Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stuntaankoop van FC Utrecht loopt blessure op tijdens de training

Laatste update:

Het is nog onduidelijk wanneer de fans van FC Utrecht Zidane Iqbal voor het eerst in actie gaan zien in de Galgenwaard. De talentvolle aanvallende middenvelder heeft een blessure opgelopen tijdens een van de eerste trainingen, zo vertelt hij in een interview met Voetbal International. De blessure van Iqbal lijkt echter niet al te ernstig te zijn, daar hij de training gedeeltelijk heeft hervat.

De Domstedelingen telden eerder deze zomer één miljoen euro neer voor de diensten van de twintigjarige Irakees, waar veel supporters van Utrecht torenhoge verwachtingen van hebben. Om deze verwachtingen waar te maken, heeft Iqbal er deze zomer naar eigen zeggen alles aan gedaan om fit te blijven. “Dat is ook aardig gelukt. Helaas heb ik tijdens een van de eerste trainingen bij Utrecht een blessure opgelopen. Gedeeltes van de training kan ik nu meedoen, maar nog niet alles. De fysio’s en ik doen er alles aan om zo snel mogelijk weer wedstrijdfit te geraken. Het is daarbij wel belangrijk dat ik voorzichtig ben en de tijd neem.”

In het interview zegt de talentvolle spelverdeler dat hij staat te popelen om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe werkgever. “Ik wil zo hard mogelijk werken. In een eerste seizoen bij een nieuwe club kan het natuurlijk alle kanten opgaan. Het enige wat ik in de hand heb is zo hard mogelijk werken. Vervolgens kan ik laten zien wat ik in me heb”, liet hij optekenen in het interview.

Wat de drievoudig international van Irak precies in zijn mars heeft, moet komend seizoen nog gaan blijken. Wel geeft hij zelf aan in het belang van het team te willen spelen. “Als ik op het veld sta, vind ik het geweldig om de bal aan mijn voeten te hebben en de fans te vermaken. Maar in eerste instantie ben ik hier om het team te helpen. We willen verrassen dit seizoen.”

Zidane Iqbal wordt een smaakmaker van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, hopelijk is hij snel fit. De Fc heeft een prachtige selectie denk ik met deze jongen, Bozdocan, Booth, Azarkan enzovoorts.

Erg sneu voor stuntaankoop. Hoop dat hij snel hersteld.

Ik schrik er even van. Zou toch niet dat hij speelronde één op bezoek bij mijn eigen club niet in actie kan komen straks. Gelukkig valt het mee

Oef balen, ik wil hem graag snel aan het werk zien. En de socials van FCU blijven nu nog langer volgespamd met “where Iqbal?” Comments.

Jammer hopelijk geen averij in het begin van het seizoen mbt de titelstrijd waar Utrecht nu eens serieus om mee kan doen met alle aanwinsten!
Heb zin in het nieuwe seizoen!

Ons mooie Utrecht ❤️

21 juli 2023 om 19:40

En mochten we de titel niet pakken dan is plek 2 ook prima met een ticket voor de groepfase CL ;-)

21 juli 2023 om 20:05

3e plek moet ook net kunnen maar dan wel de beker de bij natuurlijk

21 juli 2023 om 20:57

Heren ga naar de fanshop dit weekend!
Het nieuwe tenue van onze wereldclub hangt er!

Nog 3 weekjes en dan gaan we knallen!!!
Als we spakenburg niet hadden geloot hadden we dit jaar ook gewoon de beker!

Utrecht wat ben je mooi! ❤️

Komt nog te kort voor de basis voor Utrecht. Utrecht gaat met dit soort spelers nooit een concurrent worden voor Az of Twente.

21 juli 2023 om 21:29

United fans wilden hem in het eigen eerste. Maar voor Utrecht is ie niet goed genoeg. Kan wel zien dat het vrijdagavond is LennartBiertjes

22 juli 2023 om 00:10

AZ is top 4, daarachter gaat het tussen clubs als Utrecht en Twente om de 5e plaats.

Er word dus in dit nieuws-item letterlijk verteld dat dit eigenlijk toch geen nieuws item hoeft te zijn omdat de training deels hervat werd🙄
Lekker beziggggg.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren