Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez op voorpagina's Spaanse en Engelse kranten: 'Deal aanstaande'

Laatste update:

Zoals verwacht kon worden is het gezicht van Luis Suárez terug te vinden op zo'n beetje alle voorpagina's van de sportkranten in Spanje en Engeland. Liverpool en Barcelona spraken woensdag in Londen over de aanvaller en volgens de Daily Mail bedroeg het openingsbod van de Spanjaarden liefst 72 miljoen pond. Dat is omgerekend zo'n 90 miljoen euro.

/

Liverpool wil Suárez eigenlijk niet laten gaan, maar is nu toch aan het denken gezet. Het is geen geheim dat de sterspeler van the Reds graag naar Barcelona wil verkassen en door zijn derde bijtincident in zijn carrière is hij opnieuw in opspraak geraakt. De FIFA heeft Suárez voor vier maanden geschorst en dat betekent dat hij pas eind oktober weer in actie kan komen.

Een deal waarbij Alexis Sánchez wordt betrokken lijkt in ieder geval van de baan te zijn: de Chileen werd genoemd als ruilmiddel voor Suárez, maar sommige kranten beweren dat Liverpool alleen maar geld wil hebben, terwijl andere media weer schrijven dat Alexis zelf heeft aangegeven dat hij niet naar Anfield wil verkassen. Hij zou een voorkeur hebben voor een transfer naar Arsenal.

Volgens El Mundo Deportivo hebben Liverpool en Barcelona de intentie om een miljoenendeal af te ronden en lijkt het erop dat Suárez zijn zin krijgt. De Uruguayaan stapte in januari van 2011 over van Ajax naar Liverpool en speelde 110 competitiewedstrijden voor de club, waarin hij 69 keer scoorde. 31 van die doelpunten maakte hij in het afgelopen seizoen: Suárez werd toen topscorer en door de spelers en journalisten gekozen tot beste speler van de Premier League.

Barcelona is gek als het echt negentig miljoen euro gaat betalen voor Luis Suárez

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Omg.. Als barca zoveel betaald voor een speler die barca niet eens nodig heeft......
Terwijl barca haarrrrd verdededigers nodig heeft....
Wat een transfer beleid zegg!!

3 juli 2014 om 08:01

Voor dit bedrag kan je Mangala en Benatia/Marquinhos samen halen

3 juli 2014 om 09:24

Dat bestuur van Barcelona is echt heel slecht bezig. Maar goed. Wat is het percentage dat Ajax en Groningen eigenlijk krijgen?

3 juli 2014 om 09:29

Groningen 15 % boven een bepaald bedrag en ajax niks

3 juli 2014 om 09:36

ajax heeft een doorverkooppercentage afgedwongen
en daarnaast heeft hij als "jeugd" speler ook nog bij ajax gezeten dus daarvoor krijgen ze ook nog wat.

3 juli 2014 om 09:39

Maurootje. Ajax heeft wel degelijk een doorverkoop perecentage bedwongen bij verkoop. Is laatst nog door Simon Zwartkruis aangehaald.

3 juli 2014 om 10:00

Volgens mij krijgt Groningen alleen een opleidingsvergoeding die bestaat uit 5% van de totale transfersom. Echter moet deze 5% verdeeld worden tussen alle clubs waar hij tussen zijn 13 t/m 23 heeft gespeeld. Percentages verschillen weer per levensjaar. Ajax krijgt volgens het meeste van die 5% en Groningen maar 10% van die 5%. Verder heeft Ajax ook nog een doorverkoop percentage bij de transfer. Die gaat hier dus echt flink aan verdienen en niet Groningen.

3 juli 2014 om 10:12

@ Maurootje dat klopt zeker niet want pas was nog in het nieuws dat Ajax (los van een opleidingsvergoeding, waar jij w.s. op doelt) een doorverkooppercentage heeft afgedwongen in de transfer van destijds..

Groningen krijgt sowieso wat omdat hij voor z'n 23e daar speelde..

3 juli 2014 om 14:07

@babymongo , hoe kom jij erbij dat Suarez ook in de jeugd het shirt van Ajax gedragen heeft? Naar mijn weten heeft Groningen hem bij Nacional uit z'n vaderland opgehaald .

3 juli 2014 om 15:02

@frf95
opleidingsvergoeding voor waar de speler zn jeugdjaren heeft doorgebracht. Daarbij gaat het om de leeftijd 12 tot 23. Toen hij bij Ajax kwam was hij nog geen 23. Dus heeft hij als "jeugdspeler" bij ajax gezeten.

Tot je 23e word je dus als soort van jeugdspeler gezien. Dus vandaar dat ik de term jeugd gebruikte maar dan wel tussen haakjes.

Toch een mooi bedrag zo. Jammer dat Alexis niet gaat, had hem graag bij Liverpool gezien. Beter dan bij Arsenal, waar ik echt niks mee heb (gaat die Wenger btw nog eens wat doen of gaat ie alleen vakantie vieren). Afwachten wat Liverpool met het geld gaat doen. Sturridge in de spits en buitenspeler halen of toch een nieuwe spits?

3 juli 2014 om 08:08

Wenger zit lekker op het strand in Brazilië een strakke blauwe speedo. Om daarnaast nog analist te zijn voor de Franse televisie. Ik verwacht dat de transfermolen na het WK wel begint te lopen bij Arsenal.

On topic: Bijzonder hoog bedrag voor iemand die tot begin november niet mag spelen. Liverpool kan goede zaken doen mits ze de juiste vervangers aantrekken en niet weer transfers gaan doen zoals Carroll waar veel te veel voor betaald werd.

3 juli 2014 om 08:20

Ibrahimovic proberen te halen misschien? al betaal je 50 - 70 miljoen voor hem...zou hem zo graag nog eens in de PL willen zien.

3 juli 2014 om 08:30

Huntelaar en Griezmann! Verder als lb Rodriquez en nog een 10/spits. Misschien Rossi?

3 juli 2014 om 08:30

Ibrahimovic is op dit moment 32 volgens mij en zal nog maximaal 3 of 4 jaar mee gaan op topniveau. Of dat een slimme investering is? Dan zou ik eerder kijken of ik Reus of James Rodriguez binnen zou kunnen halen voor dat geld.

3 juli 2014 om 09:23

Huntelaar is totaal niet geschikt voor het spel dat liverpool wilt spelen, dus nee bedankt. Geweldige speler hoor, daar niet van, maar ik zie liever een voetballer komen in plaats van een afmaker

4 juli 2014 om 07:31

Klopt, maar zouden PL clubs spelers kopen als investering om er winst uit te halen?
Denk dat daar de winst uit prijzengeld gehaald moet worden.
Die jongen kan je kampioen maken... dan is de winst er zo uit.

3 juli 2014 om 11:23

Hij zit in Brazilië om met zaakwaarnemers en spelers te praten. Niet om op vakantie te zijn.

3 juli 2014 om 12:32

Aangezien Liverpool Lallana al heeft gekocht, denk ik niet dat ze nog voor een nieuwe vleugelspeler gaan. Misschien dat ze Shaqiri nog overnemen, dat zou ik echt een fantastische aankoop vinden want wat kan die jongen goed voetballen. Voor volgend seizoen zal hun voorhoede waarschijnlijk uit (Lallana/Sterling - Sturridge - Sterling/Shaqiri) bestaan, hun middenveld uit (Coutinho/Lallana - Gerrard - Henderson) en hun verdediging uit (Moreno/Flanagan - Sakho - Skrtel - Johnson/Flanagan) met Mignolet op doel. Geen slecht team om zonder Suarez lang mee te doen in de PL en de CL

Hoeveel procent krijgt Ajax wanneer Suarez verkocht wordt?
Volgens mij is dat wel een leuk bedrag voor Ajax.

3 juli 2014 om 08:13

Ligt tussen de 5 en 15 %.
In het meest lucratieve geval dus (90 miljoen) 13,5 miljoen.
Maar ik houd gewoon rekening met 5% wat dus 4,5 miljoen is, ook mooi omdat je er niks voor hoeft te doen.

Anyways, @poll ...
Dat mensen te veel doen.... dit is een prima bedrag, ja het is teveel als je het bijtincident er bij haalt etc.
Maar puur op kwaliteit.... beetje a'la Bale dus ik vind 90 miljoen die kant op wel een redelijk bedrag voor Luis.

3 juli 2014 om 08:21

Is het niet zo dat ajax een doorverkooppercentage krijgt op de winst? Dan is het ook al een hoog bedrag....

Ot: belachelijk om voor hem 90 mln te betalen. Goede voetballer, maar bij lange na geen 90 mln.bovendien weet je niet of hij nog een keer gaat bijten en ik zou als barca toch echt de verdediging versterken.dat is de achilleshiel van barca

3 juli 2014 om 09:25

Als je puur naar zijn kwaliteiten kijkt, en dat tegenover de transfer van Bale en Neymar zet, zou deze prijs nog laag zijn. Hij heeft beter gepresteerd dan Bale en Neymar had nog niks bewezen.

4 juli 2014 om 07:34

Dacht gewoon over de hele transfersom.
Ik vind ook geen enkele speler 90 miljoen waard.... met uitzondering...hooguit Messi en Ronaldo.
Maarja onze mening houd die bedragen niet tegen, een eerlijk gezegd, mijn club profiteert er flink van dus wie ben ik om het af te zeiken

3 juli 2014 om 09:31

ze moeten zich richten op de verdediging maar dat zeggen we al 3 jaar.
De aanval is goed als je bijv Neymar en pedro op de flanken voor het loop vermogen en messi als valse spits. Dan heb je 2 snelle spelers voorin die kunnen lopen op steekpasjes van zowel messi als iniesta.

Ze konden beter verdedigers halen van het niveau Mangala/benatia (of beide voor dit geld). Ik heb er niet voor gestudeerd, maar wordt het dan 4-3-3 met Neymar - Suarez - Sanchez/pedro en messi er kort achter? En dan Iniesta en busquests erbij op middenveld?

3 juli 2014 om 08:18

Denk eerder Neymar - Messi - Suarez of Messi en Suarez gewisseld.
Ze zouden Sanchez kunnen verkopen, ben totaal niet gecharmeerd van Pedro.

3 juli 2014 om 08:20

Lawless

Ik had ook graag Mangala of Benatia zien komen, de weg ligt echter nog wel open voor Laporte, die denk ik voor een bedrag rond de 25-30 miljoen wel weg mag bij Athletic.
Ben ook niet zo blij mocht Suarez echt komen. Ik had gehoopt dat we weer terug zouden gaan naar een 4-3-3 met targetman als diepe spits.
Helaas..
Enige voordeel is wel dat Suarez een aardig balletje kan koppen, maar tegen de grote verdedigers legt hij het ook gewoon af qua lengte.

Ben ook zeer benieuwd hoe Enrique van plan is te gaan spelen, maar een 4-3-3 met Messi op het middenveld zie ik niet gebeuren. Het zal dan óf rechtsbuiten worden, óf diep in de spits.

Die transfers van Barca geven me nog steeds een vieze smaak. Alleen omdat ze in hoger beroep zijn gegaan mogen ze nu wél transfers maken en ze laten het gelijk breed hangen.

On; Suarez is natuurlijk een geweldige spits, maar ook een complete gek (en dan niet alleen vanwege het bijten).

Denk dat Messi uiteindelijk wel eens kan verkassen, al is Luis natuurlijk ook een geweldige voetballer.

Of Messi, Neymar en Suarez samen kunnen spelen en ook in dienst van het elftal, zal me zeer benieuwen.

Veel succes bij je één van je drie droomclubs.

Wat betreft de poll. Ik vind elke club gek als je meer dan 70 miljoen voor 1 speler van plan bent te betalen, helaas is dat tegenwoordig marktconform.
Als je ziet wat Suarez heeft gedaan de afgelopen 2 jaar, dan hij is -vergeleken met Neymar- dubbel waard.
Hij heeft Liverpool terug naar de top van Engeland gebracht en zijn bijna kampioen geworden. Ik hoop voor ze dat ze het volhouden en in de top blijven, zoals het hoort.

Neymar had enkel veel Youtube filmpjes in een competitie die natuurlijk niet zo hoog is als BPL of La Liga.
Dus als je die 2 transfers/bedragen met elkaar gaat vergelijken tov prestaties, is Suarez uiteraard meer waard dan Neymar vorig seizoen.

3 juli 2014 om 09:12

Neymar heeft een veel hogere reclamewaarde dan Suarez. Dat heef Barcelona een hoop extra sponsors in met name Brazilie opgeleverd. Suarez heeft (weer) behoorlijke imagoschade opgelopen en ik vraag me echt af of Barcelona hier verstandig aan doet aangezien niet elke sponsor met hem geassocieerd wil worden.

Overigens had Neymar op een leeftijd waarop Suarez nog in Uruguay speelde al een prijs voor beste speler in de Copa Libertadores ontvangen, Die was niet echt gekocht op basis van Youtube filmpjes.

3 juli 2014 om 09:14

Tegenwoordig zit er echter meer achter dan alleen dd voetbalprestaties. Neymar was uitgegroeid tot een gigantische merknaam en hierdoor steeg zijn waarde ook.

Dat gaat nog leuk worden bij elke vrije trap en penalty, ben benieuwd als barca messi nu gaat verkopen.

3 juli 2014 om 08:47

Je mag toch aannemen dat daar afspraken over gemaakt gaan worden.

Hoewel een klasbak (en rommelaar) Suarez van toegevoegde waarde is voor dit Barcelona, blijft het een fenomenaal transferbedrag. Eigenlijk te zot voor woorden !

En wat gaat Barca aan de verdediging doen, want juist die linie vraagt om versterking !

3 juli 2014 om 12:39

Ik snap echt niet waarom jullie nou zo zitten te zeiken op de verdediging van Barca. Met Dani Alves, Pique, Mascherano en Jordi Alba heb je vier topverdedigers die ook nog eens leuk kunnen meevoetballen. Al moet de organisatie wel gewoon beter achterin.

3 juli 2014 om 08:53

zou wel stunt zijn, gewoon 250miljoen voor Mess cashen

3 juli 2014 om 09:37

t scheelt dat messi links is en suarez rechts. Dus bij de meeste vrije trappen wijst het zich van zelf.
En uiteindelijk bepaalt de trainer

Hoe gaat dat dan in hemelsnaam gecombineerd worden daar voorin. Zowel Suarez als Messi willen neit op de vleugel spelen. Indien Suarez komt zal Sanchez Barcelona verlaten. Dus ze raken een vleugelspeler kwijt, kopen een spits terwijl ze de beste forward ter wereld hebben.

En ondertussen de verdediging mank laten, wat een beleid

Snap het niet zo goed elke speler van Ajax past zogenaamd bij Barca waarom zou Suarez daar niet kunnen passen. Hij is een perfecte aanspeelpunt is nog jong gretig geeft veel assist en scoort verschrikkelijk veel. Daar komt bij dat hij net dat is wat barca mist Karakter vooral in de topwedstrijden. Hij is een plaag voor voor elke verdediger en de taal spreekt hij al. IK ZEG Doen. Verdedigers komen eraan.

Zal Barcelona dan misschien met Messi op het middenveld gaan spelen zoals ook bij Argentinië gebeurd? Anders zou je dit sowieso niet snappen, al kan dat uiteraard goed bij Barcelona (kijkend naar Neymar).

Gaat wel echt gek worden bij Barcelona. Heb je met Messi, Neymar, Sanchez, Suarez en Pedro 5 toppers voorin op 3 posities. Het moet dan wel gewoon zo zijn dat Messi op het middenveld gaat spelen, of zal er iemand vertrekken?

3 juli 2014 om 11:05

Pedro en Sanchez noem ik geen toppers zijn gewoon goede spelers en dat zie je ook aan het prijskaartje.

Denk dat 1 van de 2 wel weg gaat

3 juli 2014 om 11:26

Pedro en Sanchez zijn geen absolute wereldtop, maar zeker wel topspelers.

Zou Barcelona niet eerst hun schulden eens netjes moeten gaan afbetalen! Belachelijk om zo een bedrag uit te geven als 384 miljoen aan schulden hebt en je uitgaven al hoger zijn dan je inkomsten.

Aan de ene kant zou ik het jammer vinden dat de beste centrale spits weg gaat bij Liverpool, maar 90 miljoen is toch wel nice als je in gedachte houd dat Suarez 4 maanden geschorst is.

Voor 90 miljoen kan je elke andere spits halen die je maar wilt. Mandzukic, Dzeko, Aguero, Jovetic, Jackson, Cavani en zou je bij sommige nog geld over houden na een offer they cant refuse te hebben gedaan.

Jammer genoeg zal die nooit zo technisch, snel, blessurevrij of scorende zijn. Alhoewel een spits die in topwedstrijden WEL veel scoort zou beter zijn denk ik. Liever een 2-0 tegen Norwich en een 1-0 winnen van Chelsea dan 5-0 norwich en 0-2 verliezen van Chelsea

3 juli 2014 om 16:21

Waarom zou een Aguero of Cavani naar Liverpool willen gaan? Die zijn basisspeler bij teams die een stuk beter zijn dan Liverpool. Denk niet dat echte topspitsen staan te springen om bij Liverpool aan de slag te gaan, 1 goed seizoen maakt ze namelijk niet weer meteen een topteam. Overigens was Suarez in topwedstrijden lang niet zo slecht als jij beweert, scoorde gewoon regelmatig. Geen enkele speler scoort net zoveel tegen Man City als tegen Norwich, beetje een goedkope opmerking.

3 juli 2014 om 19:30

Haha oke dankje voor je inbreng, maar ik denk dat je toch niet bij het rechte eind zit.

Ik zeg dat je met veel geld wel spelers kunt halen, kijk maar naar Man city paar jaar geleden en die speelde niet eens PL. Denk niet dat Liverpool de Salarissen betaald die hun betaalde, maar dan nog. Clubs zijn met een offer they cant refuse sneller om en dan moet je naar de spelers kijken.
Ik zeg niet dat Aguero of Cavani komen, ik zeg dat we ze kunnen betalen met 90 miljoen.

Liverpool is altijd een topclub geweest, laat dat voorop staan. Man utd ook nu geen topclub meer met hun 7e plek? Man utd gooit er nu veel geld tegenaan, maar dat konden wij niet zo snel in verband met het ruilen van eigenaar.

Suarez scoorde tegen Everton, Tottenham en United in de competitie. Dus begrijp je dat ik zeg dat ik, als Suarez verkocht mocht worden, wil dat er een spits komt die wel scoort in de belangrijkste wedstrijden van het seizoen? Chelsea, Arsenal en Man city waren de belangrijkste van het seizoen en daar scoorde hij niet in. Ik als Liverpool fan kreeg dit commentaar constant van alle Arsenal fans al weerwoord voor zijn klasse. Suarez is een klasse speler maar dit is een verbeteringspuntje.

Dus hier met je goedkope opmerking

3 juli 2014 om 20:20

Je zegt letterlijk dat je dan 'elke spits kunt halen die je maar wilt', oftewel, je stelt wel degelijk dat je ze kunt halen terwijl ik aanstip dat veel topspitsen niet echt zullen zitten te wachten op Liverpool.

De vergelijking tussen Liverpool en United loopt volledig mank aangezien United net 1 seizoen slecht draait en Liverpool al meer dan 20 jaar geen kampioen meer is geweest. Hoe kun je die vergelijking maken. Daarnaast is United in alles groter dan Liverpool.

Volgens mij scoorde Suarez ook tegen Chelsea nadat hij Ivanovic in zijn arm beet?

Ten eerste belachelijk dat Barca zoveel geld neerlegt voor een psychopaat. Behoorlijk risico en ik zou het als Barca-zijnde uit principes nooit doen. Ten tweede belachelijk omdat ze hem helemaal niet nodig hebben en ik me afvraag of hij in het systeem past. Ten derde heeft versterking van de verdediging gewoon de prioriteit.

Kopen om het kopen dit.

3 juli 2014 om 12:50

Tja, maar als jouw norm is om iemand die drie keer in zijn leven iemand heeft gebeten een psychopaat te nomen, heb ik eerlijk niet zoveel interesse in jouw mening.

Denk dat het bij jouw reageren om het reageren is?

Maar goed, om inhoudelijk te reageren, hij past prima in het systeem, Barca speelt met een valse spits, om beurten duiken de spelers op in de spits positie. Suarez komt graag van buiten naar binnen en duikt graag het strafschopgebied in. Past dus uitstekend in het Barca systeem.

Aan de ene kant is het natuurlijk erg veel geld voor de bijtgrage Suarez. je mag je afvragen of je een speler met een dergelijke reputatie wel in je selectie wit hebben. Aan de andere kant, met Suarez haal je een bijna garantie voor doelpunten binnen. En uiteindelijk draait het daar om.

Blijft natuurlijk erg belachelijk.
Eerst wordt Barcelona gestraft zodat ze geen aankopen mogen doen.
Dat wordt alsnog ongedaan gemaakt.

Zal me ook niet verbazen dat als hij naar Barcelona gaat zijn "straf" in hoger beroep wordt ingekort naar bv 2 mnd zodat hij gewoon kan starten als de competitie begint.

Blij toe. Spaans voetbal kijk ik nooit. Benieuwd wat Liverpool met dat geld gaat doen.
Kunnen ze volgend seizoen ook weer meedoen on de titel?

Ik betwijfel het...

3 juli 2014 om 19:33

Kunnen jullie meedoen om de titel met 2 aankopen? Shaw is toch wel beetje overrated en Herrera moet nog maar eens zien te aarden in de PL

Wij doen inderdaad niet mee om de titel, maar voor een plek in de top 4 moeten we wel kunnen halen als we nog beter worden en meedoen in de CL.

3 juli 2014 om 19:37

Er komen er nog meer. Dus denk het wel

Kom op! Laat dit aub niet waar zijn. We hebben Suarez niet eens nodig. Haal verdomme een verdediger Zubi! Ik word gek van dit beleid. Hoe lang mag dit bestuur nog blijven zitten? Stelletje clowns!!!!

3 juli 2014 om 19:32

Misschien hebben zubi en perez wel samen in de kroeg gezeten; "wij kopen Suarez met gemak" - "nee, wij kopen Suarez met gebak"

Gewoon een spelletje om bijna 100 miljoen wie de grootste mond heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren