Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder bevestigt topvorm in Kayseri met vijfde seizoensdoelpunt

Laatste update:

Wesley Sneijder zit goed in zijn vel. De Oranje-international schoot Galatasaray naar de knock-outfase van de Champions League, leverde een assist tegen Trabzonspor en maakte zaterdagavond zijn vijfde doelpunt van het seizoen in de Süper Lig. De middenvelder opende tegen Erciyesspor de score en Aslan liep uiteindelijk uit naar een 1-3 overwinning. De regerend landskampioen is hierdoor weer de belangrijkste achtervolger van Fenerbahçe; de koploper heeft vijf punten meer en speelt zondag tegen Kayserispor.

Galatasaray bleef voor de zesde keer op rij ongeslagen en Sneijder legde de basis voor die prestatie. De Utrechter opende al na twee minuten de score door na een voorzet van Felipe Melo van dichtbij beheerst raak te schieten. Sneijder scoorde in één jaar al drie keer in Kayseri: twee keer tegen Kayserispor en nu dus één keer tegen Erciyes. De ploeg van Roberto Mancini was in de eerste helft heer en meester in het Kadir Has Stadion en na een kwartier werd de marge verdubbeld. Burak Yilmaz kopte een voorzet van Bruma steenhard in de korte hoek en maakte zijn achtste doelpunt in de laatste negen wedstrijden. Galatasaray, dat op 10 november (Fenerbahçe, 2-0) voor het laatst verloor, stapelde hierna kans op kans.

/

Hakan Balta schoot na een combinatie met Didier Droba voorlangs, Sneijder stuitte in de korte hoek op Bojan Jorgacevic en Drogba werkte een afgemeten voorzet van Sneijder bij de tweede paal over. Melo zette de bezoekers na 32 minuten alsnog op 0-2. Na een lange bal van doelman Fernando Muslera kopte hij de bal over Jorgacevic in het doel; de Braziliaan bevond zich overigens in buitenspelpositie. In de slotfase van de eerste helft kreeg Erciyesspor, de nummer laatst van de Turkse competitie, nog twee mogelijkheden. Bakaye Traoré gleed het leer net naast en Muslera bokste een knal van Cem Can uit de doelmond. Galatasaray deed voor rust ook nog een poging, maar Jorgacevic had een antwoord op een kopbal van verdediger Semih Kaya bij een hoekschop.

Erciyesspor beet na rust direct van zich af en Muslera moest in actie komen op inzetten van Senijad Ibricic en Yasin Öztekin. Laatstgenoemde verzorgde na 55 minuten de eretreffer voor de withemden door hard binnen te rammen. Galatasaray herpakte zich na het tegendoelpunt en maakte jacht op de vierde treffer. Die viel niet, mede doordat Jorgacevic geweldig stond te keepen. De Serviër hield Drogba tot driemaal toe van scoren af en redde fenomenaal op een kopbal van Burak. Hierdoor bleef het bij 1-3; Sneijder werd na 89 minuten naar de kant gehaald. Galatasaray hervat de competitie op 26 januari met een uitwedstrijd tegen Gaziantepspor, maar komt in de beker al eerder in actie. Op 15 januari wacht het duel met derdeklasser Tokatspor.

Bekijk het doelpunt van Wesley Sneijder

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

hoezo topvorm, hij speelt gewoon weer zoals het hoort
hij zat lang in een dip hopelijk is hij in topvorm op het wk dan kunnen we veel aan hem hebben

28 december 2013 om 20:10

Dus je kan niet in topvorm zijn als je tegen een zwakkere team speelt? Is dat je logica?

28 december 2013 om 21:28

@codec

Dan moet je niet hypocriet zijn en ook hetzelfde zeggen nadat Sneijder de winnende tegen Juventus had gescoord.

En ik weet niet hoe lang jij voetbal volgt maar Sneijder is een middenvelder, dat hij scoort is mooi meegenomen maar is niet zijn taak.

Dus juist als hij scoort betekent dat hij goed in vorm moet zijn.

En de beste spelers scoren soms niet tegen kleine clubs maar wel tegen grote clubs, betekent dat dan dat die spelers niet goed zijn omdat ze niet tegen kleine clubs scoren?

En je hebt ook slechte spelers die tegen grote clubs scoren en tegen kleine clubs niet.

Betekent dat dan dat die slechte spelers juist goed zijn omdat ze tegen grote clubs scoren?

Bij voetbal is het niet zo zwart wit, je kan niet zomaar ergens conclusies aan verbinden.

Maar als een speler in de Champions League tegen een grote club scoort en ook een paar keer tegen kleine clubs als middenvelder mag je er toch wel voorzichtig van uit gaan dan hij wel enigszins in vorm moet zijn?

En dan heb ik het niet eens over zijn assists en spel op het veld.

28 december 2013 om 22:00

Sneijder in topvorm scoort 2x en geeft 4 assist tegen een clubje als Kayseri

28 december 2013 om 23:52

Niet waar , een assist ligt namelijk niet in je eigen handen.

31 december 2013 om 00:28

Deze denkt Sneijder is Ozil

Gouden zaak gedaan deze week, sterke eerste helft, slappere tweede helft. De score kon zwaar oplopen maar Jorgacevic haalt 2-3 gemaakte doelpunten uit. Van zodra Gala een versnelling hoger speelt, spelen we de verdediging helemaal zoek. Alleen Sneijder moet nog vaker opgezocht worden vind ik. Speelt zich zo goed vrij maar krijgt nog steeds te weinig ballen.

Ik zou Sneijder in deze vorm zeker meenemen naar het WK simpelweg omdat hij gewoon een van de besten op zijn positie is. Ook al is hij misschien niet in vorm (fysiek) zou ik het van Gaal zeker aanraden. Gewoon heel team om Sneijder heen bouwen

28 december 2013 om 20:34

Sneijder mag mee, als hij in dienst van van Persie speelt en zich gedraagt, in de zin van de harmonie in het team houden.
Hopen dat het NL elftal geen belangrijke spelers moet missen voor het Wk.
Ook vd Vaart, moet er gewoon bij en Stekelenburg en de Jong (milan) en Kuyt en Mathhijsen.
Sla me meer neer, maar deze jongens hebben wel een dot ervaring en laten het ook nog eens zien in tijden, dat het hoort.
Jeugd OK, maar niet allemaal tegelijk.

28 december 2013 om 22:01

Denk dat het precies andersom moet zijn, Van persie speelt in oranje niks klaar Wk2010 en EK 2012 dus daar hoef je geen team om heen te bouwen.

29 december 2013 om 15:46

@albertino
Van Persie speelt niets klaar in Oranje ?
Sorry hoor maar hij is The all time topscorer van Oranje.
Verder commentaar is verder overbodig denk ik zo.

31 december 2013 om 00:36

Jij wilt zeker het zelfde team als bij het WK's 2010 haha

Galatasaray begon heel goed aan de wedstrijd. Heel de eerste helft speelde we goed. Maar dit konden we niet in de tweede helft vasthouden.

Eindelijk weer eens een goeie Selcuk Inan gezien. Melo natuurlijk net als altijd weer geweldig. Sneijder speelde weer eens fantastisch.



Eerste helft speelden we goed, gelijk in het begin van de 2de helft een tegendoelpunt en erciyesspor ging doordrukken. De druk werd ontnomen door de goede passes en doordat we meer op balbezit gingen spelen.

Bruma hij moet echt wat aan zijn schoten doen en krachttraining zou hem ook niet misstaan. Sneijder zit lekker in zijn vel, mede omdat het wk bijna om de hoek komt kijken.

Al met al kunnen we nog steeds kampioen worden omdat we na de winterstop tegen lastige ploegen thuis spelen, en thuis zijn we haast onverslaanbaar.

We hebben als bazen gespeeld! De eerste helft was bijna foutloos! We domineerden zwaar en dat beloonde ook, 3 doelpunten. In de tweede helft dachten we dat de tegenstander geen schijn van kans meer heeft. Maar toch werd de 3-1 gemaakt en speelde we matig tot slecht... Daarna nog enkele fouten zonder gevolgen. Uiteindelijk kregen we ons spel weer te pakken en kregen we veel kansen waarvan er sowieso 1 in moest. Maar ik ben blij met de score en het spel!

Heerlijk, eerste seizoen afgesloten met nog drie punten erbij, nou hopen dat Fenerbahçe morgen punten zal morsen (lijkt me sterk), maar hopen mag .
Melo en Sneijder waren erg goed, Sabri soms ben je zo vermoeiend.... Zucht.

Al met al gefeliciteerd kleurgenoten!!

Typische Gala wedstrijd; eerste helft de tegenstander van de mat gespeeld, en ze tweede helft gaat inzakken. Gelukkig ging het later in de tweede helft weer beter, een flink aantal kansen gemist toen. Dit had makkelijk een hoge score kunnen worden, maar die keeper deed het goed.

Heerlijk. We zijn vier punten uitgelopen op Besiktas. Dat is zeer belangrijk met de Champions League plaatsing op het oog.

We speelden echt oogstrelend voetbal. Als de aanval in de eerste helft met Hakan Balta zat, dan was dat ver uit de mooiste doelpunt van de week worden. Ik genoot van de vele positiewisselingen. Hierdoor is het voor de tegenstander zeer moeilijk om te verdediger. Een Turkse laagvlieger weet hier meestal weinig raad mee. Die kunnen niet in het veld 1,2,3 tactische oplossingen vinden.

Echt elke speler van Galatasaray speelde goed. Ik heb daadwerkelijk genoten. Galatasaray is bezig met het groeien naar de topvorm die we gewend zijn. Als ik bedenk dat we een ervaren ploeg hebben die constant presteert, dan vind ik het prachtig dat een Bruma(en misschien Ontivero, Telles) zonder druk zichzelf kunnen ontwikkelen. Dat is veel beter dan jonge spelers voor de leeuwen gooien.

Ik ben echt tevreden met de gang van zaken binnen de club. Twee keer kampioen, twee keer super cup, twee keer CL poule fase overleeft. We hebben internationaal aanzien vergaard. We worden erkend en herkend. Er gaan ons goede tijden tegemoet !

Klassieke wedstrijd tegen een concurrent uit Kayseri en klassieke goede spel van Sneijder tegen een club uit Kayseri. Dus sprake van een topvorm is het niet. Ik wou graag dat Kayseri er 5 tegen zou krijgen, maar helaas weer een zakelijke overwinning.

Sneijder heeft goed gespeeld, dus morgen zullen de Engelse kranten hem alweer koppelen aan United. Mark my words!

28 december 2013 om 20:13

Die Engelsen mogen Sneijder op hun buik schrijven.

28 december 2013 om 20:15

Een concurrent uit Kayseri ? Die vat ik niet helemaal. Ze staan 18de, wat concurrent ? Hehe.

Ik vond het niet echt een zakelijke overwinning. We hebben echt veel gemist. We konden er makkelijk zes inleggen. Tevergeefs.

28 december 2013 om 21:51

Haha mooi gezecht mezara kadar.

29 december 2013 om 15:49

Voortaan noem ik gewoon iedereen een concurrent. Zelfs terwijl ik weet dat Kayseri. Erciyesspor de eerste club zal zijn die dit seizoen zal degraderen.

dit bewijst dat sneijder weer helemaal op de weg terug is.
weer een goaltje en hij speelde bij vlagen aardig.

Ik ga nu een paar mensen na doen door te roepen dat het 'maar' erciyes is, de nummer 17 van de competitie, dus ik.snap niet waar al die euforie van sommigen vandaan komt.

28 december 2013 om 20:18

Het is ook maar Erciyes. Ze stellen ook niks voor. Misschien is er euforie omdat we eerst 5pt achter stonden op Besiktas en nu 4pt voor ? Omdat we eerst 7de stonden en nu 2de ?

Heb je overigens nog iets inhoudelijks te vermelden over de wedstrijd ?

28 december 2013 om 20:37

Ik heb niks inhoudelijks te vermelden, aangezien ik de wedstrijd niet heb bekeken.

Dus het is heel belangrijk voor jullie om voor te staan op Besiktas? Ik dacht juist dat jullie ons niet als een concurrent zagen, aangezien we toch 'kwaliteit missen' en 'alleen makkelijke wedstrijden kunnen winnen'.

28 december 2013 om 21:24

Of het nou de Sivasspor van een aantal jaren geleden is, of de Kasimpasa van nu. Iedereen in de top 5 is een concurrent, en dat heeft niet altijd met kwaliteit te maken.

Selcuk inan verbaast me nog altijd met zijn trucjes en passes.. geweldig deze gozer.

Sneijder was weer goed vandaag, maar Melo was voor mij de man of the match. Echt een bikkelharde voorstopper met een goede techniek. Ondanks die harde klap toch zijn pitbull imitatie doen, prachtig gewoon.

Galatasaray heeft het nooit moeilijk in Kayseri. Stelt me best teleur hoe het daar aan toe gaat in Kayseri. Geld is er wel, maar zowel bij Erciyes als bij Kayserispor lopen er een paar dingen goed mis. Erciyes gaat degraderen. Dat weet ik zeker. Het is een bij elkaar gekocht goedkoop zooitje derderangs spelers. Tegenover hen stond vandaag het grote Galatasaray, maar nog belangrijker; een team. Als Galatasaray vandaag was doorgegaan met gas blijven geven, was het hier uitgelopen op een monsterscore. Vond dat de keeper van Erciyes er nog een paar aardige safes tussen had zitten. De competitie wordt langzamerhand weer spannend. Ben ik blij om. Dit zorgt ervoor dat Fenerbahce alles behalve nonchalant moet zijn na de winterstop. We krijgen een hoop moeilijke uitwedstrijden maar dat vrees ik niet. Kom maar op. Fenerbahce houdt van moeilijke wedstrijden.

28 december 2013 om 20:31

Ik denk toch dat uiteindelijk die 8pt verschil doorslaggevend zal zijn. Wij moeten alles winnen, tenzij jullie mega-verprutsen. Met Europees voetbal, beker lijkt dat niet erg voor de hand liggend. Maar het wordt zeker spannend !

29 december 2013 om 00:15

Het is pijnlijk om te zien dat Kayseri een degradatie-kandidaat blijkt dit jaar, zowel Kayserispor als Kayseri Erciyes.. Dit zeg ik uiteraard omdat ik zelf uit Kayseri kom.. Begrijp echt niet waarom er geen geld wordt geïnvesteerd voor transfers, want er is geld zoals jij het al aangaf. Ik hoop echt dat ze goed gebruik zullen maken van de komende weken!

Ben blij dat Sneijder weer beter speelt dan eerst. Lijkt erop dat hij uit zijn dip is en weer in vorm begint te komen. Leuk dat hij tegen Erciyesspor scoort, maar hoop dat hij nog beter en constant gaat presteren. Voor het WK zal het nog beter moeten.....

28 december 2013 om 20:43

Leuk dat je dit zegt en niet de zoveelste die zegt nu sneijder beter presteerd hij moet naar manu. Als hij deze vorm vast houd heb je al een goeie aan hem op op het WK.

4e ster is inzicht!! Puntenverschil gaat hoe dan ook verminderd worden. Forza Cim Bom!

29 december 2013 om 00:49

ga niet te hoog in je bol zitten als fener morgen wint dan staan we weer op 8 punten achterstand dat kan je alleen inhalen als ze 2x achter elkaar verliezen

Allemaal leuk en aardig van Sneijder maar ik schat Kayseri Erciye net zo hoog in als Nec.
Ik zie ook dat Bjorn Vlemincks is ingevallen;;

Wesley Sneijder moet daar weggaan en het liefst naar Manchester Utd daar nog 3jaar knallen en er uiteindelijk een punt achter zetten bij Ajax.

28 december 2013 om 21:48

Wees jij nou maar blij dat hij zijn draai begint te vinden. Dan heb je er teminste wat aan straks op het wk .

Die derde goal is wel overdreven buitenspel zeg, shiiii.

Alleen de samenvatting gezien en op basis daarvan lijkt me de overwinning terecht..

Ik had ook niet gedacht dat Gs moeite zou hebben met Erciyes, samen met Elazig de zwakste ploeg in de lig..

Toch wordt Gs alweer geholpen door de arbitrage, het begint toch echt op te vallen.. Melo stond ongeveer 2 meter buitenspel maar ze keuren het doelpunt gewoon goed niet te geloven..

Als je ziet hoeveel wij dit jaar al genaaid zijn en hoevaak Fener en vooral Gs zijn geholpen door de scheidsrechters ga je toch afvragen wat er aan de hand is..

28 december 2013 om 23:54

Wanneer is Fener geholpen? Noem 1 positie.

28 december 2013 om 23:58

Eerlijk gezegd dit jaar weinig, op te lang door laten spelen tegen Kasimpasa na..

Maar Gs pfff.. vorige week tegen Trabzon, tegen Sivas, tegen ons hands Burak, nu weer Melo.. Dat is gewoon een puntje of 9, al hadden ze vandaag zonder die buitenspelgoal ookwel gewonnen denk ik..

29 december 2013 om 00:22

Pfff wat zeur je nou, je weet zelf ook heel goed dat er nauwelijks tot geen klik is tussen Aysal en Tff, dus waarom zouden ze ons nou moeten helpen denk eerst na voordat je wat komt roepen in een topic dat over Galatasaray en Kayseri gaat.

Ontopic : Melo wat een held ben je ook, zo belangrijk voor Galatasaray!

29 december 2013 om 00:32

Wie zegt er iets over Tff?

Ik noem gewoon de feiten op dus niet janken.. jullie hebben dit jaar heel veel dubieuze beslissingen in jullie voordeel gehad maar daar hoor je de Gs fans nooit over..

Zodra het bij Fener gebeurt is het meteen omkoping..

Ik heb vandaag een hele mooie eerste helft met passie en strijdlust gezien van mijn club. Sinds Roberto Mancini er is, is het team op tactisch gebied een stuk vooruit gegaan. De tweede helft begon wat slapjes en zoals altijd incasseren we weer een tegen doelpunt. Daarna kwam Kayseri Erciyes weer niet aan voetbal toe op een paar kansen na. De keeper van Erciyes heeft ze ook van een afgang gered, want dit moest toch wel minimaal 6-1 worden. Maar goed, de drie belangrijke punten van 2013 zijn binnen en ik ben er blij mee.

Forza Cimbom!

Wat heb ik genoten van Galatasaray. Melo en Selcuk waren echt goed gister. Een aantal mooie momenten gezien. Ik zie gala wel kampioen worden mits er gerichte aankopen wordt gedaan door Unal Aysal. Mancini heeft het nu wel een beetje door, eindelijk met een goede opstelling gestart. Welke spelers zou gala een enorme impact geven? Gefeliciteerd Kleurgenoten

sommige mensen kennen precies niks van voetbal en komen hier een mening geven, ja sneijder is in topvorm en hij word nog veel beter , hoeveel ballen hij uitdeelt en de precisie daarvan zijn schoten op doel zolang sneijder presteert zal dit galatasaray winnen eindelijk terug een echte10 die een ploeg kan sturen en het positieve is dat de hoge wilskracht van het hele ploeg terug is en hopen dat het na de winterstop selcuk inan in topvorm geraakt en een drogbaba die meer serieuser mag spelen alles goed gaat komen

Gefeliciteerd met de 3-punter mijn mede-fans!

Het heeft lang geduurd voordat Gala op stoom kwam, maar vanaf nu gaan we weer de absolute top (plek 1 en 2) bestormen. Clubs als Kasimpasa en Besiktas doen het momenteel aardig en maken de competitie kleurrijker, daar krijgen ze de credits voor. Maar hey, de titelstrijd gaat toch echt tussen Galatasaray en Fenerbahce.

Ook aan de reactie van bepaalde mensen is het duidelijk te zien dat ze de hoop in plek 1 en 2 langzamerhand aan 't opgeven zijn. Alsnog wil ik ze geruststellen, met de tijd komt alles goed.

Dat gezegd hebbende, de wedstrijd was al binnen na 2 minuten. Kayseri Erciyes heeft een kleurloze uitstraling, zulke ploegen moet je binnen een half uur KO slaan. Dat heeft Galatasaray gisteren gedaan. Sneijder heeft zijn draai gevonden, Burak begint 't ook weer voor me kaar te krijgen om de bal tussen de palen te krijgen en het allerbelangrijkste: Galatasaray weet al haar pionnen redelijk in te zetten om een wedstrijd naar zich toe te trekken.

Het jammere ervan is dat we toch een tegendoelpunt moeten incasseren in de tweede helft. Daar treedt gemakzucht en concentratieverlies in. Na de 0-3 moet je gewoon extra gas geven om gallery-play voetbal te spelen. Dat zijn de spelers ons wel verschuldigd na een dramatische seizoensstart.

Alle facetten zijn aanwezig om krachttoeren te draaien in de tweede seizoenshelft. Zo lang de spelers stapsgewijs aan het teambelang werken en hun eigen spel onderschikken aan het teamspel, dan kan het nog een heel interessante einde worden.

Kom op bepaalde fans van anderen: kop omhoog!

29 december 2013 om 09:35

Altijd het zelfde verhaal bij Galatasaray. Na een voorsprong van 2/3 goals geven ze gas terug. Dit ergert mij al 2 seizoenen.

Wesley draait uitstekende wedstrijd gisteren maar wel matig van Mancini dat hij Wesley linksvoor liet spelen.
Je zag gisteren voor de zoveelste keer dat hij niet op de linker vleugel kan spelen.

Iedereen die maar praat dat hij niet in topvorm is, omdat hij er maar eentje heeft neer gelegd tegen 'kayseri Erciyesspor'. De helft van de mensen kent het team niet eens. Dat betekend niet dat hij er meteen 4 moet inleggen en 2 assisten moet geven. De vorige wedstrijd tegen Trabzonspor speelde hij perfect. Zijn schoten waren heel goed en ook op doel gericht. Jammer dat de keeper van Trabzon zowat alles redde, anders mocht hij wel een hattrick gemaakt hebben.
Alle wedstrijden dat Sneijder heeft gescoord hebben we ook gewonnen, bekijk het eens zo. Ook al zie je hem niet aan de bal, hij zorgt voor ruimte. Dit is iets belangrijks waardoor spelers zoals Sabri of Hakan Balta een loopactie kunnen maken over de flanken. Sneijder is een aankoop die voor de komende jaren is gericht. In de loop van tijd zullen we een sterkere Sneijder zien en ook een sterkere Galatasaray, al hoewel als alles van plan loopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren