Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse media duiken meteen bovenop foto van Frenkie de Jong op Instagram

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt.

De verdediger van Bayern München heeft de afgelopen dagen namelijk doorgebracht in Barcelona, zo lijkt het. Beelden daarvan zijn te zien op de Instagram-pagina van zijn goede vriend en voormalig ploeggenoot Frenkie de Jong.

De Instagram Story van Frenkie de Jong.

De beelden zijn voer voor Spaanse media, die het moment aangrijpen om de geruchten over een eventuele transfer naar Barcelona aan te wakkeren. Mundo Deportivo weet namelijk dat Rafaela Pimenta, die de belangen behartigt van De Ligt, een dag eerder een afspraak had met Deco.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De ligt naar Barcelona zou een goede stap zijn.
Maar de jong zou lekker moeten vertrekken

29 februari 2024 om 22:05

De Jong naar Bayern dan?

Wereldnieuws. Frenkie's veter zit los.

29 februari 2024 om 21:01

Hahaha deze kan ik wel waarderen😁👍🏻

29 februari 2024 om 21:03

Weet niet of je de moeite hebt genomen om het artikel te lezen, maar het gaat hier om De Ligt en niet De Jong.

29 februari 2024 om 21:05

Zijn veter zit echt los.

29 februari 2024 om 21:10

@giovinazzi Om jou ook aan je trekken te laten komen:

Wereldnieuws, De Ligt heeft witte trui omgeknoopt, HET signaal dat Real Madrid de aanstaande Barca transfer kaapt.

1 maart 2024 om 13:38

Wauw jij hebt wel echt humor man! 👏

29 februari 2024 om 21:42

Een van de weinige keren dat de Spaanse pers het bij het juiste eind heeft.

1 maart 2024 om 04:43

Pas maar op. Straks struikelt hij nog en raakt hij geblesseerd

Goeie journalistiek dit, want iedereen weet dat Barca goed in de slappe was zit. Een verdediger die minimaal 70m moet kosten is dan natuurlijk peanuts, laat staan zijn salaris.

29 februari 2024 om 21:15

We hebben achterin natuurlijk nog wel iemand als Araujo die waarde vertegenwoordigd. Maar we niet heel rouwig om zouden zijn als die vertrekt. Was één van de beste verdedigers ter wereld. Maar is sinds zijn blessure toch ook niet meer zo geweldig. Als je hem of Kounde kan verkopen, of bij een ruildeal kan betrekken, is De Ligt zeker haalbaar.

29 februari 2024 om 22:01

Dan moet je je afvragen of je dat moet willen. Ik zou Araujo zeker niet willen ruilen voor de ligt. Araujo is razendsnel en tegenwoordig voetballend best oké. Hij zat inderdaad in een dipje in december en januari, maar hij kruipt weer langzaam richting zijn oude niveau. Die zou ik absoluut niet kwijt willen.

Hij is ook een van de spelers die het meest hart voor de club heeft, ook niet onbelangrijk om dat soort jongens rond te hebben lopen.

29 februari 2024 om 22:52

Kounde wegdoen: Ja.
Araujo wegdoen: Nee.

Heel simpel.

29 februari 2024 om 23:36

Koundé is een lastig geval, echt een dromer en inconsistent. Als rechtsback vind ik hem de laatste tijd dan weer hartstikke degelijk. ligt er uiteraard aan wat er geboden wordt, maar zou niet zo 1,2,3 weten wie dan het rechtsback probleem moet opvangen. Cancelo is te aanvallend, zeker in combinatie met Baldé.

De Ligt naar Barcelona, misschien wel 5 jaar te laat..

Kost je gewoon 55-60M. En dat zijn euro’s, geen peso’s. Nooit.

29 februari 2024 om 22:03

Zou ook dom zijn 60M uit te geven aan een centrale verdediger wat totaal niet nodig is zitten wel goed qua centrale verdediger. Zal eerder een goede 6 moeten komen.

Daarbij is de Ligt niet zo goed zoals iedereen denkt, bij Juventus redelijk gedaan maar niet meer dan dat. Ook bij Bayern niet denderend nu.

29 februari 2024 om 22:31

@EI_Guaje7

Idd De Ligt was vorig wel goed bij Bayern maar speelt dit seizoen echt zelden.

Ik twijfel of hij nog wel de wereldtop gaat halen.

29 februari 2024 om 22:44

Precies, een 6, een rechtsback, een 2e linksback, een optie voor de spits indien Lewa gesleten raakt, een flankspeler... Allemaal hogere prioriteit dan een centrale verdediger.

1 maart 2024 om 08:25

@real8madrid

Je kon ook anders 70% van de selectie opnoemen 😂

1 maart 2024 om 09:53

@messi_123

Echter speelde hij als hij een paar wedstrijden de kans kreeg, zoals in januari, toen Kim naar Asia Cup was, wel goede potten. Scoorde ook zelfs nog.

In alles heeft de Ligt het om de absolute wereldtop de halen en te blijven, maar zijn volgende stap is wel heel belangrijk. De nieuwe trainer van Bayern kan dat verschil maken of een club vinden waar hij belangrijk wordt.

Ik hoopte paar jaar terug dat hij naar Real zou komen. Met de verouderde defensie had hij geweldige toevoeging kunnen zijn. Ik baalde oprecht dat het rudiger werd, maar daar kom ik nu op terug, die speelt niet normaal goed! Neemt niet weg dat op militao na de leeftijd wel wat hoog is en de ligt een goede toevoeging zou zijn en je Nacho mooi afscheid zou kunnen geven. Maar ben bang dat de ligt daar veels te duur voor zal zijn haha

Waarom zou De Ligt in hemelsnaam naar Barcelona gaan?

Barcelona heeft al sinds 2015 niks meer bereikt in CL

29 februari 2024 om 22:33

@driesdevries

Barcelona heeft De Ligt ook niet nodig en andersom ook niet.

29 februari 2024 om 22:58

Als dat je argument is: waarom zouden spelers dan nog uberhaupt naar Barcelona, United of AC Milan willen? Oh wacht iets met aantrekkingskracht van oudsher. Je leeft in een bubbel als je denkt dat spelers alleen naar een CL kijken. Maar goed daarom ben je waarschijnlijk ook een Real supporter: in elke discussie die je niet aan staat of uit je argumenten raakt kan je roepen dat je de club met de meeste CL titels support.Is hetzelfde als van die mensen die roepen dat Real nog nooit een Treble heeft kunnen winnen. Het zal jou waarschijnlijk verbazen maar een United, Milan en Barca zijn wereldwijd absurd grote clubs. United en Barca hebben zelfs de grootste fanbase met Real samen. En in jouw redenatie zou niemand naar Arsenal, Juve of een Inter ook willen. Wordt wakker, je praat veel onzin hier op VZ. Het is alleen indirect willen provoceren of onwetendheid. Mijn vermoeden? Waarschijnlijk beide.Het feit alleen al dat mensen als Lewa, Cancelo, Felix, Gundogan per se naar Barca wilde zegt in feite genoeg. Of ze wat presteren is een ander verhaal voor je daarover begint. Maar op hun posities/categorie zijn het we spelers met een bepaalde faam en allure.

29 februari 2024 om 23:22

@joga_bonito10

Je moet ook niet alles serieus wat hij hier zegt dit is al de 4e reactie van deze week dat ie weer iets onzinnigs zegt laatst zei die ook over dat Valverde balletjes breed past..

En verder helemaal met je eens maat, vergeet niet dat Barca deze zomer zekers wat toppers gaat aanschaffen een nummer 6 is zo hard nodig.

29 februari 2024 om 23:48

Ben benieuwd van welk geld en welke nummer 6. Zubimendi wordt genoemd, maar zo bijzonder vind ik hem echt niet oprecht. En we hebben wel meer posities versterking nodig. Minimaal 1 maar het liefst 2 wingers.

29 februari 2024 om 23:55

Wie zou je dan het liefst als 6 zien?

Als Winger zou ik als out of the box goedkope optie graag Rafa Silva van Benfica zien komen, transfervrij komende zomer en bezig aan een ongelofelijk sterk seizoen. Kanttekening is wel dat hij onder Roger Schmidt meer centraal speelt, maar dit zou je kunnen oplossen door hem wat meer hangend vanaf links te laten komen. Is zeker voor de bank een prima optie denk ik.

Als 6 zou ik sowieso Guido Rodriguez oppikken, ook transfervrij. Kan hij het niveau als basisspeler aan? Verwacht ik niet, maar anders als je eventuele aankoop op 6 geblesseerd raakt moet je direct gaan schuiven waardoor het middenveld defensief direct ongelofelijk zwak wordt.

1 maart 2024 om 00:53

@joga_bonito10

Zubimendi vind ik wel echt goed maar nog geen wereldklasse nummer 6.

Rodri was mijn droomaankoop geweest als nummer 6 maar die is onhaalbaar. Zelfs als Rodri weg zou willen dan denk ik toch dat City een beetje moeilijk gaat doen dat deden ze afgelopen zomer ook met Bernardo Silva.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren