Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Soeverein AZ wint ook in eigen huis en elimineert Lazio; wereldgoal Karlsson

Laatste update:

AZ staat in de kwartfinale van de Conference League. Na de 1-2 zege in Rome was Lazio ook in het eigen AFAS Stadion een prooi: het werd 2-1 voor de Alkmaarders. Felipe Anderson zette AZ aanvankelijk nog op achterstand, voordat Jesper Karlsson en Vangelis Pavlidis alsnog het karwei klaarden. Met name de goal van Karlsson was om in te lijsten.

Pascal Jansen trad donderdag aan met precies dezelfde elf namen als een week eerder in het Stadio Olimpico. Toen begon Lazio al zonder vedette en topschutter Ciro Immobile, die er ook op Nederlandse bodem niet bij was. Matteo Cancellieri vormde de voorhoede met Felipe Anderson en laatstgenoemde zette AZ na twintig minuten op achterstand.

De Braziliaan kreeg de bal van Mattia Zaccagni in de vijandige zestien en werd te veel tijd en ruimte gegund: 0-1. Daarmee was de virtuele achterstand van Lazio weggepoetst en leek AZ opnieuw te moeten beginnen. De elf van Pascal Jansen toonden echter veerkracht en kwamen zeven minuten later alweer op gelijke hoogte. Karlsson kwam op de voor hem zo karakteristieke wijze naar binnen vanaf links en krulde schitterend raak in de verre kruising: 1-1. Veilig was AZ nog niet; dichterbij was het wel.

Ivan Provedel voorkwam met een serie puike reddingen dat de Alkmaarders nog voor de thee op voorsprong kwamen. Daar hadden ze tot minuut 62 voor nodig. Pavlidis kreeg de bal na een fraaie aanval over links van Milos Kerkez en schoot buiten bereik van Provedel laag in de linkerhoek: 2-1. Met de marge van twee ontstak het gejuich al voorzichtig in de Alkmaarse dug-out, die de elf van AZ nog meermaals dicht bij de derde treffer zagen komen. Sven Mijnans, Jens Odgaard en met name Tijjani Reijnders hadden het geluk echter niet aan hun zijde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sarri zal na vanavond nog meer redenen hebben om Nederland niet leuk te vinden.
Wat een heerlijke wedstrijd van AZ. Dik en dik verdiend gewonnen. Had makkelijk 1-5 kunnen en moeten worden.

Ik ben vooral blij dat AZ als Nederlandse ploeg de fouten van de scheidsrechter afgestraft heeft door te winnen. Waar hebben ze deze clown vandaan gehaald. Meerder corners niet geven en Lazio had rood moeten hebben.

Heerlijk avondje voetbal voor Nederland. Gefeliciteerd AZ-ers! Zeer knap resultaat om 2x te winnen van Lazio. En terecht ook.

16 maart 2023 om 22:54

Wat een aanfluiting zeg deze scheidsrechter vandaag. Heeft gelukkig in de rust ook wel gehoord hoe triest het de eerste helft was, daar het de 2e helft een stuk beter was.

Het lijkt me nou wel duidelijk dat AZ de beste linkerkant van Nederland heeft. (Mede dankzij het vertrek van Wijndal, hoe ironisch)

Eigenlijk heeft AZ sowieso wel echt een hele goede ploeg. Vond Mijnans wel echt slecht en ook Odgaard kan mij niet echt bekoren. Voor de rest was het erg goed.

Mag ik even een lans breken voor Clasie? Die jongen wordt naar mijn idee, buiten Alkmaar, echt ontzettend ondergewaardeerd.

Ik kom er net achter dat Pavlidis pas 24 is! Ik weet hoe vervelend het is dat wij ajacieden elke goede speler in de eredivisie naar ajax toe willen schrijven, dus ik durf de zin verder niet af te maken haha. Mag het bij coaches trouwens wel ? Schitterend om te zien dat Jansen zijn kalmte zelfs in deze eerste helft wist te behouden. Het ook nog weten te winnen van deze wedstrijs is trouwens fantastisch voor de coëfficiënten! Genoten vanavond. En nu hopen dat AZ Nice mag loten !

16 maart 2023 om 22:57

Geweldige wedstrijd van AZ. Sugawara is wat mij betreft de meest onderbelichte verdediger van de ED. Reijnders daarentegen vond ik bij een goed AZ niet laten zien dat hij Alvarez kan opvolgen bij Ajax, al haalde hij wel net als iedereen een voldoende

16 maart 2023 om 23:02

Reijnders speelde inderdaad erg goed en balvast. Ik denk dat een uilskuiken zonder voetbalkennis het gerucht is gestart. Alvarez en Reijnders zijn qua voetballers totaal niet vergelijkbaar. Alvarez is een stofzuigende 6 en Reijnders een 8 met veel drang naar voren.

16 maart 2023 om 23:02

Ja die Sugawara speelde echt een top pot. Kerkez speelde ondanks zijn gele kaart in de 2e minuut ook zonder angst en gepaste lef daarna! Dit team van AZ heeft op elke positie een goeie speler staan.

16 maart 2023 om 23:11

Exact, beide spelers zijn hartstikke goed, maar verder totaal niet te vergelijken. Zou niet weten waarom Ajax in Reijnders de opvolger van Alvarez zou zien.

16 maart 2023 om 23:16

Wat betreft Sugawara vind ik dat al langer. Speelde ook een tijdje noodgedwongen als rechtsbuiten goed en doet al jaren prima mee. Een verdediger waar je eigenlijk nooit iets over leest, terwijl hij eigenlijk altijd speelt is wel een goed teken lijkt mij. Hij maakt zelden tot nooit cruciale fouten, is redelijk allround, pikt ook zo nu en dan een doelpuntje of assist mee en is Japans International die op zijn positie Tomiyasu nog hebben. Vind het wat gek dat hij eigenlijk altijd geruisloos bij AZ speelt.

17 maart 2023 om 01:35

En te bedenken dat Ajax met Taylor en Fitz-Jim 2 soortgelijke middenvelders heeft en ook Klaassen daar nog kan spelen. Of Fitz-Jim het haalt blijft natuurlijk de vraag, maar hij haalt het iig niet als Ajax hem de kans niet geeft. Taylor vind ik daarnaast niet per se minder dan Reijnders, iig geen 10 miljoen verschil. Als je puur naar vandaag en het middenveld van AZ kijkt is Clasie meer de speler die Ajax nodig heeft dan Reijnders.

17 maart 2023 om 01:35

En te bedenken dat Ajax met Taylor en Fitz-Jim 2 soortgelijke middenvelders heeft en ook Klaassen daar nog kan spelen. Of Fitz-Jim het haalt blijft natuurlijk de vraag, maar hij haalt het iig niet als Ajax hem de kans niet geeft. Taylor vind ik daarnaast niet per se minder dan Reijnders, iig geen 10 miljoen verschil. Als je puur naar vandaag en het middenveld van AZ kijkt is Clasie meer de speler die Ajax nodig heeft dan Reijnders.

16 maart 2023 om 22:55

Drie woorden: verdiend, ongelooflijk en gefeliciteerd!!!

17 maart 2023 om 04:52

Dat zijn er 4 🤣

16 maart 2023 om 23:10

Die scheids moet wel een weddenschap verloren hebben. Hoezo fluit je af, dan toch niet en direct erna wel terwijl er nog speeltijd was? Bizar? Maar goed, az is terecht door en ze hebben vandaag weer heerlijk gespeeld! Wat ben ik trots

17 maart 2023 om 00:49

Het was idd een clown. Nu is een scheids bij corners soms ook afhankelijk van zijn assistenten.

Wat ik raar vond was dat Kerkes meteen geel kreeg en dat vervolgens zwaardere overtredingen van Italianen soms zelfs onbestraft bleven of dat de scheids zelfs niet floot.

Betreft de rode kaart waar jij waarschijnlijk op doelt is waar die verschrikkelijke Driessen maar over bleef doorzeuren? Dat vond ik geen rood en sluit me aan bij de woorden van Kieft. Gewoon een ongelukkige samenloop van omstandigheden en totaal geen opzet. Maar dat is hoe ik het zie/zag.

Ps: wat blijft Clasie toch een heerlijke voetballer met een perfecte traptechniek.

Wat een weelde. Niet alleen Lazio uitgeschakeld, maar over twee wedstrijden gewoon overduidelijk de beter voetballende ploeg. Ze hebben vandaag en vorige week echt reclame gemaakt voor het voetbal van AZ. Het helpt wel dat het tegen een ploeg was die niet zoveel mogelijk ingraaft, want daar heeft AZ toch nog steeds moeite mee, maar als de vorm omhoog blijft gaan (en daarin is de vorm van Karlsson ook erg belangrijk), dan kan het nog een heel mooi slot worden van dit seizoen.

En dan ook nog de doorstromende jeugd.

Grote Blij!

16 maart 2023 om 23:00

Sprakeloos!! Ons mooie AZ! Tegen een grootmacht ik ben helemaal over de toeren we zijn door!
Ik ben de gelukkigste man op aarde!
Forza AZ

16 maart 2023 om 23:02

Valt me ook op dat Mijnans met gemak mee kan in het niveau. Vrij 'laat' bij Sparta belangrijk geworden en nu een paar weken in Alkmaar en gewoon twee wedstrijden goed spelen tegen Lazio. Gewoon geen aanpassingsproblemen of moeite met aanhaken. Had wat ongelukkige acties, maar hij versnelt, is doorgaans goed in de passing en verzorgt dreiging.

16 maart 2023 om 23:02

Gefeliciteerd - ik zat net naar de andere wedstrijden te kijken: AZ kan dit toernooi gewoon winnen. Geen ploeg die ik op papier per definitie sterker vind.

16 maart 2023 om 23:04

AZ was echt heer en meester vandaag. Ontzettend knap van dit jonge team. Als club lekker op de radar gekomen deze week. Na de 4-0 tegen Real Madrid in de Youth League en twee keer overtuigend van Lazio gewonnen. Het kan niet op in Alkmaar en omgeving!

16 maart 2023 om 23:04

Beide gefeliciteerd en meer dan verdiend! Tegen niet zomaar een ploeg. Proost hartstikke mooi. AZ kan de conference league gewoon winnen! Heb er alle vertrouwen in

16 maart 2023 om 23:07

Oelie Wapper,

Jullie mogen echt trots zijn op AZ. Echt super goed bezig daar in Alkmaar. Niet alleen de 1ste ploeg die terecht beide wedstrijden wint van Lazio, maar ook de O18 die eerst Barcelona en deze week Real van het veld speelde. De toekomst van AZ ziet er heel goed uit.

En niet alleen sportief, maar ook financieel gaat het uitstekend. De spelers spelen zich in de kijker en worden met de week meer waard. Niets dan lof voor het beleid van AZ de trainerscapaciteiten van Pascal Jansen!

16 maart 2023 om 23:07

Gefeliciteerd met de overwinning! Heb gedeeltes gekeken en het kon mij wederom bekoren. Op kwaliteit doorgegaan en volledig verdiend nu bij de laatste 8.

Dat eerst wij tegen Shaktar en daarna jullie tegen Lazio maximaal aantal punten pakken is natuurlijk mooi meegenomen. Op naar een dubbele Europese eindwinst 😜

17 maart 2023 om 00:38

De vorige wedstrijd werden ze bij vlagen helemaal weggespeeld. Lazio had veel kansen om te scoren toen terwijl AZ alleen maar achterin aan het breien was met 2/3 kansen. Vandaag was het de eerste helft weer veelal breed spelen tussen de achterste 4. De 2de helft was echter gigantisch goed met hele mooie aanvallen. Vandaag beter dan Lazio maar de vorige wedstrijd niet

17 maart 2023 om 06:50

Kwam doordat Pedro erin kwam bij Lazio.
Door deze wissel kreeg Az opeens veel meer ruimte op rechts om te voetballen.

Mooie voetbalavond gezien vanavond met de terechte winst van AZ en hoe. Na de 0-1 had ik mijn twijfels, maar daarna heeft AZ overtuigend gespeeld en, ondanks de slechte beurt van de meest slechte scheidsrechter die ik in tijden heb gezien, de overwinning naar zich toe getrokken.

Gefeliciteerd AZ fans! Op naar de volgende ronde!

Wat een week voor AZ. Eerst in de Youth League winnen met 4-0 van Real Madrid, nu win je van Lazio Roma en ben je 24 Europese wedstrijden ongeslagen in eigen huis. Ongelooflijk trots op mijn club!

16 maart 2023 om 22:57

AZ zet zich inderdaad mooi op de kaart in Europa deze week, van harte!

16 maart 2023 om 23:10

Terecht dat je trots bent. AZ heeft het gewoon erg goed gedaan en voert uitstekend beleid. Geniet nog maar lekker na.

Lazio richt zich duidelijk op de competitie maar deed uiteindelijk nog veel meer moeite dan ik had verwacht. Gewoon een heel knappe prestatie van AZ.

16 maart 2023 om 22:56

Oh zo is dat altijd ja. Als zo'n Lazio op alle fronten wordt afgetroefd hebben ze niet al te veel moeite gedaan. Het had wel 4-1 / 5-1 mogen worden.

16 maart 2023 om 23:01

Lazio laat al heel het seizoen zien een cl plek in de competitie belangrijker te vinden dan de europa en conference league. Zeker nu gaat de aandacht gewoon uit naar het duel met Roma. Werden ook een paar krachten gespaard. Desondanks gewoon knap gedaan van AZ.

16 maart 2023 om 23:05

Ach man, wees is positief. Tegen Feyenoord was het gewoon slecht de wedstrijd in de kuip en vorige week troefde AZ Lazio gewoon af op efficientie.

16 maart 2023 om 23:06

Beetje uit de hoogte doen dus bij Lazio, terecht dat ze eruit vliegen en hopelijk lopen ze die cl plek ook mis.

16 maart 2023 om 23:24

Je hebt gelijk hoor, Lazio richt zich op de competitie en dat doet AZ, die straks naar Enschede moeten, duidelijk niet 🤣

17 maart 2023 om 09:58

Laten we hopen van niet:D

Wat hadden die scheids en grensrechter gesnoven voor de wedstrijd. Die waren niet barkie. Verder blij dat AZ door is en dat smerige Lazio eruit ligt. Walgelijk clubje. Dahaaaag joejoeee

16 maart 2023 om 22:58

Nondeju. Ik weet niet wie de matchfixing had afgesproken, maar de scheidsrechter heeft zich absoluut aan die afspraak willen houden. Het is dat lazio er verder niet aan te pas is gekomen. Maar werkelijk alles was tegen voor Az

Hollandse school voetbal is niet dood. Gefeliciteerd AZ-fans!

Wat een werkelijk weergaloze voetbalavond voor het Nederlands voetbal. Wat een fantastisch sterke partij voetbal van AZ, werkelijk op alle fronten beter dan de nummer 3 van Italie. Echt genoten van grandioos Feyenoord en een voetbal van AZ waar alles in zit. Het tempo, dat drukzetten, de wilskracht van zowel Feyenoord al AZ is voldoende om voor beide partijen de cup te winnen. Feyenoord is in mijn ogen topfavoriet voor de EL, AZ voor de Conference League. Proficiat allen! Oh ja, Frankrijk hebben we te pakken begin komend seizoen.

16 maart 2023 om 22:59

Niet meteen overdrijven myvision... er zitten best nog wat sterke ploegen in de EL ...

16 maart 2023 om 23:04

In de Conference League zitten ook nog West Ham, Fiorentina en Nice. Als we Lazio kunnen pakken dan deze ploegen natuurlijk ook. Maar AZ topfavoriet vind ik overdreven. Hopen op een pot tegen Anderlecht/Gent. Mooie Europese derby!

16 maart 2023 om 23:05

Feyenoord een outsider dat zou best kunnen, ligt aan de loting morgen. Maar topfavoriet is een United of een Arsenal. Az fans gefeliciteerd dik verdiend gewonnen!

16 maart 2023 om 23:10

Arsenal moet eerst maar eens door zien te komen

16 maart 2023 om 23:28

@patronas: op basis waarvan is Arsenal een topfavoriet? Die gooien alles op het kampioenschap en hebben tot nu toe verlenging nodig tegen Sporting. Ik loot liever Arsenal dan Man United

16 maart 2023 om 23:31

Zoals Feyenoord vanavond stond, kan het van iedereen winnen. En dat zelfvertrouwen is er.

16 maart 2023 om 23:03

Man United, Juventus, Leverkusen en (ik verwacht) Arsenal. Dat zijn al 4 ploegen waar Feyenoord zijn handen vol aan heeft.

16 maart 2023 om 23:22

Alleen Royale Union SG lijkt de underdogpositie te hebben. Sevilla, utd, Juventus, Arsenal en AS Roma vind ik toch wel aardige ploegen die Feyenoord ook kan loten

16 maart 2023 om 23:08

AZ wint ook niet zomaar van West Ham of Nice. Topfavoriet lijkt me zeker niet maar een plek in de halve finale of finale moet haalbaar zijn. Wanneer is de loting?

16 maart 2023 om 23:22

Morgenmiddag

16 maart 2023 om 23:28

En Ajax is de favoriet voot de eredivisie titel. Je dekt je nu een beetje in. Outsiders voor de EL en CFL is een betere verwoording.

17 maart 2023 om 05:37

Het was een geweldige avond voor het Nederlandse voetbal. Maar de EL winnen denk dat dat toch een brug te ver is. Ik denk dat Man Utd te sterk zal zijn , Juventus zal 60% of 40% zijn licht in Italiaans voordeel en Maar bijvoorbeeld Union en Sporting Portugal dat zijn teams die ze kunnen hebben.

Wat lekker gespeeld van Az zeg, super knap. Zin om voor het tweede jaar achter elkaar een nederlandse club in de finale van de conference league te zien, want dit Az kan in vorm daar echt wel komen.

Lekker en leuk voetballend AZ gezien! Maar mijn god... Wat is die scheidsrechter een koekenbakker.

Retteketet AZ! Prachtige avond voor het NL voetbal, nu hopen op een gunstige loting voor zowel Feyenoord als AZ

Potverdorie wat een knappe overwinning. Geweldige goals, nog prachtige schoten op het houtwerk. Gewoon volledig terecht de nr 3 van Italië eruit geknikkerd. Sterk middenveld en een top aanval, en dan nog een plan en een top linksback. Onder de indruk! Mooi Nederlands avondje zo! Jammer dat PSV en Ajax niet door zijn, dat hadden de allebei echt wel gekund (of gemoeten).

Super gespeeld door AZ. Toch heel wat mooi positiespel gezien. Hadden er nog wel een paar meer in mogen prikken, maar een topprestatie. Is Pascal Jansen niet wat voor Ajax?

Gefeliciteerd AZ (en NL voetbal) supporters. Leuke pot, verdiend gewonnen. Mooi!

Knap hoor!!👍👍

Na genoten te hebben van Feyenoord nu ook enorm genoten van AZ . Na de 1-0 zag ik het somber in maar wat een goede ploeg heeft AZ toch. Prachtig voor het Nederlandse voetbal deze resultaten . En ook voor onze competitie dat AZ zich bovenin echt laat zien op dit moment en ook hun jeugd het voortreffelijk doet.

Heerlijk avondje zo. Mijn cluppie zet zich met 7-1 even op de kaart en Az speelt Lazio weg alsof het een wedstrijd tegen Twente of Rkc is.

16 maart 2023 om 23:07

Zeker heerlijk avondje voor het Nederlanse voetbal. Moet je serieus weer ff Twente negatief benoemen? Ik zie AZ zondag niet winnen in Enschede hoor, maar jij hebt er vast je eigen ietwat bijzondere kijk op.

16 maart 2023 om 23:29

Ik zie het gewoon 0-2 worden voor Az. Twente is totaal uit vorm

16 maart 2023 om 23:32

Ik zie AZ wel winnen in Enschede maar ze kunnen er ook zomaar verliezen. Maar het slaat natuurlijk nergens op wat hij zegt, AZ zal Twente echt niet eventjes oprollen en tegen RKC gingen ze een paar maanden terug kopje onder.

17 maart 2023 om 00:03

Klopt, afgelopen week nog de eerste uitwedstrijd sinds oktober gewonnen. Nog geen thuiswedstrijd in de ED verloren dit seizoen, dus beetje gekke reactie.

Wat een geweldige prestatie van AZ! Genoten van een fantastische wedstrijd. Gefeliciteerd AZ supporters. 2x winnen van een Italiaanse topclub in een week is top prestatie.

Volwassen wedstrijd en gewoon goed! Mooi dit, misschien wel de beste actie (ja dit klinkt raar) was van Clasie rond minuut 80, iedereen van AZ staat binnen de 30 meter van de eigen goal na een afvallende bal bij een corner. Clasie hengst die bal zover mogelijk over de zijlijn. Weten wat nodig is, die bal moet weg daar. Volwassen en toch frivool, zit wel goed in Alkmaar.

16 maart 2023 om 23:23

Heerlijk dat uitgerekend zo’n actie bij jou opvalt. Ik was er ook nog niet helemaal gerust rond minuut 80, het blijven toch Italianen. Clasie voelt dat natuurlijk feilloos aan met al zijn ervaring. Hij is echt enorm belangrijk bij AZ!

Geweldige prestatie! Heerlijke winst en gewoon Lazio eruit geknikkerd, zeer netjes! Er is echt veel mogelijk in dit toernooi voor AZ! 💪👏

16 maart 2023 om 23:07

Dat zeker! Ik denk dat AZ 'gewoon' één van de favorieten is voor de winst. Waarschijnlijk denken ze daar in het buitenland net zo over.

Geweldige voetbalavond! Gefeliciteerd Prem en andere Alkmaarders!

Heel knap van AZ! Prachtige avond voor het Nederlands voetbal. De weg is omhoog gevonden met Ajax een aantal jaar en nu Feyenoord en AZ! Prachtig om te zien en tegenstanders spelen niet graag meer tegen de Nederlandse clubs.

Overigens blijf ik die Karlson echt een fantastische speler vinden...echt al 2 seizoenen. Zou een prima opvolger van Idrissi zijn en een mooi stap in zijn carrière. Lekker Champions League spelen en daar een paar ballen in de kruising jagen

16 maart 2023 om 23:06

Karlsson gaat 15-20 miljoen opleveren. Dat kan Feyenoord niet betalen. Overigens speelt Karlsson niet al 2 seizoenen goed. Ook lange blessures gehad en hele matige periodes. Hij kan goed voetballen maar dan moet het koppie wel goed staan. Tegen de kleinere clubs kan hij ook pedant voetballen. Beetje wat Antony ook in z’n spel heeft

16 maart 2023 om 23:06

Denk beetje te duur voor Feyenoord...

16 maart 2023 om 23:31

Klopt hij is te duur...maar los daarvan zou het voor hem wel de ideale stap zijn indien Feyenoord C.L haalt

Wat een heerlijke avond. Eerst Feyenoord gewonnen, en nu ook AZ nog. Ook AZ dik verdiend gewonnen.

Mooi dat Feijenoord en AZ voor de punten in de uefacoefficient zorgen👍!

Fantastisch resultaat en zeer verdiend.
Gefeliciteerd AZ!

Super knap vanAZ. Jullie mogen trots zijn!

Ik zie AZ nu wel bij de top 3 favorieten om dit toernooi te winnen.

Weer niets te lezen over Bart Verbruggen? Hopelijk heeft Koeman zitten kijken. Wat een speler. 20 jaar nog maar

16 maart 2023 om 23:29

Groot talent idd

16 maart 2023 om 23:54

Je was net iets te vroeg! Er is een artikel naar jullie en jullie talent geplaatst. Wellicht dat je ons/mij meer kan vertellen over Verbrugge?. Ik zie hem nooit, maar hoor hem steeds vaker. In potentie duidelijk nr. 1 keeper voor Oranje. Maar denk je dat die dat nu al aan zou kunnen?

17 maart 2023 om 09:59

Iets ge ijverig idd 😉. Ik zie mede door (het gebrek aan) concurrentie bij NL geen reden om hem geen kansen te geven in oefenwedstrijden. Geweldig op de lijn. Speelt met veel authoriteit voor een 20-jarige en goed met de voeten. Enige minpunt is naar mijn mening soms z'n nonchalance in het uitverdedigen

Mooie wedstrijd gezien. Gefeliciteerd aan alle AZ fans! En ondanks alle kritiek die Leo Driessen altijd krijgt verdient ook hij een compliment van mij. Kwam deze keer behoorlijk energiek over en ik kon zijn reactie bij de goal van Karlsson ook wel waarderen. Hopelijk trekt ook hij de goede lijn door

Zo een Pascal Janssen is toch een verademing tov van Nistelrooy?

Brands moet morgen nog een belletje plegen naar Alkmaar. Even serieus Janssen is miljoen keer beter dan Ruud.

Voor de rest lekker gespeeld. Knap van Az.

16 maart 2023 om 23:13

Zou idd een prima trainer zijn en komt ook van psv. Was daar de hoofd van de jeugd elftallen dacht ik. Als hij dan ook Pavlidis meeneemt dan heb je een sterke betrouwbare nummer 9

16 maart 2023 om 23:18

Ik hoop het. Gaat alleen wat kosten. Maar dan heb je wat beters dan de Jong of Fabio Silva.

17 maart 2023 om 00:09

Van de zomer al een bod van 12 miljoen afgeslagen en hij is alleen maar meer waard geworden. Dat kan PSV nooit betalen.

Wat een week voor az. Geweldige club en dik verdiend gewonnen .
Clasie en Reinders geweldig op het middenveld en sugawara is echt een motor
Als ze zondag ook Twente pakken dan is het feest compleet . Qua loting zou Gent prima zijn .

Lekker gedaan Alkmaarders! Heerlijk team hebben julle staan.

Over 2 wedstrijden dik verdiend is niet eens het kleinste beetje geluk bij nodig geweest, dit was echt weer een prima pot van AZ en ook weer zoals vorige wedstrijd heel zakelijk en volwassen uitgespeeld.

Mooie goals gezien van de aanvallers maar de echte uitblinkers stonden elders, Clasie en Reijnders echt ijzersterk gespeeld.

Echt genoten van AZ. Leuk en goed voetbal. Bij vlagen Lazio weggespeeld. Waarom niet door stoten naar de finale. Met dit voetbal is een Nice, West Ham of Fiorentina ook te pakken.

Topprestatie. Gefeliciteerd AZers! Was die scheids trouwens dronken?

Hulde aan AZ! Gefeliciteerd aan alle AZ-supporters hier op VZ. Jansen is echt een hele goede coach. Als je Lazio kan verslaan, dan kan je de andere ploegen die nog over zijn misschien ook wel allemaal aan! Op naar de conference league-finale voor AZ.

Klasse AZ. Lazio is niet zomaar een tegenstander. Waar feyenoord moeite mee had. Heeft AZ ze er even uitgeknikkerd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren