Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tagliafico weigerde ‘enorme contractverbetering’: ‘Ajax vraagt veel geld’

Laatste update:

Nicolás Tagliafico lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. Ricardo Schlieper, zaakwaarnemer van de linksback, vertelt op site van de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio dat men een nieuwe contractaanbieding van Ajax heeft geweigerd, aangezien de Argentijn deze zomer graag de volgende stap in zijn loopbaan wil maken.

“Tagliafico heeft het gevoel dat dit het juiste moment is om nieuwe ervaringen in een andere competitie op te doen. Hij wil zich verder ontwikkelen als voetballer en heeft een enorme contractverbetering al geweigerd. Er hebben al verschillende clubs geïnformeerd naar Tagliafico, maar het is nog te vroeg om te zeggen waar hij naartoe zal gaan.”

“Ajax vraagt veel geld, wat zeker een belangrijk afschrikmiddel kan zijn”, aldus Schleper, die eerder al leek aan te geven dat Tagliafico aan zijn laatste maanden in de Johan Cruijff ArenA bezig zou zijn. Tagliafico, die sinds januari 2018 in Amsterdam speelt en nog tot medio 2022 vastligt, suggereerde eerder al dat hij toe zou zijn aan een transfer.

“Ik denk dat aankomende zomer weleens een natuurlijk moment zou kunnen zijn om die volgende stap te zetten. Maar ik probeer op dit moment niet te veel bezig te zijn met die volgende stap, omdat we veel belangrijke wedstrijden spelen en gefocust moeten zijn”, aldus de 26-jarige verdediger. “Als kind is het je doel om naar Europa te komen en om in een topcompetitie als de Premier League te spelen.”

Verwacht jij dat Nicolás Tagliafico komende zomer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Denk dat hij naar atletico Madrid gaat

8 april 2019 om 17:09

Zou zijn ideale vervolgclub zijn inderdaad. Filipe Luis dan transfervrij retour naar Amsterdam als zijn vervanger.
Hoop dat Ajax minimaal 35 miljoen voor Tagliafico vraagt. Ik vind hem dat zeker waard in de huidige transfermarkt.

8 april 2019 om 17:13

Hij heeft een clausule van 25 miljoen volgens mij. Kwam in eerdere berichten naar boven. Kan iemand dit bevestigen? Als dat zo is denk ik dat hij voor 25 miljoen naar Atletico Madrid gaat

8 april 2019 om 17:13

Voor 25 miljoen zou ik voor Tagliafico gaan. Voor 35 miljoen kun je echter ook Telles halen, die ik persoonlijk iets hoger inschat

8 april 2019 om 17:19

Zijn backs opzich zo weinig waar ofzo? Ik zou beide toch een stuk hoger schatten qua bedrag.

8 april 2019 om 17:21

Atletico heeft genoeg geld binnen gekregen met de transfer van Lucas dus ze kunnen zich het veroorloven.

8 april 2019 om 17:22

Voor zover ik weet heeft geen enkele ajacied een clausule over een afkoopsom in zijn contract.

8 april 2019 om 17:56

Kukelekoki: voor zover ik weet zijn clausules in NL niet aan de orde. Tagliafico zn marktwaarde ligt rond de 25 mln. Dus Ajax kan vragen wat ze willen.

8 april 2019 om 18:29

Dat was een artikel van een Spaanse krant genaamd Marketing Registrado. Geen enkele betrouwbare bron heeft het over een clausule gehad, wat logisch is aangezien Ajax normaliter niet werkt met clausule's.

8 april 2019 om 19:27

@frjc. In NL zijn er zeker wel clausules, sommige clubs en spelers kiezen er wel voor. Maar het is inderdaad niet verplicht zoals in Spanje

8 april 2019 om 19:57

@texeira

Dank voor de informatie, was ik niet van op de hoogte omdat je er nooit over hoort of leest als er aankopen in NL gedaan worden omtrent contract en de clausule.

8 april 2019 om 21:52

Ik denk niet dat Ajax hem laat gaan voor minder dan 30 miljoen

8 april 2019 om 17:17

Zou mooie club voor hem zijn en goede vervanger voor Filipe Luis ook. Wel leuk ook (mocht het zover komen natuurlijk), heb je toch met Arias en Tagliafico twee oude backs uit de Eredivisie die daar lopen bij Atletico.

8 april 2019 om 18:33

Ben je vergeten dat Felipe Luis al bij Ajax gespeeld heeft?

8 april 2019 om 18:39

Waar hij geen duel voor Ajax in de eredivisie heeft gespeeld. Komt dus niet uit de eredivisie waar PSV18 het wel over heeft. Ajax had hem een half jaar gehuurd en toen zijn optie tot koop niet gelicht. Nooit eigendom van Ajax geweest en nooit in de eredivisie gespeeld dus Atletico heeft met Tagliafico en Arias pas twee backs uit de eredivisie.

Logisch, Ajax is voor hem nooit get einddoel geweest. Slechts een stap naar het grote geld en grotere sportieve uitdaging.

Soms baal ik er wel van, al dat geld maakt het voetbal kapot.

8 april 2019 om 17:09

Tsja dat gebeurt nou eenmaal ook bij de ploegen onder Ajax. Beetje zwak om Ajax in de slachtofferrol neer te zetten.

8 april 2019 om 17:10

Wat een onzin, het geld maakt niks kapot en ajax doet er zelf vrolijk aan mee.
Met veel geld is niks mis, het trekt alleen foute lui aan.
Vertrouw overmars en de scouting maar, volgend jaar staat er een goede back.

8 april 2019 om 17:10

Wat maakt geld dan precies kapot? Ook voordat het grote geld zijn intrede deed wilde men hogerop, zij het vooral sportief

8 april 2019 om 17:22

Het grote geld maakt de piramide een stuk hoger en smaller. Daardoor neemt het competitie-elemt af want de onderlinge verschillen zijn nu vele malen groter dan ‘vroeger’ zeg ik als ouwe lul.

8 april 2019 om 17:26

Geld maakt alles kapot!!! Waar denk je dat de naam Champions League vandaan komt? En waarom denk je dat deze naam nergens meer op slaat? Waarom denk je dat Nederland geen rol van betekenis meer speelt in tegenstelling tot de jaren 70, 80 en 90?

8 april 2019 om 17:30

Ligt er aan waar je kijkt..
De stap naar de absolute top is groter. Maar het speelveld daar is wel veel ruimer geworden.

Vroeger kon je zo invullen wie bij de laatste 4 in de CL zaten in de top jaren van Italië. Altijd de top van daar plus Real en Barca eventueel.

Nu heb je een sterker Bayern, Engeland en zelfs een PSG bijv.

8 april 2019 om 17:42

Capis, vroeger had je juist meer kanshebbers op de champions league. Porto, Ajax, Liverpool, Manchester United, Bayern, Inter en AC Milaan, Juventus, Real, Barça een Monaco die de finale haalt enz. Terwijl de laatste 10 jaar is het elke keer alleen Real, Barça, Bayern en Juve wat altijd ver komt

8 april 2019 om 17:48

Ajax? Dat is wel heel vroeger dan

8 april 2019 om 18:32

Hadden we maar zoveel recente successen zoals grootmachten als Arsenal, die spelen van de week de kwartfinale Champions League geloof ik .

8 april 2019 om 18:48

Arsenal stond in 2006 in de finale en in 2009 in de halve finale.
Dat is toch 10 jaar later tov van Ajax

8 april 2019 om 20:25

Rugu,

Geld maakt wel degelijk het competitie-element kapot. Neem nu de Franse competitie die vroeger qua kampioenen aantrekkelijk was. Alles kon in die competitie. En kijk naar wat er nu gebeurd. Paris saint germain had gisteren al kampioen kunnen worden. En dat gaat jaar in jaar uit zo. Daar is de lol toch wel aardig vanaf? Competitief zijn betekend aan elkaar gewaagd zijn. Dat is daar al jaren niet meer aan de orde. En er gaan meer competities volgen.

8 april 2019 om 21:22

Sinds 2001 zijn dit de volgende kampioenen in Frankrijk
Lyon: 7x
Bordeaux: 1x
Marseille: 1x
Montpellier: 1x
Lille: 1x
PSG 5x
As Monaco: 1x

17 kampioenschappen verdeeld over 7 clubs. Vind dat niet heel denderend.
Zeker met het idee dat Lyon 7x achter elkaar kampioen geworden is tussen 2001 en 2008. Daarna krijg je 4 jaar 4 verschillende en daarna weer PSG met 5 kampioenschappen dat 1x door Monaco onderbroken wordt.

8 april 2019 om 21:25

Dus halve finale telt en kwartfinale niet? Waar speelt Arsenal nu voor? Altijd leuk die statistieken erbij pakken die in je straatje passen. Zelfs Marc verkiest Ajax momenteel boven Arsenal

8 april 2019 om 21:27

PSG is pas sinds 2011 overgenomen dus wederom statistieken die een scheef beeld schetsen.

9 april 2019 om 00:04

Nee juist geen scheef beeld. Wat het laat zien is dat je ook een ploeg kan hebben die domineert (Lyon) zonder het grote geld. Dus dat het grote geld niet per se kapot maakt. Dominantie kwam daarvoor al voor.

Daarnaast telt een halve finale uiteraard meer dan een kwartfinale. Maar prima wil het ook houden op alleen finale hoor. Dan is het alsnog 10 jaar in het voordeel van Arsenal. Blijf jij maar in je waan leven dat Arsenal niet hogerop is tov Ajax. Fijne avond nog!

9 april 2019 om 00:36

Je spreekt jezelf alleen maar tegen en je maakt met je beredenering de punt van Origineel alleen maar sterker, Lyon domineerde inderdaad voordat het grote geld er was, nu psg kapitaal krachtig is heeft niemand meer wat te vertellen in de competitie. Ze hebben amper middenvelders bij psg spelen al geruime tijd met een centrale verdediger op het middenveld en winnen alsnog met speels gemak. Begin april al kampioen als ze tegen strasbourg hadden gewonnen , de franse competitie stelt bar weinig meer voor... we kunnen de kampioen van volgend seizoen alvast invullen

8 april 2019 om 17:31

Nee dat is ons lot. Datzelfde lot waar in het verleden ook prijzen aan gekoppelt zijn. De afgelopen 15 jaar hebben de status kwijtgeraakt van HET tussenstation voor topspelers in opleiding. Wanneer deze status in ere herstelt kunnen we weer van de grootste talenten genieten jaar in jaar uit. Dan doe je steevast mee om de kwartfinale CL. De mogelijkheid tot verkoop is ook juist hetgeen waarom spelers uberhaupt naar NL komen. Je moet je identiteit omarmen en alles eruit halen wat er in zit. We zijn hard op weg nu eindelijk.

Ik begrijp Tagliafico wel. Die man straalt in alles uit dat hij wil slagen in Europa. Werkt er keihard voor en wil waarschijnlijk geen kans onbenut laten om een transfer naar een grotere competitie te realiseren. Heeft nu nog een langlopend contract, dus komende zomer kan Ajax gewoon de hoofdprijs vragen. En die gaan ze krijgen ook als hij twee topduels speelt tegen Juventus

8 april 2019 om 17:40

Ik denk niet dat je die jongen moet tegenhouden als hij zichzelf nu al zo naar de uitgang praat. Kiest overduidelijk voor een betere competitie, aangezien hij een sterk verbeterd contact al geweigerd heeft. En ik geef hem groot gelijk!

8 april 2019 om 17:48

En dat vind ik dus zo jammer. Ik had echt het gevoel dat eerder Neres zulke uitspraken zou doen, aangezien Nico nog relatied kort bij Ajax zit. Deze speler ga ik zeker missen. En ik weet niet of je meteen een goede vervanger kan vinden voor hem, qua pitheid en strijdlust.

Dat is Ajax grote recht. Hij is zeer belangrijk geweest tot nu toe en aangezien hij ook nog eens aanvoerder van Argentinië is geweest, is zijn prijskaartje niet mals. 25 miljoen moet hij zeker opleveren.

8 april 2019 om 17:08

Die gaat denk ik wel wat meer opleveren in deze tranfer gekte

8 april 2019 om 17:10

Laat staan als hij weer weet te scoren in de CL, helemaal als het beslissend is. Dan komt er zo 10,15 miljoen bij. Hij is een van hoofdverantwoordelijken van het succes van Ajax.

8 april 2019 om 17:13

Verwacht eerder dat Ajax nu 35 miljoen vraagt om clubs af te schrikken. Zal uiteindelijk wel rond de 30 miljoen gaan opleveren. Zeker niet onrealistisch gezien de huidige prijzen op de markt.

8 april 2019 om 19:08

@magistra:wat dat betreft is het wel een tegenvaller voor Ajax dat hij niet bijtekent. De hoogte van de transfersom is natuurlijk ook afhankelijk van de contractwaarde. Nu het opgenomen salaris lager ligt kun je ook zeker niet de hoofdprijs vragen. Aangezien een club makkelijk het contract kan afkopen.

8 april 2019 om 19:33

Wat bedoel je hiermee? Wat heeft de waarde van het contract dat hij bij Ajax heeft met de transfersom te maken?

Goeie linksbacks liggen nou niet voor het oprapen dus ja ik zou zeker hoog gaan zitten als ik Ajax was. 35-40 miljoen, inderdaad heel veel geld maar het wordt betaald dus waarom niet.

Hij ligt nog tot 2022 vast dat is veel belangrijker.

8 april 2019 om 19:52

Heeft er alles mee te maken. Even afhankelijk welke club er voor hem komt kan hij wellicht een arbitrage zaak aanspannen als hij echt weg wil. Hij kan het dan gooien op sportieve en / of financiële verbetering.

Ik zeg niet dat hij dit doet maar is wel een optie. Spelers uit Zuid Amerika zijn echte broodvoetballers en geven niets om club’s.

Ik ben fan van deze man. Heerlijk speler om in je team te hebben. 90 minuten vol gas maakt niet uit wie ze directe tegenstander is maar hij knalt er vol in. Jammer voor Ajax dat hij waarschijnlijk na 1 jaar gaat verlaten.

8 april 2019 om 17:17

2 jaar

8 april 2019 om 17:26

Hij is in januari 2018 gekomen, dus de waarheid ligt in het midden. Anderhalf jaar dus.

Ajax helpen de dubbel te pakken en dan voor 40 mlj verkopen, geen probleem.

Als dit waar is, kan je Overmars uiteindelijk niets verwijten. Je kan als club niet meer doen dan een verbeterd voorstel doen. En dat zal een fors verschil zijn met zijn huidige contract, aangezien Ajax bergen met geld bezit en de laatste maanden al meerdere contracten heeft opgewaardeerd. Jammer, ik had Nico graag nog een seizoen bij Ajax gezien..

8 april 2019 om 18:00

Nou zijn contract loopt tot 2022, hou hem er lekker aan. Volgend jaar verkopen.

Hopelijk besteed Atletico het geld wat Lucas heeft opgeleverd in deze jongen en Upamecano. Ik ben groot fan van Tagliafico. Iemand die altijd 100% geeft en daarnaast ook gewoon zowel verdedigend als aanvallend veel bijdraagt. Denk dat Simeone deze jongen enorm kan verbeteren.

8 april 2019 om 17:14

NOu is Upamecano wel vaak geblesseerd. Vind zijn collega Konate net zo sterk. Zelfde postuur, ook Franks en erg talentvol. Al hoop ik dat Leipzig zijn selectie kan behouden. Ik verwacht volgend jaar een stunt met Nagelsmann.

Jammer dat hij Ajax na anderhalf seizoen al wil verlaten, gebruikt de club dus puur als opstapje. Niks mis mee overigens.

8 april 2019 om 17:35

Ik denk dat alle spelers die 25 jaar oud of jonger zijn als ze naar Ajax komen het als opstapje gebruiken. Dat is toch ook juist wat Ajax zo aantrekkelijk maakt voor jongere spelers?

8 april 2019 om 17:51

Klopt, maar vind vertrekken na 1.5 seizoen wel heel erg snel

8 april 2019 om 17:55

Het is inderdaad vrij snel, maar Tagliafico was dan ook al wat ouder toen hij naar Ajax kwam. Ik vind het ook jammer dat we maar zo kort van hem kunnen genieten.

Borussia Dortmund loopt ook te slapen. Spelen steeds met een centrale verdediger op linksback. Deze jongen zal perfect zijn.

8 april 2019 om 17:14

Ik vind Dormtund niet een enorme stal vooruit. Die hebben overigens toch ook Hakimi?

8 april 2019 om 17:15

Is Atletico dan wel een stap vooruit? Werden volgens mij nog met 4-0 afgedroogd in Dortmund. Hakimi is zijn plek kwijt en van nature een rechtsback.

8 april 2019 om 17:23

Die uitslag was zwaar geflatteerd. Daarnaast word over het algemeen Atletico gezien als een topper en Dormund als een subtopper.

8 april 2019 om 17:47

Hakimi is nu lang geblesseerd aan z’n middenvoetsbeentje. Hakimi op rechtsback en Tagliafico op linksback is een super combi denk ik. Twee aanvallende backs die ook goed kunnen verdedigen.

8 april 2019 om 17:49

Geen stap vooruit? Jij snapt het niet

8 april 2019 om 17:51

Niet een enorme stap... Zeg ik dan wat raars. Dormtund zie ik als subtop, en Ajax ook. Qua competitie ga je wel vooruit uiteraard.

8 april 2019 om 18:13

Vind het wel apart dat je ajax na 2 goede Europese jaren en geen binnenlands succes in de laatste 5 jaar nu als subtop categorie Dortmund ziet. Beetje vroeg denk ik nog. Op dit moment is er absoluut nog een tussenstap tussen Ajax en absolute top

8 april 2019 om 18:30

Jij ziet dat zo. Het huidige Ajax is niet eens veel minder nee. Ben ik het mee eens. Maar Dortmund is natuuurlijk gewoon een stap vooruit. In alle opzichten en dat weet jezelf ook wel. Bij Dortmund zitten gewoon spelers als Gotze, Pulisic, Weigl op de bank. En een spits die nu een op een loopt in de Eredivisie kwam daar niet uit de verf.

Oftewel die gaat naar een Arsenal, Spurs of een Atleti.

dan gaat deze arrogante logokusser toch lekker ergens anders aan de slag

8 april 2019 om 17:41

Hoezo arrogant, hij zal Ajax vast dankbaar zijn voor het podium dat hij krijgt maar is naar Europa gekomen om in een van de grote competities te spelen. Ajax biedt hem gewoon een springplank.

8 april 2019 om 17:49

Vind hem verre van arrogant. Wilt hoger op, maar maakt dat op een nette manier kenbaar. Als hij het op deze manier blijft doen, dan bedankt voor bewezen diensten en het gaat je goed.

8 april 2019 om 19:52

Japie refereert natuurlijk naar Kluivert. Ben het er wel mee eens dat er met twee maten wordt gemeten. Kluivert is arrogant en Tagliafico is een held.

8 april 2019 om 21:10

Hoezo meten met 2 maten? Kluivert was 19 jaar en nog geen echte basisspeler bij Ajax. Dit kun je toch niet met elkaar vergelijken?

Als hij weggaat zou ik als Ajax kijken of de mogelijkheden er liggen om Grimaldo van Benfica te halen. Hij lijkt onhaalbaar maar met de huidige internationale status en de financiële situatie zou je wel eens kunnen stunten.

8 april 2019 om 17:30

Hij lijkt niet alleen onhaalbaar, dat is ie ook. Valt me nog mee dat je Angelino niet noemt

8 april 2019 om 17:38

Wie zou jij als haalbare vervanger willen zien?

8 april 2019 om 17:55

Zou zo 1,2,3 niet zo snel iemand kunnen bedenken. Denk dat je buiten Europa moet gaan kijken, net als bij Tagliafico gedaan is.

8 april 2019 om 17:59

Dijks?

8 april 2019 om 17:41

Alsof Grimaldo van Benfica naar Ajax gaat en buitendat onhaalbaar gaat 60 mln kosten

8 april 2019 om 17:47

Die kans acht ik precies 0 procent....er zitten al veel grotere clubs achter hem aan en Benfica gaat gewoon een bak geld voor hem krijgen, zeker meer dan 20 miljoen wat bij Ajax beetje max is qua uitgaven.

Hij heeft een contract tot medio 2022, dus kan Ajax veel geld vragen. Dat Tagfiaglico komende zomer weg wil betekent niet dat Ajax daar maar aan moet meewerken. Als Tagfiaglico was mislukt bij Ajax, had hij zijn prima contract toch ook niet spontaan ingeleverd? Dus of de juiste prijs, en zo niet: contract is contract.

Ik begrijp het wel. Hij is niet de jongste meer en kan dan ook niet zeggen van: laat ik nog een seizoen blijven. Als er een mooie club aan de deur heeft geklopt dan zou ik zeker verkassen. Daarnaast zal Ajax komend seizoen verre van het niveau van dit seizoen zitten. Spelers komen hierdoor minder in beeld. Een ploeg in een topcompetitie die CL speelt en voor de titel gaat is prachtig voor hem.

Zal weer een opgave zijn voor Ajax om een linksback van niveau te halen. Hebben ze eindelijk een goede, gaat ie na 1,5 jaar weer weg.

8 april 2019 om 18:12

voordeel is dat Ajax flink wat geld in kas heeft. dan word het toch een stuk makkelijker om een goede back te scouten

8 april 2019 om 19:14

Geld is het probleem nier. Echter blijft het wel de vraag hoeveel je zelf uit wil geven en of een speler naar Nederland wil komen. Normaal gesproken ga je er op achteruit als hij vertrekt.

Ach je weet het nooit. Zo ging het eigenlijk ook met ziyech. Als zijn club niet komt. Dan is de kans dat.die gewoon blijft.

Logisch en terecht, als dit soort topspelers niet zouden mogen vertrekken dan waren ze ook nooit naar Ajax gekomen

Tuurlijk wil Tagliafico weg.
Door de scheve salarishuishouding weet hij hoe weinig hij verdient ten opzichte van bijv. Blind.
Ajax heeft hem echt niet het salaris geboden van Blind.
Tagliafico presteert beter, levert meer arbeid en krijgt minder.
Dit is het logisch gevolg van de scheve salarishuishouding waardoor iedereen bezig is met een transfer.

8 april 2019 om 19:04

ik lees jou altijd graag, vaak zinnige teksten en ja, je hebt gelijk

8 april 2019 om 21:14

Ze hebben hem 3 miljoen per jaar geboden. Meer dan Blind nu krijgt. Wat een onzin he? Ja inderdaad net als jij, weet ik ook niet hoeveel hem is geboden. Dus je verhaal is nergens op gebaseerd.

bombanera99,

Knap dat jij weet wat hem aangeboden werd. Heb je nog meer inside info, of komt het recht uit je darmstad dit verhaal?

Blind hoewel ik hem ook minder vind, kwam van United af, en heeft voorheen ook bij Ajax gespeeld, En Nico had voorheen gefaald in Europa. Dan is het logisch dat hij minder krijgt eerst.

Maar ik ben er zeker van dat het salaris wat hem aangeboden werd vast in de buurt van de toppers ligt.

Maar van jou ben ik toch geen objectieve reacties gewend als het over Ajax gaat. Je kan je rancune slecht onder stoelen of banken steken. Heerlijk dat Ajax langzaamaan de ere div ontstijgt. En dan kunnen ze wel komen met het verhaal over prijzen en zo, maar dat is niet altijd het hele verhaal.

Ajax is al veruit de rijkste Nederlandse club, en wordt deze zomer alleen maar rijker. Dat gat is gewoon straks niet meer overbrugbaar tenzij men echt wanbeleid gaat voeren.

Vreemd dat ik mijn reactie niet onder die van bombanera krijg, VZ heeft weer eens problemen...

9 april 2019 om 00:55

@myajaxforever
Het doet er helemaal niet toe dat Blind van United komt voor Tagliafico.
De huishouding wordt bekeken vanuit de spelers. De vraag of er marktconforme bedragen worden betaald aan elke speler is totaal niet relevant in de psyche van de voetballers. Prestaties en kwaliteit tellen in de beleving van de spelers. Daar onstaat onrust door.
Blind verdient meer dan 3 miljoen, huntelaar een reservespeler verdient 3,6 miljoen.
Dat is te gek voor woorden en dit roep je dan op je af dat spelers weigeren bij te tekenen.
Hoe denk je dat Tagliafico wel niet denkt dat zelfs bij een salarisverhoging hij niet in de buurt komt van Blind die veel minder presteert en ook nog eens minder arbeid levert en minder productief is.

9 april 2019 om 19:15

Daar ga je weer, alles gebaseerd op niks. Je weet totaal niet wat hij zou krijgen, maar je doet er wel uitspraken over. Echt triest!

En logisch dat sterkhouders meer krijgen in het begin dan andere spelers. Blind hoewel ik niet kapot van hem ben, had zich toch bewezen, veel basis gestaan bij Man U, en Oranje.

Nico, niet geslaagd in Europa, en was geen speler van Argentinië. Tja, dat jij niet begrijpt hoe het werkt, daar kan ik niets aan doen. Je doet teveel aan wishful thinking...je zou graag dat de pleuris uitbreekt bij Ajax omdat je ook weet dat Ajax vooral dit seizoen gewoon een klasse beter is dan PSV wanneer ze goed spelen.

Ajax heeft verschrikkelijk veel geld, en gaat gewoon het Bayern van Nederland worden. Wen er alvast maar aan!

Anderhalf jaar is te weinig. Ajax heeft een mooie aanbieding gedaan, dus niet accepteren is ook accepteren dat ze je niet laten gaan. Nico is te belangrijk om zomaar weer te laten vertrekken. Spelers moeten ook weten dat contracten serieuze papiertjes zijn.

8 april 2019 om 19:09

Is al 26, doet het geweldig dit seizoen en ziet ook dat er veel bepalende spelers na dit seizoen weg zijn. Compleet begrijpelijk dat hij zijn kans wilt grijpen, hoe jammer het ook is.

Dat kan zomaar een leegloop worden. De Jong, De Ligt, Neres, Ziyech en nu Tagliafico. Voor Onana en Dolberg kan er ook zomaar grote interesse komen natuurlijk. Hoe dan ook, Ajax gaat dik cashen sowieso.

Hij zit er pas sinds januari 2018 en nog contract tot maar liefst zomer 2022. Als PSV fan zeg ik gewoon 40-50 miljoen vragen en dan moet je er zeker wel 35 of meer kunnen uithalen....
Lucas Hernandez is welliswaar 70 miljoen waard maar die heeft slechts 1 interland gespeeld voor Frankrijk.... Nico heeft alweer 13 A interlands voor Argentinie gespeeld...

Hij wil de volgende stap maken in zijn carrière.
Als Ajax de CL wint dan is er toch geen hogere stap meer.
Zeg dan gewoon dat je meer geld wil hebben en op het zelfde niveau.
Als deze spelers zouden blijven speel je wellicht elk jaar om de CL titel.

Als hij toch zo graag weg wil, hou hem tenminste tot de winter. Vervolgens mag die weg voor 20 miljoen. Of zelfs iets eronder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren