Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Suárez is geweldig, maar ik zou hem niet met Agüero willen ruilen’

Laatste update:
/

Luis Suárez en Sergio Agüero geven de Premier League kleur en staan zondag in de topper tussen Liverpool en Manchester City tegenover elkaar. El Pistolero was al goed voor 29 doelpunten en 11 assists in 28 wedstrijden en Agüero staat dit seizoen op 15 treffers en 8 assists in 17 duels. De cijfers zijn in het voordeel van Suárez, maar Pellegrini slaat zíjn spits hoger aan.

De Chileense manager van Man City stelde eerder dit seizoen dat de 25-jarige Argentijn, Agüero dus, na Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de beste speler van de wereld is. “En ik blijf dat vinden”, zegt Pellegrini in de Engelse media. “Het zijn beiden topspelers. Suárez speelt al een heel seizoen en Sergio heeft het moeilijk gehad met blessures, maar ik zou ze niet met elkaar willen ruilen.”

/

Door die uitspraak van El Ingeniero lijken the Citizens in de zomer in ieder geval geen bod uit te zullen brengen op Suárez. De ex-aanvaller van onder meer FC Groningen en Ajax wordt de laatste dagen immers met een transfer naar de concurrent in verband gebracht. “Suárez is een geweldige speler, niet alleen als doelpuntenmaker, want hij werkt ook hard voor het team”, aldus Pellegrini.

“Maar als je me vraagt of ik hem met Sergio wil ruilen, dan zeg ik nee. Ik ga door met Sergio.” Agüero speelde op 12 maart tegen Barcelona voor het laatst een wedstrijd, maar is nu definitief hersteld van een hamstringblessure. Pellegrini weet echter nog niet of hij El Kun laat starten: “Sergio is een belangrijke speler voor ons, maar elke beslissing in een topduel is moeilijk”, besluit de coach.

Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aguero's kwaliteiten staan buiten kijf! Net als die van Suarez!

Maar zon vergelijking op dit moment maken is niet op zijn plek.

Ze waren allebei uitstekend begonnen aan het seizoen waarna Aguero helaas heeft moeten afhaken ivm blessures, en Suarez is fit gebleven en heeft zijn vorm vastgehouden!

Op het moment zou ik zeggen Suarez, maar over het algemeen is dit een hele moeilijke en kijkt het meer uit naar ieders persoonlijke voorkeur!

13 april 2014 om 10:38

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Suarez. Ook vanwege de indrukwekkende cijfers die hij kan overleggen. En vanwege het feit dat hij meer dan Aguero een heel elftal op sleeptouw neemt.

13 april 2014 om 10:51

Het vervelende voor Suarez is dat het een teamsport is. Man City heeft een goede verdediging en Liverpool heeft er een paar die middenmoot zijn.
Des te knapper wat Suarez laat zien.

13 april 2014 om 11:45

Als Suarez de gekke fratsen voor de rest van zijn voetbal carriere achterwege laat, dan kies ik sowieso voor hem. Altijd briljant inzet! Kan je niet altijd van Aguero zeggen.

13 april 2014 om 12:17

Am***,

Ben ook bang dat de verdediging vandaag weleens het verschil kan gaan worden tussen Liverpool en City.

Al blijft Suarez gelukkig wel zo'n heerlijke onvoorspelbare voetballer die het verschil kan maken.

Kan een mooie pot worden.

13 april 2014 om 13:57

@leeuw087.
Waar bij Man City veel spelers een wedstrijd kunnen beslissen. Daar kan Liverpool dat niet. Ze zijn te afhankelijk van SAS.

13 april 2014 om 14:55

Klopt! De inzet en wilskracht die Suarez toont in een wedstrijd poehh dat zie je maar bij heel weinig spelers terug die van zijn niveua zijn of er dicht bij in de buurt komen. Een C.ronaldo en Ibrahimovic tonen diezelfde mentaliteit!

Maar bij een Messi, en/of RvP hoef je dat niet te verwachten... Vandaar dat die type voetballers van die kaliber er gouw uitzien als een zoutzak op het veld als ze niet scherp of in vorm zijn!

13 april 2014 om 13:25

Schorsing van suarez.. eerste 5 duels niet mee gedaan anders had ie al wel meer als 30 doelpunten

Hoe komen ze toch bij die assists? Hij heeft er toch echt geen 20? Of kijk ik helemaal verkeerd?

Wereldspeler, beste spits die er is en beter dan aguero.

13 april 2014 om 10:31

Volgens mij rekent voetbazone heel erg breed wat assist betreft, dat cijfer klopt inderdaad voor geen meter.

13 april 2014 om 10:37

Volgens WhoScored en de site van Liverpool FC zijn het er 11. Lijkt mij ook wat accurater (nog steeds wel aardig wat trouwens)

13 april 2014 om 10:58

Bij die 20 zijn ook de veroorzaakte penalties meegerekend

13 april 2014 om 11:02

De officiele Premier League site zegt ook 11 dus die 20 zou ik niet serieus nemen.

13 april 2014 om 12:50

Beter dan Ibra? Ik heb Suarez hoog zitten, maar beter dan Ibra is hij niet.

13 april 2014 om 12:59

Hoezo niet? Ze vallen niet echt goed te vergelijken op het moment, maar ik zou denk ik liever Suarez in mijn team hebben dan Zlatan. Hoe geniaal zlatan ook mag zijn.

13 april 2014 om 14:29

Aan Suarez heb je veel meer, omdat hij heel hard voor het team werkt en veel aanvallen zelf opzet. Ibra is meer een diepe spits met een geweldig schot en soms wat hoogstandjes. Net zoals tegen Chelsea in Frankrijk heb je alleen wat aan hem als hij aanvoer krijgt, net zoals alle diepe spitsen.

13 april 2014 om 19:29

Nee oke, Ibra is beter. Maar die man is ook echt pure pure klasse en staat op een eilandje als het gaat op beste spitsen.

Liverpool wil ook niet ruilen, dus dat komt goed uit.

13 april 2014 om 10:33

Moet je ook niet willen als je puur kijkt wat hij heeft gedaan voor Liverpool. Ik ben van mening dat hij na Liverpool naar R. Madrid of Barca vertrekt. Luis Suárez wilt natuurlijk meer dan alleen in de PL spelen en dat is.. prijzen pakken.

Edit: Moet erbij zeggen dat trainer Brendan Rodgers de rust heeft toegekeerd in de plaats Liverpool.. ook daarvoor complimenten ervoor!

13 april 2014 om 13:32

Gaat dit jaar al prijzen pakken. Liverpool gaat gewoon kampioen worden!

13 april 2014 om 10:56

Suarez is ook beter dan Aguero, dus dat is logisch. Alleen kan Pellegrini dat natuurlijk niet zeggen .

13 april 2014 om 13:57

Zou inderdaad een beetje vreemd zijn voor zo'n wedstrijd dat je als trainer zegt dat je liever de spits van de tegenstander hebt dan je eigen spits.

13 april 2014 om 10:32

Hahaha, Liverpool is een fantastische club en anders staan ze geen 1ste, dus wrm zou Suarez betere club dan Liverpool verdienen als hij met Liverpool 1ste staat in de beste competitie terwereld?

13 april 2014 om 10:49

Heeft ook niet voor niets een clubrecord! Fantastische speler, elke week geniet ik weer van zijn voetbalkunsten. Met Ageuro heb ik dat heel eerlijk en stuk minder.

Met Real krijgt hij misschien niet altijd een basisplaats. Bale en Ronaldo zijn beter, en volgens mij is Suarez een linksbuiten.

Dan wordt de concurrentie voorin groot. Angel Di Maria, Bale Ronaldo, Benzema. Welk rugnummer krijgt-ie dan? 17?

13 april 2014 om 13:43

Jordi; Bale beter? Gaat verder alles goed? On: Suarez is sowieso een klasse beter dan Aguero en behoort tot de top5, zoniet top3 van Europa.

13 april 2014 om 10:38

Dat zou echt niet gebeuren Kun is heel belangrijk voor city, heeft de kampioentreffer gemaakt voor city dat wordt nooit vergeten, en is jonger dan Suarez. Ook vind ik hem niet minder dan Suarez ik ben ervan overtuigd als hij volgend seizoen fii en blessuur vrij is hij ook zo'n seizoen als Suarez kan hebben.

Ja want Pellegrini is neutraal en heel objectief... Dit is gewoon een boost geven aan Aguero. Standaard perspraatjes. Aguero is echter natuurlijk wel een speler van absolute wereldklasse.

met een fitte aguero had man city nu 10 ptn voorsprong gehad op Liverpool

Ik vind persoonelijk Agüero even goed als Suárez !
Het zijn allebei fantastische spelers !
Echt klasse !

Agüero en Suarez zijn allebei echt geweldige aanvallers. Wie beter is is een hele moeilijke keuze kijkend naar dit seizoen is Suarez beter alleen over het algemeen vind ik ze gelijk aan elkaar.

En wij willen suarez ook niet ruilen met aguero, komt goed uit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren