat Kudus precies aankan: geen idee.

25 juni 2023 om 20:28

@Janssen Anthony heeft het destijds niet alleen tegen met alle respect een Rkc laten zien maar ook tegen de tip 3, dat kun je van Kudus niet zeggen.

25 juni 2023 om 20:29

Tip is top

25 juni 2023 om 20:54

En in de champions league

25 juni 2023 om 21:10

Nouja, Antony heeft een hoger plafond laten zien dan Kudus. Ik ga hier geen verhaal ophouden waarom Antony 100 mil waard is want dat vind ik absoluut niet, maar meer dat ik Kudus nog een tandje minder vind. Kudus op zn best is een goede speler voor Ajax met wat beperkingen, en op zn slechtst is hij totaal onzichtbaar, laat hij zn koppie hangen en verdedigd hij niet mee. Antony op zn best was een topspeler voor Ajax, en op zn slechtst was hij onzichtbaar maar deed hij nog wel zn verdedigende taken.

25 juni 2023 om 22:08

Is Booth nou echt zo'n wereldtalent? Dat valt toch ook wel weer mee? Zeker de stap nu naar Man U lijkt mij wat voorbarig. Zeker een leuke speler, maar hij was over een heel seizoen niet eens constant de beste bij Utrecht, laat staan United. Lijkt me dan ook dat hij voor de toekomst wordt gehaald als hij al gaat.

25 juni 2023 om 22:27

Bij dat bedrag schakelen ze denk ik voor 5 miljoen wel naar Booth 😂

Dit is nog goed nieuws, als MU interesse heeft betekent een ding.. de jackpot!

25 juni 2023 om 19:35

Jackpot als Ajax nog Champions League zou spelen en kampioen geweest zou zijn. Kudus is ook onderdeel geweest van een mislukt seizoen.

25 juni 2023 om 20:09

Biedingen op Timber en Alvarez gemist zeker?

26 juni 2023 om 10:10

Hhaha maak dat jezelf maar wijs.
Dus alleen dan vang je veel geld? Dan doet Feyenoord echt wat fout als je reden klopt.
Het merk Ajax is groter dan een titel hoor.
Ajax zegt gewoon niet zo gemakkelijk ja . Dat is het verschil.
Ze halen echt het onderste uit de kan.


25 juni 2023 om 19:35

Ach ja geld maakt niet gelukkig en dat heeft Ajax ook wel laten zien afgelopen seizoen 😉 Vooral in Euro’s blijven denken.

25 juni 2023 om 20:27

Moeten ze wel iets goeds doen met het geld en niet zo over de balk flikkeren als vorig seizoen

25 juni 2023 om 21:58

Jackpot voor Chelsea. Zoals gewoonlijk doet Man U weer alsof zij gaan stoppen, maar zullen uiteindelijk bedrag naderen + bonussen


Chelsea laat kassa rinkelen

Daar ga je toch de premier league niet mee winnen? Mik dan hoger.

25 juni 2023 om 19:40

Tja hij heeft ook niet echt de financiële middelen om de toppers te kunnen halen he. Ookal heeft hij zijn vorige zomer het een beetje verprutst met Antony.

25 juni 2023 om 19:43

Er is voldoende budget. Gewoon slimmer inkopen. Newcastle is eem goed voorbeeld. United heeft de afgelopen jaren net zo gespendeerd als City.

25 juni 2023 om 21:03

65 miljoen voor mount is toch een fors bedrag. Tevens wetende dat je nog geld hebt voor een spits van 100+ miljoen.

25 juni 2023 om 22:48

Ik mis vooral de overtuiging dat ze hem willen. Als United echt denkt dat hij de ploeg beter gaat maken, dan is 65 miljoen geen extreem bedrag in deze markt.

25 juni 2023 om 23:30

Klets niet uit je nek denhaag de glazers stellen geen budget beschikbaar omdat ze bezig zijn met de club verkopen. Wat ze hebben is met de verkoop de 3e plek en cl spot die ze gehaald hebben.

26 juni 2023 om 08:30

Het budget is het probleem niet, maar hoe dat gespendeerd word. Tevens al jaren het grote probleem. United is dringend gebaat bij een goede TD. Ten Hag is een uitstekende coach en trainer, maar geen TD.

26 juni 2023 om 11:32

Ten hag geeft aan wie hij wilt. Dan is ten hag daar ook fout in.

Van Mount naar Booth is van BMW naar Fiat gaan. Dus dan maar een Volkswagen: Kudus!

25 juni 2023 om 19:41

Eerder van een Bmw naar een fiets 😋Ik snap de hype om Taylor Booth niet zo het is een leuke voetballer maar toch (nog) geen speler voor de absolute top. Zijn rendemend moet omhoog en hij moet wat harder in de duels worden hij durf vaak de duels niet eens in te gaan. Denk dat Psv of Feyenoord nog wel moet lukken maar de PL is veel te fysiek voor hem.

25 juni 2023 om 20:40

Of van een bmw naar een step. Booth heeft een paar keer leuke dingen laten zien, maar daar bleef het ook wel bij.

25 juni 2023 om 22:26

Gun ons ook eens wat van die tassen vol Britse Ponden,
prettig zaken doen met Erikje~!

Dat mensen hier ja op stemmen zegt veel het over huidige niveau van United

Hopelijk lekker cashen Ajax! Verkoop Kudus,Timber en Alvarez. En dan volgend seizoen weer geen CL😂😂.

25 juni 2023 om 19:45

Vorig jaar zeiden vele Ajacieden dat ze het aan hun stand verplicht waren om kampioen te worden gezien de begroting. Dat belooft weer wat voor dit jaar dan.

25 juni 2023 om 19:50

He wat is dit nou weer voor logica. Als je wordt leeg gekocht is dat toch geen voordeel? Transferinkomsten staan trouwens los van de begroting. En dat argument klinkt eerder als iets wat de concurrentie zou zeggen. Ondanks dat elke ajacied het er waarschijnlijk mee eens zou zijn dat het verschil in stand dusdanig is dat ze elk jaar kampioen moeten worden.

25 juni 2023 om 20:10

Pieterpost maar die Ajaxobsessie geeft die je nou ook problemen in het dagelijks leven? Op je werk enzo? Ik zou zeggen laat ze bij Ajax lekker schuiven. 1 slecht seizoen is wel genoeg.

25 juni 2023 om 21:17

Niet alleen Ajacieden zeiden dat, heel veel mensen hebben dat gedurende het seizoen geroepen. Zeker toen Ajax geen kampioen werd heb ik juist vaak moeten horen dat het een schande is dat Ajax met haar begroting geen kampioen is geworden. En eerlijk gezegd, dat is toch ook zo? Als je als ploeg (veruit) de hoogste begroting hebt behoor je kampioen te worden. Het leuke aan voetbal is dat dat gelukkig niet altijd opgaat, anders zou het heel erg saai worden.

25 juni 2023 om 22:10

Ik vond ook dat Ajax vorig seizoen kampioen moest worden. Maar dat vind ik altijd 😄😄. Kan een jaar slecht gaan en een concurrent een prima seizoen spelen. Kan gebeuren.

Logisch, zal waarschijnlijk een heel stuk goedkoper zijn dan Caicedo en Mount. Al kan Ajax hopelijk de prijs ook nog flink laten oplopen bij Kudus en dat Manchester United het alsnog betaald, want dan kom je misschien rond de 65 tot 70 miljoen uit wat ze niet willen betalen voor Mount. Een voordeel is dat ten Hag hem natuurlijk goed kent van Ajax, ook al speelde Kudus onder ten Hag (vooral door blessureleed) niet veel.

Maar ik denk dat Kudus ook een goede aanwinst voor United kan zijn. Bij Ajax heeft hij de afgelopen maanden als een valse rechtsbuiten gespeeld en dat deed hij prima. Maar toch denk ik dat hij nog sterker in de as zal zijn en dus als 8 of 10 moet spelen. Ik zie vooral een goede nummer 8 in Kudus en denk dat hij in de Premier League helemaal goed tot zijn recht zal komen als 8 met zijn fysiek.

Net zoals Moussa Dembélé. Heeft ongeveer dezelfde speelwijze en is ook een soortgelijke type. Dembélé begon als aanvaller en uiteindelijk werd hij als controleur gebruikt, bij Kudus denk ik dat hij dan wel iets verder naar voren moet staan met Casemiro naast zich. Dan heb je gewoon een prima middenveld met Casemiro, Kudus en Fernandes.

Al zou ik Brighton & Hove Albion ook geen gekke stap vinden. Natuurlijk qua naam minder dan United, maar wat Brighton de afgelopen seizoenen presteert is gewoon top en de faciliteiten en mogelijkheden zijn ook gestaag aan het groeien daar door middel van goed beleid.

Onana
Dalot
Varane
Martinez
Shaw
Casemiro
Kudus
Antony
Fernandes
Rashford
Højlund

Kudus vind ik qua technische kwaliteiten verruit de beste van de Eredivisie. Maar het ook iemand die geen stap teveel zet, geen hart voor de club heeft. Qua positionering zo ontiegelijk dom is dat hij vaker buitenspel staat dan niet. Dat alles maakt dat je deze jongen gewoon zo snel mogelijk kwijt moet raken.

In potentie een fantastische speler. Maar met zijn instelling denk ik niet dat hij het ooit waard gaat maken. Een leuke speler voor een club in de onderste helft, zoals Palace met Zaha. Waar ze dolblij zijn als je eens per drie wedstrijden goed speelt. Maar verder niemand noemswaardig veel van je verwacht. Als Utd zou ik hier nooit aan beginnen.

We hebben gisteren een groot staaltje invloed uitoefenen van de club gezien om de mening die mensen hebben op social media te beïnvloeden. Mason Mount is onderweg naar de uitgang maar hoe kan dat? Als je Fabrizio Romano zou geloven dan komt dat omdat Mount zelf geen enkele trek heeft om bij Chelsea te blijven en bij te tekenen.

Wat de meeste mensen niet weten, omdat het maar matigjes en vluchtig benoemd wordt, is dat Chelsea een mondeling akkoord met hem had voor het WK en dat aanbod van tafel getrokken is voor het op papier gezet is. Daarna heeft Chelsea hem 1(!) aanbod gedaan, een contractverlenging van 1 jaar. Dit is zonder onderhandelingen tot stand gekomen en is als een soort ultimatum op tafel gelegd. Tekenen of vertrekken. Mount heeft dat aanbod van tafel geveegd om met de club in gesprek te gaan maar Chelsea is daarna nooit meer terug naar de onderhandelingstafel gekomen..

Nu wordt steeds gezegd dat Mount zijn zinnen gezet heeft op een vertrek, HIJ wil vertrekken en HIJ wil niet verder onderhandelen. Dat zijn de berichten die ons al maanden ter oren komen. De mensen die dicht bij Mount staan lekken echter wat anders. Ondertussen is bij Mount doorgedrongen dat de club hem helemaal niet wil zien verlengen, maar dat ze hem willen verkopen. Omdat hij opgeleid is door Chelsea is hij “pure profit” in de boeken en daar kicken die cowboys op..

Gisteren werd toevallig duidelijk welke journalisten direct onder de invloedssfeer van de club vallen. Binnen enkele seconden van elkaar wisten Romano, Matt Law, David Orstein en Ben Jacobs namelijk te vertellen dat Chelsea het derde bod van United had afgeslagen en dat ze persoonlijk in gesprek wilden met United. Dit zijn dezelfde mensen die blijven herhalen dat Mount niet verder wil praten en dat hij naar United wil, terwijl de leakers die contacten hebben op Cobham het tegenovergestelde beweren.

Chelsea speelt een vreselijk smerig spelletje met 1 van de meest geliefde spelers, onder de supporters die naar het stadion gaan of uit Europa komen. De rest van de “supporters” vallen nu al maanden iedereen aan die iets positiefs zegt over Mount op de socials en hebben zelfs Mount van Twitter weg gepest.. Ik walg echt enorm van de gang van zaken en hoe de club zich opstelt tegen over iemand die enorm belangrijk was in het winnen van onze tweede Champions League! Wat een triest zooitje!

25 juni 2023 om 20:17

Als het niet van Liam Twomey afkomstig is dan is het niet bevestigd.

Maar wat ook het verhaal is, ik gun Mount wel een transfer. Een van onze sterkhouders die het minste verdiend en zich nooit slecht heeft uitgelaten over Chelsea. Ik zie hem helemaal niet als de slechterik in dit.

25 juni 2023 om 20:36

Mount verdient een club die hem waardeert en de kans geeft om zich verder te ontwikkelen te ontplooien tot de topspeler die hij kan worden.

Het enige wat de supporters kunnen doen is de druk op de club opvoeren en ze dwingen om met de billen bloot te gaan. We krijgen een speciale raad van supporters en 1 van hun eerste punten zou moeten zijn om de club aan de tand te voelen over de gang van zaken rondom de contractverlenging van Mount.

Hij had bij Ajax ook totaal geen oog voor Kudus als hij fit was dus ik zou daar niet heen gaan. Ga lekker naar een club waar je wel een kans op spelen hebt.

25 juni 2023 om 20:18

Voor Ajax natuurlijk beter dat Man. Utd. weer een groot bedrag gaat overmaken;-)). Dus vergeet even wat het beste is voor Kudus. Laat Ten Hag Ajax financieel maar even weer spekken. In dat opzicht is het vertrek van Ten Hag een voltreffer!

Sorry maar hoe kan je nou Mason Mount als de ideale nummer 8 zien. Die kerel is veel te beperkt aan de bal en hij heeft daar nooit gespeeld bij Chelsea. Alleen op 10 of op de flanken. Geef liever meer geld uit aan een Caicedo om die op 8 neer te zetten met Bruno op 10.

25 juni 2023 om 23:04

Klopt , denk dat ten Hag beetje teveel in zichzelf is gaan geloven 😁. Maakt t nog bizarder omdat Mount op geen enkele manier echte urgente problemen in de selectie oplost. Hij wordt nu beetje als vervanger/upgrade van Eriksen gezien op 8 terwijl die helemaal niet op 8 hoort. Maja moet überhaupt maar zien dat ze de deal over de streep trekken.

26 juni 2023 om 10:33

Klopt Eriksen is ook geen 8. Hij heeft daar de verdedigende kwaliteiten en ook het uithoudingsvermogen niet om daar te spelen. Snap niet waarom ze dan voor Mount gaat want die heeft ook geen verdedigende kwaliteiten. Daar moet gewoon een Caicedo staan.

26 juni 2023 om 15:42

Mee eens, komt nog eerns bij dat je dan bijna een derde van je (vermeende) budget uitgeeft aan zon rare aankoop.

Booth is er nog lang niet,is nog volop in ontwikkeling en zal zich een heel seizoen moeten bewijzen.Beter blijft hij nog een jaar ballen bij Fc Utrecht,anders vrees ik dat het bankzitten wordt.

Weet iemand wat de status van Ben Seghir is bij Monaco ? Die had wellicht ook nog wel in dit rijtje gepast.

Betaal gewoon 60 miljoen voor booth Erik!

Booth naar united hahah, zou wat zijn zeg. Kan me toch echt niet voorstellen dat ze serieus geïnteresseerd zijn in hem.

25 juni 2023 om 20:52

Alexander Buttner heeft ook bij Man Utd gespeeld en die ging van Vitesse naar Man Utd.ook Bebe (portugees) ging van een kleine Portugese club direct naar United. In vegelijking daarmee zou een transfer van Booth (is al international bij de VS) helemaal niet gek zijn. Maar normaal gesproken heb je gelijk!

Erik ten Hag kan beter bij andere clubs kijken. Als je uitspreekt om voor de titel te gaan, dan zijn er in Amsterdam en Utrecht geen aanwinsten te behalen.

Ik vind kudus een goede technische speler , maar aan de andere kant vind ik hem ook een blind paard .
Als je met Kudus op 10 zou spelen ben je haast wel verplicht om met 2 verdedigende middenvelders te spelen .
Die jonge lijdt zo vaak balverlies op het middenveld en dan buiten het feit dat die ze eigen 9 van de 10x vastloopt .
Tegen een goed bod gelijk verkopen .

Ten Hag betaald wel een goede prijs voor Kudus, dit gaat boven de 50 miljoen worden.

Ten Hag moet echt op gaan passen dat hij zich niet blindstaart op de Eredivisie. Martinez bleek een prima aankoop, maar er zijn misschien 2 spelers die iets toe zouden kunnen voegen aan United. Eerlijk gezegd zie ik er bij Ajax momenteel maar 1, maar ik denk dat ook Alvarez aan de bak zou moeten om aan te haken.

26 juni 2023 om 00:00

Alvarez zou totaal niet mee kunnen komen bij United

Booth als alternatief voor Mason Mount......kom op zeg hou het een beetje ernstig ....... lachwekkend gewoon .

Ook al zijn Mount en Caicedo verschillende spelers zou het top zijn om weg te gaan van onderhandelingen met Mount.
Vervolgens Caicedo voor de neus van Chelsea weg te kapen.
In plaats van Mount, transfervrije Rabiot halen.
Kovacic verkocht Chelsea aan City voor 30mil overigens. Nu willen ze natuurlijk de United tax.

26 juni 2023 om 11:10

Rabiot transfervrij kapen zou een betere zet zijn dan Mount. Hopen voor Utd dat ze dan ook nog Vlahovic kunnen halen en dan hebben ze denk ik wel de belangrijkste punten aangepakt. Kane of Osimhen zijn denk ik onhaalbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren