Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Taylor toont zich stoïcijns na pijnlijke wisselbeurt bij Oranje: ‘Iedereen...’

Laatste update:

Kenneth Taylor heeft een punt gezet achter de teleurstellende interlandperiode met het Nederlands elftal afgelopen week. De twintigjarige middenvelder van Ajax had al weken een interview gepland staan met De Telegraaf en voelde er niets voor om de afspraak na zijn pijnlijke wisselbeurt tegen Frankrijk (4-0 nederlaag) te verzetten. “Natuurlijk niet. Dit hoort erbij.” In de ochtendkrant reageert Taylor voor het eerst op zijn teleurstellende optreden tegen les Bleus.

Over de wedstrijd zelf lijkt de middenvelder weinig kwijt te willen. “Laat ik het erop houden dat het bij Oranje een leerzame periode was. Sinds afgelopen dinsdag ligt de focus weer op Ajax en de Eredivisie.” De Alkmaarder werd in zijn vierde interland voor Oranje al na 33 minuten vervangen door Wout Weghorst, toen het elftal van bondscoach Ronald Koeman reeds tegen een 3-0 achterstand aankeek. Taylor liet met veelvuldig balverlies een slechte indruk achter en betaalde daar na ruim een half uur dus flink wat lesgeld voor.

Taylor vertelt wel hoe hij de vroege wissel een plek heeft gegeven. “Door te beseffen dat iedereen op zijn werk weleens een slechte dag heeft. Elke dag hard blijven werken is de basis. En dat doe ik.” De interlandperiode begon voor Taylor sowieso al met een flinke kater, door de 2-3 nederlaag tegen Feyenoord in de Klassieker. De voorsprong van de Rotterdammers bedraagt nu zes punten. “Die kwam wel keihard aan, ja. We hebben nog acht wedstrijden te gaan en het enige dat we kunnen doen, is die allemaal winnen.”

Toch heeft Taylor nog altijd vertrouwen in de landstitel. “Omdat het nog kan. Er zijn weleens gekkere dingen gebeurd. Dat besef leeft heel erg in de spelersgroep. We mogen nooit in de situatie komen dat Feyenoord punten verspeelt en dat wij dat ook doen. Als Feyenoord misstappen maakt, moeten we toeslaan.” Ajax hervat de Eredivisie aanstaande zondag, wanneer Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst de tegenstander is.

Moet Koeman Taylor in de volgende interlandperiode weer selecteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die mag echt niet mee hoor voorlopig, maar ben bang dat koeman andere plannen heeft

1 april 2023 om 08:17

Eens. Taylor voetbalt leuk mee tegen het rechterrijtje of als de rest van het team in vorm is, maar het blijft een middelmatige speler. Ook Klaassen, de Roon, Blind niet meer oproepen. En Weghorst alleen als reserve meenemen.
Op het middenveld Frenkie, Wieffer en Xavi op 10. Voorin Malen, Gakpo, Berghuis

1 april 2023 om 08:37

Ben het warempel helemaal eens met deze opmerking en de spelerskleuze.

Ben alleen bang dat de Roon, Klaassen en Blind er volgende keer gewoon weer bij zitten. Zelfde geldt voor Wijnaldum ben ik bang.

1 april 2023 om 08:49

Berghuis heeft anders ook wel aangetoond dat rechtsbuiten niet zijn positie is, vond ik weer erg matig de afgelopen interland periode. Gakpo staat in de spits bij Liverpool, maar ook dat vind ik niet zijn positie.

1 april 2023 om 08:54

Gakpo op links en Malen op rechts moet wel anders heb je net als jaren weer helemaal niets als rechtsbuiten lopen. Wie dan spits? Weghorst? Toch de ego depay? Brobbey die volgend seizoen ineens magisch er 30 in schiet ?

1 april 2023 om 09:07

Weghorst en brobbey zegt ie dan, 2 miskopen. Altijd depay, onze beste spits. Goals zijn belangrijk in het voetbal

1 april 2023 om 09:13

Ik zie liever even geen Memphis. Het is en moet altijd de Memphis show zijn, maar als hij weer eens uit vorm is kan je de 90 minuten beter besteden dan voetbal kijken, want dan gaat werkelijk alles mis.

Vind nog steeds dat we teveel wedden op 1(niet eens klasse)paard.

1 april 2023 om 09:18

Bocherief. Memphis schiet ook al 3 seizoen geen deuk in een pakje boter, maar eist wel alles op. Tijd voor eens wat anders.

1 april 2023 om 09:26

Gelukkig ging het stukken beter met Oranje tegen voetbaldwerg Gibraltar (nummer 200! op de FIFA ranglijst) toen de Ajacieden er niet bij waren.

1 april 2023 om 10:05

Maar ik ben wel heel nieuwsgierig welke andere namen je zou oproepen? Ik lees tegenwoordig veelal dezelfde namen die thuis moeten blijven, maar welke betere spelers ga je dan oproepen? Je hebt wel 23 man nodig.
Ik weet dat blind en klaassen hun beste tijd wel hebben gehad, maar het is toch niet verkeerd om die op de bank te hebben? Met blind zet je bijvoorbeeld 1 speler op de bank, waar je 3 posities mee kunt opvangen. Een klaassen kan best handig zijn wanneer je een goal moet prikken. Hij heeft toech wel bewezen een goaltje te kunnen maken. Tegen gibraltar gaf hij niet thuis, maar dat deed niemand. En klaassen is natuurlijk niet (meer) de speler die een team draagt.
De Roon zou voor mij ook zeker afvallen. Voor die plek heb je met wieffer, de jong en blind betere opties.
Kortom, ik ben benieuwd welke 4 of 5 spelers je dan zou meenemen?

1 april 2023 om 10:36

Leg mij even uit hoe goed Simons de twee EK kwalificatiewedstrijden speelde? Ik ben ook geen fan van Taylor en zie wel potentie in Simons. Maar die speelde toch ook in beide wedstrijden ondermaats? Dus wel een beetje nuance graag. En Klaassen heeft in Oranje meermaals zijn waarde bewezen. En zijn er betere type Klaassens, direct selecteren. Maar de spoeling in Nederland is nogal dun. Ook een Wieffer moet zich nog over een langere tijd bewijzen. Daarnaast geef ik Koeman een zware onvoldoende. Die heeft al die foute keuzes gemaakt in de wedstrijden tegen Frankrijk en Gibraltar. Maar lekker wijzen naar internationals die nog niet droog achter de oren zijn. Pak de steeds weer falende Depay aan. Dan toon je ballen!

1 april 2023 om 10:36

Wijnaldum wil ik nog niet afschrijven eerlijk gezegd. Het koppeltje Wijnaldum - Memphis was gewoon erg goed in de eerste periode van Koeman als bondscoach. Wijnaldum komt net terug van een zware blessure en hij zal echt wel z’n minuten maken bij Roma.

Taylor komt te kort voor het Nederlands elftal. Gravenberch verdiende een basisplek die heeft het al laten zien bij Ajax en traint elke week op topniveau bij Bayern. Het is moeilijk om in te bepalen wat zijn niveau is maar slechter dan Taylor kan bijna niet. Bij Ajax stelt Taylor ook teleur en komt te kort zelfs in de Eredivisie kan hij zich niet onderscheiden snel doorselecteren!

1 april 2023 om 07:36

Ik zou ook Gravenberch niet opstellen, want die speelt niet. Eerder Veerman, Wieffer en Frenkie met Xavi ervoor. Laat Gravenberch eerst maar naar Liverpool verkassen.

1 april 2023 om 08:47

Gravenberch wordt beschouwd als de nieuwe rijkaard, natuurlijk zou je hem mee moeten nemen. Altijd beter dan wat we hebben in oranje

1 april 2023 om 09:28

Zegt allemaal vrij weinig dat hij 'de nieuwe Rijkaard' wordt genoemd. Of wil je hem op basis van een bijnaam gaan oproepen? Gravenberch mag wat mij betreft wel bij de selectie, maar iemand die niet speelt en zo'n domme carrièreswitch heeft gemaakt verdiend geen basisplaats.

1 april 2023 om 09:35

Door wie wordt Gravenberch eigenlijk beschouwd als de nieuwe Rijkaard? En op basis waarvan? 1 prima seizoen bij Ajax, daarna werd het al wat minder en houdt nu de bank warm bij Bayern. Zelfs Wijnaldum speelt na een zware blessure meer bij Roma dan Gravenberch bij Bayern. Er zit vast meer in dan er nu uit komt maar ook Gravenberch moet meer laten zien voor hij aanspraak kan maken op een plek in Oranje. Zijn enige grote voordeel is dat de concurrentie kwalitatief al helemaal weinig voorstelt.

1 april 2023 om 10:37

Als ie niet speelt hoort ie niet in oranje. Hij wordt zwaar overschat

1 april 2023 om 07:37

Ben het met je eens over Gravenberch. Maar Taylor is echt wel een talent dat goed kan voetballen. Alleen moet hij bij Ajax en bij het Nl elftal de kar trekken en dat kan hij nog niet. Ook lullig van Koeman om dat van hem te verwachten tegen het sterkste team ter wereld. Wijnaldum had in zijn Liverpool rol voor de verdediging moeten spelen. Maar Taylor heeft wel iets speciaals in zijn balbehandeling en voetballen in de kleine ruimte. Dit is er nog niet uitgekomen tegen top tegenstanders.

1 april 2023 om 07:47

Er is niemand die van taylor verwacht dat hij de kar gaat en moet trekken bij oranje hoor.
Alleen speelde hij echt dramatisch tegen Frankrijk( hij niet alleen, maar stak er wel bovenuit).
Ook bij Ajax vind ik taylor weinig overtuigend spelen overigens en zie ik het speciale nog niet, vind m nou nergens echt in uitblinken.
Momenteel verdiend hij gewoon nog geen plek in het Nederlands elftal.

1 april 2023 om 12:56

Nl elftal verdiend hij ook niet. Het knappe van hem is dat hij veel beheerts en allround is. Zet hem een seizoen bij AZ in de basis en mensen zeggen plots hij moet in oranje spelen. Mijn middenveld zou betaan uit Frenkie-Gravenberch-wieffer. Ryan is gewoon ook met alleen training beter dan de andere middenvelders. Koopmeiners de Rhoon taylor.

1 april 2023 om 13:39

Beetje koffie dik kijken.
Als hij zou spelen bij az zoals als hij nu bij Ajax doet, zal hij niet eens worden opgeroepen.
Hij is allround, maar van alles net niks, misschien dat het er nog uitkomt, maar op dit moment zie ik het speciale niet.
Heb een tal van wedstrijden van hem gezien, en lees vaak hele lovende berichten over z’n talent, heb het zelf nog niet kunnen ontdekken.

1 april 2023 om 08:26

Gravenbergh moet eerst spelen..alleen trainen op topniveau is niet genoeg @Alcantera8

1 april 2023 om 08:48

Wilde net zeggen. Meetrainen op topniveau is echt niet genoeg voor zo’n jong talent. Meeste topspelers trainen echt niet voluit. Minuten maken en wedstrijdervaring opbouwen is meer van belang. Kluivert is niet beter geworden van op de bank te zitten bij Roma. Boadu is niet beter geworden van op de bank te zitten bij Monaco. Zirkzee is niet beter geworden van op de bank te zitten bij Bayern. Maatsen is niet beter geworden van het meetrainen met Chelsea. Reis is niet beter geworden van het meetrainen met Barcelona. Meetrainen heeft echt geen zin als je uiteindelijk geen minuten maakt.

Ja weet je, waren we boos dat Romano Dennenboom, Barry Opdam en Ugur Yildirim er niet veel van bakten tijdens hun (eerste) interlands..

Taylor heeft het niveau van een speler die meedoet voor de playoffs Europees voetbal. Gooi m voor de leeuwen tegen de vice wereldkampioen en dan zie je wat wij zagen.

1 april 2023 om 07:42

Toch speelden Engelaar en de Zeeuw mee met Sneijder ervoor in het beste Oranje dat ik heb mogen zien.

1 april 2023 om 08:00

Dan kijk je voetbal sinds een jaar of 20?

1 april 2023 om 08:19

Als je midden/eind 20 bent, kan je moeilijk anders toch?

1 april 2023 om 08:34

Niet iedereen is een oude muts, beste ijsklomp

1 april 2023 om 09:39

Bewust wel ja net iets langer, maar WK 1998, EK 2000, EK 2004 en WK 2006 vond ik veel minder.

1 april 2023 om 09:47

@Bas en experia; het is geen verwijt maar een vraag.
Persoonlijk vond ik het wk 1998 van een veel hoger niveau dan wat we in 2008 voorgeschoteld kregen. De overwinningen op italie en frankrijk waren zeer spectaculair maar ook erg geflatteerd. Het team van 2010 hing heel erg af van Robben terwijl ik 1998 als completer inschat.

1 april 2023 om 10:07

Het was misschien van een hoger niveau, maar niet spectaculairder. Even wereldkampioen Itali㫠een koekie geven en Frankrijk 3-0 en 4-1 wie had dat verwacht met een middenveld met ‘waterdragers’ Engelaar en de Zeeuw op het middenveld. Geweldig genoten!

1 april 2023 om 10:49

Zo zie je maar dat het geheugen selectief is want het was echt niet "even Frankrijk een koekie geven" met 4-1.

De wedstrijd begon goed omdat Kuijt vroeg het openingsdoelpunt maakte en vanaf dat moment is het Frankrijk dat het spel bepaald in de eerste helft van en v/d Sar Oranje op de been houdt met goede reddingen.

In de 2e helft scoort RvP out of the blue, komt Oranje goed weg dat het geen penal tegen krijgt (hands strafschopgebied). Na de 2-1 van Henry zet Frankrijk aan, komt er ruimte voor Oranje en schiet Robben vanuit een bijna onmogelijke hoek binnen. Wedstrijd gespeeld en Sneijder maakt het af met een geweldig afstandsschot.

Niet om de prestatie te bagatelliseren maar de uitslag deed geen recht aan het veldspel. De statistieken geven dat ook aan. Beide ploegen 12 schoten op doel. Oranje 4 schoten naast het doel, Frankrijk 10. Oranje 2 hoekschoppen, Frankrijk 6.

Laten we hopen dat dit een de Ligtje wordt Bulgarije 😉 Verdedigend zakte hij natuurlijk zwaar door het ijs en had nooit opgesteld moeten worden, daarna nog wel een paar goede aanvallende acties, maar toen was het al te laat.

Je wordt natuurlijk ook niet geholpen met een middenveld van de Roon en Wijnaldum. Wijnaldum en de voorhoede speelde verstoppertje en de Roon speelde ook heel matig. Taylor was ook verschrikkelijk slecht, maar zet hem naast Frenkie en dan heb je al een hele ander situatie. Taylor is op dit moment geen bepalende speler en hoop voor hem dat dit ooit nog komt.

Laat ik vooropstellen dat ik persoonlijk eerder had gekozen voor Gravenberch ipv Taylor, maar de bondscoach heeft anders bepaald..

1 april 2023 om 08:59

Je middenveld wordt nog steeds overlopen hoor als je met Taylor en Frenkie neerzet. Want Frenkie gaat echt niet in zijn eentje het verdedigend werk opknappen. Als Rabiot, Griezmann, en Tchouameni zo verschrikkelijk snel en hoog druk zetten, dan gaat Frenkie ook wel onderuit. Veels te aanvallend. Zet er een stok achter de deur. Ik zeg niet dat De Roon de oplossing zou zijn, want die schikt zich teveel onder als waterdrager ten opzichte van zijn rol bij Atalanta, waar die toch meer risico legt in zijn spel. We missen gewoon een jongen zoals een Kante, Casemiro of een Fabinho (in vorm dan). Schouten, wat ik meer een Wieffer type vind, en Matusiwa (wat ik een type Kante vind bij Reims) zouden dat misschien kunnen. Gewoon iemand in ieder geval die de angel uit de aanvallen haalt, snel kan denken en de vrije creatieve man kan zien en vooruit durft te spelen.

Prima reactie, best knap voor zo'n jong ventje. Grootste fout ligt overigens gewoon bij Koeman die een jonge speler meeneemt die totaal uit vorm is en em dan opstelt tegen Frankrijk.

1 april 2023 om 07:49

Mee eens. En hier heb je hem ook geen dienst bewezen. Alleen maar zijn zelfvertrouwen verder teniet gedaan.

1 april 2023 om 08:59

Nou heb ik niet echt het idee dat zijn zelfbeeld ergens wordt door aangetast hoor. Als ik het zo lees

1 april 2023 om 11:55

Ja dit is in een interview. Maar op het veld vind ik hem niet echt zelfvertrouwen uitstralen.

1 april 2023 om 07:50

Eens. Taylor komt al tekort, en dan stel je hem op tegen het idiote middenveld van die Fransen. Het ging precies zoals iedereen voorspelde, maar toch deed Koeman het.

Ik kan me in het begin van het seizoen herinneren hoe iedereen zei dat Gravenberch totaal niet gemist werd, dat Pieter Zwart van VI hem een wonder noemde die zijn leeftijd ver vooruit was enzovoort. Hij is gewoon meegegaan in de malaise en moet volgend seizoen, hopelijk onder een ervaren trainer, weer de draad oppakken en laten zien wat hij in de eerste weken liet zien.

1 april 2023 om 07:56

Eindelijk een reële reactie. In vorige posts over taylor vs Frankrijk was er veel negativiteit rondom taylor.

Koeman stelt een jongen op die uit vorm is… (uit vorm zijn vind ik een kansloze reden om een voetballer af te zeiken, die doet t natuurlijk niet expres) en vervolgens zet Koeman hem na 30 minuten min of meer voor lul. Zo voelt dat toch altijd een beetje.

1 april 2023 om 08:57

Taylor is al een jaar uit vorm... is gewoon geen ajax materiaal laat staan oranje

1 april 2023 om 08:59

Ik moet verder wel zeggen dat ik het grote talent bij Taylor ook niet echt zie. Hij is niet slecht, maar het is niet zoals bij Gravenberch die af en toe liet zien zo ontzettend makkelijk te kunnen voetballen, maar goed, wie weet, hij is pas 20.

1 april 2023 om 09:01

Heel Ajax is al een jaar uit vorm, daar is hij gewoon onderdeel van. Kwalitatief zou hij het vast in zich hebben, maar het komt er nu niet uit. Ik zou hem nog niet afschrijven, maar gewoon even in de ijskast parkeren

1 april 2023 om 11:02

Migi

Totaal niet te vergelijken in mijn ogen.

Taylor scorend vermogen… Gravenberch is de slechtst scorende 8 in de geschiedenis van Ajax.

Verdedigend; gravenberch laks, taylor doet z’n best wel maar is er niet geweldig in.

Taylor 2 benig, Gravenberch stijf rechts.

Taylor kan beter passen.

Enige waar gravenberch echt beter in is zijn een situatie creeeren waardoor je in overtal situaties uitkomt en fysiek

1 april 2023 om 08:38

Precies, vind het echt matig van Koeman. Deze jongen is gewoonweg uit vorm, dan moet je hem in bescherming nemen en niet opstellen tegen zo’n tegenstander.

1 april 2023 om 08:44

Zeker de fout van Koeman. Hoewel ik redelijk blij was dat hij het stokje zou overnemen omdat we dan verlost zijn van dat geile 532, valt het mij tot nu toe erg tegen. 433 tegen de zwakkere en 532 tegen de sterkere(zeker als je 5 spelers mist) is toch het meest logisch?

Daarnaast vond ik zijn selectiebeleid echt erbarmelijk. Dan eigenlijk ook Taylor nog een soort van "kapot" maken door hem te wisselen in minuut 33.
Wat is Koeman aan het doen joh.

1 april 2023 om 08:52

Misschien had hij wel met Clasie moeten spelen naast de Roon. Taylor is gewoon in een slechte vorm eerlijk gezegd zie ik het nog niet in hem zitten. Gravenberch zag je wel dat hij talent heeft/had.

Iedereen doet of we geweldig gespeeld hebben op WK met 352. Het is gewoon slechte geheugen! Het was een drama toernooi en nu heb je ook weinig keuzes. Weinig spelers die echt “groot” zijn en de kar kunnen trekken.

1 april 2023 om 08:57

Clasie had ik in deze vorm ook zeker niet raar gevonden

1 april 2023 om 08:57

Grootste fout ligt bij een speler die simpelweg laat lopen, slecht speelt en dat af doet als een slechte dag op het werk.. Hij heeft in niets laten zien dat hij bij een Go Ahead direct in de basis zou moeten spelen, misschien is wat realisme wel handig voor deze jongen..

1 april 2023 om 09:31

Ja daar heb je wel een punt. Dat je uit vorm bent oké, maar hoe hij Griezman liet lopen is inderdaad kwalijk. Je zou zeggen dat je er vol voor gaat bij je debuut in de basis.

1 april 2023 om 09:50

Iedereen mag klote spelen, maar als je dan zo obvious laat lopen, zegt dat mij meer over zo’n gast dan ‘niet in vorm zijn’. Dumfries heeft vaak genoeg gehad dat hij werd verguisd om z’n wat mindere technische begaafdheid, die compenseert dat ruimschoots met vrijwel altijd te knallen en te sleuren

1 april 2023 om 11:53

Zeker fout van Koeman, maar op basis waarvan is Taylor uit vorm? Die jongen kan gewoon niet beter, heel matige voetballer.

Ben geen fan van Taylor, maar had de wedstrijden omgedraaid had hij een prima 2e wedstrijd gespeeld en Wiefer misschien wel een slechte 1e

Dat 40% van de mensen aangeeft dat Taylor weer moet worden opgeroepen heeft wel heel pijnlijk het niveau hier aan…

Hij speelde niet eens zo slecht, nogmaals die eerste goal begon bij de Roon. Maar hij is het ideale slachtoffer. Hij heeft vooral zijn houding tegen zich (vingertje tegen Den Bosch) plus het feit dat heel Nederland vond dat Wieffer de kans verdiende.Wieffer / Gravenberch waren overigens ook volledig verzopen.

1 april 2023 om 08:55

Dat weet je helemaal niet, aangezien die niet speelden. Misschien hadden die de sterren uit de hemel gespeeld, de penalty opgeëist en 1-0 gescoord. Wieffer iig (Gravenberch volg ik niet) laat in de competitie al zien beter in vorm te zijn

1 april 2023 om 08:59

Gravenberch volgen is ook lastig, die speelt amper. Taylor was slecht, wie er ook naast hem staat of stond doet er dan weinig toe

1 april 2023 om 09:53

"gravenberch volgen is ook lastig, die speelt amper. Taylor was slecht, wie er ook naast hem staat of stond doet er dan weinig toe".

Is natuurlijk totale onzin. Taylor is een jonge speler die pas aan zijn eerste seizoen als volwaardige selectiespeler van Ajax bezig is. En heeft nog sturing en coaching nodig van een oudere speler naast zich. Ook Simons en Wieffer speelden tegen laagvlieger Gibraltar een draak van een wedstrijd terwijl ze bij hun clubs bijna wekelijks tot de uitblinkers behoren. Om dezelfde redenen. Spelers als Gravenberch en Mazraoui konden bij Ajax moeiteloos worden ingepast omdat het team over veel routine beschikte en coach Ten Hag er een geoliede machine van had gemaakt. Van die machine is na het vertrek van Ten Hag en (te)veel sterkhouders niets meer over, het team hangt werkelijk als los zand aan elkaar en de linker hand heeft veelal geen enkel idee waar de rechter mee bezig is. Daar zijn vooral talenten als Taylor en Rensch de dupe van, die moeten nu veelal zelf uitzoeken waar Gravenberch cs altijd bij werden geholpen. Taylor is en blijft echter een groot talent, die vrijwel altijd de aanvoerder was van de vertegenwoordigende elftallen waar hij voor speelde en als aanvoerder van Oranje O17 Europees kampioen is geworden in 2019. Hij is momenteel duidelijk niet in goede doen omdat dat voor heel Ajax geldt en jonge spelers daar nu eenmaal als eerste de gevolgen van ondervinden. Ik zou het prima vinden als Koeman hem voorlopig even links zou laten liggen tot zijn team zich heeft herpakt en hij ook zelf zijn vorm heeft hervonden. Hij heeft op dit moment inderdaad niets in Oranje te zoeken, waarbij afgaande op de de wedstrijden tegen Frankrijk en Gibraltar, wel moet worden opgewerkt dat datzelfde voor het grootste deel van de selectie gold. Maar dat was feitelijk al op het WK in Qatar het geval.

1 april 2023 om 12:41

@dolorasinum, Simons trekt bij PSV wekelijks de kar en draagt zo'n beetje heel PSV op zijn rug, welke oudere ervaren speler geeft hem daar sturing? PSV is net zo los zand. Simons had een hele slechte wedstrijd, kan gebeuren. Tegen Frankrijk was hij dan weer een van de beteren en had Memphis zijn voorzet moeten omzetten in een assist

1 april 2023 om 09:33

Hij speelde wel echt heel erg slecht hoor. Heeft niets met dat vingertje te maken, dat boeit echt niemand. Hij leed een aantal keer zeer gevaarlijk balverlies, speelde meerdere ballen in de voeten van de tegenstander en loopt bij de 1-0 niet met z'n man mee. Dat we met Wieffer of Gravenberch ook niet hadden gewonnen geloof ik best, maar Taylor was echt heel heel slecht. Nóg slechter dan al z'n medespelers die op Aké na ook allemaal slecht waren.

1 april 2023 om 11:55

Hij speelde echt wel heel erg slecht. Maakt niet per se uit, want hij kan niet beter. Ik vind het geen talent, dat ontbreekt. Ik denk dat we Taylor over 5-6 jaar bij de onderkant van de Eredivisie terugzien

1 april 2023 om 14:25

“Hij kan niet beter”. Eind vorig seizoen en begin dit seizoen niet opgelet? Als je daar zijn talent niet kon zien zou ik dat echt verbazingwekkend vinden. Zat laatste tijd in een mindere periode en heel erg wisselvallig.

Dan vraag ik mij af hoe goed je deze speler kent qua kwaliteiten? Uitstekend in het positiespel met zijn techniek, behendigheid, doorbewegen en scorend vermogen. Verdedigend vrij zwak. Heeft veel potentie, dat heeft hij al bewezen.

Ajax moet een speler halen die minstens zo
goed of beter is op zijn positie. Hij mag best wat vaker banken

Helemaal op het conto van Koeman dit hoor. Je selecteert een (hele jonge) speler die niet in vorm is en speelt in een niet draaiend/ zoekend elftal (Ajax). Dan kan kan je hem toch ook niet zo voor de leeuwen gooien tegen je sterkste tegenstander. Dat was gewoon mega naïef.

Elke dag hard blijven werken
Mooi man en niet weglopen voor een moeilijk interview. Hopelijk weet ie snel zn vorm weer te krijgen.

Taylor is pas 20 en het is pas zijn eerste seizoen als basisspeler bij Ajax. Hij komt pas net kijken. Hij komt op het moment dat het even stroef loopt bij zijn club, maar dat is vaak goed in het geval de opwaartse lijn wordt hervonden. Zijn mentaliteit is goed, maar ik vind hem vaak overijverig in het veld en dat gaat ten koste van zijn overzicht en nauwkeurigheid.

Een dergelijke speler is nog niet klaar voor een pot bij de vice-wereldkampioen zou je denken, alhoewel ik wel de bedoeling van Koeman snap: hij probeert te denken op de lange termijn door nu al Taylor en Xavi plaatsen te geven. Zij zijn de eersten van een nieuwere, jongere lichting die op weg naar het wk 2026 er moeten gaan staan. Na Euro 2024 is de kans groot dat oranje een jasje uit gaat doen: De Roon, Wijnaldum, Blind, mogelijk Virgil en Berghuis - dus met name op het middenveld is het tijd te gaan zoeken voor toekomstige alternatieven en zulke spelers kun je beter uitproberen op niveau tegen Frankrijk, dan tegen een laagvlieger als Gibraltar (waar het alleen maar kan tegenvallen).

1 april 2023 om 11:04

Als ik Taylor iets niet vind, is het overijverig… Eist de bal nauwelijks op, speelt vaker breed en naar achter ipv diep, sjokt terug in de omschakeling, maakt nauwelijks ‘vuile’ meters. Technisch ok, 2benig ook, potentie is er, maar hij laat t verdomd weinig zien. In mijn ogen…

Niet meer selecteren.. Hij kan zelfs bij Ajax niet meekomen op internationaal gebied! Tegen de kleinere Eredivisieclubs kan hij zich net staande houden. Maar zelfs dan vind ik hem zwak aan de bal. Daarom hoop ik ook dat Ajax hem kan verkopen van de zomer.

1 april 2023 om 11:23

Als je hem al verkoopt ben je echt wel dom bezig. Heeft zijn potentie nog lang niet bereikt. Eind vorig seizoen vergeten waar hij één van de lichtpuntjes was en begin seizoen speelde hij uitstekend tegen PSV en in de eerste CL wedstrijden? Na de WK break ging het een stuk minder.

Uuuhhhh iedereen weet toch wel dat het 1 april is ??

Ajax is mijn club maar Taylor is echt overschat. Als ik kijk naar Wiefers denk ik, die maakt gewoon indruk maar die Taylor... een figurant op het veld.. en dat al langer dan een jaar.

1 april 2023 om 11:20

Langer dan een jaar, ja hoor. Eind vorig seizoen was hij juist het lichtpuntje bij Ajax en trok dat door tot wedstrijd 10 in de Eredivisie dit seizoen ongeveer. Dat valt gewoon niet te ontkennen. Toen werd hij door velen zelfs beter dan Gravenberch genoemd. Daarna ging het minder. Taylor wordt te snel gebracht door de trainers op dit moment en onderschat door het voetbalpubliek dat denkt dat hij er helemaal niks van kan, gebaseerd op een mindere vorm.

Ik vraag mij al weken af waarom
Hij steeds mag blijven spelen, maar vind dat Koeman hem ook niet had moeten opstellen. Neem zo’n jongen in bescherming hij speelt als een natte krant en komt te vroeg bij oranje. Natuurlijk maakte hij die fout, maar het wordt ook uitvergroot. Als Wijnaldum die panklare voorzet van Taylor binnenschiet heb je een hele andere pot, maar daar hoor je niemand over. 2 jongens naast hem die nooit risico in hun spel
Leggen en geen techniek hebben… en dan 3 dagen later is het duizenden complimenten voor Wiefer tegen de postbodes van Gibraltar. Vind zelf ook dat wiefer een plekje verdiend boven Taylor, maar vind het wel een hele makkelijke zondebok. Memphis maakt de zelfde fout als Taylor, Klaassen ook, de Roon ook; daar hoor je toch een stuk minder over.

De kritiek op hem is ook wel nogal overdreven en scheef. Al die leken die hem die eerste tegengoal toeschreven bijvoorbeeld, hij had daar helemaal niks mee te maken, De Roon verspeelde logischerwijs knulllig de bal, waardoor deze plotseling bij Taylor ergens bij zijn voeten terecht kwam. Was niet meer tijdig te verwerken.

Verder hoor ik weinigen tot geen over Wieffer. Die kreeg het voor elkaar zonder enige druk, met alle ruimte en tijd, geen tegenstander in de buurt, breedteballen in niemandsland te passen. Hobbelige, slappe passes. Op een gegeven moment knullig balverlies door zelf aan de bal te stuntelen. Allemaal momenten die net als bij Taylor tot linke omschakelmomenten konden lijden, maar Taylor speelde tenminste nog met druk op zich, wat het minder erg maakt dan wat Wieffer liet zien.

Maar nee, bij Wieffer liep het uiteindelijk niet uit op balverlies, dus was zijn optreden prima. Zo simpel wordt er gekeken. Ook totaal dus geen oog voor de omstandigheden. Wieffer was op deze manier tegen Frankrijk echt extreem door de man gezakt.

1 april 2023 om 14:20

Dat vind ik ook stuitend, dat van die 1e tegengoal. Een klote aanname van De Roon en wordt op het conto van Taylor geschreven. Willen ze dan graag dat Taylor een fout maakte of wat is het? Mensen hebben een hekel gekregen aan hem door zijn manier van juichen tegen Emmen & Den Bosch en zijn interviews. Jammer dat ze dan niet meer objectief kunnen kijken.

Nu gaan we bij Ajax weer terug naar een middenveld Klaassen, Alvarez, Berghuis terwijl het middenveld veel dynamischer was met Taylor i.p.v. Klaassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren