Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Straatlengte achterstand en derde plek is Feyenoord-onwaardig’

Laatste update:

Willem van Hanegem is er niet rouwig om dat Fred Rutten vertrekt bij Feyenoord. “Het voetbal werd minder en minder”, concludeert de voetbalicoon in gesprek met Voetbal International. Van Hanegem wijst op het feit dat Feyenoord momenteel derde staat op een straatlengte achter koploper PSV.

/

“Feyenoord-onwaardig”, vindt de levende legende. Volgens Van Hanegem wordt voorbijgegaan aan het feit dat Feyenoord een straatlengte achterstaat, omdat het spel niet onaardig is. “Maar dan had Feyenoord tegen Ajax dit seizoen minimaal vier punten gepakt. Nu heb je er één. En als het zo goed was, denk jij dan dat ze in deze competitie, met deze clubs, twintig punten achterstand zouden hebben op PSV?”

Volgens Van Hanegem is Rutten dan ook niet de ideale trainer voor Feyenoord gebleken. Ook snapte hij niet alle keuzes: de komst van Khalid Boulahrouz, bijvoorbeeld. Rick Karsdorp is volgens Van Hanegem ‘niet slechter’. De nieuwe trainer van Feyenoord moet met de jeugd gaan werken. Pas dan is er een plan, vindt de Kromme. “Nu gaat het van de hak op de tak, dat heeft Rutten ook gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gezien het puntenaantal van feyenoord vorig jaar hadden ze onder Koeman, die t volgens velen zo fantastisch deed, net zo ver achtergestaan

27 februari 2015 om 17:21

Ja wanneer beseffen mensen nou dat ajax en feyenoord het gewoon goed doen en psv uitstekend en ver boven de rest uitsteekt.

27 februari 2015 om 17:27

Qua punten wel, qua spel valt dat wel mee hoor.

27 februari 2015 om 17:35

En waar gaat het nou om in het voetbal? Juist de punten. Doe mij maar een jaartje kampioen worden met dat vreselijke countervoetbal (zoals vele het noemen)dan geen kampioen worden met oogstrelend voetbal

27 februari 2015 om 17:59

Voetbal gaat om het spel...

Ja dat typeert PSV de laatste 7 jaar. Alles opgeven om maar 1x die titel te halen. Verder geen kont voor elkaar gekregen. Hoe kun je in 7 jaar geen enkele groei maken?

Feyenoord daar in tegen moet juist niet klagen. Die staan prima op hun plek.

27 februari 2015 om 18:13

Geen enkele groei maken? Vergelijk dit seizoen is met vorig seizoen en zeg dan nog eens dat er geen groei is. Vergelijk Depay en Wijnaldum is met 2 jaar geleden. En voetbal gaat inderdaad om het spel. En dat spel speelt PSV op dit moment heel goed. Bij PSV zijn dit seizoen de meeste doelpunten te zien. Vaak met flitsende combinaties en splijtende passes. Veel beter toch dan dat eindeloze rondgetik zonder resultaat?

27 februari 2015 om 19:19

haha ja precies deze man weet ook niet meer wat hij zegt he
dit is juist razend knap van fredje dat hij alsnog 3e plaats heeft gehaald met de spelers die weg zijn hoezo onwaardig??

27 februari 2015 om 19:52

ook qua spel hoor psv is gewoon veel beter dan de rest vd eredivisie

27 februari 2015 om 19:54

zo is dat en psv heeft overigens ook de minste goals tegen

27 februari 2015 om 17:29

Vergeet niet dat 4 onbetwiste basisspelers zijn weggegaan waaronder 80 procent van de goals (pelle) en 75 procent van de verdediging (De Vrij, Janmaat, Bmi).

Elk team/coach dat het jaar erop gelijkwaardig presteert doet het ronduit goed. Bovendien heeft Feyenoord simpelweg het budget (nog) niet om de strijd met Ajax en PSV aan te gaan.

27 februari 2015 om 20:41

Bulkzooi

Je vergeet nog 1 belangrijke... De coach is ook nog weg gegaan!

De rest van je post klopt helemaal en heb ik niks op aan te merken

27 februari 2015 om 21:38

Koeman ook nog inderdaad. En dan te bedenken dat niemand op het begin van het jaar iets verwachte van Feyenoord omdat Van
Geel zo slecht had ingekocht. Haha, opportunisten eerste klas, die demente azijnzeiker Van Hanegem voorop!

Volgend jaar verwacht ik wel een sterker Feyenoord. Ik zie Van Marwijk wel zitten.

We hebben een tijdelijke opleving gehad waarin het op een gegeven moment geweldig ging. Voetballend zit er wel degelijk potentie in, maar dat had iedere trainer kunnen realiseren. Karim El Ahmadi is gewoon een toegevoegde waarde op dit middenveld. Sven van Beek zag iedereen dat hij een grote zou worden. Dat is echt voor niemand een verrassing.

Jean Paul Boëtius is op dit moment minder, maar ik denk dat dit ook komt door die waardeloze wissels en systemen van Rutten. Tonny Vilhena is denk ik het grootste voorbeeld van iemand die verkracht wordt bij Feyenoord. In figuurlijke zin. Die gozer heeft zoveel talent en dan ga je hem hangend op linksbuiten zetten of op de bank. Natuurlijk, Clasie en El Ahmadi zijn onomstreden en Immers met zijn werklust compenseert ook een hoop. Maar je mag van mij best wel eens rouleren. Zet Immers een paar wedstrijden op die bank en laat Vilhena het zien op '10'.

Afgelopen wedstrijd tegen AS Roma kom je met Karsdorp rechtsbuiten en Achahbar op de bank. Waarom niet Karsdorp rechtsback en Achahbar erin. Die viel prima in afgelopen wedstrijden. Beloon die jongen dan gewoon met een basisplaats. Boulahrouz stond voor de derde keer in drie tegendoelpunten verschrikkelijk te slapen en laat zien dat hij geen flauw benul heeft wat er achter hem gebeurd.

Fredje is gewoon klaar in de Kuip. Hij moet ook echt niet aankomen na Utrecht dat hij zijn contract gaat verlengen. Want dan is het oorlog, ook bij de supporters. Het technisch wanbeleid wat deze zomer is gevoerd moet echt gecompenseerd worden met een duidelijke visie voor aankomende zomer. Jordy Clasie voor niet minder dan vijftien - twintig miljoen verkopen. Als er iemand lager bied, dan is het bedankt voor je offer en tot ziens. Clasie is dit inmiddels makkelijk waard. Houdt zich staande tegen Sevilla, tegen AS Roma, tegen Ajax, tegen Psv. Een absolute leider op het middenveld die binnenkort ook vaste waarde zal worden in het Nederlands elftal door vele blessures van Kevin Strootman.

Feyenoord moet nu ballen tonen en van Gastel en van Bronckhorst de leiding geven. Duidelijke signalen naar buiten toe geven dat geen enkele speler weg mag, behalve voor de hoofdprijs. Contracten proberen te verlengen, Kuijt en Kalou binnen halen en je bent in mijn optiek kampioenswaardig. Gaat Clasie weg? Prima, maar meteen een schaduwlijst opstellen met jongens die haalbaar zijn en voor mijn part al gepolst zijn. Dan geef je als Feyenoord zijnde een signaal af dat het menens is. Mocht je Kalou niet kunnen halen? Guidetti halen. Alleen al zijn passie zorgt voor een hoop toegevoegde waarde aan dit Feyenoord. Die jongen is zo geliefd bij Feyenoord en je kan als technisch directeur wel even voort als je deze jongens binnen haalt. Dan toon je aan dat je het echt wilt. Dat je een risico durft te nemen die geld kost. Dat accepteren we nu echt wel, na deze mislukte jaren dat we een hoop ambitie tonen en niks waarmaken.

Het enige waar ik Rutten wel alle krediet voor geef, is het Europese succes wat we hebben behaald. Overwinteren sinds tijden vind ik een knappe prestatie, zeker in een poule met Luik en Sevilla. Gewoon prima.

27 februari 2015 om 17:06

Had het niet beter kunnen verwoorden!

27 februari 2015 om 17:07

Lang verhaal met een duidelijke conclusie. Ben het er helemaal mee eens.

27 februari 2015 om 17:11

Helemaal mee eens.

27 februari 2015 om 17:33

Prima verwoord inderdaad. Maar waarom denk je dat van Gastel en van Bronckhorst het beter gaan doen? Want goede spelers kopen zorgt er nog niet voor dat er meer lijn in het spel van Feyenoord gaat komen.

27 februari 2015 om 19:09

Van Gastel en van Bronckhorst staan nu vier jaar voor deze groep. De spelers die er op dit moment zijn kennen de trainers en de werkwijze. Ze weten wat ze aan elkaar hebben en vertrouwen elkaar blindelings. Het zijn mensen met status en vooral een verleden bij Feyenoord. Iets wat iedere speler bij Feyenoord wilt realiseren, voor zover ze dat nog niet hebben gedaan (clasie bijvoorbeeld).

Een trainer van buitenaf halen, betekent weer een nieuwe werkwijze. Dit betekent ook het uitspreken van wantrouwen naar van Gastel dat hij nog niet klaar is voor het echte werk. Hij heeft nu drie jaar naast Koeman mogen zitten en een jaar naast Rutten. Als hij op een moment klaar is, dan is het aan het eind van dit seizoen. Een nieuwe werkwijze is totaal niet nodig, het is juist een speelwijze waar je op moet voortborduren. Waar ik gewoon schijtziek van word is dat Feyenoord geen enkel jaar nog intact is gebleven.

Ik heb het overigens ook niet over het feit dat aankopen Feyenoord succes gaan brengen. Het is meer de spelers die er komen, Feyenoord gegarandeerd succes kunnen brengen. Het is een signaal die je moet overbrengen naar je spelers. Haal je een Dirk Kuijt binnen en John Guidetti, dan laat je aan je spelersgroep zien: 'het is menens dit jaar.' Die jonge jongens kunnen een hoop leren van Kuijt en hebben hem ook gevolgd tijdens het WK of samen getraind op het WK. Dat is toch schitterend? Die man heeft aanzien en ook bij het publiek kan je niet meer kapot. Dan heb je een zuiger in de spits zoals John Guidetti of Salomon Kalou die nog een aantal jaren mee kunnen (guidetti kan je eventueel weer doorverkopen en Kalou is pas 29 dus kan drie, vier jaar makkelijk mee). Het is naar het publiek en naar je spelersgroep een signaal: 'jongens, we zijn uit de zorgen en we willen laten zien aan heel Nederland wat we gaan doen.' Martin van Geel heeft het allemaal leuk gedaan toen hij geen geld had, veel risico's genomen. Maar op het moment dat die man geld te besteden heeft, is het drie keer niks.

Hieronder staat het al zo treffend uitgelegd. Voor Wijnaldum en Fer prima bedragen binnen gekregen die allemaal naar die waardeloze talent pools gingen. Maar als je een Bilal Basaçikoglu haalt, die veel geld heeft gekost voor Feyenoord begrippen, spoor je niet. Bij Heerenveen lang niet altijd basiskracht en bij Feyenoord met hoge verwachtingen binnen gekomen. Hij is gedoemd om te mislukken, wat ik heel zielig voor hem vind. Hoe vrij hij was bij Heerenveen, zo vast zit hij bij Feyenoord. Een Daryl Janmaat kostte niks, maar iedereen zag dat hij geweldig was en hij kende de Feyenoord cultuur uit de jeugd. Wesley Verhoek, John Goossens en Ruud Vormer zijn allemaal mislukt. Gratis, paar oplevingen gehad bij hun clubs en bij Feyenoord faliekant mislukt. Gewoon gênant en zo voorspelbaar. Martin van Geel heeft gegokt en een aantal gewonnen met Graziano Pellè en John Guidetti als grootste voorbeelden, maar de mislukkingen zijn er meer. Aankopen zijn helemaal verschrikkelijk. Godzijdank hebben we wel Jens Toornstra binnen gehaald, dat vind ik een geweldige aankoop. Maar dat had hij bij iedere club geweest denk ik.

Van Gastel en van Bronckhorst hebben aanzicht bij Feyenoord. Spelers zijn leergierig en zij kunnen als geen ander Kongolo en Van Beek veel bijleren. Dat meedogenloze moeten ze nog meekrijgen. We kunnen echt met dit duo hoge ogen gooien. Ik kijk er naar uit.

27 februari 2015 om 20:46

Martyn7

Of ze zetten ons gewoon neer als dubbele coach! Met jouw uitgebreide post kan ik concluderen dat we ongeveer dezelfde visie delen! Haha

Met dit materiaal en maar 6 punten achter op Ajax de nummer doe je het gewoon goed

Als je financieel zo veel minder mogelijkheden hebt dan Ajax en PSV is een derde plaats op zich logisch. Wel heeft hij denk ik gelijk om vol op de jeugd in te zetten. Dat heeft een paar jaar geleden bij zowel Ajax als Feyenoord eigenlijk heel goed uitgepakt. Alleen de omloopsnelheid blijft voorlopig te groot zodat je jongens te snel weer moet afstaan door gebrek aan financiën en/of perspectief van CL-voetbal.

27 februari 2015 om 17:43

Ben ik het niet mee eens. Spelers als de Vrij of BMI hadden een jaar eerder weg kunnen gaan net als Clasie van de zomer maar dat hebben ze niet gedaan. Als je bedoelt dat spelers toch hun 26 in Nederland blijven voetballen heb je gelijk

Demagoog en opperzuurpruim die Van Hanegem. Wie neemt die man nog serieus! Waarschijnlijk zal hij weer gaan lonken naar een functie bij Feijenoord. Maar daar trapt geen enkele trainer nog in. Zelfs de ballen oppompen vertrouwen ze hem niet toe. Wat een oetlul om een trainer af te branden die het meer dan goed heeft gedaan met dit spelersmateriaal. Pak je club en golfbal en kop houden!

Rutten doet het prima met deze selectie. Vergeet niet waar Feyenoord vandaan komt. Ze hebben een aantal jaren boven verwachting gepresteerd, maar hebben gewoon niet een betere selectie dan Psv en Ajax dus waarom zouden ze boven die ploegen staan. Laat van Geel maar een paar jaar verder bouwen en dan komt het wel goed, tot nu toe heeft hij veel goede deals gemaakt voor Feyenoord. Alleen de scouting is gewoon niet indrukwekkend bij Feyenoord, nooit geweest ook.

27 februari 2015 om 17:31

Van Geel goede deals?! Van Geel heeft het in het begin goed gedaan toen er geen geld was, maar kijk even wat van Geel binnen heeft gehaald.

Verhoek-Verhuurd aan GAE
Vormer-Vertrokken, nooit een meerwaarde geweest
Goossens-Zelfde verhaal als Vormer
Fernandez-Idem Dito
Sing- Miskoop
Elabdellaoui- Na een half jaar terug gestuurd naar City
Te Vrede - Waardeloze voetballer en kan geen bal aannemen

En qua verkoop, afgelopen zomer bijna de volledige basis achterlinie verkocht voor te weinig geld.

27 februari 2015 om 18:12

Fer 5,5 miljoen is goed met 1 jaar contract.
Wijnaldum 5,5 miljoen is goed met 1 jaar contract.
Pelle is topaankoop.
Guidetti was top.
Janmaat gratis en verkocht voor 6+ miljoen.
El Ahmadi is goede aankoop.
Bilal is een zeer matige aankoop, maar voor de rest is het moeilijk shoppen zonder geld.
Daarnaast is er rust rond Feyenoord, stelt hij goede spelers aan en wordt de schuld razend snel weggewerkt en weer winst gedraaid.

27 februari 2015 om 18:30

Juist wanneer er geld is, faalt Van Geel. Dat was in het verleden al zo. Ik blijf het herhalen: Waarom een flankspeler halen voor een flink bedrag terwijl je Schaken nog had en voor een positie wat geen prioriteit was. Dat was de spitspositie. Feyenoord had beter dat geld in een spits kunnen investeren en misschien was er dan nog wat mogelijk.

27 februari 2015 om 19:08

Verkopen van Fer en Wijnaldum waren inderdaad goed. Guidetti was een toevalstreffer en als de zoon van Koeman Pelle op vakantie niet tegen het lijf was gelopen had hij niet voor Feyenoord gespeeld.

Er is geen trainer die het met dit materiaal een PSV lastig kan maken.

27 februari 2015 om 17:23

Uit 4-3 hebben ze het PSV aardig lastig gemaakt en in De Kuip zie ik Feyenoord wel winnen hoor.

27 februari 2015 om 19:58

Ik doel meer op het uitdagen van PSV als titelkandidaat dan het onderling winnen, natuurlijk kan Feyenoord zich voor een eenmalig moment goed opladen en te pieken.

Feyenoord onwaardig? Feyenoord is nou eenmaal een club die max derde wordt. Hoevaak worden ze kampioen? Dat is over het algemeen alleen aan Ajax en PSV besteedt... Aparte kritiek van Willem.

27 februari 2015 om 17:26

Haha wat een onzin. Afgelopen 3 jaar 2 keer tweede en 1 keer derde. Feyenoord hoort als topclub altijd om de titel te spelen en moet eigenlijk wel 1 x in de 5 jaar kampioen worden.

27 februari 2015 om 17:34

Feyenoord is een topclub qua historie en achterban maar niet qua recente resultaten. Zelfs Twente en Az hebben beter gepresteerd dan Feyenoord de laatste tien jaar. Als je al 15 jaar wacht op een kampioenschap dan wordt dit alleen maar bevestigd. Pijnlijke conclusie als Feyenoorder maar wel de realiteit. Gelukkig heeft Feyenoord wel de mogelijkheden om aan de top terug te keren, maar we zijn net pas gezond. Van Hanegem en zijn volgers mogen wel eens een keer kappen met de zaken te romantiseren. Hierdoor schep je alleen maar onrealistische verwachtingen wat een club alleen maar tegenwerkt ipv helpt.

27 februari 2015 om 17:42

Hardstikke leuk deze opmerking, maar feitelijk speelt Feyenoord nooit echt om de titel.
Ze doen een tijdje leuk mee, maar dat is het dan ook.

Wees nu gewoon eerlijk en dan constateer jij ook dit elftal een hele goed prestatie heeft geleverd, maar bovenmatig heeft gespresteerd
Knap van Rutte, maar dat was het maximale.

27 februari 2015 om 18:03

2x tweede maar feitelijk nooit kans op een titel. Net zoveel kans als dat Ajax dit jaar kans heeft om nog kampioen te worden. Topclub zijn ze eigenlijk allang niet meer. 3x kampioen in 40 jaar, kom op man... en dan ook nog een titel 'eisen'? Laten we eerlijk zijn, ze maken alleen kans als Ajax of PSV steken laat vallen en als ze dat al doen dan profiteert een andere club daar nog eerder van.

27 februari 2015 om 18:56

Feyenoord is een club die er financieel slecht voor stond en elk jaar de beste spelers moest verkopen. Dit jaar waren de verkopen relatief laat en deze bedragen worden ook nooit direct geheel overgemaakt. Komend jaar is het eerste jaar sinds de crisis vanaf 2004 dat er daadwerkelijk voor de transferperiode al gepolst kan worden bij spelers, omdat er nu geld in kas is wat er de afgelopen 11 jaar niet was.
Door de jeugd heeft Feyenoord nog redelijk de aansluiting gehouden met de top. Het is zeker waar dat Feyenoord in deze jaren soms goed mee kwam maar het in de loop van het seizoen steeds liet afweten. Op zich niet gek met relatief veel jonge spelers die logischer wijs minder goed met de druk om kunnen gaan.
Kortom gewoon een top prestatie de afgelopen jaren en topclub waardig.
Weinig clubs kunnen door zo'n diep dal heen gaan en deze prestaties neerzetten.
Twente was de afgelopen jaren inderdaad goed bezig maar inmiddels is ook zichtbaar dat Twente dit niet kan volhouden. Althans niet zolang het stadion nog niet is afbetaald. Deze weegt te zwaar op de begroting. Daarna zie ik Twente pas als een potentiële topclub, al moet Twente dat natuurlijk dan nog wel waarmaken.
AZ is ook zeker een mooie club welke goed mee doen in de competitie maar zie AZ nog niet als een topclub. Toen met Dirk Scheringa was het toch een beetje dubieus en lijkt dat toen vrij opportunistisch te zijn geweest. AZ zie ik ook in de toekomst niet snel als topclub.
Vitesse zou wellicht in de toekomst een topclub kunnen worden maar daar moet nog veel veranderen en dat zie dat niet zo snel gebeuren.
Wat dat betreft zijn er maar drie topclubs. Ajax, Feyenoord en PSV

Newsflash ome Willem, Feyenoord is alleen nog maar in naam een topclub.
3 keer kampioen geworden in de laatste 40 jaar!!!
Ik weet niet wat hij zich verbeeld, maar het is de normaalste zaak van de wereld dat Feyenoord derde wordt.
Deze opa denkt waarschijnlijk dat we nog in de jaren 70 leven, in dat decennium was het inderdaad feyenoord onwaardig om derde te worden of een straatlengte achter te staan op de koploper.

27 februari 2015 om 17:54

Een beetje respectloos verwoord maar de kern is mijns inziens wel waar. Met 3 keer kampioen in 40 jaar ben je geen topclub. Al is Feyenoord wel bijna altijd een gevaarlijke outsider voor de titel, onder Ajax en PSV.

Willem moet gewoon reëel zijn, Feyenoord heeft gewoon niet genoeg geld om spelers te halen die echt wat toevoegen. Er moet eens een duidelijke visie komen bij Feyenoord. Voorbeeld aan Ajax.

Derde plaats Feyenoord onwaardig? Lol, Feyenoord is ook de derde club van Nederland dus plek 3 is juist precies waar Feyenoord thuis hoort. Raar dat Feyenoorders altijd denken dat ze in een categorie met Ajax en Psv zitten terwijl de statistieken dat totaal tegenspreken. Ajax en Psv zijn op sportfief vlak de enige twee topclubs van Nederland, Feyenoord is de beste subtopper.

27 februari 2015 om 19:41

Het komt doordat Feyenoord een grote aanhang heeft en een landelijke uitstraling, net zoals Ajax en Psv. Vandaar ze altijd in hetzelfde rijtje genoemd worden maar qua prestaties zijn ze inderdaad totaal niet te vergelijken met Ajax en Psv.

27 februari 2015 om 19:49

Kwa naam is feyenoord ook een topclub maar als je de statistieken ziet die hier worden gepost (3x kampioen in 40 jaar) moet je wel bijna zeggen dat feyenoord kwa prestaties een subtopper is ja.

27 februari 2015 om 20:31

Niet 'bijna', Feyenoord is gewoon een subtopper. Een club die niet eens gemiddeld eens per 13 jaar kampioen wordt is geen topclub. Ajax en Psv maken de dienst uit Nederland, Feyenoord doet nauwelijks mee.

Dat valt best mee. Deze groep spelers is alleen tot iets groots in staat als er een trainer voor de groep staat die er het absolute maximum uit perst.

Het valt me wel tegen hoe ze de laatste maand spelen, het lijkt Rutten niet echt te lukken om een aantal spelers door vormdipjes heen te trekken. Maar qua plek op de ranglijst zie ik niet zo veel gekke dingen. Sterker nog, met wat andere ploegen in vorm zou ik er ook niet verbaasd over zijn als ze nog een plekje lager eindigen. Ik kan nou niet zeggen dat ze zonder meer betere spelers hebben dan bijvoorbeeld AZ.

Ik vind deze reactie wel een beetje overdreven als ik eerlijk ben. PSV is dit seizoen gewoon stabieler dan ooit en op papier hadden ze al een paar seizoenen de beste selectie. Dat komt er nu eindelijk uit en dat resulteert in de enorme kloof tussen de nummer één en de achtervolgers. Feyenoord heeft vooral in het begin van het seizoen veel punten laten liggen en betaalt daar nu de rekening voor. Echter vond ik de gedachte dat Feyenoord zou meedoen om het kampioenschap sowieso al een illusie. PSV had zich uitstekend versterkt en Ajax onder Frank de Boer blijft zelfs bij zeer matig spel (ik geef toe dat het soms niet om aan te zien is) en een uitgedunde selectiepunten punten pakken en nu de tweede plaats steeds dichterbij komt denk ik ook niet dat ze die nog gaan weggeven. Een derde plek voor Feyenoord vind ik gezien waar ze vandaan komen in ieder geval zeker niet Feyenoord onwaardig. Het gat met PSV mag dan enorm groot zijn, maar die pakken dit seizoen dan ook veel en veel meer punten dan de afgelopen seizoenen. Een hele goede vergelijking vind ik dit dan ook niet.

Het ergste vind ik nog dat het steeds minder gaat en dat hij spelers over het algemeen niet beter heeft gemaakt. Voordat het seizoen begon, had ik enorm veel vertrouwen in Boëtius en Vilhena. Dit seizoen zou het seizoen van beide spelers worden. Door Rutten is het seizoen van beide talenten helemaal verpest en ik hoop dat beide talenten de contracten willen verlengen anders verliezen we 2 grote talenten.

27 februari 2015 om 19:52

Loopt boetius contract af deze zomer? Ald dat zo is is dit een buitenkansje voor psv om de opvolger van depay 'gratis' binnen te halen. Boetius moet je gewoon vertrouwen geven dan kan hij prachtige dingen laten zien.

27 februari 2015 om 20:03

Contract tot 2016, maar daardoor moet Feyenoord wel verlengen of verkopen.

Hey Willem!! Zet je Feyenoordbril eens af. Ik vind dat Feyenoord het uitstekend doet met dit materiaal. Ze hebben een geweldige spits en coach moeten inleveren. Ik vind het knap!

Van Gastel en van Bronckhorst hebben aanzicht bij Feyenoord.
In mijn ogen zijn dat prima vervangers voor Rutten.
Ze hebben een schat aan ervaring jaren in de luwte werken.
Maar men van Geel zal het wel weer anders zien .

Willem moet beseffen dat Feyenoord dit seizoen met veel nieuwe spelers is begonnen. Janmaat, Pelle. De Vrij, Martins Indi, Vormer, Schaken...
Achteraf oordelend had je dichter op ajax kunnen staan. Zeker met een spits die er 15 maakt. En een middenvelder die er ook nog eens 5-10 maakt. Maar ja...zo loopt nu eenmaal een competitie.

feyenoord is net zo goed als vorig jaar, misschien wel beter!
maar met of zonder pelle in de spits dat scheelt wel heel wat goals .
ook had feyenoord nooit die kazim moeten halen ook al was er weinig budget dan hadden ze gewoon met te vrede moeten spelen dit seizoen en als ik feyenoord was haalde ik uth op

vindt wel klasse hebben willen naait de boel beetje op als je speler van fnoord bent moet je er voor gaan en alles geven en dat is niet alleen rennen achter de bal aan zo mogen vermeer wel danken dat ze derde staan .

Gekke Willem laat zich weer horen, zielig persoon. Makkelijk hoor, lekker zeiken vanaf de zijlijn.
Ritten heeft het prima gedaan.

Vanaf volgend seizoen gewoon Van Gastel en Van Bronckhorst de kans geven met eventueel een ervaren man als Luhukay of Moniz in de technische staf. Wanneer je de huidige kern bij elkaar houdt, Clasie en Immers zullen wel vertrekken, zie ik dit Feyenoord ver komen.
Ik zal deze 11 spelers vanaf zondag het vertrouwen geven. Manu natuurlijk als noodoplossing voor Kazim en Toornstra ter vervanging van Immers. Volgend jaar kun je dit mooi aanvallen met Kuyt als echte spits, eventueel een middenvelder als Ayoub en verder talenten als Hamer, Schuurman, Nieuwkoop en Slabbekoorn laten ruiken aan het echte werk. Dat blijft toch het enigste wat Feyenoord kan doen.

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Nelom
El Ahmadi
Clasie
Toornstra
Boetius
Manu
Achahbar

Vreemde reactie van Van Hanegem. Feyenoord is qua structurele prestaties natuurlijk allang geen absolute topclub meer, maar hoort thuis in het rijtje met bijv AZ en Twente. Af en toe met een goede lichting een paar jaar een uitschieter naar boven en soms gedurende een wat mindere periode kan de club zomaar 7e worden.

Uiteraard zullen de fans wel wijzen naar de fraaie suporters aantallen maar daar krijg je geen punten voor. En goede prestaties uit het verleden hebben ook geen waarde in het huidige seizoen maar zijn voer voor mooie verhalen aan de kantinetafel.

27 februari 2015 om 22:00

Laten Van Gastel en Gio het maar doen, dan kunnen we in de winter van 2016 weer opzoek naar een trainer maar zijn we wel van het eeuwige gezeik af om die 2 het te laten doen. Misschien Van Geel ook weg, want vele hebben heimwee naar td's als Wotte, Bosz, Beenhakker. Maar ja wat je hierna ook doet de mensen die nu het hardst schreeuwen zeggen dan gewoon zonder te verblikken of te verblozen, dit zei ik al. Met die vieze snor voorop, die weet achteraf alles altijd. Eindelijk heerst er rust en is er een weg ingeslagen om een gezond Feyenoord te creëren, maar dan willen we weer 20 spitsen, 18 linksbacks, 36 rechtbacks en ga zo maar door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren