Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Straf voor City kan tot pikante binnenlandse transfer van Sterling leiden’

Laatste update:

Manchester City dreigt voor twee jaar te worden uitgesloten van Europees voetbal en dat kan weleens forse gevolgen hebben bij de regerend kampioen van Engeland. Kevin De Bruyne liet eerder al weten dat hij een vertrek overweegt als de straf blijft staan en ook Raheem Sterling zou dan weleens zijn zinnen op een transfer kunnen zetten. The Independent schrijft dat Manchester United zich in dat geval gaat melden voor een zeer pikante transfer.

Manchester United werkt achter de schermen aan de strategie op de transfermarkt. Zolang Manchester City ‘gewoon’ Europees voetbal mag spelen, is iedereen ervan overtuigd dat de kans nihil is dat Sterling de overstap naar Old Trafford wil maken. De straf van the Citizens zou er weleens voor kunnen zorgen dat Sterling ‘beschikbaar’ wordt en in dat geval gaat Manchester United een poging wagen om hem over te nemen van de stadgenoot. The Independent schat de kans echter groter dat Sterling in een dergelijk scenario kiest voor een overstap naar Real Madrid.

Bosnich: 'Als Pogba wil vertrekken, moet United hem laten gaan'

Sterling speelt sinds 2015 in het shirt van Manchester City, dat hem destijds voor ruim zestig miljoen euro overnam van Liverpool. Het contract van de 25-jarige aanvaller in het Etihad Stadium loopt nog door tot medio 2023, dus Manchester United zal bij een eventuele transfer vermoedelijk diep in de buidel moeten tasten. Op dit moment prijkt de naam van Sterling in ieder geval nog niet op de zogenaamde prioriteitenlijst voor komende zomer. Bovenaan dat lijstje staat Jack Grealish, die de opties voor manager Ole Gunnar Solskjaer op het middenveld moet vergroten. Indien Aston Villa dit seizoen nog degradeert uit de Premier League, denkt Manchester United een betere kans te maken om de 24-jarige middenvelder voor een aanvaardbaar bedrag over te nemen.

Samen met Grealish, voor wie het al dan niet aanblijven van Paul Pogba nog wel invloed heeft, geniet Jadon Sancho ‘de hoogste prioriteit’ bij Manchester United. De aanvaller van Borussia Dortmund lijkt komende zomer een transfer te gaan maken en the Red Devils gaan ‘alles op alles zetten’ om hem binnen te halen. Ook Joe Rodon staat hoog op het lijstje bij Manchester United. De 22-jarige verdediger van Swansea City wordt als alternatief beschouwd voor de relatief dure centrumverdedigers Kalidou Koulibaly (Napoli) en Dayot Upamecano (RB Leipzig).

Ook Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers) en Declan Rice (West Ham United) bevinden zich op de radar bij Manchester United, maar hun komst geniet momenteel weinig prioriteit. Tegenover de inkomende transfers staat waarschijnlijk het vertrek van Jesse Lingard, die reeds contact heeft gehad met Chris Smalling (AS Roma) en Ashley Young (Internazionale) over de Serie A en gecharmeerd is van een overstap naar Italië. Manchester United roerde zich maandag voor het eerst op de transfermarkt, door Odion Ighalo nog een seizoen te huren van Shanghai Shenhua.

Zie jij Raheem Sterling naar Manchester United verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht Sterling van Man City naar Man Utd gaan zou dat van bijzonder weinig ambitie (en stijl) getuigen. City is de laatste jaren onder Guardiola een van de sterkste teams van Europa gebleken. Terwijl United de afgelopen jaren moeite heeft gehad om zich überhaupt te plaatsen voor de CL. Ik kan me best inbeelden dat er spelers bij City willen vertrekken als er geen CL voetbal gespeeld wordt, maar dan zie ik ze eerder naar Real Madrid of Barcelona vertrekken.

2 juni 2020 om 13:50

Dit dus, met alle respect voor Manu, maar als je per se Champions League wil spelen moet je zeker niet naar manu gaan. sws is de kans in Engeland (afgezien van city en liverpool) al veel kleiner vanwege het aantal grote clubs... dan moet hij lekker de top 2 van spanje, frankrijk, italie of duitsland opzoeken.

2 juni 2020 om 14:09

De hele grap is dat Manchester United niet beter zal gaan voetballer van alleen Sterling.united heeft op alle linies 2 spelers nodig willen ze aanhaken bij City en Liverpool en de top van Europa.ze hebben geen topspits, missen een goede vleugelaanvaller op rechts, hebben eigenlijk geen fantastische box to box speler, hebben een dramatisch verdedigend centrum en missen op de links en de rechtsbackpositie ook kwaliteit. Een verdrietige constatering en er zullen ongetwijfeld mensen zijn die het absoluut niet met me eens zijn, maar ik zie dit Manchester United de aankomende 4/5 jaar de premier league niet winnen.

2 juni 2020 om 19:37

Alle linies twee spelers? De enige die bij mij in me opkomt is een nummer 6 en een rechtsbuiten. Een CV zou misschien kunnen, maar is geen topprioriteit.

2 juni 2020 om 21:25

Dan hebben we daar duidelijk een meningsverschil over. Ik denk dat er bij United 3 spelers zijn die bij Liverpool, City in de basis zouden staan.

2 juni 2020 om 21:51

Guandriks heel eerlijk is de enige speler die ik graag bij Liverpool zou willen zien Rashford, en ik betwijfel dan nog of die basisspeler zou kunnen worden.

2 juni 2020 om 23:36

Maguire is ook wel beter dan Lovren, Matip of Gomez in mijn ogen.. maar Gomez vind ik wel een super groot talent en vult Virgil misschien ook wel beter aan want Maguire lijkt qua spel wel meer op Virgil. Liverpool speelt natuurlijk een bepaald systeem waar middenvelders als Henderson, Milner en Wijnaldum goed in passen maar puur op kwaliteit zijn Fernandes en Pogba wel betere spelers. Alleen die passen niet in het systeem van Klopp. Overigens zijn Rashford, Wan-Bissaka en Martial gewoon hele goede spelers ook al zouden ze bij Liverpool niet spelen. Als United een goede cvm en een goede rechtsbuiten haalt dan zie ik ze gewoon spelen voor de titel. Misschien ook nog een goede CV halen i.p.v. Lindelof.

2 juni 2020 om 23:44

Maguire is goed maar ik weet niet of hij beter is dan Matip hoor. Vooral vorig seizoen haalde hij zo een hoog niveau. VvD en Matip vormde een gouden koppel, dsar kan Maguire niet aan tippen denk ik. Verder denk ik dat Bruno Fernandes juist wel goed zou passen bij Klopp s Liverpool. Het is een hardwerkende middenvelder een soort, een kruising van een nummer 8 en 10. Beetje als Chamberlain.

2 juni 2020 om 14:31

Als city geen CL mag spelen voor 2 jaar dan is het halen van CL voetbal voor united wel een stuk makkelijker. Dan is dat in principe 80% omdat je 4 plekken hebt voor 5 top teams. Lijkt mij dat arsenal dan waarschijnlijk de zwakste zal zijn van de 5 en man utd gewoon CL zal spelen.

2 juni 2020 om 16:56

Je hebt tegenwoordig United, Chelsea, Arsenal, Spurs, Liverpool, Leicester, Wolverhampton en dan Manchester City die vechten voor de bovenste plaatsen in de Premier League. Een kans van 80% vind ik heel erg optimistisch! Het is namelijk niet een systeem van willekeur maar op basis van kwaliteit waarop die plaatsen onder verdeeld worden. United gaat niet (snel) boven Liverpool eindigen en wat mij betreft zijn ze eerder een concurrent voor Arsenal en Spurs dan voor Leicester. Wat mij betreft is er eerder een 30% kans dat ze vierde worden dan 80%

2 juni 2020 om 20:52

Teru naar Liverpool zou me wat zijn. Ga er natuurlijk van uit dat men hem daar niet meer hoeft te zien op dit moment maar zou wel geinig zijn

Weet iemand hoe het zit met die straf van city?

2 juni 2020 om 13:48

Hij staat nogsteeds maar de mensen bij Man City zijn ervan overtuigd dat ze de straf kunnen weghalen, tenminste dit is wat de spelers is verteld.

3 juni 2020 om 11:16

Het proces zal zich deze maand voortzetten.

2 juni 2020 om 15:17

Ze zijn in beroep gegaan en hopen dat zij ermee wegkomen omdat informatie waardoor zij gestraft zijn op onrechtmatige manier verkregen werd, lees gehackt. Ze ontkennen niet eens de feiten en het zou schandalig zijn mochten de bewijzen niet geldig verklaard worden.

2 juni 2020 om 16:29

Wat is dat weer voor een redenatie, als jij iets uitsteekt en niemand verteld iets. En ze zetten een geweer tegen u beste vriend zijn hoofd. Beken of je gaat eraan. Dan ga jij de bak in. Rechtvaardig? Onrechtmatig verkregen is niet bruikbaar. Dus zal de schorsing ongedaan gemaakt worden. Wat terecht is, je moet maar zien dat je de bewijzen eerlijk hebt.

2 juni 2020 om 17:15

Jouw vergelijking slaat nergens op. Niemand heeft City een wapen tegen het hoofd gezet en ze doen bekenen. Football Leaks heeft interne mails van City gelekt waaruit bleek dat zij FFP omzeild hadden met trucjes en leugens. Op basis van deze mails werd een onderzoek door UEFA ingesteld waarna zij City hebben bestraft. CAS heeft in het verleden al zulke informatie geldig verklaard bij de zaak van FIFA officials die werden omgekocht en ook Oekraïnse matchen di de gefixt werden. Wat City gaat proberen te doen is deze bewijzen vooral out of context te verklaren wanneer vals niet gaat lukken. Aangezien zij al de FFP regels reeds overtreden haden paar jaar geleden en toen met 30mil boete wegkwamen kan het nu effectief een ban worden.

2 juni 2020 om 19:57

Ja want jij weet hoe het daaraan toe gaat. Jij hebt al mee aan de tafel gezeten blijkbaar. Maar goed city zegt tegen zen spelers dat het in orde komt. Zou raar zijn als ze het niet eens klaar zouden krijgen. Moest het dan niet lukken dan heb je de spelers voorgelogen. En gaan ze zeker weg willen. Dus jouw redenatie klopt voor geen meter. En het bizare is dat zoveel clubs nog vele ergere dingen gedaan hebben en nooit bestraft geweest. Maar goed in deze wereld mag je 10miljaard lenen en uitgeven geen probleem. Maar een rijke eigenaar die geld in de club steekt bestraft wordt. Wat een wereld toch waar we in leven. En dan te zien dat heel veel noobs hier plezier in hebben. Dat is mss nog het ergste, maar dat zegt meer of het trieste van de mens.

2 juni 2020 om 21:20

Zoek het gewoon zelf op want jij wil het niet begrijpen.

3 juni 2020 om 11:17

@BusbyCity heeft het ook zeker ontkent. Ze ontkennen de aanklachten en zijn ook van mening dat de bewijzen op onrechtnatige manier verkregen zijn.

Moet-ie nou weer bij United. Zou het wel grappig vinden dat iemand dan van Liverpool naar City naar United gaat. Dan ben je echt de ultieme broodvoetballer.

2 juni 2020 om 15:18

Grappige is dat hij een United supporter was in zijn jeugdjaren.

Sterling kreeg bij Liverpool alle kansen om zich sportief te ontwikkelen. Veel speeltijd, vertouwen van de trainer maar toch ging hij heel snel als heel jong talent voor het geld naar City als hij nu naar United zou gaan dan maakt hij zich echt nog minder populair in Liverpool dan hij nu al is. Ik als liverpool fan heb een hekel aan hem door de manier waarop hij de club heeft behandeld.

2 juni 2020 om 15:02

Ikverwacht niet dat hij zich heel druk maakt om de mening van daveke. Hij moet gewoon doen waar hij zin in heeft aangezien het zijn carrière is. Ik verwacht zelf dat hij na Madrid zal gaan maar ook dat is maar speculatie.

3 juni 2020 om 01:07

Joh lekker laten gaan. Straks kampioen en de spelers die uitmaken van het team zullen uitgroeien tot legendes die na 30 jaar de PL hebben binnengesleept. Geniet er gewoon van dat Sterling daar geen onderdeel van uitmaakt (plus dat hij voorlopig geen champions league zal winnen )

Man utd kan zich beter richten op verdedigers. Pure middelmaat op Wann Bissaka na. Met Pogba, Fred en Bruno Fernandes heb je goede middenvelders en ook Mctominay hebben ze nog. Voorin heb je met Rashford en Martial 2 enorme talenten. 1 aanvallende aankoop en 3 a 4 verdedigende aankopen zal beter zijn.

2 juni 2020 om 13:59

Hebben ze een jaar geleden niet de duurste verdediger ter wereld aangekocht? Of is die ook al weer afgeserveerd.

2 juni 2020 om 14:06

Klopt maar meestal staan daar 2 centraal achterin, iemand voor naast Maguire en misschien een controlerende/verdedigende middenvelder erbij en er staat echt een heel prima team.

2 juni 2020 om 14:09

Maguire doet het ontzettend goed na een vrij lastige start, verder vind ik Bailly/Lindelof/Tuanzebe geen slechte opties maar wel voor verbetering vatbaar. Shaw was was vorig jaar player of the season en ook dit jaar is hij weer goed in vorm en langere tijd fit, maar een Telles/Tagliafico zou ook welkom zijn vanaf volgend seizoen als die er zijn. Sterling hoef ik niet, geweldige positionering maar creëert niet echt verschrikkelijk veel zelf. Als Pogba blijft, dan zou ik hem graag zien. Lijkt me verder onmogelijk.

2 juni 2020 om 14:10

Ik vind Lindelöf ook niet per definitie een slechte verdediger. Ja hij speetl dit seizoen minder dan vorig jaar. Maar hij is toch niet direct minder dan veel verdedigers die bij de concurrentie rondloopt (matip, Stones, Otamendi, Sanchez, Alderweireld, etc...)

Is er al iets geweten wanneer er over het beroep van City beslist wordt?

2 juni 2020 om 14:11

Als alles goed gaat moet de rechtszaak op 8 juni plaats vinden.

2 juni 2020 om 20:26

Hoe weet je dit? Ik lees nergens dat 8 juni beslist wordt... Ik lees juist eerder dat de kans groot is dat een uitspraak pas eind 2020 komt..

2 juni 2020 om 20:40

Typ op Google "Man City CAS" in en het staat in letterlijk elke link dit je aanklikt.

Geloof ik niks van! Manu wil toch dolgraag Sancho& Sterling is niet betaalbaar denk ik of zijn er clausules die het mogelijk maken om weg te gaan bij je club indien je 2 Jr geen CL speelt?

2 juni 2020 om 19:07

Ze kunnen toch gewoon een bod neerleggen bij City voor Sterling als ze hem willen hebben. Dan zal het aan City zijn om ja of nee te zeggen.

Lijkt me opzich wel grappig om Sterling dan in een United shirt te zien en dat hij door Liverpool en Manchester City massaal wordt uitgefloten elke keer als die de bal heeft.

2 juni 2020 om 14:14

Wauw ja, 90 minuten lang brullen en gieren.

2 juni 2020 om 14:14

Broodje aap verhaal. City zal nooit speler naar Man U laten gaan. Tegen welke prijs dan ook.

2 juni 2020 om 16:18

Een speler heeft wel vaker een transfer weten te forceren en ook City heeft zich aan de regels te houden ondanks dat de eigenaar ongelimiteerd geld heeft

2 juni 2020 om 16:20

Raakt hij tegen 2 clubs geen pepernoot meer..... elke wedstrijd tegen Liverpool is Sterling 20% minder goed, puur door de druk.

Ik snap wel dat De Bruyne en Sterling in Europees verband wedstrijden willen spelen. Je speelt bij City om in de CL te spelen. Dus dat ze willen vertrekken begrijp ik wel. Die straf heeft veel meer economische consequenties. Je hebt gewoon minder inkomsten en eventuele premies.

Mocht City niet CL gaan spelen en spelers vertrekken (zijn die uberhaupt betaalbaar met corona? City zal wel de hoofdprijs vragen) dan zou je er als Sterling zijnde toch eerder voor kiezen naar Spanje o.i.d. te gaan toch? Van Liverpool naar City naar United.. die maakt geen vrienden. Verder zou ik Kevin de Bruyne graag bij Barça zien! Volgens mij brengt die de diepgang op het middenveld wat Barça nu mist. Frenkie en Busquets daarachter, en op den duur Puig en Aleña.

2 juni 2020 om 15:21

De Bruyne zal echt passen bij Barca, maar ik denk niet dat Barca interesse zal hebben in hem. Die gaan liever voor Neymar en Lautaro en ik denk niet dat ze alle 3 gaan halen.

Sterling is zeker niet de type speler die zal gaan blijven wanneer City word uitgesloten voor CL voetbal maar hij gaat zeker niet naar United. Dat kan hij niet maken en ik denk niet dat hij een een stap omlaag wilt gaan nemen. Als hij weggaat zal hij naar een Real of Juventus gaan.

Als City de rechtszaak verliest zie ik Sterling wel weggaan. Alleen niet naar United. Ten eerste omdat dat simpelweg ontzettend gevoelig ligt en omdat United sportief op dit moment geen stap omhoog is. Tenzij hij voor het geld kiest, maar dat zal niet zo veel meer zijn. Sterling zal wel naar het buitenland gaan. Serie A of La Liga lijkt mij het meest logisch. Ik dacht dat ik een tijd terug las dat Real in de markt was.

Waarom schrijven jullie deze onzin? Je weet zelf al dat het niet klopt. Schrijf gewoon dingen met wel een hoog waarheidsgehalte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren