Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strategie De Bruyne: 'Je moet hem zo vaak mogelijk de bal geven'

Laatste update:

Manchester City maakte zaterdag gehakt van Newcastle United (6-1) en Sergio Agüero was de man van de wedstrijd met vijf doelpunten. Wie ook uitmuntend speelde, was Kevin De Bruyne met twee assists en een doelpunt. Met vier doelpunten in zijn laatste vijf wedstrijden is De Bruyne sowieso goed op dreef. De samenwerking met Agüero kan zijn ploeg nog veel brengen, denkt hij.

/

“Het gaat goed. Natuurlijk zijn er momenten dat ik het beter kan doen, maar ik klaag niet over mijn start bij Manchester City”, laat de middenvelder optekenen in de Engelse media. “De positiewisselingen met Sergio waren mooi om te zien. Het gaat beter en beter, dit moeten we volhouden.” Volgens De Bruyne is er maar een manier om goed met Agüero te spelen.

“Het is fantastisch om met hem samen te spelen en als hij in vorm is, dan moet je hem zo vaak mogelijk aanspelen. De kans is dan groot dat hij scoort, want Sergio is een spits van wereldklasse. Hij is opportunistisch voor het doel en zaterdag ging alles goed voor hem”, weet De Bruyne.

Is Sergio Agüero de beste nummer 9 van de wereld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Suarez is beter, maar daarna ga je toch wel denken aan Aguero

5 oktober 2015 om 13:24

Lewandowski, Suarez en Aguero zijn de beste spitsen ter wereld.

5 oktober 2015 om 13:31

Ibra?

5 oktober 2015 om 13:38

Ibra zit nu niet op het niveau van Lewandowski, Aguero en Suarez hoor. Hij teert nu vooral op zijn naam en wordt daarom in dit rijtje genoemd door sommige, maar qua recente prestaties kan Ibra voorlopig nog niet tippen aan deze drie.

5 oktober 2015 om 13:47

dit seizoen is zlatan inderdaad niet in vorm en veel beter zal het niet meer worden aangezien hij al 34 is

als spits mag lewandowski niet vergeten worden maar suarez en aguero schat ik toch hoger in omdat die ook nog een hele goede actie/dribbel hebben en daardoor minder afhankelijk zijn van medespelers en daardoor zelf vaker wedstrijden beslissen

5 oktober 2015 om 21:22

Ibra is jammer genoeg over zijn top heen. Steeds vaker gebleseerd en zijn afwerking is minder. Hij is jaren lang de(gedeeltelijk) beste spits ter wereld geweest maar nu zijn lewandowski en aguero de beste met daaronder Suarez.(mijn mening)

5 oktober 2015 om 13:49

@kopite red

suarez de rommelaar die 60 procent van zn goals maakt op een onbewuste manier mag niet eens de veters strikken van een verfijnde spits als aguero, lewandowski en benzema.

5 oktober 2015 om 14:11

Als je Suarez puur een rommelaar vind snap je er helemaal niets van. En wat dan nog, als 9 moet je doelpunten maken... En dat doet Suarez even gemakkelijk als een Aguero en Lewandowski. Of het nu juweeltjes zijn of niet.

5 oktober 2015 om 15:22

Inderdaad. 60% van zijn doelpunten zijn frommelgoals.

5 oktober 2015 om 16:03

Ik heb liever een spits die veel frommelgoals maakt dan een spits die mooie goals maakt maar niet genoeg.

5 oktober 2015 om 21:45

Suarez is wek beste speler van de bpl geweest, droeg Liverpool bijna naar de titel, won met barca de treble, maar mag niet de veters stroken van aguero lewandowski en Benzema?

5 oktober 2015 om 16:38

Suarez beter? Beeld je eens in wat Aguero zou kunnen presteren als ie bij Barca speelde. Nee Aguero is op bijna elk vlak beter. Natuurlijk heb je meestal meer aan Suarez omdat Aguero te vaak gekwetst is

6 oktober 2015 om 02:13

Gekwetst door wie?

Aquero fenomenaal, maar in mijn ogen is suarez net iets beter, maar veel scheelt het niet. Ibra is hij wel voorbij, en ik vind hem daarom 1na beste nr 9

5 oktober 2015 om 13:49

Ik vind lewa veruit de beste nr 9. Is nog verdraaid snel en staat altijd goed gepositioneerd. Beste afmaker ook. Aguero komt daar vlak achter en dan Suárez

6 oktober 2015 om 12:38

Lewa was ik vergeten idd, die hoort natuurlijk ook bij deze 2. In welke volgorde je ze dan zet is dan denk ik vooral persoonlijke voorkeur.

ik vind aguero in vorm de beste nr 9 van de wereld, geweldige speler en wat een combinatie met Debruine, denk dat city dit jaar wel kampioen wordt

Ik vind Aguero beter dan Suarez alleen als ik mocht kiezen welke speler ik in mn team zou willen zou dat toch Suarez zijn, ivm Aguero's blessuregevoeligheid. Had ik ze allebei zou ik Kun in de basis zetten!

5 oktober 2015 om 13:33

Had ik ze allebei, stonden ze beiden in de basis en Walcott en Giroud op de bank. Moge dat duidelijk zijn!

5 oktober 2015 om 17:43

En wat hebben Walcott en Giroud met dit artikel te maken of zijn reactie?

Ik vind Aguero denk ik toch de beste 9 in de wereld. Lewa en Suarez daarachter maar het scheelt niet veel.

5 oktober 2015 om 19:42

Wat hebben Lewa en Suarez te maken met dit artikel of mijn reactie?

'het lijkt wel alsof hij die bal aan een touwtje heeft'

Suarez beter kun? Nou ik dacht her niet aguero is de beste 9 en laat het jarenlang zien houd zichzelf ook goed in beheersing.

5 oktober 2015 om 14:31

Uh, Suarez heeft bij Liverpool en Uruguay toch wel even wat meer laten zien dan Aguero bij Man City em Argentinie.

Zelfbeheersing of niet, Suarez was afgelopen paar jaar gewoon beter en belangrijker.

Het gaat tegenwoordig echt alleen nog maar om goals maken. De gouden bal win je alleen nog maar door 50 + goals te maken. Aguero heeft in 6 wedstrijden 1 keer gescoord, nu scoort hij 5 keer in een wedstrijd hoor je niks anders als Aguero. Neemt niet weg wat het een fantastische spits is. Maar ik kan meer genieten van de balletjes die een spits uiteindelijk krijgt waardoor hij scoort.

5 oktober 2015 om 14:14

Die assist van De Bruyne ook gezien op Aguero? Hij kreeg de bal met zijn gezicht richting de corner vlag op randje 16. Uit de draai (180 graden bijna)wist hij hem met links precies op maat af te leveren bij Aguero. Heeerlijke assist!

5 oktober 2015 om 14:47

Wel een classic KDB pass/voorzet. Hij speelt zeer direct zonder teveel fantesietjes. Het is zoals Pellegrini al eerder heeft gezegd. Met De Bruyne is het simpel.

5 oktober 2015 om 15:06

Ja dat bedoel ik! zoiets kan ik veel meer van genieten!! Maar na de wedstrijd hebben ze het vaker alleen dan over de speler die de Goal heeft gemaakt. En dat vind ik dom.

5 oktober 2015 om 16:43

Ik ben een barcafan maar ik vind benzema toch echt beter als al die spitsen die jullie opnoemen . Het is jammer dat hij niet in een ECHTE team speelt , mocht hij bij bayern of barca spelen had hij er elke week wel wat ingeschoten

Sowieso niet beter dan Lord Bendtner en Lord Heskey..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren