Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spel op de wagen: Tottenham Hotspur bereidt formeel bod voor op Arne Slot

Laatste update:

Tottenham Hotspur gaat een formeel bod uitbrengen op Feyenoord-trainer Arne Slot, zo meldt The Athletic maandagochtend. Het doorgaans betrouwbare medium bevestigt het nieuws dat Slot op poleposition ligt bij the Spurs en weet zelfs dat Feyenoord op korte termijn een officieel bod kan verwachten. Slot ligt in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2025 vast, waardoor de Rotterdammers een gunstige onderhandelingspositie hebben.

Slot staat momenteel bovenaan de lijst bij Tottenham, dat verder Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) en Luis Enrique (clubloos) hoog heeft staan. The Atletic weet nog niet welk bedrag the Spurs op tafel gaan leggen, maar Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad liet daar maandagochtend via Twitter wel iets over los. De journalist stelt dat Feyenoord, wanneer Slot vertrekt, meer dan tien miljoen euro verlangt voor de oefenmeester. Ook denkt Gouka dat Slot, indien Feyenoord hem laat gaan, openstaat voor het avontuur in Londen.

Maandagochtend kwam De Telegraaf al met het nieuws dat Slots zaakwaarnemer, Rafaela Pimenta, volop inzet op een transfer naar Tottenham. Slot en zijn belangenbehartiger gaan dinsdag met algemeen directeur Dennis Kloese om tafel om te spreken over zijn toekomst. Laatstgenoemde was zondagochtend te gast in Goedemorgen Eredivisie, waarbij hij onthulde dat Tottenham zich nog niet officieel heeft gemeld. Volgens de berichtgeving van The Athletic gaat dat deze week wel gebeuren. Het lijkt erop dat Feyenoord hoog in de boom gaat zitten wat betreft de transfersom.

"Ik denk dat we allemaal behoefte hebben aan zo snel mogelijk duidelijkheid", zo besprak Slot de geruchten rondom zijn toekomst bij Feyenoord bij ESPN zondagmiddag. "Maar er zijn een aantal dingen duidelijk. Dat ik in de winterstop 'nee' heb gezegd tegen Leeds United en dat ik er alles aan wil doen om hier kampioen te worden. En dat ik nu of blijf, en als ik niet blijf, dan zal het voor Feyenoord ook hartstikke goed zijn. Mits er een vertrek aan de orde is, dan zal dat niet alleen goed zijn voor mij, maar ook voor Feyenoord. Maar het zou ook heel goed voor Feyenoord kunnen zijn als ik blijf. En dat zullen, denk ik, de komende weken wel uit gaan wijzen."

Verwacht jij dat Arne Slot vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Kokcu voor minimaal 40m vertrekt dan Slot voor minimaal 75m.

Bedoel, als iedereen Feyenoord dan wil aanpraten dat dit Slot's kampioenschap is en dat hij onze belangrijkste man is dan mag hij ook het transferrecord gaan verbreken.

Fair?

22 mei 2023 om 12:04

Mijn zegen heb je.

22 mei 2023 om 12:05

Zo werkt het volgens mij niet. Het ligt er maar aan of er een Fifa overschrijving nodig is voor een trainer. Anders kan Slot gewoon overstappen en zal een relatief geringe vergoeding (minder dan tien miljoen) noodzakelijk zijn.

22 mei 2023 om 12:06

Veel dikker kon ik het sarcasme er niet bovenop leggen man..

22 mei 2023 om 12:08

Haha inderdaad, het was echt doorspekt met sarcasm. 😅

22 mei 2023 om 12:09

Ongetwijfeld zeer sarcastisch echter het transfersysteem voor trainers bestaat volgens mij niet. Vraagprijs is dan een raar concept.

22 mei 2023 om 12:09

Ik heb zelf nooit goed begrepen waarom trainers altijd voor relatief lage vergoedingen vertrekken. Je ziet toch dat een goede trainer heel belangrijk kan zijn. Spelers gaan voor de gekste bedragen weg maar voor een goede trainer word zelden een grote som neergelegd. Ik weet niet precies hoe de regelgeving is maar ik blijf dit toch een beetje gek vinden

22 mei 2023 om 12:10

Dat is alleen niet hoe je sarcasme gebruikt..En kokcu mag je blij zijn met 25 en voor slot krijg je waarschijnlijk 5-10.Gewoon zo snel mogelijk doorschakelen Feyenoord heeft een prima selectie om mee verder te gaan en om de titel te strijden.. iedereen is te vervangen in de Nederlandse competitie

22 mei 2023 om 12:13

Spelers mogen niet spelen bij hun nieuwe club zonder Fifa overschrijving. Volgens mij geldt dat niet bij trainers.

22 mei 2023 om 12:15

Vandaar dat Bayern Nagelsmann voor 25 miljoen moest afkopen bij Leipzig. 👋🏻

22 mei 2023 om 12:18

Blij zijn met 25? Daar doe je hem echt ontzettend te kort mee..

22 mei 2023 om 12:23

Niet op reageren joh, never feed the trolls.

Voor 25m krijgen ze een fotocollage van Kokcu.

22 mei 2023 om 12:26

@allycity036 dat is ook omdat spelers verhandelbaar zijn voor clubs, een trainer is dat niet echt,je kan een trainer niet voor een prikkie ophalen en beter maken en dan met winst verkopen, dit zijn de mensen die de jongens op het veld beter moeten maken niet zo zeer zichzelf, en ze kunnen ook makkelijker ontslagen worden, dat gaat bij een speler niet snel gebeuren natuurlijk.

22 mei 2023 om 12:26

@Zanazanyan

Maar als Feyenoord te hoog in de boom gaat zitten, kan Slot wel een zaak maken mbt positie verbetering, salaris verbetering. Het is niet hoe je het zou moeten willen, maar Feyenoord, of liever haar supporters, moeten niet denken dat Feyenoord alles kan vragen. Er zit natuurlijk wel een max aan hoeveel je redelijkerwijs kan vragen.

22 mei 2023 om 12:27

Dat is Bundesliga. Zodra Bayern bij de directe concurrent gaat shoppen dan spelen er meer zaken dan alleen de regels. Ik heb het over de Fifa regels.

Hoe de wetgeving in Duitsland is omtrent het verbreken van een arbeidscontract van bepaalde tijd, ik zou het echt niet weten. In Nederland is het niet zo lastig.

Dus vandaar ik me afvraag wat de Fifa regels zijn.

22 mei 2023 om 12:31

Of je nou in Duitsland een binnenlandse transfer maakt of van Nederland naar Engeland, als trainer val je naast de nationale regelgeving altijd onder de FIFA regels.

Aangezien jij daar aan refereert begon ik over Nagelsmann.

Anyway, aangezien het voor velen hierboven niet helemaal duidelijk is: ik denk -hou jezelf vast- niet dat Slot 75m gaat opleveren.

I know, I know, bold statement. Maar denk dat het net niet gaat lukken helaas.

22 mei 2023 om 12:39

En wat zijn de Fifa regels omtrent trainers? Dat is de vraag want ik ken ze niet.

22 mei 2023 om 12:46

Haha kukcu 25 wat dacht je er van 🤣🤣 Tel daar nog maar 10 miljoen bij op

22 mei 2023 om 12:46

Clubwatcher Mikos Gouka noemt een bedrag van boven de 10 mln (zelfs in de range van 15-20).

Voor wat het waard is ...

22 mei 2023 om 12:48

@Nora deze man heeft een contract en uiteraard zal Feyenoord geen 25 miljoen vragen, maar ergens tussen 10 en 15 is gewoon reëel. Engelse clubs zijn veel meer kapitaal krachtig, dus zo'n bedrag zou ook voor een rechter ten opzichte van begroting te rechtvaardigen zijn. Nu verwacht ik niet dat het zover gaat komen, maar het spel zal wel hard worden gespeeld op de achtergrond.

22 mei 2023 om 14:23

Bayern München betaalde 25 miljoen voor Nagelsmann dus zo weinig is dat niet.

22 mei 2023 om 12:12

40 miljoen voor Kokcu zou imo echt diefstal zijn als je bedenkt dat spelers als Sangare en Alvarez voor ongeveer hetzelfde bedrag vertrekken.

22 mei 2023 om 12:15

Kokcu is 25 a 30 waard zeker geen 40

22 mei 2023 om 12:17

Aanzien is nog steeds beter van ajax. Helaas

22 mei 2023 om 12:17

De beste speler van de Eredivisie vind jij maar 25 waard?

22 mei 2023 om 12:28

Maar Sangare heeft een wk en africa cup gespeeld. Alvarez wk en veel cl wedstrijden. Kokcu eredivisie en conference league. Zie je het verschil? Dat telt gewoon mee hoor. Het is nog maar de vraag of Kokcu een niveau hoger ook aankan. En nee, ik zeg niet dat Kokcu het niet aankan, maar het is wel afwachten of hij dat kan... Maar 40 voor Kokcu? Tenzij er een Engelse club in nood is, zou je dat imo nooit krijgen voor Kokcu.

22 mei 2023 om 12:36

Basisspeler bij Turkije en de Europa League vergeet je voor het gemak gewoon even? Begrijp het wel hoor, anders had je je eigen standpunt natuurlijk onderuit gehaald.

22 mei 2023 om 12:42

"Stats from fbref show that no player in the top five leagues and the Eredivisie have managed to complete more progressive passes than Kokcu. In addition, he is also the second-best place when it comes to passes in the final third".

22 mei 2023 om 12:35

En als Slot zijn contract inlevert of afkoopt? Doe niet zo gek.

T begint duidelijk te worden die gaat weg, we kennen dit soort berichten nu wel.

22 mei 2023 om 12:11

Tuurlijk gaat die weg. Een ware job hopper.
Ook redelijk vreemd, het is bijna juni en hij geeft geen duidelijkheid (Slot) aan Feyenoord. Maar ook dit zijn we gewend, bij AZ was het ook een grote soap.

22 mei 2023 om 12:14

Proef ik.daar een beetje rancune prem?

22 mei 2023 om 12:21

Hij geeft juist wel duidelijkheid, alleen kan hij niks concreets zeggen. Was bij AZ toch ook duidelijk destijds? Alleen die wilden hem toen gelijk lozen.

22 mei 2023 om 12:22

At goalasso… haha misschien wel een beetje ja. Had hem graag wat langer bij ons gezien..😃

22 mei 2023 om 12:51

Bij AZ was hij destijds helemaal niet duidelijk. Of ja, het was duidelijk dat hij wilde verlengen bij AZ, totdat ineens bleek dat hij al bijna rond was met Feyenoord. Dan ben je in principe wel duidelijk, maar klopt er gewoon geen reet van wat je zegt. Beetje hetzelfde alsof Slot nu in de pers zegt dat hij nog een jaar Feyenoord gaat coachen (duidelijk), en volgende week op het vliegtuig naar Londen stapt om een contract bij de Spurs te tekenen.

22 mei 2023 om 13:12

Hoezo moet Slot nu al duidelijkheid geven? Dat doet toch geen enkele trainer of voetballer. Of je moet willen dat hij nu gaat zeggen dat hij blijft en over 2 weken dan toch aangeeft dat hij vetrekt.

Een speler of trainer geven pas aan dat ze vetrekken als het contractueel helemaal rond is.
Een Pascal Jansen gaat nu toch ook niet al zeggen volgend seizoen ben ik weg, maar mocht een Feyenoord/psv/ajax komende zomer voor hem komen is er ook een reeële kans dat hij vertrekt.

22 mei 2023 om 13:15

@spursfan96 dat is niet helemaal correct volgens mij. Of in ieder geval, ik heb het anders begrepen.

Hij liep uit zijn contract bij AZ en had aangegeven te willen verlengen, maar getreuzel van de AZ directie mbt een aanbieding zorgde ervoor dat Slot met Feyenoord in gesprek ging. Aangezien hij in de laatste 6 maanden van zijn contract zat stond hij juridisch volledig in zijn recht hier.

Pas toen AZ dit te horen kreeg kwamen ze ineens in actie met een aanbieding. Toen Slot echter aangaf al met Feyenoord rond te zijn besloot AZ hem per direct de laan uit te sturen, omdat volgens hun Slot niet had mogen praten met Feyenoord.

Nou hopelijk een goed bod en als Arne wilt, dan is het hem gegund. Wat een soap/mediacircus zeg. Hoop dat het snel over is en zowel Feyenoord als Slot de blik op de toekomst kunnen richten.

22 mei 2023 om 12:11

Benieuwd wie er dan zal komen. Pascal Jansen?

22 mei 2023 om 15:19

Gert jan keertje proberen nog, heeft zich toch ook zeker door ontwikkeld laatste jaren..

22 mei 2023 om 12:29

Is het nou echt zo’n gigantische soap? De beste trainer van de Eredivisie die in de belangstelling staat van een rijke, Engelse club. Zo gek is het niet dat dit veel in het nieuws komt toch. Verwacht dat dit eind volgende week rond is. Peter Bosz/Ron Jans als opvolger?

22 mei 2023 om 13:14

Ik zou het Ron Jans echt gunnen om nog eens bij de traditionele top 3 aan de slag te gaan. Bij alle clubs in Nederland heeft hij het toch altijd erg goed gedaan.

Ja, dan is het spel op de wagen.

Ik meende de afgelopen weken aanknopingspunten te zien voor een verlengd verblijf van Slot in Rotterdam, maar dat was dan blijkbaar whisfull thinking...

Zonder, maar dan moeten wij ook door.

Waarschijnlijk dan toch Jon Dahl.

22 mei 2023 om 12:03

Zou een Janssen of een Jonk niet beter zijn? Of overschat ik deze 2?

22 mei 2023 om 12:05

Ja die overschat je

22 mei 2023 om 12:06

Met Jonk haal je ook team Jonk binnen. Dat zou bij Feyenoord echt heel veel gedoe geven.

22 mei 2023 om 12:04

Zijn ook genoeg redenen voor Slot om te blijven, maar ook genoeg om weg te gaan. Snap best dat je als Feyenoordfan dan hoopt dat hij blijft.

22 mei 2023 om 12:08

Ik als Ajaxied vindt het jammer als Slot nu al vertrekt bij Feyenoord. Hij kan beter eerst ff Champions League spelen met Feyenoord.
Ook jammer voor de Nederlandse competitie trouwens.
Ik hoop Wel dat Ajax snel Peter Boss een contract aanbied voordat Feyenoord het doet.

22 mei 2023 om 12:20

@chesky: "ik als Ajaxied"? Daarmee lijkt je comment niet echt betrouwbaar.

22 mei 2023 om 12:37

@Chesky

Maar het afbraak risico is er ook bij Feyenoord. Nog zo'n seizoen als dit.... ik hoop het voor je, maar waarschijnlijk niet. Ik verwacht een sterker Ajax en PSV, de kans is aanwezig dat je dan 3e wordt en dan komt er geen Engelse 'topclub meer. Het ijzer smeden als t heet is zeg maar...

22 mei 2023 om 13:14

Ajaxied...bestaat niet.
Ajacied...bestaat wel. 🤓

22 mei 2023 om 13:16

Als Ajax en PSV nu gewoon duidelijkheid geven dat ze 100% zeker doorgaan met de huidige trainers dan zou het voor Slot natuurlijk ook makkelijker zijn om te zeggen ik ga door en maak Feyenoord volgend seizoen weer kampioen.

22 mei 2023 om 18:57

4Ever4Ajax: En toch gemeent commentaar. Waarom zou dit niet betrouwbaar zijn?
Ik had graag gehoopt dat asl Ajax volgend seizoen de boel weer op de rit heeft te zien hoe het dan loopt voor het kampioenschap. Of Feyenoord het dan ook nog kan redden.

22 mei 2023 om 18:59

@Nora1911. Dat is zeker waar. Dat zal een van de redenen zijn waarom Slot nu voor zijn eigen portemonnee en uitdaging in Engeland gaat kiezen.

22 mei 2023 om 19:01

👍Fairplay1

22 mei 2023 om 12:09

NJfromVOL gewoon Kuyt de kans geven man, held van Feyenoord! Mijn zegen hebben jullie... 😌

22 mei 2023 om 12:34

Snap ik, maar ik vermoed dat we nog wat verder kijken

22 mei 2023 om 19:02

Haha, ik vrees hetzelfde. 😊 Tomasson zou wel een goede opvolger zijn denk ik, heeft al het een en ander laten zien en ook echt een Feyenoord man.

Is er een mogelijkheid om geen pushmeldingen meer te krijgen over Arne Slot totdat hij met zn Spurs sjaaltje op het vliegveld staat?

22 mei 2023 om 12:06

Ok dan heb je even rust tot volgende week maandag

Tsja leuk voor het €€€

Sportief gezien valt hier toch niks te halen, het trainers kerkhof van Tottenham
Over paar maanden ligt die er weer eruit

CL en kampioenschap = ongeveer 40 miljoen aan inkomsten.
Dus gewoon 40 miljoen vragen.

22 mei 2023 om 12:06

Je kan vragen wat je wil, zal je alleen niet krijgen.

22 mei 2023 om 12:11

Dan blijft hij nog een jaar, ook geen enkel probleem!

22 mei 2023 om 12:14

Dat weet ik dus niet. Als hij zonder Fifa overschrijving gewoon bij Spurs aan de slag kan dan zal Feyenoord om een schadevergoeding moeten vragen. Die zijn niet zo hoog.

22 mei 2023 om 12:15

Voor Feyenoord niet maar voor slot wel

22 mei 2023 om 12:24

Slot heeft niks te willen. Die heeft met zijn volle verstand een contract getekend.

22 mei 2023 om 12:28

Ja en als je een contract verbreekt, dan moet je een schadevergoeding betalen. Zo werkt dat. Je kan er altijd onderuit.

22 mei 2023 om 12:54

Slot heeft heel veel te willen. Desnoods gaat hij aan de werkweigering. Je zou ondertussen toch moeten snappen dat een contract niet alles zegt in de voetbalwereld.

22 mei 2023 om 12:57

Wat een onzin Speedy. Het gaat niet om de overstap maar om het feit dat hij een contract tot 2025 heeft. Die is niet eenzijdig opzegbaar.

22 mei 2023 om 14:42

Elk contract kan je eenzijdig verbreken. Dat heet contractbreuk. De benadeelde partij kan dan om een schadeloosstelling vragen.

Als Spurs fan zeg ik, Arne blijf bij Feyenoord.

Ze halen hem binnen met mooie praatjes over een project etc. om er halverwege volgend seizoen uitgegooid te worden.

De Spurs zijn een zooitje op dit moment

Bedankt Arne voor de bewezen diensten en het gaat je goed. Er staat sinds jaren een beleid in onze club dus ik heb vertrouwen in Ter Kloese. Ben zelf heel benieuwd welke short list wij hebben.

22 mei 2023 om 12:01

Ik ben er ook benieuwd naar. Als ik me goed kan herinneren had FTM gezegd dat er 3 Nederlandse trainers en 2 buitenlandse trainers op het lijstje staan. Tomasson zal wel 1 van de 2 buitenlandse trainers zijn.

22 mei 2023 om 12:07

Ik zie maar weinig NL trainers waar ik vertrouwen in heb om Feyenoord kampioen te maken. De spelopvatting van Feyenoord is eindelijk gedefinieerd. Ik wil hetzelfde speltype blijven zien in de Kuip. Het past bij de club en het werpt zn vruchten af.

Overigens gaan er niet genoeg credits naar de spelers, de jeugdopleiding en de scouting. Slot heeft een goed zetje gegeven, maar we hebben oprecht ijzersterke spelers binnengehaald.

22 mei 2023 om 12:09

Denk dat Kees van Wonderen geen slecht idee is om voor z'n Feyenoord groep te staan een Wim Jonk zou ook wel een goede match kunnen zijn. Of toch Theo Bosz aangezien andere clubs aan het slapen zijn..

22 mei 2023 om 12:10

Dan denk ik dat we hebben - Peter Bosz, Pascal Janssen en misschien wel Wim Jonk?
En dan inderdaad JD Tomasson en dan ben ik benieuwd naar de andere buitenlandse coach.

22 mei 2023 om 12:11

Feyenoord wordt uberhaupt zelden kampioen dus ik zou ook je verwachtingen bijstellen. Anders kan het alleen maar tegenvallen.

22 mei 2023 om 12:19

Hopelijk 1 uit het rijtje Knutsen, Svensson of Hjulland. Verwacht geen Spaanstalige coach vanwege vooral de aanpassingstijd.

22 mei 2023 om 12:21

Van Wonderen? Hoe kom je in hemelsnaam op die naam? Die heeft alleen nog maar verdedigd en speelt afbraakvoetbal. Met dat soort onervaren trainers de CL in gaan is misschien wel de grootste fout die je kunt maken. Pijnlijk foutje in je reactie trouwens, Theo Bosz moet natuurlijk Peter Bosz zijn.

22 mei 2023 om 12:35

@ajax01-95

Goeie man. Maar je kijkt naar wat er binnen de club gebeurt en daar stel je je verwachtingen op af. Er wordt goed gescout en we halen voor bescheiden bedragen toppers binnen. Dat is in Amsterdam nu precies andersom. Voor de prijs van 1 Bergwijn kunnen we zowat een kampioenselftal bij elkaar kopen.

We zijn op de weg terug en niemand verwacht dat we zomaar kampioen worden. Maar dat moet wel de doelstelling zijn.

Succes met je eigen cluppie.

22 mei 2023 om 12:39

Van Wonderen ben ik ook niet gecharmeerd van. Qua speelwijze zou ik graag Bosz of Jonk zien. Alleen Bosz ligt wat gevoelig gezien ie wel erg graag naar Ajax wilde en natuurlijk omdat ie een enorm puinhoop had gemaakt als technisch directeur.

22 mei 2023 om 16:50

Pascal Janssen staat er dus ook op.

Zou bijzonder zijn als hij weg (mag) gaat. Hier is toch duidelijk Feyenoord aan zet. Schijnbaar een contract zonder clausule. Er kan dus vandaag een simpel bericht uit, het gaat niet door, voor geen enkel bedrag. Volgende zomer weer

22 mei 2023 om 12:03

Feyenoord kan elk bedrag vragen en een transfer naar TH blokkeren.

22 mei 2023 om 12:13

Apart dat Feyenoord dat niet duidelijk zegt, dat suggereert dat ze niet de rug recht gaan houden

22 mei 2023 om 12:17

Dan ga je een rechtzaak van t cas verliezen, waar gekeken word naar betere sportieve en financiële aspecten. Dat moet je van beide kanten niet willen, want dan ben je zo weer een paar weken verder en dat is voor club en trainer niet goed. Als Slot gaat hoop ik dat t door de voordeur is, en niet naar dat 2e clubje uit North London

22 mei 2023 om 12:24

@dedrostveste: En hoe vaak gebeurt zoiets? Als een speler of trainer echt wil, dan gaat de verkopende club toch bijna altijd wel overstag. Dit is geen FIFA-spel waar je alles zonder consequentie kan regisseren. Ik geloof echt niet dat Feyenoord er nu echt zo voor gaat liggen als jij doet geloven. Dat ze ervoor gaan liggen om meer geld te kunnen vragen, die vind ik helemaal terecht en logisch. Als Tottenham hem heel graag wil, dan moeten ze gewoon dokken.

22 mei 2023 om 12:31

Ten Kloese had het over afspraken die gemaakt zijn. Zou dit er 1 van zijn, aangezien Feyenoord al nee heeft gezegd tegen Leeds? Vraag me trouwens af of Slot de eerste Nederlandse trainer kan worden die weg gaat voor een transfersom?

Slot heeft geen gelimiteerde transfersom. Gewoon 200 miljoen euro vragen.

22 mei 2023 om 12:05

Vooral gekke bedragen vragen, dan komt het helemaal goed. Als Slot weg wil, dan is hij weg. Geqoon een goed bedrag voor vragen en door. Want van Arbitrage zaak naar rechtzaak gaan heeft ook geen enkele zin. Dan is heel je voorbereiding naar de knoppen.

22 mei 2023 om 12:07

Je kan vragen wat je wil maar als ie vertrekt, zal je zelf een zaak moeten beginnen. Kans dat je 200 miljoen euro schadevergoeding toegewezen krijgt is 0,0 procent.

22 mei 2023 om 12:13

dan loopt ie straks onder het mom van positieverbetering voor een appel en een ei weg.

Moet een realistische transfersom zijn.
Zal wel iets van 10 mln worden

CL met Feyenoord of EL met Spurs 🤔

Zou als ik Slot was nog een jaar Feyenoord doen, en dan naar Duitsland, hoog afbreukrisico die PL

22 mei 2023 om 12:06

Perfect instap moment om te bouwen. Maar had het zelf wel geweten! Jaartje Kuip en CL.
Maar goed Slot is geen clubman en heeft hoge ambitie tegenover zichzelf.

22 mei 2023 om 12:12

Je vergeet het kleine detail dat Spurs hoogstwaarschijnlijk niet eens Europees gaat spelen. Laat staan EL.

22 mei 2023 om 12:14

We moeten ook realistisch zijn. De CL blijft waarschijnlijk bij 6 potjes. Als je dat afzet tegenover werken in de beste/grootste competitie ter wereld, maak je gewoon geen kans.

22 mei 2023 om 12:21

is ook zo, zou me niets verbazen als ze in Londen rond de 8mln per jaar betalen, dat is toch leuk voor je familie, kunnen ze nog een paar generaties op terenEn afbreukrisico is alleen vwb reputatie, bij ontslag krijgt hij een hele grote zak met geld mee

Nou 40 miljoen voor Slot en 50 Miljoen voor Kokcu.

10 mil voor Szymanski die raak je volgend jaar heus wel voor 25 mill kwijt.

En voor de mensen die gaan reageren met 50 mil voor kokcu bestaat niet ect ect.

22 jaar
Aanvoerder Feyenoord
Turks internationaal
Goeie trap techniek goeie motoriek
Europese finale gespeeld
Europese kwart finale
Beste speler eredivisie dit jaar
Penalty specialist en langdurig contracf.

22 mei 2023 om 12:06

maar kan hij ook pirouettes draaien zoals Antony?

22 mei 2023 om 12:08

40 miljoen euro voor Slot bestaat niet.

22 mei 2023 om 12:14

Tsja...jezelf rijk rekenen is leuk maar er moet wel iemand dit willen betalen.
Gaat niet gebeuren.

22 mei 2023 om 12:23

Werkelijk de Bryne, Kroos, Modric, Mbappe, Messi en al die anderen staan verbijsterd toe te kijken naar deze Superman. Alleen dat "aanvoerder van Feyenoord" zou al wel 20 miljoen op moeten leveren. Misschien er ook nog even bij vermelden dat hij 2 armen, 2 benen, 2 ogen, 2 oren en een neus heeft dan haal je makkelijk de 100 miljoen.

22 mei 2023 om 12:29

Slot zal Kokcu misschien wel meenemen naar Spurs. En daar teveel voor willen betalen. Net als Ten Hag met zijn jongens van Ajax.

Arne waar begin je aan deze club na kane blijft niks over .
En met het geweld van die andere clubs zal het nooit cl gaan spelen

Schakelen naar Janssen en Clasie mee.

22 mei 2023 om 12:28

Kunnen ze die 10 miljoen gelijk doorstorten naar AZ, want Janssen heeft ook nog een contract tot 2025 dacht ik.
En gezien het gedoe rond Slot destijds zal AZ hem ook niet voor niets laten gaan.

Laat deze soap maar snel afgelopen zijn, dan kan Feyenoord ook weer verder. Trainers komen en gaan, als Tottenham gewoon goed betaalt is dit voor Feyenoord ook echt niet het einde van de wereld

Hoog in de boom gaan zitten en veel vragen.heeft nog 2 jarig contract en een clausule pas volgend jaar zomer.dus als ze niet akkoord gaan dan lekker blijven .

Heel simpel of ze betalen wat Feyenoord wil hebben.of je houd hem aan ze contract.feyenoord bepaald!!!

22 mei 2023 om 12:23

Nope zo werkt het niet. Arbitrage zaak ertegenaan en je krijgt een kleine schadevergoeding max 5 mil

22 mei 2023 om 12:27

Feyenoord zal ook wel weten dat er een grens zit aan wat je kunt ontvangen voor een coach die nog 2 jaar contract heeft. Ze hebben er weinig aan om het voor de rechter uit te vechten.

22 mei 2023 om 12:30

Of je hebt een ontevreden trainer, omdat je een in zijn ogen prima bod hebt afgewezen. Slot heeft geen liefde voor feyenoord, ziet het gewoon als een springplank.

22 mei 2023 om 12:46

Je kunt best liefde voor Feyenoord hebben, maar toch een stap omhoog niet willen laten lopen.

En liefde kun je op verschillende manieren hebben. Slot zal geen Feyenoord gevoel hebben als Boskamp of De Wolf, maar het kan best zo zijn dat Feyenoord nu voor altijd een speciaal plekje in zijn hart heeft. Net als ie dat bij NAC heeft bijvoorbeeld.

Vind Spurs nou niet direct de goede keuze, zeker als Kane weggaat is dat een team voor plek 7-10. Op zich wel mooie club maar dan weer die voorzitter waar je niet veel aan hebt.
Anderzijds zijn er niet veel plekken die vrij zijn/lijken te komen. Lastige keuze.

De manier hoe Slot is gearriveerd zat natuurlijk al een vieze smaak aan. Dan moet het niet als een verrassing komen dat Slot dat nu weer leuke praatjes houd maar uiteindelijk gewoon voor de zak geld kiest, wat 99% zou doen. En mocht Slot een beker winnen met totenham, dan is het gewoon de beste trainer ooit.

22 mei 2023 om 12:37

Welke leuke praatjes van Slot? Hij zegt precies niks. Denk niet dat er veel Feyenoordsupporters boos zijn op Slot. Jammer dat ie gaat, maar hij heeft ons zoveel gebracht dat deze stap logisch lijkt.

22 mei 2023 om 13:48

Dit hebben jullie toch al eerder mee gemaakt alleen stonden jullie toen aan de andere kant. Nu zijn jullie Az en Tottenham is Feyenoord. Ik denk dat er wel degelijk een hele hoop feyenoord fans er goed ziek van zijn.

22 mei 2023 om 13:50

Ja jammer dat ie weggaat, maar hij doet helemaal niks fout. Teleurgesteld ben je altijd als iemand weggaat die goed is.

Maar de situatie is nog niet te vergelijken met Az.

Nogmaals: Over welke leuke praatjes heb je het?

Die is weg. Als dit soort berichten binnenkomen dan weet je dat het klaar is

Groot gelijk natuurlijk. Valt weinig eer te behalen aan de cl met Feyenoord. Een flinke kras op zijn cv is niet gewenst

Zoalng Hulsoff maar niet meegaat. Pusic zal z'n lot wel aan Slot verbinden (contract moet ook afgekocht worden overigens) maar Sipke Hulsoff is de belangrijkste man na Slot in de staf.

Die dagelijkse berichtgeving is wel echt om gek van te worden. Maar ja, iedereen moet mee in de strijd om de clicks natuurlijk. Hoe de vork in de steel zit, is ontzettend eenvoudig en kun je brengen met één berichtje, dat volstaan had voor de gehele periode van de afgelopen weken.

Slots zaakwaarnemer is gepolst. Slot heeft het informele gesprek afgehouden tot het kampioenschap. Slot is na het behalen van het kampioenschap gaan praten (met toestemming van Feyenoord). Hij is niet de enige kandidaat. Als het tussen hem en de beoogde nieuwe werkgever goed voelt, en Slot wordt gekozen uit de kandidaten die sollicitatiegesprekken voeren, wendt Tottenham zich tot Feyenoord met een bod. Als die onderhandelingen slagen, dan vertrekt Slot naar Tottenham. Als een van deze dingen niet loopt zoals hierboven geschetst (slot wordt niet gekozen, Slot voelt de klik niet, Feyenoord accepteert het bod niet), dan blijft Slot. En zo lang Feyenoord zich slechts stevig (dat zou terecht zijn) maar niet onmogelijk heeft opgesteld in de onderhandelingen, zal dat ook van harte zijn denk ik.

Het is van Tottenham gewoon een goede keuze. We hoorden van Slot al dat het zo’n goede trainer was toen hij nog assistent was bij Cambuur. Bij AZ was hij al goed en bij Feyenoord heeft tot twee keer toe een enorm goed elftal gesmeden. Het klopt gewoon precies, terwijl ik Feyenoord voorafgaand aan dit seizoen toch weinig kans gaf met al die buitenlandse aankopen.

Ben bang dat Feyenoord als een kaartenhuis instort als Slot vertrekt, en nee dat is niet mijn hoop ondanks mijn avatar aan.
Hoop dat ze de weelde van veel geld aankunnen en het op de juiste manier aanwenden, niet dat ze het in een keer aan de verkeerde uitgeven.
Maar dat Slot weggaat zal mij als Ajacied niet betreuren.

Dan wil je vd belt en zerrouki zo graag hebben en halen, je krijgt ze en dan ga je zelf. Beetje vreemd.

Slot ging bij AZ ook door de achterdeur weg. Mooie praatjes maar we weten allemaal dat hij bij de eerste de beste betere aanbieding weg is.

22 mei 2023 om 13:11

Welke praatjes heb je het over? Hij heeft constant aangegeven dat hij het niet weet en dat hij er niks over wil zeggen. Hij heeft nooit iets toegezegd. Journalisten blijven erover zeuren. Hij zegt niets. Dus wat bedoel je precies met praatjes?

Had Slot wel nuchterder geschat. Tuurlijk is het een nieuw avontuur. Denk alleen niet dat hij zo ver is als Ten Hag. Geen CL ervaring en toch twee keer uitgeschakeld door Roma. Hoop het beste voor hem maar PL is toch andere koek. Wel mooi als er twee NL trainers daar actief zijn. Jammer dat hij geen CL wilt spelen met Feijenoord. Kane gaat waarschijnlijk ook vertrekken. Ik geloof in wonderen dus wie weet is Slot top bij Spurs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren